Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 3

Featured Replies

Съгласен съм. Путин нямаше право да я започва. А също и след като я започна, да се прави, че не я е започнал.

Кой започна АТО? Защо не искаха договореност неповторимите  и единствени бандеровци!??

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 92k
  • Създадено
  • Последен отговор

Смехът е здраве. Още малко смешки от руските сайтове:

Излязоха и частушки по повод положението в Украйна и хипнотичните сеанси на Кисельов

Игорь Барышев

Не стану есть шашлык, забуду плов

И на кебаб не посмотрю я даже,

Пока конкретно, чё там у хохлов,

Мне Киселев с экрана не расскажет.

Иван Оберемко

Блажен, кто знает сладострастье

Высоких мыслей и стихов!

Но счастлив лишь, когда во власти

Вопроса: чё там у хохлов?

Идут – и эхо гробовое,

Смущенное в своем покое,

Протяжно вторит звук шагов.

Спешат узнать, чё у хохлов.

Тарас Малкович

Пожарнику в Хакасии

Ну очень горячо!

Но все вопит сквозь едкий дым:

"Ну, у хохлов там чё?"

Андрей Бондарь

Спросите вы у тишины,

Чей зов торжествен и суров:

"Хотят ли русские войны?"

И "Чё там, чё там у хохлов?"

Хотел спросить у рыбака, как клев,

Но вырвалось: "А чё там у хохлов?"

Спросил у инока Борис Гребенщиков:

"Скажи мне, отче, чё там у хохлов?"

All you need is love,

And by the way, а чё там у хохлов?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Ретроспекция на укро събитията  и техните загуби във военните действия на Донбас .... както и останали и възможности за водене на война ....информативно ....

http://rusvesna.su/recent_opinions/1429551490

10423294_1434528456858074_43005631387429

П.С Тази дума "втрачала" ме кефи :D ..   а картата е укропска ....очаква се продължение с последващи загуби на още повече територии... хунтовски ....

И малко майтапи ;)

Только после того, как американская разведка окончательно убедилась, что на территории Украины нет российских войск, американские спецназовцы рискнули приехать для проведения обучения.

...........

Только в Верховной Раде один депутат может обматерить по-русски другого депутата за то, что тот не разговаривает на украинском языке.

.......................

- Холмс, как вы думаете, что означает тот факт, что за год рубль обесценился в два раза, а гривна в четыре?
- Это же очевидно, Ватсон: данный факт означает, что помощь Европы вдвое страшнее её санкций!

...............

Президент Украины Петр Порошенко пожелал бывшему главе государства Виктору Януковичу вечно гореть в аду.
На что ему резонно ответили - КОТЛА НЕТ

................

"Мы смело отступаем на заранее подготовленные позиции, а противник с позором бежит за нами",- заявил Пётр Порошенко.

...................

И така нататък от тук ..   http://www.anekdot.ru/tags/Украина/2

и тук ...  http://hohlotron.h1.ru

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Излязоха и частушки по повод положението в Украйна и хипнотичните сеанси на Кисельов

Игорь Барышев

Не стану есть шашлык, забуду плов

И на кебаб не посмотрю я даже,

Пока конкретно, чё там у хохлов,

Мне Киселев с экрана не расскажет.

Иван Оберемко

Блажен, кто знает сладострастье

Высоких мыслей и стихов!

Но счастлив лишь, когда во власти

Вопроса: чё там у хохлов?

Идут – и эхо гробовое,

Смущенное в своем покое,

Протяжно вторит звук шагов.

Спешат узнать, чё у хохлов.

Тарас Малкович

Пожарнику в Хакасии

Ну очень горячо!

Но все вопит сквозь едкий дым:

"Ну, у хохлов там чё?"

Андрей Бондарь

Спросите вы у тишины,

Чей зов торжествен и суров:

"Хотят ли русские войны?"

И "Чё там, чё там у хохлов?"

Хотел спросить у рыбака, как клев,

Но вырвалось: "А чё там у хохлов?"

Спросил у инока Борис Гребенщиков:

"Скажи мне, отче, чё там у хохлов?"

All you need is love,

And by the way, а чё там у хохлов?

