Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Как не се е сетил някой да обяви референдума във Великобритания за незаконен.....и да прати малко ...да ги обуздаят....Какви са тия,че ще излизат от ЕС,да не са Кримчани..!?

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 53 минути, NIKISHARK написа:

Как не се е сетил някой да обяви референдума във Великобритания за незаконен.....и да прати малко ...да ги обуздаят....Какви са тия,че ще излизат от ЕС,да не са Кримчани..!?

Сам ли ще се сетиш каква глупост каза или да ти подскажа?

:)  :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Сам ли ще се сетиш каква глупост каза или да ти подскажа?

:)  :)

Майтап, бе Уили:D Ама си си забравил чувството за хумор някъде:D

Хайде стига с тоя Крим бе ! Толкова ли сте плиткоумни ?

Хрушчов на времето използва силово положението и си присвои Крим , а пък Путин като един пич си го върна .....и би бил луд или ряпа ако не го стори...! :)

Ясно е като бял ден ! Бахти неяснотата......!

Кой бил прав , кой бил крив ?! В историята , а пък и в живота е така - който има ресурса , повече знае и повече може - печели !

Пък вие си крякайте колкото си искате....! Бля-бля "демокрация" , "европейски ценности" , "американски мечти" и прочие простотии , гейовизми всякакви........Амаан !

С Украйна случаят е малко по-сложен , ама като не можете мисловно да се справите с Крим , никакъв мисловен достъп нямате до Украйна...Те тепърва ще ядат бахура както се казва , даже им се случва от няколко години насам.....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

В контекста на тази "бакалска" сметка, Русия се напечели през последните десетилетия.

Сега отново влиза в зона на големи печалби.

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 22 минути, Blago72 написа:

В контекста на тази "бакалска" сметка, Русия се напечели през последните десетилетия.

Сега отново влиза в зона на големи печалби.

Дори сам ти не подозираш колко си пророчески проникновен ! :)

"...от руините се роди нова Империя . Старите загиват..." - така пише във вехтите книги ! :)

И кой знае тази нова Империя , дали ще е на доброто или на злото . За сега добре се развива...с един мах ги укроти набързо там , Сирия и вилает , че ще им държи влажно дълго време , преди да мръднат...."световните охранители" имам предвид...

преди 4 часа, by_chechi написа:

Хайде стига с тоя Крим бе ! Толкова ли сте плиткоумни ?

Хрушчов на времето използва силово положението и си присвои Крим , а пък Путин като един пич си го върна .....и би бил луд или ряпа ако не го стори...! :)

Ясно е като бял ден ! Бахти неяснотата......!

Кой бил прав , кой бил крив ?! В историята , а пък и в живота е така - който има ресурса , повече знае и повече може - печели !

Пък вие си крякайте колкото си искате....! Бля-бля "демокрация" , "европейски ценности" , "американски мечти" и прочие простотии , гейовизми всякакви........Амаан !

С Украйна случаят е малко по-сложен , ама като не можете мисловно да се справите с Крим , никакъв мисловен достъп нямате до Украйна...Те тепърва ще ядат бахура както се казва , даже им се случва от няколко години насам.....

Би ли приложил този арогантен военен / и справедлив според теб/ подход , към останалата част от Европа, защо не към целия свят ?

Коко и какви ревизии би направил, ако тази ти се струва логична и обоснована ?

Аз започнах най отблизо - от наша гледна точка , и казах че който ми говори за 167 г владеен от руснаците КРим че.... "Крим е руски" , вс едно ми говори за 5 вековното осанско робство - "България е турско".

Давай нататък с ревизиите за останалите държави. Колко такива би затрил от лицето на земята, само защото някой новоизлюпен фюрер решил да си прави нова империя ?

САЩ не бяха агресори, когато бомбардираха демократично Сърбия заради Косово - обаче Русия е агресор заради наличието на руски доброволци в Донбас....  Защото в Косово бунтовниците са се борили за свобода и демокрация -докато бунтовниците в Донбас били терористи...    Колко много политически цинизъм води началото си от западни псевдодемократи.  Добре че ги има такива като Плевню и Миро - да ни се изявяват пред нас като разясняващи веселящи ни просветни пътеводители. Нижат лъжа след лъжа - обаче е важно да е весело.      И те подобни хора  били патриоти и даже ....русофили. 

Повтаряни глупости няма да ги направят по стойностни.

