Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 3

Featured Replies

Наистина много интересни факти излизат напоследък, а това, че днешна Русия е откраднала част от историята на днешна Украйна, е един от тях.

И това кой го казва? :D  Забелязвам нещо интересно. Когато се започна тази манипулация, с пренаписването на историята на Украйна /дето е измислена държава/, и тук се впуснаха в едни исторически манипулации. Как Русия, крала историята на Украйна. :ph34r:  Няма как да откраднеш нещо, от държава която съществува 25 години. :ph34r:

Все едно да кажеш, че ние крадем история от Македония. :D  А Украйна и Македония, са еднакви. ;)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 92k
  • Създадено
  • Последен отговор

След като унищожиха болшевиките белите донски казаци ли?

А руската власт ги превърна в кагебейци?

Аз какво те питам ти какво ми казваш. Демек ти де го чукаш то де се пука

И това кой го казва? :D  Забелязвам нещо интересно. Когато се започна тази манипулация, с пренаписването на историята на Украйна /дето е измислена държава/, и тук се впуснаха в едни исторически манипулации. Как Русия, крала историята на Украйна. :ph34r:  Няма как да откраднеш нещо, от държава която съществува 25 години. :ph34r:

Все едно да кажеш, че ние крадем история от Македония. :D  А Украйна и Македония, са еднакви. ;)

Взе ми ги от устата тия думи.

докато бистриме положението в Украйна май трябва да отваряме тема и за Македония!

http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=67287

за сега е само паника и слухове,но хората се страхуват,че ситуацията е същата от 2001 г.!

дано не се случва,предположенията са за трасето на патока,който трябва да се бойкотира,а Македония решава на своя глава,без да пита Вашингтон!

И понеже се кава Олег, а наследникът му - Игор, ти реши, че това са дедите на днешните руснаци ли? Или защото Новгород(или Naugard ако повече ти харесва ;) ) е на територията на днешна Русия? 

Хелгу или Хелге е името му, Василевсе.

Наистина много интересни факти излизат напоследък, а това, че днешна Русия е откраднала част от историята на днешна Украйна, е един от тях.

А Вие госпожо Нел как решихте че са украинци?

Не си прав. Русия и Македония са еднакви.

Първо се е създала Киевска Рус (Украйна). И от нея е произлязла Московска Рус.

Така, че Русия краде историята на Украйна, също както Македония краде историята на България.

Русия и Македония са еднакви ! Крадци на история.

Никак не е решила. Ти реши, че са руснаци и тя те опроверга. 

Пак спечелихме спора.

Така, че Русия краде историята на Украйна, също както Македония краде историята на България.

Джепо пак взе жълтата фланелка. Киевска Русь е създадена от князете на новгородското княжество. Кога ще ти уври главата.  Такова животно като Московска Рус има само в твоята глава.

Никак не е решила. Ти реши, че са руснаци и тя те опроверга. 

Пак спечелихме спора.

И как ме опроверга Джепич, къде видя опровержение? Ти май сънуваш. Името не случайно е Русь от там и руснаци, а не древни укропитеци. според съвременните украински исторически измишльотини са потомци на древни укри а не на киевска русь

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Македония краде историята на България.

Македония не краде,а историята е една,ние сме един народ,разделен от мародери и предатели и унизителни договори!вината е повече в България отколкото на Македония!

:D  Не, не са украинци, колега. Сегашните украинци са техни наследници, а руснаците са наследници на Чингис хан(това именно доказват и генетичните изследвания на нациите).

Да ти го преведа ли? - Украинската нация е европеидна, руската е монголо-алтайска(или както самите руснаци я наричат - татарска).

Това нещо говори ли ти?

Кой е преселникът в този случай?

Няма как да откраднеш нещо, от държава която съществува 25 години. :ph34r:

Всъщност има, колега, но не от държавата Украйна, а от народа, от нацията ѝ.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Робърт Гейтс в своята  книга "Дълг" споменава, че корените на руската империя са от Киев. 

:D  Не, не са украинци, колега. Сегашните украинци са техни наследници, а руснаците са наследници на Чингис хан(това именно доказват и генетичните изследвания на нациите).

Да ти го преведа ли? - Украинската нация е европеидна, руската е монголо-алтайска(или както самите руснаци я наричат - татарска).

хахахахахаха смях в залата тия генетични така, наречени изследвания да си ги носят дето искат пълна фалшификация.и коя сте вие да критикувате Робърт Гейтс, да не би да знаете повече от него. По-голяма простотия не бях чувал, наследници на чингиз хан светли и руси, егати генетиката.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Македония не краде,а историята е една,ние сме един народ,разделен от мародери и предатели и унизителни договори!вината е повече в България отколкото на Македония!

Да и Русия не анексира Крим и не окупира части от Донецка и Луганска област.

Добре, че Македония е по малка, та не може по руски образец да анексира нищо.

и коя сте вие да критикувате Робърт Гейтс, да не би да знаете повече от него. По-голяма простотия не бях чувал, наследници на чингиз хан светли и руси, егати генетиката.

А ти кой си, че да и забраняваш да критикува Робърт Гейтс ?

Да и Русия не анексира Крим и не окупира части от Донецка и Луганска област.

Добре, че Македония е по малка, та не може по руски образец да анексира нищо.

А ти кой си, че да и забраняваш да критикува Робърт Гейтс ?

