Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Цитат

Украинският парламент избра Юрий Луценко за генерален прокурор, след като прие закон, позволяващ за длъжността да не се изисква висше юридическо образование.Украинската Върховна рада утвърди Юрий Луценко, досегашен водач на парламентарната група на президентската партия "Блок на Петро Порошенко", за генерален прокурор на Украйна, предаде ТАСС, цитирана от БТА.Решението беше подкрепено от 264 депутати при необходими 226. По-рано Радата прие закон, който позволява за генерален прокурор да бъде назначен човек без висше юридическо образование и президентът Порошенко го подписа.Сред викове "Позор!" Порошенко заяви, че неговият съюзник Луценко ще успее да изгради обществено доверие към прокуратурата.Назначението вероятно ще разочарова Европейската комисия, която подобно на САЩ и Международния валутен фонд, обвърза помощта за Украйна с постиженията на Киев в борбата с корупцията и осъществяването на реформи.Брюксел призова Порошенко да издигне за възловия пост независима личност с правно образование и опит.Днешното гласуване съвпадна с посещение в Киев на мисия на МВФ за преговори за отпускане на Украйна на транш финансова помощ на стойност 1,7 милиарда долара, отбелязва Ройтерс.Петдесет е една годишният Луценко е завършил факултета по електронна техника в Лвовския политехнически институт.По време на Оранжевата революция той беше един от лидерите на протестите на Майдана, а след революцията получи поста министър на вътрешните работи и стана първият цивилен заемал този пост в Украйна.Луценко беше съветник на бившия президент Виктор Юшченко. Той бе избран във Върховната рада от листата на блока "Наша Украйна - Народна самоотбрана".След идването на власт на Виктор Янукович, Луценко беше осъден на четири години затвор за превишаване на служебните си правомощия като министър и злоупотреба с държавни средства.На предсрочните избори през 2014 г. той беше избран за депутат от листата на "Блока на Петро Порошенко" и оглави парламентарната група на формацията.На 3 април тази година президентът уволни генералния прокурор Виктор Шокин и оттогава неговите функции изпълняваше Юрий Севрук.

Цитат

Добре започват обаче имат да ни догонват. Ние имаме пожарникар за премиер. Образование? Е..

Източник.

Редактирано от upili (преглед на промените)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 3 часа, NEY написа:

Някои хора пишат постоянно глупости тук, а вече над милион руснаци пак са по нашето Черноморие и аз нямам никакви проблеми по всякакви въпроси да общувам с тях....   Живея и работя в Бургас....  Подобно е и във Варна.

По същия начин украинци нямаха проблеми с руснаците. Докато руснаците не анексираха "просто ей така" Крим чрез военна операция  , и докато не вкараха войски на Донбас. Които неща са еднозначно признати от бога ви Пу.

преди 2 часа, NEY написа:

TNN е първият ми ник тук и той е баннат преди доста години. Уж заради спам.... Мога да пиша само от същия -ако бъде отблокиран най-после. Зависи това от модераторите.  Миро, не мисли, че можеш да разпознаеш всичките ми профили....  Мога да си създам и много нови.  Бандеровците няма как да ме определят кой кога съм и къде точно съм .....    Доскоро имаше особено специални украински сайтове и те бяха почти на нивото на руските....Бандеровците развалиха славянската дружба....

Колко мъка има по този свят... драги.. мен тука едни "анализатори"  ми изкараха  , не можеш да повярваш , за 10-на години назад какво съм писал и говорил във форумите, къде какви регистрации съм имал и какво ли не.. Чрез великия "гугъл" :)

Познай обаче какво - всичките те и ти , не осъзнавате простичкото нещо - аз винаги съм си бил аз, с еднакъв ник, никога не заобикалям правила, никога не ползвам различни , алтернативни регистрации, винаги са с едно и също име, а където не може -  са такива които ЕДНОЗНАЧНО можеш да ме определиш че съм АЗ , и такива  нискоинтелигентни "анализатори" се кефите какъв видиш ли, трол съм бил :)

За точно тези неща , които ме разграничават еднозначно от каквото и било наречено "трол".

А такива  недоразумения като теб, явни тролове, зациклили спамери  без грам мисъл, със амнайсет регистрации, заобикалящи банове, които  дори се гордеят със тях, които участват в темите САМО и единствено за спам и тролене, не им прави впечатление.