Ти успя ли да си ги преведеш за себе си тези неща?

Ти успя ли да си ги преведеш за себе си тези неща?

Видно не :D  бързата мисъл, копи пейства, и не чете ..... или праска лозунги само 

uKjEJMG3sPY.jpg

Много ми е интересно, как по този начин пречат на американската икономика ?

...

Защо това е така. Ами защото...

Дано съм бил ясен.

А така, напляскай ни!

Всъщност точно генетиката трябва да ни накара да се гордеем, че сме БЪЛГАРИ.

Езикът и азбуката ни също.

И в никакъв случай да не се имаме за по-недостоен народ, от всеки друг в Европа.

Иначе си дрънкай още щом те кефи, ама все пак на евро-банкнотите вече го има и надписа на кирилица. :D

Се тая. Изобразяването на ценности върху банкнотите аз го считам за голяма глупост. И мисля, че не съм единствен.

Истинския въпрос е дали ща има поводи за гордост следващите 25 години. Ама не административни простотии.

В деня на годишнината от Майдана, в Украйна са разпространявани листовки, съдържащи призиви за унищожението на свещенослужители на Московска патриаршия в Украйна. Бандеровците правят всичко за да изкоренят Руската православна църква в Украйна, а нито т.нар. „чисто“ правителство, нито обикновените граждани не предприемат някакви мерки, за да бъдат спрени тези страшни репресии. Напомня се, че именно от бандеровци през 1941-1945г. беше устроен истински терор срещу православието в Украйна. Планирайки да създадат толкова бленуваната от тях Киевска патриаршия, за пет години те са убили над 900 невинни православни свещеници. 70 години по-късно бандеровците са си същите терористи!

Бих казал, фатална грешка от тяхна страна. Освен ако не държат да свършат зле.

Тогава е налице още един украински идиот!   Без извинения!

....

Нел !

Постовете ти излъчват интелект !

Но някои разочароват....

Вземи попрочети Хенрих Сенкевич ....Потоп , С огън и меч , Пан Влодиовски ....Кръстоносци ....

За отношения между поляци , украинци , руси и други от района става дума.....стари вражди и братство делят....!

Хем ще се кефиш на високо стойностни исторически романи , хем и от история ще се научиш да разбираш повече....генетиката е друго нещо - не определя държавите....

Виж ни само ние как сме омешани !

Кой не е минал от тук , той не си е оставил семето.....!

Извинявам се на всички за този си пост , че е на неподходящото място , вместо в любими исторически романи....!

П.П. Пък руснаци и украинци нас си ни обичат !

За народите говоря.......споделям личен опит ....!

Из онези места още от преди Христа сме се омешвали....  :) !....

Ние дали я заслужаваме тази обич...?!

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Нел !

Постовете ти излъчват интелект !

Но някои разочароват....

Вземи попрочети Хенрих Сенкевич ....Потоп , С огън и меч , Пан Влодиовски ....Кръстоносци ....

За отношения между поляци , украинци , руси и други от района става дума..... !

Хем ще се кефиш на високо стойностни исторически романи , хем и от история ще се научиш да разбираш повече....генетиката е друго нещо - не определя държавите....

Виж ни само ние как сме омешани !

Кой не е минал от тук , той не си е оставил семето.....!

Извинявам се на всички за този си пост , че е на неподходящото място , вместо в любими исторически романи....!

Само че като се четат исторически романи, не бива да се забравя че все пак са романи, и не всичко е истина ..драматизма, емоциите и така нататък са си предимно авторски , и целят едно или друго, дори събития не винаги се предават неутрално или правдиво ... Сенкевич например е пример за патриотизъм и възраждане на полското самочувствие на база романите си ... подобно на Паисиевата хроника за българите... 

Само че ....

Прав си !

Но който умее да чете и между редовете - разбира .....!

Тук са много тези , дето "буквите не познават" , пък се напъват "поезия да пишат"..... :)

Прав си !

Но който умее да чете и между редовете - разбира .....!

Съгласен съм.. въпрос и на допълнителни знания, и интелект....  

