Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Диетите могат да бъдат опасни!

Featured Replies

О, интересуват се, и то доста. Яено не си попадал на такива

Не съм. Жените повече се притесняват дали 0.12543кг отгоре ги правят дебели. Нямам нито един познат, който да се вманиачава на тая тема.
  • Отговори 58
  • Прегледи 3,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не съм. Жените повече се притесняват дали 0.12543кг отгоре ги правят дебели.

аз пък не попадам в тая категория

Абе някой виждал ли е колко тежи една жена? Щото аз никога не съм, все са ми забранявали :P но когато все пак съм разбирал, разликата между думи и кантар винаги е била десетина килограма. 

Абе някой виждал ли е колко тежи една жена? Щото аз никога не съм, все са ми забранявали :P но когато все пак съм разбирал, разликата между думи и кантар винаги е била десетина килограма. 

аз няма как да скрия 10 кила щото съм 47

:P

• Автор

Диетата на Мая Плисецкая

Известната балерина Мая Плисецкая може да служи като отличен пример за разумно отношение към здравето. Комбинацията от правилно хранене, физическа активност и позитивно мислене й  позволява дълго време да запази забележителната си активност, производителност и да изглежда страхотно. Дори на тази възраст тя е доста активна.

От самото начало на кариерата си, тя трябвало да се придържа към строгите правила на диетите. С годините голямата балерина сама си е разработила система на хранене. Като на шега, тя я нарича „спасителна!“.

Диетата на Мая Плисецкая е доста проста. Тя избягва да се  храни със сладкиши, захар, рафинирани храни, ястия с месо, колбаси и пушени продукти. Предимство се дава на нискокалоричните и лесносмилаеми храни. В допълнение – не трябва да се консумират прекалено големи порции и не бива се яде през нощта.

Е, за допълнително отслабване, Maя Плисецкая препоръчва доста трудна, но ефективна диета. С тази диета можете да загубите от 8 до 10 килограма за 15 дни.

От менюто трябва да се изключат следните продукти: месо, яйца, млечни продукти (без киселото мляко), подправки, домати, картофи, шоколад, кафе. Може да се яде риба само от време на време . Добре дошли са лещата, броколито, овесът и ечемикът.

Примерно меню за диетата на Мая Плисецкая за 15 дни:

Закуска: Овесени ядки.
Обяд:  Постна зеленчукова супа, зеленчукова салата от зеле и моркови, подправена със зехтин и лимонов сок.
Вечеря: Ориз, салата и риба.

В интервалите между основните хранения може да се консумира неподсладено нискомаслено кисело мляко, плодове или зеленчуци. Освен това, се препоръчва да се пие най-малко 1,5-2 литра вода на ден.

С цел консолидиране на постигнатите резултати, можете да повторите диетата след два месеца.

Отзиви: Диетата е доста трудна, особено в първите дни. В бъдеще тялото свиква с новия хранителен режим и вече се понася доста по- лесно. С тази диета можете да отслабнете без много трудности с 8 до 10  и повече килограма.

http://otslabvane-dieti.net/vip-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%8F-%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%B0%D1%8F-3382/

Според мен 15 дневната диета на Мая Плисецкая съдържа всички необходими за организма вещества.

Мисля, че не е опасна за здравето, но пък е изпитание за психиката, особено за хора, свикнали да се хранят с обилни количества висококалорични продукти.

• Автор

аз няма как да скрия 10 кила щото съм 47

:P

Само една свръх пухкава дама може да скрие от някого колко тежи, защото плюс 10кг или минус10 кг не се отразяват съществено върху фигурата ѝ.

Само една свръх пухкава дама може да скрие от някого колко тежи, защото плюс 10кг или минус10 кг не се отразяват съществено върху фигурата ѝ.

А ти да не си мислиш, че мъжете имат понятие от килограми и кое колко тежи? Дори да го хванат с ръце, пак не могат да преценят. Навремето като завърших образованието си, почнах да продавам колбаси в един склад. Идваха при нас търговци и искаха кой повече, кой по-малко. Метро още го нямаше, та малките магазинчета бяха много. Някои вземаха с касите, други обаче по 2-3-5-10 кг наденица, кренвирши...До такава степен се бях специализирал, че когато ми кажеха 5 килограма, им давах точно пет килограма от първия път, плюс минус 100 грама. отначало си мислех, че всичко е случайно, но след това продължи така и както му викат - ръка-кантар. Обаче дойде един  флегматичен колега, искат му 5 кила наденица, той хваща две парчета, слага ги на кантара, гледа 20 секунди и добавя още две парчета. Бих го нарекъл идиот, но пък си беше готин. Клиентите се изнервяха. Ако те вдигне такъв, нищо чудно да те помисли и за слон, макар да тежиш 40-50 кила. След това работех на друга работа, но там теглихме с големи кантари. В края на смяната се хващахме на бас с колегата, кой ще познае колко е брака. Винаги печелех отново с много голяма точност. И това, без изобщо да съм вдигал с ръце тоя брак. Ей така, преценявам. Обаче жена не мога да преценя. Мога да я сравня със щанга, но това е много, ама много относително. Защото едно, че щангата тежи толкова, колкото е настроението ти и колкото си подготвен за тренировка( разбирай храна, почивка, сън) и второ, че хората са с различен тип телосложение. Едни имат дебели, дълги кости, други обратно. Няма как и да прецениш мазнините на човек и колко тежат. Дори да имаш тия данни, пак остава проблема с теглото на кокала. А както казах, мъжете си нямат понятие кое колко тежи, освен ако някой като мен не прецени на око нещата. 

тъй ми то от кокали няма какво да скриеш

:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.