Джепо надпреварвайте се да пишете глупости колкото искате, аз не забранявам нищо. жълтата фланелка си е за вас. Руснаците потомци на чингиз хан това ако го заявиш на някой дето си има понятие от история ще ти се изсмее

Това нещо говори ли ти?

Кой е преселникът в този случай?

Чакай сега, нали история краде? :ph34r:  Като няма държава Украйна /създадена изкуствено/, какъв народ и нация говориш? :ph34r: 

Джепо надпреварвайте се да пишете глупости колкото искате, аз не забранявам нищо. жълтата фланелка си е за вас. Руснаците потомци на чингиз хан това ако го заявиш на някой дето си има понятие от история ще ти се изсмее

Като нямате аргументи да ни оборите е много лесно да кажете, че пишем глупости. Типично по путински.

ЧингиС хан. И е един от най-великите владетели, които съвременната история познава. Няма нищо срамно да си негов наследник!

А иначе... някой дето познава историята, няма да ми се изсмее, колега. Знаеш ли името на Борис Годунов?

Като нямате аргументи да ни оборите е много лесно да кажете, че пишем глупости. Типично по путински.

Нещо и Вашите аргументи са невидими Джепо. Нема ги или са доста пошло изфабрикувани, че няма кой да ви повярва.

ЧингиС хан. И е един от най-великите владетели, които съвременната история познава. Няма нищо срамно да си негов наследник!

А иначе... някой дето познава историята, няма да ми се изсмее, колега. Знаеш ли името на Борис Годунов?

Ами цар Чака знаете ли кой е? и това сочи ли че ние сме наследници на златната орда а?

Като няма държава Украйна /създадена изкуствено/, какъв народ и нация говориш? :ph34r:

Ама то, че Кисельов казва по телевизора, че няма държава Украйна, не означава, че такава държава няма. Има и още как. Кой громи рашистките пълчища в момента в Донецка и Луганска области. Нали това е редовната украинска армия на държавата Украйна

Чакай сега, нали история краде? :ph34r:  Като няма държава Украйна /създадена изкуствено/, какъв народ и нация говориш? :ph34r:

Ами тя историята касае нациите, приятелю, не териториите. Териториите периодично се прекрояват, но националното наследство и традиции се пазят.

Всяка нация трябва да знае корените си, за да ги защитава.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Ами тя историята касае нациите, приятелю, не териториите. Териториите периодично се прекрояват, но националното наследство и традиции се пазят.

Да, и такава нация няма. :D  Колкото и да ти се иска, и на онези в Киев. :ph34r:   А пренаписване на историята, вече върви в днешна Украйна. А като гледам, и тук активно се следва, тази мода.

Ама то, че Кисельов казва по телевизора, че няма държава Украйна, не означава, че такава държава няма. Има и още как. Кой громи рашистките пълчища в момента в Донецка и Луганска области. Нали това е редовната украинска армия на държавата Украйна

Защо толкова много ми приличаш на Яценюк? Много лъжете двамата. Украинският премиер е неповторим в изцепки - ето и днешната  http://vesti-ukr.com/donbass/97337-jacenjuk-v-intervju-la-repubblica-ukraina-platit-pensii-donecku-i-lugansku

Да, и такава нация няма. :D  Колкото и да ти се иска, и на онези в Киев. :ph34r:   А пренаписване на историята, вече върви в днешна Украйна. А като гледам, и тук активно се следва, тази мода.

Кой казва, че няма украинска нация ?

Руската телевизия и Велислава Дърева нали ?

Ами разнообрази си източниците на информация и ще разбереш, че украинска нация има. И държава Украйна има.

Ами цар Чака знаете ли кой е? и това сочи ли че ние сме наследници на златната орда а?

:D Не, ние сме наследници на коренното(изконното) население по тези земи - тракийските племена.

Да, и такава нация няма. :D  Колкото и да ти се иска, и на онези в Киев. :ph34r:  

О, за мен няма никакво значение, да ти призная честно, просто се водя от фактологията на няколко науки, които ми показват и доказват, че не само има такава нация, ами тя е нацията-майка(така да се каже), т.е, че не днешна Украйна(и народа и) е "рожба" на Русия(и народа и), а точно обратното.

Кой казва, че няма украинска нация ?

Руската телевизия и Велислава Дърева нали ?

Ами разнообрази си източниците на информация и ще разбереш, че украинска нация има. И държава Украйна има.

Аз казвам, че няма!

:D Не, ние сме наследници на коренното(изконното) население по тези земи - тракийските племена.

О, за мен няма никакво значение, да ти призная честно, просто се водя от фактологията на няколко науки, които ми показват и доказват, че не само има такава нация, ами тя е нацията-майка(така да се каже), т.е, че не днешна Украйна(и народа и) е "рожба" на Русия(и народа и), а точно обратното.

Тъй ли само дето от езика на траките и една дума не е останала. 

Аз казвам, че няма!

Ясно е, че трябва да почнем да работим вече с помощни въпроси.

На коя държава е столица Киев ?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

На Киевската Рус!  Ще ме уморите от смях - харесвам всичките Ви постове.

На украинската съветска социалистическа република. Просто по-голяма област, административна единица на СССР. А е съветска, щото съществува благодарение на съветската власт. Иначе щеше да е разпарчетосано нищо поделено между Полша, Румъния и други околни държави. Украйна е като ншите Западни покрайнини. Наши, български са си, ама ги юркаха(и продължават) сърбите и други гадове, аналози на Прасенко. Единият, Милошевич още е в затвора. Порошенко едва ли ще доживее до присъда.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.