Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 7 часа, attj написа:

„Маските на революцията“ ще го излъчат повторно във Франция - заради голям интерес на зрители там

Тва не го пише в статията.. ти сам чете ли си я ?

:)

А чете ли реакцията на други , хайде да не са украински източници , на тази толкова евтина смешна пропаганда ? :)

На журналистическата гилдия ?

Не , нали ? :)

И че всичко е в стил.. "аз не съм видял, ама да си кажа... " :)

преди 4 часа, attj написа:

Вижте бандеровците  докъде докараха Украйна - реалностите за АТО са много далече от лъжетвърденията на наш Миро http://peremogi.livejournal.com/15992326.html   

Цитираш ми някакъв блог с измиселни тарифи :)

Виж, аз не се съмнявам че има корупция и скатавки от армията.. то това е и изискване на Европата - за борба с корупцията . Но да ми цитираш фантасмагории , и да ми казваш на мен  "лъжетвърдения" ... извинявай.... :)

Всъщност, когато кажеш "лъжетвърдения" , моля да се аргументираш с цитат.

Простичко е.. копи - пейст на поне едно мое "лъжетвърдение" .

Благодаря предварително. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

на 2.02.2016 г. at 20:34, Тøни написа:

В анонса на филма „Маските на революцията“ на сайта на Canal+ се казва, че той представлява специално разследване на събитията в Украйна през февруари 2014 г. В частност, става дума за ултрадесните групировки, подкрепяни от САЩ, и кървавата трагедия в Одеса, устроена от украинските националисти.

„Пол Морейра сваля маските от днешна Украйна и води разследване на фронтовата линия на новата „студена война“ между Изтока и Запада“, се казва в анонса.

Киев е вбесен след като документален филм разкрива грозната истина за Майдан "революция"  излъчен на френската телевизия Canal +!

Досега е имало много отделни разследвания от международни организации, неправителствени организации, заинтересовани лица и други върху различни аспекти на Революцията на достойнството! Евромайдан клането, какво наистина се е случило в Киев на 20 февруари 2014, какво се е случило в Одеса май 2014 , какво се случва в зоната на антитерористичните операции в югоизточната част на Украйна, където са уж  руските войски , така и защо западните наемници са там ... Но повечето от тях са били успешно игнорирани от масовите западните медии, които се придържат към своите комфортни митове за чудесния евромайдан.

Основната опасност - от гледна точка на Киев -  сърцераздирателен 50-минутен документален филм на Пол Морейра е, че той излага всички големи лъжи и смълчани факти за "революцията на достойнството" и нейните агенти, в една  концентрирана форма, и се излъчва по един основен френски телевизионен канал!

Пол Морейра разкри с прост и честен начин истината - не е имало достойнство в тази "революция". Не е имало "безплатен цивилизационен избор" и няма "независими и законни власти в днешна Украйна. Има гангстери, които са лицензирани да убият и ограбят, психопати и престъпници в "демократичен парламент", паралелно нацистка вдъхновена армия, чужди длъжностни лица, които манипулират политическия процес на веднъж-суверенна държава, медии по общия националистически контрол и т.н.

аргументацията на Морейра и цялостния случай са толкова очевидно, красноречиви и ярки, че няма разумен начин да се опровергае. Това е причината за истерия в Киев, и поканите да го забранят!

Maidan_masks.jpg

Никой от вас не го е гледал този филм нали :):)

Аз го гледах, и е доста смешен общо взето :)

Неслучайно , и съвсем сериозно казах - да бе погледнал поне тукашните теми, защото много от нещата които показва, отдавна са опровергани като фейкове и лъжи :)

Но пък е забавно как се хващате за реакциите, като удавник за сламка, без дори да сте го гледали :)

Това ви е работата.. .

преди 10 часа, miro20 написа:

Никой от вас не го е гледал този филм нали :):)

Аз го гледах, и е доста смешен общо взето :)

Аз го гледах на френски език и нищо ново не научих - защото на руски бях гледал сродни подобни филми... Реалистичното не е смешно...

Току що, attj написа:

Аз го гледах на френски език и нищо ново не научих - защото на руски бях гледал сродни подобни филми... Реалистичното не е смешно...

Именно - нищо ново няма как да научиш. Просто всичко си е стартата позната пропаганда за бандеровци фашисти :)

На която пропоаганда съм сигурен, дори и ти не си вЕрваш отдавна :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Именно - нищо ново няма как да научиш. Просто всичко си е стартата позната пропаганда за бандеровци фашисти :)

На която пропоаганда съм сигурен, дори и ти не си вЕрваш отдавна :)

Добре, че ти си вярваш. Повтаряш лъжите по 9-10 пъти и започваш да си мислиш, че са истина:):):)

Току що, miro20 написа:

Например ?

Коя лъжа ?

Изброй си истините – за по-лесно:):):)

преди 6 минути, 卡拉贾 написа:

Изброй си истините – за по-лесно:):):)

ОК.

Както винаги няма цитат :)

Стандартно...

преди 2 минути, miro20 написа:

ОК.

Както винаги няма цитат :)

Стандартно...

Ще стане като вица с кучето: "А колко бири изпи?". Отговор: "Аууууууууу..."

И ти ти нямаш.

Обичайно:):):)

Редактирано от 卡拉贾 (преглед на промените)

Какво да имам бе  трол ? цитирай ме за да знам на коя от всичките ти глупости да отговоря.

преди 1 минута, miro20 написа:

Какво да имам бе  трол ? цитирай ме за да знам на коя от всичките ти глупости да отговоря.

