Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

За теб това е простотия, понеже си кръвожаден. Какво е там един геноцид и американско лицемерие. Пак показа истинското си лице.

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 10 часа, miro20 написа:

Абе човек.. зациклил си в началото на 2014 и няма оттърване от тази отдавна доказана фейк пропаганда. :):)

Свери си часовника.. сериозно :):)

Българските власти междувпрочем, действат абсолютно правилно срещу  този който е страна-агресор.

На какво да посредничат ми кажи ? между кого и кого ?

Между украинските власти, които си защитават границите, и руския агресивен маскиран спецназ-аскер ?

Ми нали затова измислиха "минските срещи " .

А теб /отново/ бих те попитал, би ли говорил същите простотии  спрямо България ?  Замени си сам в  словоблудствата които избълва по горе - вместо Украйна - България, и вместо "руснаци" - турскоопределящи се български граждани" .

Засрами се.

Ти се засрами и си припомни Косово...Има ли разлики между страни агресори - Сърбия или Украйна?

преди 36 минути, Тøни написа:

За теб това е простотия, понеже си кръвожаден. Какво е там един геноцид и американско лицемерие. Пак показа истинското си лице.

"кръвожадни" сте вие, които се радвате на сепаратизма и тероризма в тези братски държави.

Засрамете се най сетне.

То бива пропаганда на сепаратизъм и тероризъм, ама вашето вече е извън всякакви морални граници

преди 29 минути, attj написа:

Ти се засрами и си припомни Косово...Има ли разлики между страни агресори - Сърбия или Украйна?

Има огромни разлики.

Примерно основната - Украйна никога не е била агресор в тези райони. Пу измисли абсолютно фейкови аргументи за "геноцид" над руското население, измисли "бандеровци фашисти" /които и до ден днешен ги търсят хората и все не ги намират/   и започна военната си , повтарям думата - ВОЕННА офанзива.

Агресора бе РФ и Пу с неговите имперски амбиции и фейкова пропаганда.

Нямаше дори опити за мирни преговори... Нямаше наблюдатели, нямаше дългогодишни сигнали за проблеми , както бе в Косово, нямаше контингент от поне няколко години сини каски за  някакви поне опити за умиротворяване на конфликта .. не.. - в Украйна имаше моментална  ВОЕННА агресия, без дори опит за мирни някакви преговори .

А и то няма как да има мирни преговори за нещо което го няма...

Как да обясни на международната общност че "май" има геноцид.. "май" са нарушени правата на руснаците.... като то просто никога не е имало такова нещо .

Затова Пу  директно вкара "вежливите зелени маскирани човечета" с още по мащабна военна логистика и разузнаване.

Нещо което ще влезе в историята като перфектно проведена  хибридна война.

И заради което загинаха хиляди мирни невинни хора.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Да, да пак сме ние това, което ти не искаш да си признаеш, че ти. Терорист, фашист, екстремист, ислямист и сепаратист. :D

преди 10 минути, Тøни написа:

Да, да пак сме ние това, което ти не искаш да си признаеш, че ти. Терорист, фашист, екстремист, ислямист и сепаратист. :D

тц. пак не позна. Аз именно опонирам на тези ваши простотии за сепаратизъм и теороризъм :):)

Защо пропагандирате такива неща, а обвинявате други , не го разбирам... Има една поговорка.. "кой ми ака в  гащите.. "  че и вашта... :) :) 

Гледам само се лутате от "опорна точка" към "друга опорна точка" белким  някъде се хванете за "сламката" оправдаваща вашите простотии за сепаратизъм. ...  и все гредъ... :)

Хайде обяснете за Косово и Украйна де.. прилики и разлики . Аз казах основните .

Много ми е странно как украинци могат да си позволят да са като  агресори спрямо руснаци!?

Да, да, все друг е виновен, че си такъв, но хората са те разкрили отдавна. Не стига, че си зъл, ами си и платен. Сигурно си щастлив от това, което правиш. 

преди 11 минути, attj написа:

Много ми е странно как украинци могат да си позволят да са като  агресори спрямо руснаци!?

И мен ми е странно .. Защото такова нещо няма. Има руска агресия спрямо Украйна, която си защитава границите, и която вече загуби Крим.

преди 10 минути, Тøни написа:

Да, да, все друг е виновен, че си такъв, но хората са те разкрили отдавна. Не стига, че си зъл, ами си и платен. Сигурно си щастлив от това, което правиш. 

Аз от никого не съм се крил, винаги мнението ми е едно и също , винаги съм се аргументирал.

Защо вие обаче само "хейтърствате" , не го разбирам.

Ми като нямаш аргументи , като говориш простотии и лъжи, бъди подготвен че някой евентуално все някога ще те опровергае.