П.С А за история, аз реално сега чакам да излезе документалния филм  за Путин - " Президент "   ...  дето се казва, както чаках и филма за Крим .... да живееш в интересни времена ...мдам

На 26  му е премиерата в РФ по канал 1 и в Китай по CCTV - тоест тази неделя.. тогава и ще го качат в тубата със сигурност ..

Хора! Вразумете се! :D

Един ми обяснява кого наричат "баща на генетиката", друг ми припомня д-р Менгеле, третият пък ме връща в прогимназията да чета Сенкевич! :D

Как мислите?

Дали като ми е интересна генетиката, нямам идея от основополагащите стъпки, от историческото развитие и т.н. на науката до днес? І Имам, разбира се!

Дали като съм посетила най-големите концлагери в Европа, не знам за дейностите на д-р Менгеле? - Знам, разбира се.

Пък и наистина нито желая да приличам на англичанка, нито да пиша на латиница(та аз обичам да драща стихове и разкази, бе хора! - на български! :D (Благодаря, Мохини, умишлено прескочих поредната щуротия на Духчето, два пъти я прескочих, ама той държи на неговото си разбиране :D )

А за Сенкевич... Байче, не ме връщай толкова назад, че свят ми се зави! :D (но под сурдинка ще ти кажа, че все пак "Quo vadis" ми е най-любимия му роман)

Не знам пред кого печелите точки като се правите на интересни да ми обяснявате неща, за които вие сега проглеждате... но пред никой интелигентен човек няма да ви мине номера, затова и не ви докладвам. Смешни сте в опитите си да ме обидите(това особено важи за Синбад)... и не само смешни, но спирам дотук.

Ако изобщо заговорих за генетика тук, то беше когато говорихме за нациите и има ли украинска нация. Е, има! :D

Се тая. Изобразяването на ценности върху банкнотите аз го считам за голяма глупост. И мисля, че не съм единствен.

Аз за надписа говорех, не за изображенията. Пише на кирилица "Евро" :D

Ама вярно ли не се разбира какво казвам?

Разбира се естествено.

Опитват се да те изкарат от равновесие. Както направиха с Благо и Миро.

....има ли украинска нация. Е, има! :D

Че кой казва , че няма ?!

Той съвсем трябва да се е издухал.... :)

Но нацията няма много общо с генетиката !

Практически всякак можеш да си смениш националността !

Генетиката - никак !

(за сега де !  :) )

Тя си ни е обща.....от древни времена е забъркана.Така или иначе Волжска България е в средата на Русия.....

Слушай ! В рамките на майтапа !

Много ми е любопитно ти колко процента прабългарска кръв имаш ?

Ако искаш и за друга ще питам !..... :)

Ти да не си на щат при Порошенко!?  Защо реагираш като ужилен на секундата?

Тошка разкри го! Ядат му се бонбони може Рошен

Хора! Вразумете се! :D

Един ми обяснява кого наричат "баща на генетиката", друг ми припомня д-р Менгеле, третият пък ме връща в прогимназията да чета Сенкевич! :D

Как мислите?

Дали като ми е интересна генетиката, нямам идея от основополагащите стъпки, от историческото развитие и т.н. на науката до днес? І Имам, разбира се!

Дали като съм посетила най-големите концлагери в Европа, не знам за дейностите на д-р Менгеле? - Знам, разбира се.

Пък и наистина нито желая да приличам на англичанка, нито да пиша на латиница(та аз обичам да драща стихове и разкази, бе хора! - на български! :D (Благодаря, Мохини, умишлено прескочих поредната щуротия на Духчето, два пъти я прескочих, ама той държи на неговото си разбиране :D )

А за Сенкевич... Байче, не ме връщай толкова назад, че свят ми се зави! :D (но под сурдинка ще ти кажа, че все пак "Quo vadis" ми е най-любимия му роман)

Не знам пред кого печелите точки като се правите на интересни да ми обяснявате неща, за които вие сега проглеждате... но пред никой интелигентен човек няма да ви мине номера, затова и не ви докладвам. Смешни сте в опитите си да ме обидите(това особено важи за Синбад)... и не само смешни, но спирам дотук.