Върти сучи , през няколко дена "атж/ней" в транс си повтаря това което съм отговарял 1001 пъти за разликите спрямо Косово, Испания и т.н.. :

Преповтаряните  ""твърдения"" от Миро  няма да ги направят истина или по-стойностни. Украйна не е бандеровска страна и Бандера някак случайно им е обявен за национален герой. Няма никаква гражданска война в Донбас - има само случайно заради АТО убити и ранени около 50 000 души...  Бандеровците не искат и да чуят за изпълнение на споразуменията от Минск.  Провокират Путин да вкара руски миротворци в рускоезичните области в Украйна. Руснаците в  Приднестровието вече открито искат да са към руска област с център Одеса  и не желаят повече да са в Молдова.  Украинската армия е с много руснаци и няма да им се воюва  със сънародници - те ще сложат оръжие или направо ще преминат на другата страна.  Там където преобладават руснаците е правилно да има промяна на статуквото - за да бъде оМИРОтворяването възможно. Незнайно защо на МИРО не му допада развитие съобразно интересите и желанията на руснаците в Украйна и в Молдова....   Харесва и е фен на властимащите бандеровски националисти в Украйна!   Защо ли е така при нашия псевдорусофил? 

преди 47 минути, NEY написа:

Преповтаряните  ""твърдения"" от Миро  няма да ги направят истина или по-стойностни.

Да, защото една истина няма как да стане по голяма истина от това което е  :)

Аз достатъчно съм се аргументирал,  и както всеки вижда, ти не коментираш отговорите, а си пееш стандартните простотии :)

Цитирай което искаш мое твърдение от сравненията за Косово и Каталуния, и докажи че не съм прав . Освен празнословие и фейк пропаганда от теб друго не съм чул

преди 47 минути, NEY написа:

Няма никаква гражданска война в Донбас - има само случайно заради АТО убити и ранени около 50 000 души...  Бандеровците не искат и да чуят за изпълнение на споразуменията от Минск.  Провокират Путин да вкара руски миротворци в рускоезичните области в Украйна

АТО не е причина а следствие на военната офанзива на зелени чопвечета, които Пу призна че са кадрови руски войски. АТО  започна именно заради въоръжения сепаратизъм. Всеки път ще ти припомням този ФАКТ.

За споразуменията от Минск всички очакват именно руската страна да ги спазва. :)

За Крим - ето ти "русский мир" - как тормозят и арестуват депутат, който протестира срещу незаконни увеселителни заведения и др подобни

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Мировите  странни твърдения пак са  налице - незнайно как руската страна трябва да промени украинската конституция ...може би.... ДНР и ЛНР ли са руската страна?  В Крим арестували депутат - а в Украйна колко хора бяха убити по политически причини?

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Ми добре, като искаш изброявай колко са избити по политически причини от официалната власт, както путинската репресира несъгласните в Крим.

Колко партии са забранени, репресирани или цензурирани, както го прави/налага "русский мир" , особенно с пресните примери в Крим и в останалата РФ със актуалните репресии срещу писаници във фейсбук или ВК :) .

Заповядай, няма да ти преча

И естествено няма цитат/отговор на това което те питах :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Да, защото една истина няма как да стане по голяма истина от това което е  :)

Аз достатъчно съм се аргументирал,  и както всеки вижда, ти не коментираш отговорите, а си пееш стандартните простотии :)

Цитирай което искаш мое твърдение от сравненията за Косово и Каталуния, и докажи че не съм прав . Освен празнословие и фейк пропаганда от теб друго не съм чул

АТО не е причина а следствие на военната офанзива на зелени чопвечета, които Пу призна че са кадрови руски войски. АТО  започна именно заради въоръжения сепаратизъм. Всеки път ще ти припомням този ФАКТ.

За споразуменията от Минск всички очакват именно руската страна да ги спазва. :)

За Крим - ето ти "русский мир" - как тормозят и арестуват депутат, който протестира срещу незаконни увеселителни заведения и др подобни

Аз пък защо ли съм останал с впечатлението, че всички трябва да ги спазват. Или аз съм много тъп, или ти имаш всички останали тук за такива.

Там където преобладават руснаците е правилно да има промяна на статуквото - за да бъде оМИРОтворяването възможно. Незнайно защо на МИРО не му допада развитие съобразно интересите и желанията на руснаците в Украйна и в Молдова....   Харесва и е фен на властимащите бандеровски националисти в Украйна!   Защо ли е така при нашия псевдорусофил?  Да беше си признал досега.   Вместо да ни счита за по-глупави от себе си. 

на 28.06.2016 г. в 18:21, upili написа:

Аз пък защо ли съм останал с впечатлението, че всички трябва да ги спазват. Или аз съм много тъп, или ти имаш всички останали тук за такива.