Благодаря за поредното признание.

преди 2 часа, nikssi написа:

Ти чете ли кво пише там ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Малко хумор... как се отваря уазка "Патриот" :)

Както се казва.. ееех .. едно време така ги правеха дръжките, че не остават в ръцете както тези ... :)

Като се има предвид че заради първия фалстарт на комсодрума "восточний " , някои хора получиха наказания и "последни предупреждения"

Цитат

После запуска Владимир Путин сделал выговор вице-премьеру Дмитрию Рогозину, строгий выговор — руководителю «Роскосмоса» Игорю Комарову и постановление о неполном служебном соответствии — гендиректору НПО автоматики Леониду Шалимову.

...то.. какво ли го заплашва конструктора на уазката ?

преди 2 часа, miro20 написа:

чете ли кво пише там ?

Чел съм и съм го дал да го прочетат тука. Нали ти казах да не ме цитираш повече ! Това да ти е за последно.

преди 6 часа, nikssi написа:

Чел съм и съм го дал да го прочетат тука. Нали ти казах да не ме цитираш повече ! Това да ти е за последно.

Предполагам си прочел че това се оценява като политическо решение, включително и по молба на президентството за отлагане , заради по добра правна формулировка и внасяне на пояснения.

Самата мотировка на съда за решението е ... че признанието на въоръжена агресия от страна на РФ , по никакъв начин не влияе на заявителя.

т.е. бих казал.. формулировката е леко изместена от акцента "признаване на въоръжена агресия".

Напротив  чета. и също казах мотивите.

И не псоря за това решение, не знам откъде го измисли.

Не знам обаче защо трябва да се спори за нещо което бога Пу отдавна призна, и не е тайна ?

- призна че "необозначените зелени човечета" които превзеха чрез перфектна военна акция Крим, са негов спецназ .Дори описа подробно как е преминала операцията, включително и предшестващото извеждане на неговата мижитурка Янукович. Той сам си призна агресията. КАкво има да се доказва ?

- призна в последната годишна пресконференция-монолог и за военните му сили в Донбас, воюващи в чужда държава. - "хора, изпълняващи разнообразни задачи, включително и във военната сфера".

:)

Така че.. кой съм аз че да споря с бога Пу, особенно за неща които си ги е признал в прав текст ?

Няма никаква руска агресия - при организиране на нов референдум хората в Крим и в Донбас отново няма да потвърдят, че желаят да живеят в Украйна...Незачитането на мнението на украинските руснаци е нарушение на човешките им права.  Нека Миро се позамисли над този факт - вместо все да извърта и лъже с преповтаряния до втръсване...

Още чакам ли чакам поне една лъжа да ми цитираш :)

Пак ти припомням хронологията - първо превзеха КРим чрез военна операция, детайлно описана от вашия бог Пу в прословутия ваш любим филм "пътя към родината" ,

След което , под дулата на същия този спецназ се проведе непризнат от цивилизования свят "референдум" , с наблюдтели от послушни партии, като от нашите отиде другарката Ташева от... Атака разбира се :)

Почти същите спецназовци , после бяха пратени на Донбас, с което не аз, а те самите се хвалят - визирам другия ваш любим сепаратист терорист Стрелков, бивш военен министър на ДНР, когото съм цитирал многократно.

Кой съм аз че да споря с тези признания :)

Миро, вместо да спориш с нечии признания - вземи си признай кой и защо докара украинските руснаци до сегашното им положение да не искат да живеят в Украйна.    Подсказвам с жокер - бандеровците.   

Кой е казал че не искат ? Руснаци има не само на тази 2.8 % беше процента.... от територията на Украйна , окупирана от руско-сепаратистките войски .

На останалата , 97-98 % част от Украйна, никой не гони, нито спира руснаците да си правят и ходят където си искат.

Защо е терора на тази малка част от окупиран Донбас, и репресиите и цензурата в Крим - знаеш отговора, и това не са никакви бандеровци, а тези чиито само признания цитирах по горе.

Мироо! Смяташ ли, че на Путин му дреме за твоите драсканици! Голяма част от съфорумниците също не те четат или са те блокирали, та и тук трибуна почти нулева! Много се пънеш бе и ще се поболиш за нищо! Хайде вкарай нещо ново в репертора, че много циклиш! В главата ти само Путин и окупации! Хубавото е ,че от теб абсолютно нищо не зависи, а Крим и Донбас ще си останат вечно руски!

