Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Кой се фука ?? :) :)

без да ме познаваш ми изреди някокло педи обиди и "експвертни военни мнения"  :)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кой се фука ?? :) :)

без да ме познаваш ми изреди някокло педи обиди и "експвертни военни мнения"  :)

Аууу, преки обиди... бре бре, давай да видим кои са преките обиди които така разтропаха нежното ти проукропско сърчице , че едва ли не изпадна в истерия да реве пред властимащите :D

А за познаване, достатъчно те опознах в този форум какво си, що си, и колко струваш..... останалото като личните ти данни са просто несъществени за мен..... 

По дрехите може да посрещат, но по ума изпращат.. така че.... :whist:

Опитай с нови способности да блеснеш, че това за отбранителните боеве, и за путинската и кадировска армия вече станаха за мезе ...

Аз тъкмо докато ти мислиш, ще посвърша това онова ...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Украйна пак ще изгуби нема какво да се газирате. ще стане както предния и по предния път поредния котел, поредния разгром. с какъв акъл се юрнаха пак да атакуват незнам. Не могат да победят донбас с войска видя се. Ама че тъпаци, такива класически простаци като укрохунтата не съм виждал. ще досъсипят всичко.

давал съм десетки видеот и снимки и какво ли не.

Последното гледам е отскоро :

Ти чакаш в новорусинфо ли да го обявят ? :)

Или Путин да си признае след година /ако реши/ дето лъга толкова нагло като за Крим че няма нищо общо ?

Руски войник посещава зоопарка по време на война,а после басейн!?поне нож да имаше,защото тоя няма нищо! :) :) :)

очаквах нещо такова--

viu1433358087g.jpg

Украйна пак ще изгуби нема какво да се газирате. ще стане както предния и по предния път поредния котел, поредния разгром. с какъв акъл се юрнаха пак да атакуват незнам. Не могат да победят донбас с войска видя се. Ама че тъпаци, такива класически простаци като укрохунтата не съм виждал. ще досъсипят всичко.

По добре си обяснете как може да се оправдава една агресия с "отбранителен бой" , и с превземане на селище/селища/ след минските споразумения, и при всичко това да обвиняваш че не си ти агресора ?

:)

Ма колкото и да си изсмуквате какви ли не фантасмагорични оправдания, това си има едно име - нападение , грубо , арогантно цинично нападение на терористи над украинските власти и армия.

Другото смешно нещо , за което така и не се питате - израза на руските окупанти и на самия Путин - "ние сме дошли тук да се защитаваме" :)

Тази реплика ми е култова

По добре си обяснете как може да се оправдава една агресия с "отбранителен бой" , и с превземане на селище/селища/ след минските споразумения, и при всичко това да обвиняваш че не си ти агресора ?

:)

Ма колкото и да си изсмуквате какви ли не фантасмагорични оправдания, това си има едно име - нападение , грубо , арогантно цинично нападение на терористи над украинските власти и армия.

Другото смешно нещо , за което така и не се питате - израза на руските окупанти и на самия Путин - "ние сме дошли тук да се защитаваме" :)

Тази реплика ми е култова

Чувал ли си някога за контраатака? След масирания арт обстрел, който хунтата хвърли по донбас.

http://www.ukrainadnes.com/%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-70-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0/

Терористите нарушиха споразуменията от Минск

Чувал ли си някога за контраатака? След масирания арт обстрел, който хунтата хвърли по донбас.

Руските войски атакуваха първи 

порошенко,зад гърба на сорос каза -край на минск2,няма да има минск3!ти терорист ли го наричаш,за мене е превратаджия! :)

За продължителен масиран арт обстрел не съм чул, докато боевете за тази Марьинка са почнали от миналата нощ.

ето и по нова тв, която ми цитирате, точно това казват - масиран 6 часов арт обстрел НО ОТ ТЕРОРИСТИТЕ.

Като към момента почти са влезли.

Така че оставете измислиците за "контратака"....

Не,наистина, в момента напълно описвате ситуацията с терористите като с педофил на детска площадка... как децата са му виновни че го "провоцират" 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

порошенко,зад гърба на сорос каза -край на минск2,няма да има минск3!ти терорист ли го наричаш,за мене е превратаджия! :)

А Путин какво каза пред корема на Сорос ?

И ток, и газ получават, кака. .........(не че баш целия свят им вярваше, ама ей ги на тука нашите опоненти... упорито, прогресиращо упорито отричат онова, което е очеизваждащо), но на лъжата краката...

Явно извинение няма да получим.И цитата е от редактирания отговор!