Разбира се че от всички. На ход е РФ , която според минските споразумения , на първо място трябва да си изведе кадровите войски и да  възстанови украинския контрол на гранцата.

на 28.06.2016 г. в 18:28, attj написа:

Там където преобладават руснаците е правилно да има промяна на статуквото - за да бъде оМИРОтворяването възможно. Незнайно защо на МИРО не му допада развитие съобразно интересите и желанията на руснаците в Украйна и в Молдова....   Харесва и е фен на властимащите бандеровски националисти в Украйна!   Защо ли е така при нашия псевдорусофил?  Да беше си признал досега.   Вместо да ни счита за по-глупави от себе си. 

:)

Измисляй си колкото искаш лъжи и простотии за мен, аз още чакам поне един цитат къде и как съм , видиш ли, украински бандеровец, както и цитат на нещата които те питах по горе.

Като приказваш глупости и празни обвинения , имай честта да отговаряш когато те питат и когато ти говорят с аргументи.

И да, аз съм русофил, а вие сте пропагандни путинисти, поставили освен всичко това, България на заден план.

Разликата между  русофил и путинист , да поясня по смилаемо - е като между германец и хитлерист.

А кокло и къде са болшинство руснаците, това не би трявбало да се прави с военни методи.

Пак те питам - към коя година ще ревизирате граници ? И в Германия има няколко милиона турци, никой не мисли да цепи земи.

И в България имаме области с турскоговорящо население, което е абсурдно да призоваваш да възстановява някакви отминали имперски османски години и да цепиш България.

Преди османското робство  турчин не е имало по наши земи, както не е имало руски крак в Крим, който е изкуствено заселен около 17 век.

Ние сме 500 г под османско робство, Крим е владение 167 г.

Не знам още колко примера трябва да ти давам за незаконната ти антиконституционна пропаганда която водиш, особенно и най вече че в Крим не е имало никога  проблеми които да не могат да бъдат решени на местно ниво.

От това над теб, по подробно и конкретно няма накъде :):)

Ти поне един цитат в подкрепа на обидите към мен, можеш ли да цитираш ?

Всеки път те питам, отговор няма :)

Защо защитаваш антиконституционни призиви за военен сепаратизъм, ревизия на умрели империи , които ревизии съпоставено с България,  би трябвало да ни няма на картата, аз не разбирам.

Такива антибългарски призиви и защита на античовешки идеологии , военен сепаратизъм ,  освен че е в противоречие с елементарни правила на всеки форум,  се преследва и от закона, ако не знаеш.

на 28.06.2016 г. в 21:27, NEY написа:

Защо въобще го правиш? Не си заслужил и дори минутка от личното ми време...  Защо си недообмислен бандеровец? Какво си ти - разумен българин или бандеровска шматка?

Чакам за пореден път да се обосновеш.

Тази дума позната ли ти  е ? На празни приказки и личностна помия няма какво да отговоря.

Айде втория ти ник се включи :)

Не бе, едно простичко нещо не можеш да направиш - вместо да бълваш личностни обиди ,  просто цитирай и отговори на тези простички въпороси.Ако отговорите ми са необективни или неверни - обори ги. /ама не можеш/

Защото на обиди и простотия няма какво да отговоря.... сори...

Понеже недовиждаш, ето пак - Отговора ми за сравненията с  Косово и Каталуния.

въпроси за Крим

- ако 167г е право на владение на земя която никога е нямало руски крак та, какво е 500г  османска империя с техните изкуствено заселени туркскоезични  ?

- към коя година трябва да се ревизират граници , при условие че много народи са се премествали , смесвали, създавали нови области и държави и т.н. ?

- кога руснаците ще изведат от окупираната 2.7% територия на Украйна, съгласно минските споразумения тези, за които признаха че са руски спецназ /зелените вежливи човечета/ от Украйна и кога ще възстановят ралната граница под украински контрол ?

Защо отправната ти точка е само и единствено към границите на умрялата руска имеприя от 17-ти век ?

Ако към него момент , още колко държави и граници ще искаш да ревизираш по тази логика ?

- кога ще спреш с лъжите за митичните ти  бандеровци, след като на проведените избори те имат едва 1.8% гласували за тях ? след като проведоха освен парламентарни , а и президентски избори, местни също, и най важното което е - тези украински избори не са оспорени от НИКОГО , признати са и от РФ и Пу.

