Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Кръчма. Музика. Мезе.
Маса. Пепелник. Кафе.
Водка. Бира. Вино. Джин.
Скоч със лед. Цигарен дим.

Сервитьорка с бронзов тен.
Бюст. Прозрачен сутиен.
Гледка. Мисъл за любов!
Жажда. Питие 'Смирноф'!

Утро. Слънце. Светлина.
Махмурлук. Метро. Жена.
Викове. Скандал. Сълзи.
Съд. Развод. Живот. Мечти.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

- Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
Столична община

Американски форум - питаш и ти отговарят. Руски форум - питаш и те питат.
Български форум - питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

По 80% от американските долари,имало следи от кока. А по 90% от стотинките в България, имало следи от търкане на билети.

Кръчмата....
Обстановката "нараства" след третата ракия... Започнаха с подвизите старчоците:
- Ааа, язе редовно, всеки ден, таковам...
- Я по три пъти.
- А я още по 7-8 пъти...
Данчо Жужин, сиромашкия, младо момче и прясно е... И ги гледа, гледа, па току скочи от веднъж и си побегна... Мина са не мина една неделя, те ти го нашия се появи. Оклюмал един такъв, налива една след друга "каманярките" и аха да ревне...
Чичо Пешо го подръчква:
- Кво ти е бе момче? Що си "увесил" кофите?
- Маани, чиче, не питай... Не съм никакъв мъж! Нали ви слушах онаа вечер и... рекох и я, такова... И първата вечер, пет пъти, втората - два, на третата едва сбрах за един, и оно беше една работа, маани ,маани... Щеше ма изгони жената. И от тогава - не става.. А вие на по толкова години и... Един два пъти, друг пет пъти, те, тизи по седем-осем...
Чичо Пешо го гледа и го пита:
- Е ти, чичовка ги праиш тия работи, такова...
- Как, почваме, караме доде ми пребеледнее пред очите, изрева като крън вол... и почвам пак...Ама не може вече...Не става...
А чичо Пешо:
- А бе не така, бе момче! Не така аджамийската бе!
- ??????
- Как, значи... вкарваш го и броиш - напред един път, назад - два пъти... и те така те...

- Защо нямаше циганско лято тази година в България?
- Защото всички цигани са в Европа!

- Иване, като пораснеш, можеш да бъдеш каквото си поискаш!
И Иван порастна и стана мис България...

- Къде ще ходиш тази година на почивка?
- В Кушадасъ, че за Созопол нямам толкова пари.

Стар пират разказва в кръчмата за раните си:
– Пичове, като правихме един абордаж и тъкмо да прекрача на другия кораб, като блъсна една вълна и единият крак остана между двата кораба.
– Ами ръката, защо е с кука?
– Това беше при друг абордаж. Бием се с турците и аз направо се наврях в трюма им при харема на капитана. И те едни хубавици. Изобщо не видях, как един евнух ме прасна по ръката с ятаган.
– А тая превръзка на окото, откъде е?
– А тя пък е от тука, от пристанището. Вървя си аз към кръчмата и една чайка ме окендза право в окото. А пък аз веднага да се обърша и забравих, че съм с кука на ръката.

Попитали Радио Ереван:
- Как се предава вицепремиерският пост в България?!?!
Без замисляне последвал отговор:
- По полов път...

Стоичков, Рут Колева и Анита Мейзер влезли в един бар в Симитли, собственост на Вълчо Ол Инклузива, с пластмасовите вишни на Ветко отпред, а на съседната маса Гошка черпи Динко от Ямбол една бира... Отвън Митьо Очите се стреля за паркоместо с Божо Козела, докато топ ченгета разпиват в кръчмата на втория...

Пена и Вуте са женят на стари години. У кръчмата майтапят Вуте, как е семейният живот.
- Най си пасваме у леглото, онааа не сака, а я не моем.

В едно градче някъде в западна България рано сутринта минава един продавач на мляко по улиците и вика:
- Млекароо, млекарооо...
Спира го един господин и му прави забележка:
- Какво си се развикал толкова рано бе!
- Ами млекар съм, продавам мляко и... как иначе да разберат хората?
- Хъм, ми аз като съм гинеколог според теб да тръгна и да крещя п*ткароо, п*ткарооо?

Един градинар се хвали в кръчмата:
- Вчера ветъра отве плашилото и докът напраим ново турнах жената на неговото место.
- И?
- Ми днеска враните върнаа и ланшната реколта...

- Е*ахти скапаната държава... - си мислеше стрина Пена, докато си хвърляше боклука през терасата на 5-тия етаж.
В същото време, паркирайки колата си, чичо Ставри отвори прозореца и хвърли догарящата цигара на тротоара, като ядосано си мърмореше:
- Да е*а и боклуците! Цел ден им работим за 600 лева...
На първия етаж Анжела обясняваше разпалено на майка си как учителят ѝ се скарал днес, щото си гледала в телефона по време на час. Взел ѝ го и тя не могла да препише, и сега щяла да има ниска оценка, и можело да не влезе в гимназията, в която искала. Майка ѝ ядосана мислеше как още утре ще отидат с гордия съсобственик на родителските права, демек бащата, в училището за да се разправят с учителя, как така ще взима на детето телефона, че ще му остави и тройка?! Некъв прост учител, който с мижавата си заплатка не може да си позволи такъв телефон и сигурно от завист е излобял така към скъпоценното им отроче... Иванчо от втория етаж пък пиеше с приятели бира в градинката пред блока, псуваше системата и коментираше как ще ходи на протест в неделя, щото нЕкой нещо трЕбвало най-сетне да направи в тая скапана държава. Стана от пейката засили се, изрита я и я счупи. Ухили се доволно и извика:
- "О-став-ка! Оставка и съд за тия крадци в правителството!"
И бавно, залитайки закрачи към къщи да види какво е сготвила майка му за вечеря.