Миро е лъжец-мечтател,защото  вярва, че руснаците в Мариопол, Одеса, Харков и т.н.....  изгарят от желание все в Украйна да си живеят....Сега много руски градове в Украйна са окупирани от украинската армия.   Реалностите са доста различни  -   САЩ и ЕС официално и упорито   все ни лъжат - единствено заради американските интереси.   Къде обаче са интересите на България?   Правилно е нашата политика да е неутрална, а тя е пробандеровска и антируска....  Срамно,смешно  и много глупаво е това. 

Цитат

Никакой войны не было! Немецких войск тоже. Это московская Хунта развязала гражданскую войну в своей стране, а немецкие добровольцы-“отпускники” не могли спокойно смотреть на страдания мирного населения и танковыми колоннами выдвинулись на Москву. К борьбе с Хунтой присоединились ополченцы – 1 500 000 граждан СССР, из них 800 000 были русские под руководством генерала Власова.

атж, дай поне един цитат де, кое което съм казал е лъжа ?

преди 2 часа, NEY написа:

Сега много руски градове в Украйна са окупирани от украинската армия.

Това е пореден "бисер" . Как може собствената армия да е окупатор в собствената си държава :):)

Това отделно че АТО е единствено и само в зоната на тези 2.8 % окупирани територии де.. .ама тва са подробности , нали :):)

преди 54 минути, A.com написа:

Тебе ти е забавно , но точно така Хитлер започна анексията  - за защита на милионното угнетено исконно германско население, около Судетите чехия  ,Гданск и т.н.

После съюзниците Хитлер и Сталин си разделиха Полша и си проведоха съвместните паради .

Историята  се повтаря и върти, стига да я познаваш....

Лошото е че съвременниците не вземат в предвид лозунга "никога да не се повтаря" , а се увличат по нови фюрери и рашисти с по интересните путлеристки лозунги "можем да повторим". , "на Берлин"  и т.н...

преди 16 часа, miro20 написа:

Това е пореден "бисер" . Как може собствената армия да е окупатор в собствената си държава.

Може, защото няма как опълченците да са окупатори на родната си земя. Сепаратистите очакват да се даде особен статус на целите територии на области Донецк и Луганск - а бандеровците не са съгласни, защото те контролират около две трети от земята им.  Нещата договорени в Минск пак зациклят и вариантите са два - конфликта да се замрази или пак да започнат активни военни действия - ако скоро.... не се сменят властимащите в Украйна.   

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Отново за тези които си затварят очите и ушите :) припомням че вашия любим военен министър на ДНР бе споделил в най голямата офанзива лятото 2014 г. че не може 1 000 опълченеца от 4-5 млн население да намери.

Още едно негово мнение за "опълченците":

http://politikus.ru/video/63348-girkin-opolchency-eto-otkrovennye-bomzhi-shval.html

Кой съм аз че да споря с вашия любим лидер сепаратист ? :)

Това го припомням за това колко и какви "опълченци" воюват на Донбас. Или казано по конкретно - воюват украинските военни и доброво9лни отряди патриоти, защитаващи собствената държава и граници срещу окупаторите, режещи земи от тяхната родина - руските кадрови военни , кадрови спецназ и доброволци, отишли на Донбас да громят измислените "бандеровци  фашисти" .

Нещата с минските зациклят, защото Пу не изпълнява ангажиментите си , най вече - изтегляне на чуждите военни формирования от Украйна, за което го призоваха за пореден път .

Съвсем прясно прясно :

Цитат

В совместном заявлении по итогам переговоров США и страны Северной Европы, в частности, заявили, что «незаконная оккупация и попытка аннексии Крыма Россией, российская агрессия в Донбассе и попытки дестабилизировать Украину несовместимы с международным правом и нарушают установленный европейский порядок безопасности».

США и страны Северной Европы вновь подтвердили поддержку суверенитета и территориальной целостности Украины в пределах ее международно-признанных границ.

«Санкции против России за ее действия в восточной части Украины не могут быть отменены, пока Россия полностью не реализует свои обязательства по Минским соглашениям. Наши связанные с Крымом санкции также должны оставаться в силе, пока Россия не вернет эту территорию под украинский контроль», – говорится в заявлении.

