Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Целия нормален свят се пита кога Пу ще започне да изпълнява минските споразумения , да изведе войските си от там, да възстанови украинската граница, и т.н.

Току по горе споменах че именно затова Европа  удължава санкциите, ти си пееш в нирвана постоянните си лъжи и глупости , които са често на 180' от реалността. :)

Сериозно се замисли над двата си /или повече / ника и какво болестно състояние означава това.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 751,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Путин не е страна в споразуменията от Минск и заради това и Порошенко не ще да е страна....Миро, вземи се замисли и стига си писал разнообразни безсмислици.  Украйна трябва да поведе нещата към  разумно преценено федерализиране или неминуемо ще загуби още доста доскорошно свои рускоезични територии... 

преди 34 минути, NEY написа:

Путин не е страна в споразуменията от Минск

Санкциите на Европа срещу РФ и Крим , са в пряка зависимост от изпълнението на ангажиментите поети от Пу. :)

преди 17 часа, miro20 написа:

Санкциите на Европа срещу РФ и Крим , са в пряка зависимост от изпълнението на ангажиментите поети от Пу. :)

Това, че тия санкции будят смях а не страх у руснаците, само ти не го разбра. :)

на 18.06.2016 г. в 22:23, miro20 написа:

За беркутовците лъжеш. Точно  тези лоялни на Янукович подразделения разстрелваха мирните хора на площада.

На 5 март 2014 телефонен разговор между представителя на ЕС по външните работи Катрин Аштън и външния министър на Естония Урмас Пает изтича в интернет.Двамата обсъждат убийствата от снайперисти по време на Майдана. "Все повече данни говорят, че зад стрелбата не стои Янукович, а някой от новата коалиция", казва Пает

" По време на сблъсъците в Киев, „Десен сектор“ разполага със своя „сотня“ (по списък — около 500 човека), формално включена в състава на „самоотбраната“, но реално самостоятелна, координираща действията си единствено с коменданта на Евромайдана, след това шеф на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна, Андрий Парубий. "

Или очакваш да повярвам на Парубий и подчинените му?

преди 3 минути, M.Николов написа:

На 5 март 2014 телефонен разговор между представителя на ЕС по външните работи Катрин Аштън и външния министър на Естония Урмас Пает изтича в интернет.Двамата обсъждат убийствата от снайперисти по време на Майдана. "Все повече данни говорят, че зад стрелбата не стои Янукович, а някой от новата коалиция", казва Пает

Да, изразени съмнения и призив за разследване.

Ми да разследват. Това което намират украинските служби обаче е подготвени  муниции със съмнения внос отвън и за руска следа. И това което споменах вече - че повечето  беркутовци срещу които са заведени дела са избягали в РФ и Крим.

та ?

Още една насока , ако и до сега не съм бил ясен какво имам предвид :

Цитат

Скорее всего, снайперы, которые работали и по той, и по другой стороне, вряд ли могут быть напрямую ассоциированы со спецслужбами. Давным-давно во всем мире это делают команды, которые невозможно ассоциировать со спецслужбами в случае их задержания. Да, там могут быть сотрудники разных специальных подразделений в прошлом, там могут быть криминальные специалисты, но у меня большие сомнения в том, что с одной или с другой стороны могли действовать профессионально подготовленные кадровые сотрудники. Я уверен, что это не кадровые сотрудники, а специально подготовленные команды.

- подготвените групи в такива провкоационни ситуации съвсем умишлено са такива които не можеш да асоциираш с коя да е спецслужба.

А кои са те ? - мисля насоката е ясна - тези на които е изгодно да има такава провокация и да има нарочно убийства.

А това са еднозначно са тези които изтърваха почвата под краката си - про-путинските  сили и Янукович.

Единствената военна сила която можеше да прави каквото си иска в Украйна, да организира каквото си иска, и както си иска, и никой да не разбере за това, са - руския спецназ  и разузнаване. и го доказаха еднозначно  със тайното извеждане на Янукович, със парирането на украинските служби и военни в Крим

Същите служби съм сигурен мн добре знаят всички детайли на Майдана , и то поименно кой снайпер колко е разстрелял.

Но едва ли ще кажат.

преди 12 минути, miro20 написа:

А кои са те ? - мисля насоката е ясна - тези на които е изгодно да има такава провокация и да има нарочно убийства.

А това са еднозначно са тези които изтърваха почвата под краката си - про-путинските  сили и Янукович.

Точно напротив, изгода от нагнетяване на напрежението имаха точно организаторите на протестите.Така получиха коз с който да атакуват правителството пред света.

Трябва ли да ти давам други примери за изтърващи властта паникьосани функционери  .... например   у нас всеизвестната реплика "нека дойдат танковете" ?

на 18.06.2016 г. в 13:34, miro20 написа:

Сега е време да обясниш кои са тези ангажименти.  И после да ни кажеш и разясниш защо бандеровската Рада не ще да си променя конституцията и да гласува за амнистиране.... И защо хохлите не желаят федерализиране?   Защо все създават тормоз за руското население в Одеса, Мариупол и т.н.И не забравяй - Европа не е единна за нови санкции.

Ако от 5 теми , и тази 6-та не си разбрал за какво са санкциите на целия цивилизован свят срещу агресора...  не знам .. проблема си е твой.