Смениха си и премиера , и това е нормален демократичен процес, намащо нищо общо с хунта нито с фашисти нито с бандеровци :)

пп

докато умуваш какво отново да НЕ отговориш , да споменем още един успех на украинската АТО

- обезвредена и пленена  поредна руска диверсионна група  , изпратена от Пу в чужда държава да избива православни братя :

http://podrobnosti.ua/2116810-stali-izvestny-imena-vosmi-boevikov-vzjatyh-ukraintsami-v-plen.html

Сега е ред на путинските служби да отвлекат някого от Украйна, да го извозят в РФ, да го съдят както Савченко , и да го разменят за своите сгафили "заблудили се" спецназовци :)

Междувременно , започнаха провежданите от 2006 г съвместните  натовски учения , с участието и на България също , до Лвов, Украйна:

Цитат

На территории Украины под Львовом на Яворивском полигоне стартовали двенадцатидневные украино-американские военные учения Rapid Trident 2016 ("Быстрый трезубец") с участием подразделений из 13 стран. Маневры Rapid Trident проводятся регулярно с 2006 года в рамках программы сотрудничества с НАТО "Партнерство во имя мира". Как на Украине оцениваются перспективы членства страны в Североатлантическом союзе сейчас с учетом нынешней военно-политической ситуации? 

Тактические военные маневры Rapid Trident 2016 на территории Международного центра миротворчества и безопасности Национальной академии Сухопутных войск имени гетмана Петра Сагайдачного (Яворивский полигон) открылись церемонией торжественного подъема флагов США и Украины. Наибольший зарубежный контингент на этих учениях представляют американские военные – около полутысячи человек, тогда как украинских военнослужащих, офицеров и курсантов – восемьсот. 

Кроме Украины и США, на Яворивский полигон свои военные подразделения направили Болгария, Канада, Германия, Грузия, Великобритания, Литва, Молдавия, Норвегия, Польша, Румыния и Турция. Общая численность задействованных в учениях военных около двух тысяч человек. Цель Rapid Trident – подготовка к совместным действиям в составе многонациональных сил во время коалиционных операций.

Относно путинските провокатори - мотоциклетисти, оказа се че сме имали у нас паравоенни формирования с име "Български воински съюз" или "Воински съюз Васил Левски" не знам кое е по правилното....

Които паравоенни уроди , очевидно работят не за Левски или България а за интересите на една чужда държава и тяхната глутница тук

http://www.clubz.bg/41655-paravoenni_napadnaha_protestirashti_sreshtu_noshtnite_vylci_na_putin

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/76763-mazhe-s-voenni-drehi-napadnaha-protestirasti-srestu-valtzite-na-putin.html

Лично аз имам въпрос относно  снимката от :

http://www.clubz.bg/41683-noshtnite_vylci_stignaha_do_shipka_snimki

valci%202.jpg

Някой може ли да ми обясни какво прави този червен комунистически парцал-знаме ?

Какво общо има забранената комунистическа идеология със българо руските отношения, за които аз нямам абсолютно нищо против ?

Да го кажа по ясно - нормално ли ви се вижда  на съвместни германо-български форуми и сбирки да се развяват забранени  хитлеристки схвастики ?

И видео от "господарите" :)

http://gospodari.com/-video106319.html

Миро, още не си си признал защо си с бандеровско мислене.   Гледай да се обосновеш пред руснаците в Украйна и в Молдова.  При това без да им нарушаваш правата! 

Миро мога само да го светна, че комунистическата идеология не е забранена никъде. Без значение, на него какво и колко му се иска...

Ленин е създател на УССР и странно защо още не е украински национален герой...     Дори сега му разрушават всичките паметници....

преди 41 минути, веселия Роджър написа:

Миро мога само да го светна, че комунистическата идеология не е забранена никъде. Без значение, на него какво и колко му се иска...

Не болтай! ;)

преди 10 часа, Бай Хой написа:

Не болтай! ;)

Понятно.   Тоже не болтай... Украинците се омотаха какво да празнуват....

• Автор

Днес бях на Кранево - плажа препълнен. Има и руснаци, белоруси, украинци..В бившия международен детски лагер почиват националните детски и младежки отбори по плуване и волейбол на Белорусь.

Украинци на плажа, колкото искаш - и всички говорят на руски..

Запознах се със семейството до мен - от Киев - Инга и Владислав, детето им на 4 - 5 години, но си говорят на руски..Малка част от  населението на страната говори и разбира украинския, ми каза Влад. Дори на дъщеричката си говорят на руски а не на украински. Ние сме Православни християни, ми каза Влад, ние сме с Русия. Запада е католически и от там нищо добро няма да получим. Хората не са глупави, за жалост управляващите в страната са продажни пу*ки като нашите.

