Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

Да така е, защото всичко е Micro$oft Windows,  Всеки джам е сходен с другия, и за това ''юзърите'' не намират каква и да е разлика в Джам версиите, в интерфейса, ако щеш и във новооткритите ОС. > Щот разработчика е Майкрокрос. 

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 2 часа, NBS 9322 написа:

Да така е, защото всичко е Micro$oft Windows,  Всеки джам е сходен с другия, и за това ''юзърите'' не намират каква и да е разлика в Джам версиите, в интерфейса, ако щеш и във новооткритите ОС. > Щот разработчика е Майкрокрос. 

Честно да ти кажа, като се има предвид всичкия bloatware с който е наблъскан, не е зле откъм бързина и заемани ресурси. А и Джама няма претенции да е лека операционна система, така че няма какво да се сърдим. Други са проблемите с него.

преди 5 часа, NBS 9322 написа:

Какво? с чипове от  2007 - 2008г, очакваш че със реализирана ОС от 2015г че ще се държи прилично...Дето ако не си със прилична видео карта 1, 2GB памет DDR3/GDDR3 и рам 4 или 8гб  и с долу горе приличен процесор, >(Първо се замисли дали да го направиш ) Същите тези чипове могат да служат иделано на 7-мици и XP-та, и всяка др. по-лека ОС.  

- Моето лично мнение че 10-ката се държи много добре на не по стара конфигурация от 2010-2011г.- За да ти е всичко ОК.

хъ, те сега започвам да се чудя на тая графика, как аджеба, моята машина работи с 32Мб собствена памет + 32Мб заделена... иииии да, има споделена до 1500Мб, но нали не мислиш, че споделената върши кой знае каква работа

преди 4 минути, velislavvasilev написа:

Що, бре? Върши идеална работа. За браузване, филми, клипове. Ест, не тежички.

аз си джиткам starcraft 2 и една игра на микромеките, age of empires

преди 11 минути, дръндю написа:

хъ, те сега започвам да се чудя на тая графика, как аджеба, моята машина работи с 32Мб собствена памет + 32Мб заделена... иииии да, има споделена до 1500Мб, но нали не мислиш, че споделената върши кой знае каква работа

Работи ли - работи...ползваш ли го - явно, щом си на линия. ;)

преди 4 минути, velislavvasilev написа:

Rise of Nations

въх, има ли я в маймундата?

преди 5 минути, velislavvasilev написа:

хаха Аз се опитах, ама не стана. Rise of Nations и Age of empires вървят иделано, ама CS - не. За сметка на това ми върви супер под Линукс. Ама Rise of nations е по-яка от Age. Аз близо 5 години я играех много активно. Даже до преди 6 години си правехме мултиплеър в общежитието. 2 на 2. 

То не забравяй, че като нямаш хубав хардуер за основа, каквато и да е OS, няма да ти го подобри. Само дето някои ОС не се справят добре с наличния хардуер. И то заради драйвъри. Било то от хардуерния производител или от производителя на съответната ОС.

Що да не ти върви добре CS ? На мен добре си ми върви 1.6 и GO wtf?

преди 4 часа, velislavvasilev написа:

Ама Rise of nations е по-яка от Age of Empires...

АОЕ (наред със SC) са първите стратегии, които дават основите на всичко останало.

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

Бе мисла си: Що не преименувате темата на "Windows 10: Как Ви шпионират и как линукс е по-добър"...........
И без тва само тва има на последните страници
Ad hominem..........(или пък не?)

преди 6 минути, Aquaris написа:

Бе мисла си: Що не преименувате темата на "Windows 10: Как Ви шпионират и как линукс е по-добър"...........

щоту темата е на Капитана:lol6:

преди 7 минути, Aquaris написа:

Че е по-добър, това е ясно.

преди 10 минути, Aquaris написа:

Дискутират се проблемите на windows. На хората са им проблем шпионските програми и дискутират възможни решения, но засега сякаш не намират друго освен минаване на линукс. Който може си позволи де, май засега са по-малко от малцина. Имаш проблем че хората имат проблем със шпионските модули? Уцелил си темата :)

преди 11 минути, Aquaris написа:

Няма да е зле. Ще отговаря на истинатаicon_thumright.gif

преди 16 часа, дръндю написа:

Моето видео на 1 стар лаптоп е на Интел, и работи с 251мб собствена... а споделената е 187мб някъде там. И работи безпроблемно със 7-ца.  Споделна, несподелена- всичко се въздейства.

Инсайдъри, 'айде на новата версия (1703) и новото издание: (15058)
9067562K.png

преди 27 минути, ExaFlop написа:

Инсайдъри, 'айде на новата версия (1703) и новото издание: (15058)

дай да видим до кога е валиден

Няма времево ограничение и щампа на десктопа

Цитат

This build 15058.0.rs2_release.170310-1436 NO in Desktop Watermark and Expiration Date!

C66gdpbWwAEoW0w.jpg:large

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 4 минути, ExaFlop написа:

аз искам да видя  със slmgr/xpr...ъ-ъ-ъ...тъй де, око да види, ръка да пипне

Аз искам червено Бугати Чирон

преди 1 час, ExaFlop написа:

Разбира се, все пак инсайдерските версии пращат още повече инфо на Майкрософт. Има келепир в цялата работа. А и най-новото откритие - зеленият екран на смъртта :D Защото зеленият цвят е символ на грешка и провал, не червеният примерно :D Също както след 8 следва 10.

преди 9 часа, mkfs.ext4 написа:

А и най-новото откритие - зеленият екран на смъртта

Което му е ново? - 50-ина страници и 4-5 месеца назад

аве, снощи, ъпдейт, след рестарт, цели 5 минути и отгоре даже,  докато стана готов за работа
рекох си...край до тука беше
въх, нема му нищо
:(

мбаси,  кво беше тва нещо?

преди 9 минути, дръндю написа:

аве, снощи, ъпдейт, след рестарт, цели 5 минути и отгоре даже,  докато стана готов за работа
рекох си...край до тука беше
въх, нема му нищо
:(

мбаси,  кво беше тва нещо?

Инсталирал е месечен кумулативен ъпдейт - 8-900MB

преди 20 минути, velislavvasilev написа:

Такива работи са нормални и не бива да ти правят впечатление.

на мен ми се случва за първи път и затова се изненадох, помислих си, че се бъгна нещо

преди 18 минути, ExaFlop написа:

Инсталирал е месечен кумулативен ъпдейт - 8-900MB

добре, че ме подсети...ъ-ъ-ъ...тъй де, склероза
ся това ще го търся в нета, да видя за какво става въпрос
58ca899d13a42_Bitmap7.jpg.e61aff812a8cff4b69d397f960464bdc.jpg

ps

ха, ха, а аз се бях притеснил

https://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx%3Fq%3DKB4013429&prev=search

въх, целъ гъба ъпдейт

Редактирано от Гост (преглед на промените)

,(KB3150513)

цели 40 минути, бахти, за туй време щях да  инсталирам десетката, два пъти
ps

на всичкото отгоре, нищо не мога да намеря в нета, за тая актуализация

58caad928f6fd_Bitmap8.jpg.66242f1ee64e3f9406a572272ce566d5.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.