По-трол от тебе няма как да съм – всяко 2-ро – 3-то мнение тук е твое и е лъжа. Какво има да ти посочвам? Аз се обаждам от дъжд на вятър – това ли ми е тролстването? Смешник:)

преди 42 минути, 卡拉贾 написа:

всяко 2-ро – 3-то мнение тук е твое и е лъжа. Какво има да ти посочвам?

например ?

цитат нещо ?

преди 4 минути, miro20 написа:

например ?

цитат нещо ?

За по-лесно цитирай поне 2 (две) истини:)

преди 4 минути, miro20 написа:

няма цитат, :)  няма нищо :)

трол

Крадецът вика: "Дръжте крадеца!":):):)

Може да кажеш спамер, но и това е пресилено, ама натам върви работата:)

П.П. Това че те изкарвам лъжец, какво общо има с троленето?:):):)

Редактирано от 卡拉贾 (преглед на промените)

няма цитат, няма нищо :)

т.е. няма на какво да отговоря на тая простотия , спам и тролене

Току що, miro20 написа:

няма цитат, няма нищо :)

Ти си цар на самоцитирането – иска се да си цитираш само 2 (две) истини, ама малко трудна работа:):):)

преди 3 минути, 卡拉贾 написа:

П.П. Това че те изкарвам лъжец, какво общо има с троленето?:):):)

Ще дочакам ли цитат  на моя лъжа ?

А какво е общото - ами липсата на аргументи, нападки и спам си е живо  тролене.

Което ти правиш в момента.

Току що, 卡拉贾 написа:

Ти си цар на самоцитирането – иска се да си цитираш само 2 (две) истини, ама малко трудна работа:):):)

Давай - цитирай

Публично е всичко писано от мен. Заповядай :)

Чакам цитат на поне една лъжа

Току що, miro20 написа:

Ще дочакам ли цитат  на моя лъжа ?

А какво е общото - ами липсата на аргументи, нападки и спам си е живо  тролене.

Което ти правиш в момента.

Нали ти казвам, каквото и да хванеш е лъжа, а истините са малко, но нещо и ти не си ги откриваш:):):)

Имаш точно 7 поста  отгоре , дето са си живо мижитуркане, спамене и тролене без нито един цитат

Чакам

Вече са 8 спамерски поста без нито един цитат

преди 15 минути, miro20 написа:

Имаш точно 7 поста  отгоре , дето са си живо мижитуркане, спамене и тролене без нито един цитат

Чакам

Вече са 8 спамерски поста без нито един цитат

Аз също чакам, ама с това ще си остана:):):)

9 поста.

По темата :

Санкциите срещу Русия няма да бъдат вдигнати от ЕС. Днес, 4 февруари, Европейският парламент прие специална резолюция за конфликта в Крим. Категоричната позиция на евродепутатите е, че Руската федерация, незаконно е анексирала Крим и така е нарушила международното право, включително Устава на ООН, Хелзинкския заключителен акт и Будапещенския меморандум от 1994 година

Поради тези причини сакциите, които Европейския съюз наложи на Русия няма да бъдат вдигнати. Освен това Европейският парламент настоява Хагският трибунал да започне незабавно разследване на престъпленията извършени по вереме на анексирането на Крим и след това.

http://vek21press.com/index.php/2016/02/04/eu-resolution-russia/

Важно е какво желаят хората в Крим - а те не искат да са в сегашната бандеровска Украйна.   Там местните жители са над 80 % руснаци.  При доброволното самоопределение на населението понятието анексиране не звучи логично.  Съвсем нормално е Крим да бъде самостоятелна 22-ра република в Руската Федерация.   Има безброй достъпни сайтове в Крим - разглеждайте, четете и си направете изводи.     За да не Ви влияе неадекватната бандеровска пропаганда.   Насила хубост не става...

преди 3 часа, attj написа:

Важно е какво желаят хората в Крим - а те не искат да са в сегашната бандеровска Украйна.   Там местните жители са над 80 % руснаци.  При доброволното самоопределение на населението понятието анексиране не звучи логично.  Съвсем нормално е Крим да бъде самостоятелна 22-ра република в Руската Федерация.   Има безброй достъпни сайтове в Крим - разглеждайте, четете и си направете изводи.     За да не Ви влияе неадекватната бандеровска пропаганда.   Насила хубост не става...

Това не се прави така, и ти много добре го знаеш.

На първо място е конституцията на държавата в която си.

Никой няма право ей така решава и се отделя в Кърджалийска, исперихска или друга "независима" република.

Особенно когато няма основание за това !

Виж за сравнение ситуацията с Каталуния и Испания.

Народа над 80 % иска отделяне от Испания, но референдум за това е отменен като противоконституционен.

Освен това, хората се борят по мирен начин за своята независимост. и то не от сега а от много години !

В Крим не е имало никога народни дългогодишни протести или демонстрации за искане на независимост. НИКОГА

Другата разлика - първо Буратино превзе и анексира Крим, след това проведе под дулата на автоматите референдум , непризнат от ниокя нормална държава,

И трета разлика - Крим не иска независимост, а присъединяване към чужда държава.

Като всичките процеси в Крим, протекоха под диктовката на тази чужда държава.

и за капак цитирам  един ваш познат сепаратист -  "натика местния кримски парламент" да гласуват декларация за присъединяване към РФ.

дАли ще схванеш толкова разлики накуп и защо анексията на Крим е незаконна, се съмнявам, но пък за нормалните хора това поне е ясно.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.