Spoiler

Дори сам ти не подозираш колко си пророчески проникновен ! [emoji4]

"...от руините се роди нова Империя . Старите загиват..." - така пише във вехтите книги ! [emoji4]

И кой знае тази нова Империя , дали ще е на доброто или на злото . За сега добре се развива...с един мах ги укроти набързо там , Сирия и вилает , че ще им държи влажно дълго време , преди да мръднат...."световните охранители" имам предвид...

Липсва модел зад тази империя. Няма какво да донесе на хората по места.

И добре го знае.

Така че, отлага се. Виж, Китай е друго нещо. Чувал съм, че имал много голяма Северна граница с кандидат-третия Рим...та си мисля, че още в този живот ще гледаме интересни неща по тази граница и ресурсите отвъд нея.

преди 3 минути, Blago72 написа:

Липсва модел зад тази империя. Няма какво да донесе на хората по места.

И добре го знае.

Така че, отлага се. Виж, Китай е друго нещо. Чувал съм, че имал много голяма Северна граница с кандидат-третия Рим...та си мисля, че още в този живот ще гледаме интересни неща по тази граница и ресурсите отвъд нея.

Мечтаеш, за мен мечтаеш...:D

преди 7 часа, веселия Роджър написа:

Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от 38-то народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г.

Текстът му се състои от четири члена. В член първи се казва, че управлението на Българската комунистическа партия, дошла на власт с помощта на външна сила, обявила война на България, довежда страната до национална катастрофа.

В член втори се изброяват десет обвинения към ръководствата на БКП и шест срещу целия режим. Според различните точки БКП е отговорна за различни неща, вариращи от „унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация“ и „моралния и икономическия упадък на държавата“ до нарушаване на човешките права и свободи по редица начини и подчиняване интересите на страната на чужда държава-СССР „до степен на практическа загуба на държавен суверенитет“.

Член трети обявява БКП за престъпна организация въз основа на обвиненията от член втори, а член четвърти обявява всички действия, извършени с цел съпротива и отхвърляне на режима, за „справедливи, морално оправдани и достойни за почит“.

..................

Народното събрание на основание чл. 86, ал. 1 от Конституцията на Република България
Като се позовава на своето Решение от 18 септември 2008 г. за подкрепа на Пражката декларация за европейската съвест и комунизма от 3 юни 2008 г. и необходимостта истината за престъпленията на комунистическите режими да стане достояние на обществото, както и на Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен,
РЕШИ:
1. Подкрепя приетата на 25 януари 2006 г. от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа резолюция 1481/2006 за необходимостта от международно осъждане на престъпленията на тоталитарните комунистически режими.
2. Подкрепя Резолюцията на Европейския парламент от 2 април 2009 г. „Европейската съвест и тоталитаризма“.
3. Подкрепя Резолюцията на Парламентарната асамблея на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа от 3 юли 2009 г. „Ново обединение на разделена Европа“.
4. Обявява 23 август за Ден на памет за престъпленията на националсоциалистическите, комунистическите и другите тоталитарни режими и за почитане паметта на жертвите на тези режими.

И още за РФ:

Деятельность КП РСФСР была приостановлена Указом Президента РСФСР от 23 августа 1991 года N 79 «О приостановлении деятельности Коммунистической партии РСФСР», а затем прекращена Указом Президента РСФСР от 6 ноября 1991 года N 169, возможность восстановления её руководящих структур в прежнем виде исключило Постановление Конституционного суда Российской Федерации N 9-П от 30 ноября 1992 года[1].

преди 7 часа, attj написа:

Миро, още не си си признал защо си с бандеровско мислене.   Гледай да се обосновеш пред руснаците в Украйна и в Молдова.  При това без да им нарушаваш правата! 

Латерната се появи :):):)

Току над въпроса ти съм обяснил надълго и нашироко и то по няколко пъти, защо не съм бандеровец, и защо такива нямат влияние в Украйна :)

Поста се получи обединен дълъг заради изтритите твои гаменски коментари , меду които аз отговарях, но все пак го прочети, защото ме караш да копирам едно и също :)

преди 6 часа, Богатир написа:

Запознах се със семейството до мен - от Киев - Инга и Владислав, детето им на 4 - 5 години, но си говорят на руски..

Естествено че е така. И винаги е било така. Никой не разбра защо без причина Пу вкара войски на Донбас и превзе Крим с измислената пропаганда за геноцид над руснаци, че руския е забранен език, че избиват и ядат руски деца  и т.н..

И защо заради тези руски войски над 9 000 човека /официално/ са загинали в тази братоубийствена война, натрапена от фюрера Пу.

Благодаря ти че за пореден път и ти доказа колко е фалшива руската пропаганда за бандеровци фашисти :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.