Ако изобщо заговорих за генетика тук, то беше когато говорихме за нациите и има ли украинска нация. Е, има! :D

Аз за надписа говорех, не за изображенията. Пише на кирилица "Евро" :D

А ти някога замислили се тези резултати от опити, които си чела как е възможно да бъдат изследвани, чисто познавателно

Че кой казва , че няма ?!

Той съвсем трябва да се е издухал.... :)

Но нацията няма много общо с генетиката !

Практически всякак можеш да си смениш националността !

Генетиката - никак !

(за сега де !  :) )

Тя си ни е обща.....от древни времена е забъркана.Така или иначе Волжска България е в средата на Русия.....

Слушай ! В рамките на майтапа !

Много ми е любопитно ти колко процента прабългарска кръв имаш ?

Ако искаш и за друга ще питам !..... :)

Аз казах и продължавам да казвам, че няма и не съм само аз на това мнение. На същото мнение е и професор Божидар Димитров и доцент Иво Христов.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Има разлика от нация ,етнос , държава.Украйна   е територия,не е държава. .Изкарахте украинците най чистите и неопетнени хора на земята .Те миличките невинни , чистички .А Путин убиеца им пречи.Западният свят е този който извършва геноцид спрямо източните държави.Живее в поквара и разврат.Примери за извръщения и педофилия много.В Англия не остана истински поданици.Всеки втори от Индия и Пакистан.Във Франция и германия също.ООН призовава да приютим 1 милион бежанци .Защо Европа? Да ги приютят Америка и Франция , Англия.Нека да си съберат урожая които посяха.Да не говорим за търговията с дрога ,Афганистан ,за търговията и убйиства с цел органите на хората.Целият западен свят е затънал в поквара и лицемерие.На там отива и Украйна.

Редактирано от родина (преглед на промените)

Аз казах и продължавам да казвам, че няма и не съм само аз на това мнение. На същото мнение е и професор Божидар Димитров и доцент Иво Христов.

Не ти се разбира. Украинска нация ли твърдиш, че няма ?

Да няма.Измислена е.

Ми естествено че няма.... укро нацията се разби на руси, прополски галичани, хохъли така наречени, други руси само че с промити мозъци от 20 години промивка , малко може би наистина имащи се истински за укри, други татари, българи, и така нататък.... 

В момента Украйна няма, ти за укро нация си тръгнал да питаш :D

Да няма.Измислена е.

Имаше по време на СССР донякъде украинска нация... и украинци .... ама бяха други времена.... и не се имаха за толкова различни от руснаците ... а за техни братя.....и бяха задружни и единни.... 

Имаше по време на СССР донякъде украинска нация... и украинци .... ама бяха други времена.... и не се имаха за толкова различни от руснаците ... а за техни братя.....

Аха, схванах логиката. Съществуването на украинска нация зависи от това, какво е отношението на украинската нация към Путин.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Аха, схванах логиката. Съществуването на украинска нация зависи от това, какво е отношението на украинците към Путин.

Мне, не си схванал.... погледни определенията за нация и националност, за народ и етнос ..и моВе и да схванеш  :whist:

Путин тука няма никаква роля, нито значение .....

П.С А тъкмо те похвалиха за бърза мисъл...ехххх... много са избързали , ужасно много ..... :D по зле си и от русокоска2 , и равна на русокоска ....

Ми естествено че няма.... укро нацията се разби на руси, прополски галичани, хохъли така наречени, други руси само че с промити мозъци от 20 години промивка , малко може би наистина имащи се истински за укри, други татари, българи, и така нататък.... 

Имаше по време на СССР донякъде украинска нация... и украинци .... ама бяха други времена.... и не се имаха за толкова различни от руснаците ... а за техни братя.....и бяха задружни и единни.... 

Що иде да рече донякъде то няма полубременна жена ;)

Що иде да рече донякъде то няма полубременна жена ;)

Има разбира се, бременна ама решила да абортира... та и така с укрите, абортираха и решиха да са велики самостойно, и еднолично, водени от хохълската си част ;) която си присвои званието Укри, барабар с лозунга Сало Окраина.. и моВето 

П.С Или бременна понеже иска да изкопчи нещо от наивника младоженец   :clown:... мдам..има и други варианти 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.