За продължителен масиран арт обстрел не съм чул, докато боевете за тази Марьинка са почнали от миналата нощ.

ето и по нова тв, която ми цитирате, точно това казват - масиран 6 часов арт обстрел НО ОТ ТЕРОРИСТИТЕ.

Като към момента почти са влезли.

Така че оставете измислиците за "контратака"....

Е, то е много ясно. Рашистите подготвят отдавна офанзивата и явно вчера са получили височайша заповед за начало на настъплението.

Е, то е много ясно. Рашистите подготвят отдавна офанзивата и явно вчера са получили височайша заповед за начало на настъплението.

Всъщност ако имаше как да орпавдаят офанзивата си , точно това щяха да "измсилят" в свое оправдание русктие терористи - че видиш ли , контраатакуват :)

И поредните смешки, ДНР и ЛНР не спазвали Минск-2 ..... Значи опълченците не спазват, но Прасето и хунтата спазват .... От това по голяма лъжа  здраве му кажи... 

Да живее селективно избирателния слух , зрение и  аналитични способности :D

И поредните смешки, ДНР и ЛНР не спазвали Минск-2 ..... Значи опълченците не спазват, но Прасето и хунтата спазват .... От това по голяма лъжа  здраве му кажи... 

Супер :) "спазвайки" минските споразумения, терористите напредват и превземат с огън и желязо нови селища :)

ахам... смешки :)

Супер :) "спазвайки" минските споразумения, терористите напредват и превземат с огън и желязо нови селища :)

ахам... смешки :)

Мдам, спазвайки ги, търпят преди това обстрел от карателите на хунтата ( които обстрелват нали спазвайки същия този Минск-2 ), и накрая им писва и им теглят майните ..... 

Та значи обаче , видите ли, не карателите са нарушили премирието, а опълченците, които решили да не го играят само боксова круша и при това да ги обвиняват за всички грехове.... 

Колега синбад няма смисъл да спориш с тях те са на работа в момента

Знам ;)

Аз за днес свърших, навъртях над 300 мили, и сега заслужено си почивам с биричка, и гледам сеира на тези укропопитецки любители .... И съм в добро настроение :)

П.С Tе дори не знаят че Mаринка си беше наполовина на опълченците, но иначе завземали нови селища, смях в залата... ама  така е като четата само укро сми, те там сигурно още твърдят че киборгите държат летището :D да не говорим че е като квартал на Донецк, подобно на Пески и Спартак ...само дето са малко по-далече и откъснати, нещо като Лясковец към Горна Оряховица, един тротоар и си от едното в другото ..

Колега синбад няма смисъл да спориш с тях те са на работа в момента

Свършиха аргументите пак май  :)  почнахме пак спознатите клишета

Остана орпавданието за "контраатака".. едно към едно с лафа за педофила на детска площадка...

и той и терористите сепаратисти не са виновни никога.. те са "дошли тук да се защитават" :)

"писнало им е " и са нападнали :) мдам... то тей става...

Първо укроармията нанася масивен артобстрел след това днр заема отстъпените селца.

Нападам  без да са ме закачали е едно, отвръщам на удара, съвсем друго... Явно другаря мирча от село Рупча, ще трябва нещо да си подобрите семантиката , поредни липси на такива елементарни логическо езикови понятия не са ви ясни.. след анексия , войска руска , и така нататък... :whist:

Блажко може да  ти помогне, той май е по учения от групичката ви , поне не прави толкова фрапантни изцепки ...

П.С Сега почнаха и боб да хвърлят , и да гадаят по рублата и нейния курс :D   доказателство неоспоримо че РФ е почнала войната и пратила войска .... ... мдаам, това е направо за едно време имаше такова хахово предаване, звездите ми говорят .....

А междувременно:

Рубль обвалился из-за боевых действий на востоке Украины

http://ru.reuters.com/article/businessNews/idRUKBN0OJ21920150603

Интересно, Русия като не участва в конфликта, защо пак почна да се срива рублата ?

Предния път рублата се срина по време на предната офанзива, и Владимир Владимирович пак твърдеше, че не воюва с Украйна

Първо укроармията нанася масивен артобстрел след това днр заема отстъпените селца.

Де го видя този масиран артобстрел ?? :)

Или казваш.. така пишеше в русвесна, новорусинфо, днрнюз ? :)

С тази логика и измислена пропаганда, и до Берлин ще стигнат :) :)

Интересно, Русия като не участва в конфликта, защо пак почна да се срива рублата ?

Предния път рублата се срина по време на предната офанзива, и Владимир Владимирович пак твърдеше, че не воюва с Украйна

Всички знаем за какво иде реч :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.