И ти трябва да си мъж за да си го признаеш  а не ... . Защото вие демонстрирате второто. и се гърчите в личностни нападки и заяжданици.

Защо ?

А конфликта няма да бъде скоро решен - Крим няма да се върне на Украйна, Донбас ще е нещо като постоянните арабски размирни райони ... Ще се получи както Грузия загуби свои територии , пак от агресора РФ - Осетия, Абхазия.. .

Те и до ден днешен не са признати , и до ден днешен грузинските православни села са затрити от лицето на земята от руските войски , и .. въпреки че конфликта си е тлеещ ..  дори се забрави...

И как по точно ме опроверга? Като подкрепяш фашисти и създатели на терористи + пропаганда за създаване на ислямски държави? Лол! И горещ почитател на геноцидът над индианците.

Чак пък се гърчел някой. :D

То всичко е толкова просто. 

Подкрепяш Русия - русофил.

Подкрепяш САЩ - терорист.

Подкрепяш марионетното правителство в Украйна - фашист.

Виждаш умерена опозиция и руски бомбардировки по сирийски сладкарници - ислямист. 

Разпознай се и се засрами, бе! 

преди 25 минути, Тøни написа:

И как по точно ме опроверга? Като подкрепяш фашисти и създатели на терористи + пропаганда за създаване на ислямски държави? Лол! И горещ почитател на геноцидът над индианците.

Чак пък се гърчел някой. :D

То всичко е толкова просто. 

Подкрепяш Русия - русофил.

Подкрепяш САЩ - терорист.

Подкрепяш марионетното правителство в Украйна - фашист.

Виждаш умерена опозиция и руски бомбардировки по сирийски сладкарници - ислямист. 

Разпознай се и се засрами, бе! 

Пълни глупости. Но за елементарни хора, наистина "всичко  е много просто" .

Никога не съм защитавал терористи. И съм ви опонент както виждаш

А за русофилите пак си в огромна грешка. Аз съм русофил, но не и путинист.

Ограничения ти мироглед това не може да го разбере.

Както не може да разбере разликата между  хитлерист и това да харесваш Германия и тяхната култура.

Вие сте путинисти. не русофили.

Дори повечето ползвате гугълтранслейт за пропагандните си простотии от "русвесна" , "руски дневник" и подобни :)

Но много се радвам на подобен пост.

Красноречиво доказателство за интелектуалното ти ниво  :)

Вие, ние , всичко е кристално ясно. Ти си разкрит, доказан и заклеймен от нормалните хора.

Излизам да се видя с приятни хора, които да отнемат от негативната енергия, натрупана след комуникацията с един толкова лош човек. Все пак се надявам и ти да откриеш своя път и да тръгнеш към доброто. Лека вечер.

преди 12 минути, Тøни написа:

Вие, ние , всичко е кристално ясно. Ти си разкрит, доказан и заклеймен от нормалните хора.

Излизам да се видя с приятни хора, които да отнемат от негативната енергия, натрупана след комуникацията с един толкова лош човек. Все пак се надявам и ти да откриеш своя път и да тръгнеш към доброто. Лека вечер.

Не се надявай, розовия 'умен' елф, да стане човек. Ако имаше надежда, нямаше да е платена соросотутка. :ph34r:  Просто не се връзвай, на тъпотиите дето пише.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 49 минути, Тøни написа:

Не разбрах защо съм лош човек :) след като съм винаги оспорвал вашите нечовешки фашистки, сепаратистки терористични тотално фейкови пропаганди .

Не разбирам :)

И всъщност.. радвам се не за друго, а че вие сте заклеймени от нормалните хора, които не поддържат една незаконна агресия на една държава към друга  и които осъждат сепаратистите  терористи, поддържани от същия агресор..

Надявам се някой ден да си отговориш на наистина простичките ми констатации по горе.

Знам че и ти и другите  проапгандатори имате отговорите, и много добре си знаете какви лъжи разпространявате, но вече по инерция и задължение, няма как да се отметнете. :) 

По назад стана въпрос за отношението на Полша към Пу и към  Украйна.
Това няма да ви хареса .. ще го сложа под спойлер даже... да не ви се накърни мирогледа и промитата пропаганда :)

преди 19 минути, attj написа:

Очакват ли поляците украинците да се присъединят в ЕС!?   Ето истината  при обикновен спор в автобус    https://www.youtube.com/watch?v=vspldQjzApg

От едно пиянско сбиване в автобус , си правиш "велики изводи за ЕС и Украйна " ли :):)

А догледа ли си видеото :) те накрая що не се прегръщат като първи приятели :):)

Поне си гледайте и четете източниците.. че само се излагате :)

Ама толкова си можете.. отдавна съм се убедил че повече от един абзац не четете, и то ако е с малко думи, и повече от клип на пайнер по времетраене, не гледате :):)

Що се отнася до Киев МВФ не бива да има никакви илюзии. Апетитът идва с яденето. Ако МВФ се съгласи, че украинският дълг към Русия подлежи на преструктуриране, утре Киев ще започне да настоява за преструктуриране на дълга си към…самия Фонд.