Най-първо не беше ли пълното  амнистиране?   Или това е невъзможно - защото такива като Турчинов са абсолютни военнопрестъпници?  Заради подобни хора възникват идеи за Велика Новорусия с граници  Луганск -Донецк - Мариупол - Одеса - Тираспол!    В тези земи са с мнозинство руснаците и възниква въпроса дали е обективно бъдеща Украйна въобще да има пристанище на Черно море?    Все по-трудно ще им е на бандеровците да спорят с около 15 000 000 разсърдени и ядосани украински руснаци....   Според мен Украйна ще губи още територии.

преди 1 час, attj написа:

Най-първо не беше ли пълното  амнистиране?   Или това е невъзможно - защото такива като Турчинов са абсолютни военнопрестъпници?  Заради подобни хора възникват идеи за Велика Новорусия с граници  Луганск -Донецк - Мариупол - Одеса - Тираспол!    В тези земи са с мнозинство руснаците и възниква въпроса дали е обективно бъдеща Украйна въобще да има пристанище на Черно море?    Все по-трудно ще им е на бандеровците да спорят с около 15 000 000 разсърдени и ядосани украински руснаци....   Според мен Украйна ще губи още територии.

Пак зацикли  :)

Току по горе ти споменах колко са "ядосани " тези 15 млн които не знам защо постоянно въртиш като ПЕРЛА 05  . Ехоооо, балооонитееее  - от тези 15 млн не могат да съберат 1 000 опълченеца бре :)

Айде холам :)

Амнистия ? - няма проблем .  И никога не е имало . На останалата неокупирана част от Донбас никой никого не избива . Каква амнистия искаш  за. цитирам, тези които "са дошли тук да се защитават" ? ми да си ходят в РФ откъдето са ги пратили . Никакъв проблем.

Терор и репресии има единствено и само на тази 2.8 % част от Украйна, окупирана от кадрови руски подразделения.

и такива които не украинците а самия ваш руски военен министър на сепаратистите определи като ... " дрогирани бандити гамени, бомжи , "   и т.н.. :)

Прочете ли общата декларация на севрените страни в Европа и САЩ  за санкциите ?

пп

а дали някой има право на излаз на Черно море и другите ти шовинистични простотии... може би трябва да прочетеш това :

http://oleg-leusenko.livejournal.com/3656529.html

:)

Според твоята расистка шовинистична теория, щом ще ревизираме територии и граници , държави като КАзахстан, Белорус,  и др не трябва да съществуват ?

В Европа също -Полша ще я разделите пак с /някой като /  Хитлер , чехия, Словакия , и др ще са съвсем други и няма да ги има ? сърбия каква ще е  по твоята милост ?

По твоята рашистка идеология и България не трябва да я има ? щом ще възстановяваме някакви бивши умрели отдавна губернии като "новоросия" , значи България трябва да я върнеш на другата умряла империя - османската ? От кой век ти е отправната точка ? от тази година, в която руската умряла империя е в най широки граници ? е па защо ? :)

За пореден път те питам :

Така по ли е ясно какви идиотизми говориш и пропагандираш ? :)

Ти и с руснаците нямаш нищо общо . Щом  си превеждаш с гугъл транслейт , и се опитваш да ми говориш с руски реплики, взети със копи-пейст :):)

преди 10 часа, miro20 написа:

Ти и с руснаците нямаш нищо общо . Щом  си превеждаш с гугъл транслейт , и се опитваш да ми говориш с руски реплики, взети със копи-пейст :):)

Сигурно нещо пак с Миро съм се шегувал - защото ползването на руски и украински език не ме затруднява.   Миро имам ли нещо друго общо с български  бандеровец като теб?

От това което си писал тук , и си се опитвал да остоумничиш, определено имаш огромни затруднения :)

А компексите ти и постоянната фобия от  измислените ти твои торбалани.. пардон.. бандеровци , не ме вълнуват :)

Прочете ли това което ти дадох за домашно ?

Остави руснаците в Украйна да се борят за свободата си!   И без това от теб нищо не зависи и не е необходимо все да изглеждаш като лъжец и глупак. Бъди здрав!

Западната информационна война за Украйна

Цитат

Политическа сатира на сатиричното предаване "Die Anstalt" по германската телевизия "ZDF", осмиващо медийното отразяване на събитията в Украйна.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.