Блондинка работила като полицайка. И стои си тя едни ден на някаква улица, и изведнъж и дошла менструацията. Много и станало кофти, обаче нямало как да напусне и се обадила в участъка, обяснила каква е ситуацията и помолила да дойде някой от колегите да я замени. Така си чакала три часа. Взела да се изнервя, понеже нямала дамски превръзки, а никак не смеела да напусне. След дълго чакане, дошъл един от колегите пиян. Тя го питала:
- Защо идваш чак сега бе, и то пиян.
- Ами как да не съм пиян ма колежке. Като се обади и каза че ти е дошъл мен*иса, първо началника ни почерпи всички по една ракия, след това заместник началника, след това Иван, па Пешо, и така всички. Как да не съм пиян.

В САЩ грамотните били 5%, а у нас неграмотните били 5%.
А разликата в стандарта се получавала от там, че и в двете страни все тези 5% управлявали.

Всеки вика вали сняг, а у Перник до първите 30 сантиметра му викат слана...

- Скъпи Дядо Коледа, моля остави депутатите без заплати!
Амин от цяла България!

Въпрос към радио Ереван:
- Какво е любовта?
Отговор на радиото:
- Любовта е като шах - ако не си пазиш царицата, накрая ще я забърше някой кон…

Въпрос към радио Ереван:
- Какво е жената?
Отговор на радиото:
- Жената е рай за очите… пъкъл за душата и чистилище за портмонето!

Нейде из хасковско:
- От къде си, ма?
- Yellow beach.
- Демек?
- Жълти бряг. Ти?
- Сусам Франциско...

Двама пияни излизат от кръчмата.
Единият:
- Абе добре се накъркахме... само едно не разбрах - ти как се казваш?
Другият започнал да се чеше по главата, вкарал замислена физиономия и след минута рекъл:
- Абе, братле, абе на тебе сега това спешно ли ти е?

От златния фонд...
ВЪПРОС:
- Кои са трите КЮ-та на които се крепи България?
ОТГОВОР:
- Кю-нец, кю-мбе и Кюм-пю-тър!

Умните хора у нас вече учат два езика. Английски и цигански.
- Първият - ако успеят да се разкарат от страната.
- Вторият - ако не успеят!

Влезнал Индиана Джоунс у врачанска кръчма. Поогледал се, па рекъл:
- Малии! Е те тава те е Храмът на обречените!

В началото на изпита студентът се обръща към професора:
- И така, да видим сега на какво сте ме научили...

- А помниш ли, когато бяхме оптимисти и правехме грандиозни планове?
- Помня, тва беше вчера вечерта. Айде ся иди да изхвърлиш бутилките!

- Ей, сладурано, ще си кажеш ли номера?
- Епа нема шо да ти го ка'ем. Той нoмеро е ясен! Ам да хоим първо у некоя кръчма, да ма черпиш...

- Вуте, как можа да напуснеш кръчмата?
- Не можем да носим ракия на некой друг…

Мъж говори на жена си:
- Искаш ли днес да си изкараме страхотно? Ти ще идеш при майка си, а аз ще ида в кръчмата с приятели!?
Следва несъгласие и мъжът отново:
- Е добре де, щом така не ти харесва, аз ще ида в кръчмата, пък ти иди при майка си.

Късно през нощта, проливен дъжд. В такси се качват двама. Седят на задната седалка и си припомнят кой днес са ограбили и убили. Таксиметровият шофьор едва кара от страх. По едно време единия го потупва по рамото..
- Приятел, спри някъде, че да пусна една вода!
- В това лошо време? Пикай в колата!

Седи един в кръчмата и пие бира. Изведнъж влита негов приятел и задъхан казва:
- Пешо, ужас, тъщата ти ей сега я смачка камион!
- Айй, каква мъка, черна мъка!!! Сядай тука. Барман, две тъмни бири!

Габровски тинейджър се прибира от морето.
Бащата:
- Колко пари изхарчи?!
- 150 лева.
- Каквоо, толкоз много?
- Ами тя нямаше повече...

Влизат Доган и Пеевски у кръчмата. А там на бара седи Бойко. Седят далеч от него и поръчват. След половин час на масата им нищо, а пред Бойко всичко, к'во са поръчали. И лапа здраво. Викат келнера:
- К'во става бе, гарсон. Що ни бавиш поръчките.
- Не ги бавя аз, господа. Вие поръчвате, ама оня на бара ги спира, що има тапия, че може да спира поръчки. И лапа. Даже храни няколко човека, скрити под бара.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.