А ако Международният валутен фонд откаже на Киев, то украинските „дейци“ ще отправят ултиматум към него, разчитайки на подкрепата на чичо Сам. Всичко ще се случи според поговорката: „Ти го пускаш под одъра, той се качва на него“.    

Ако Вашингтон наистина искаше да помогне на Украйна, би се вслушал в съвета на руския президент: Нека МВФ даде дължимите 3 милиарда на Киев, за да може той на свой ред да ги върне на Русия. И тогава на 20 декември няма да има никакъв дефолт.

В противен случай в навечерието на новата година ще се създаде скандална ситуация с възможни опасни последици за всяка от трите страни на новия „Бермудски триъгълник“. А що се отнася до МВФ, достигайки през декември своя 70-годишен юбилей, този „куфар без дръжка“ благодарение на старанието на своите американски началници, е напълно възможно да се окаже паднал и никому ненужен.    А във фалиралата Украйна скоро няма да искат да ходят и бежанци и гейове...   За членство в ЕС след  10-15 години е съвсем реално например  Турция да изпревари Украйна.

Редактирано от attj (преглед на промените)

на 12.11.2015 г.,, ghostBG86 написа:

Темата за Украйна, умря преди няколко месеца. 

да се пошегуваме по този случай!

Кратка история на Украйна -. през 2014г. идиоти свалиха правителството си, и избираха малоумници да ги управляват, които са взели огромни кредити, които идиоти ще трябва да плащат обратно. И всичко това е грешка на Русия!:)

Украйна пита Русия да им даде 2милр. USD да продължи войната с съседната страна.:)

Междувременно в Израел:
- Какво се случва в Украйна?
- В Украйна е във война с Русия.
- Не f..k! Как върви?
- Е, Украйна загубил два милиона цивилни, Кримския полуостров, няколко изтребители, хеликоптери, хиляди военни, стотици танкове и артилерия, и две провинции на около 7,5 милиона души са готови отново да се обединят с Русия.
- Какво ще кажеш за руснаците?
- Няма да повярваш това, Биби, но те никога не се появиха в тази война.

Срещу кого тогава Украйна воюва?   Харчат 5 % от своя БВП  за да водят гражданска война срещу свои украински руснаци...   А те непрекъснато получават хуманитарна и всякаква друга помощ от огромната Руска Федерация...Няма ли някой най-после да посъветва бедните украинци вече да спрат с глупостите си!?

няма, бедните украинци не четат тролските напъни в калдата форум ^^

явно ще продължат сблъсъците с огромната Руска федерация

преди 10 минути, Puppet Master написа:

няма, бедните украинци не четат тролските напъни в калдата форум ^^

явно ще продължат сблъсъците с огромната Руска федерация

Е, всеки има правото сам да си чупи главата.

преди 53 минути, attj написа:

Срещу кого тогава Украйна воюва?   Харчат 5 % от своя БВП  за да водят гражданска война срещу свои украински руснаци...   А те непрекъснато получават хуманитарна и всякаква друга помощ от огромната Руска Федерация...Няма ли някой най-после да посъветва бедните украинци вече да спрат с глупостите си!?

Войната я започна Пу - Първо с анексията на Крим, и последвалата дестабилизация на Донбас. С почти същите военни командири и спецназ .

А от стотиците  хуманитарни конвои, ни един нямаше показан как се разтоварва или разпределя между хората.

Не бих казал пряко че така Пу си изхранва войската.. нали официално казва че е хуманитарна помощ.. как бих си помислил нещо друго ?

:)

Кога ще има мир ? - ами когато Пу си изведе войските. Тогава , пак да ти повторя за кой ли път, хората ще заживеят така , както и в останалата част на неокупирания от руски войски Донбас - мирно и що годе нормално , както и във останалата 40 млилионна Украйна.

Какъв е проблема че това не ви харесва,  и защо искате терора и абсолютно неоправдания спеаратизъм да продължава,  идея си нямам.

Забелязвате ли, че се въртим в някакъв омагьосан кръг и Миро повтаря едно и също, само и само да поддържа темата? Няма какво да каже и е натиснал риплей-а. Май верно темата е мъртва.

преди 3 часа, miro20 написа:

:)Кога ще има мир ? -

няма мир с руския агресор! след много фалстартове, Украйна най-накрая откри първия си телефон за секс услуги на украинския език със смесен успех. първият клиент се обажда и умира от смях. беше Москал!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.