От последните новини ,външния министър на Франция спомена че след удължаването на санкциите срещу окуприания Крим, на 29-ти ЕС ще удължи с половин година и санкциите срещу РФ , като се споменава че има известен напредък,но недостатъчен и се очакват повече преговори от всички страни във формат министри и правителства.

http://www.kasparov.ru/material.php?id=576813F869899

Не знам и защо постоянно обиждаш и на "москали" и на "хохли" . Там са нормални православни хора, за които тези обиди са крайно неприемливи и на които тази война им е натрапена от един самозабравил се новофюрер.

Тормоз  има само в твоите фейк-пропагандни медии .На останалата 98% част от Украйна  /за 1001 път ти го казвам/  никой не тормози руснаци, тормоз и  насилие има само във военната област в тази 3-4 % територия на Украйна окупирана от руските войски.

И за амнистията ще ти отговоря - ми няма нужда от амнистия , просто Пу да си изведе войските и готово. След като твоя любим министър на ДНР бе казал че от 4-5 млн население не може да събере 1000 доброволеца за армията си , сам направи сметка кой воюва срещу украинците на Донбас, и какво е нужно - амнистия или изтегляне на руските кадрови войски и диверсионни групи?.

:)

Ще ви припомня и какво каза за Крим, не че не го знаем де .. как преди референдума всички ключови позиции и администрации бяха овладени и демонстративно охранявани от "вежливите зелени человечики" , след което се проведе пародията наречена "референдум" , и гласуваха присъединяване към РФ , под дулата на военните, което Гиркин описва.

Абе, Миро - без амнистия няма следващо развитие.   Никой опълченец не ще свали оръжие - та да го разстрелят още  в следващата секунда....

:) уж на български говоря, ама не.. то едно си знае... :):)

Имам сериозни опасения че просто нямаш капацитет да прочетеш повече от един два абзаца, след като ми задаваш едни и същи въпроси на които съм отговарял, и то многократно.

Е пак виждаме, много думи, ама нищо не казва платения. Стандартните заучени фрази, дето трябва да пише. :ph34r: Русия няма отношение, към анганжиментите. Бандеровците в Киев, трябва да се разберат, с водачите на ДНР и ЛНР. Да освободят пленените, да направят конституционна реформа и всичко което имат като задължение. А те не го правят. И естесвено, за платените лъжци и шефчетата им, Русия е виновна. :D

Айде платения трол, да покаже къде е спомената Русия? Даже му давам линк, него в източник. Но ясно се вижда, че Киев не изпълнява условията.

http://clubz.bg/14579-eto_vsichkite_13_tochki_ot_sporazumenieto_za_ukrajna_

преди 10 часа, miro20 написа:

:) уж на български говоря, ама не.. то едно си знае... :):)

Спри да се вживяваш като спец по езици и ни кажи какво виждаш оттук-нататък!?

преди 6 минути, NEY написа:

Спри да се вживяваш като спец по езици и ни кажи какво виждаш оттук-нататък!?

Отново ще се повторя - Пу си изтегля войските и конфликта приключва.

За "опълченците"  няма никакъв проблем. Защото  и на тези територии на Донбас ,които преди са били сепаратистки, а сега са контролирани от украинците , никой никого не разстрелва и не тормози .

Това е. :)

преди 6 минути, AntiAlGor написа:

Е пак виждаме, много думи, ама нищо не казва платения

Това че не ги разбираш, не е мой проблем.

Пак ще повторя "заучената фраза" която дрои не е моя фраза  :) - санкциите срещу РФ са в пряка зависимост от спазването на ангажиментите от руска страна.

Според теб какво трябва да стане за да се свалят санкцитие срещу РФ ?  Защо все визирате Украйна ? Не тя е под санкции заради агресия срещу чужда държава, не тя е пратила войски в РФ :)

Значи санкцитие зависят само от украинска страна ли ? :)

Интересна логика - РФ е зависима от Украйна :)

И отново празни думи, от празнословеца. Ред сълзи, ред сополи. Има ясен линк, към 13-те точки, от Минските договорености. Там ясно е записано, кой какви задължения има. И никъде не се споменава Русия. Тя няма отношение, и задължения.

А това че такива празнодумци като тоя, повтарят заучени фрази, е ясно. А защо ЕС, все се оправдава с неспазване на ангажименти от Русия, това му се вика политика. :ph34r: Гейтаците в ЕС и господарите им в САЩ, ще си намерят причина за санкции. Може и санкции, че Русия е най-голямата страна в света. Не е справедливо. :D

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Отново ще се повторя - Пу си изтегля войските и конфликта приключва.

За "опълченците"  няма никакъв проблем. Защото  и на тези територии на Донбас ,които преди са били сепаратистки, а сега са контролирани от украинците , никой никого не разстрелва и не тормози .

Това е. :)

Това че не ги разбираш, не е мой проблем.

Пак ще повторя "заучената фраза" която дрои не е моя фраза  :) - санкциите срещу РФ са в пряка зависимост от спазването на ангажиментите от руска страна.

Според теб какво трябва да стане за да се свалят санкцитие срещу РФ ?  Защо все визирате Украйна ? Не тя е под санкции заради агресия срещу чужда държава, не тя е пратила войски в РФ :)

Значи санкцитие зависят само от украинска страна ли ? :)

Интересна логика - РФ е зависима от Украйна :)

Бааахти папагала!!! Едно си знае, едно си бае... въпреки, че е разчекван по тези теми многократно.

преди 2 минути, веселия Роджър написа:

въпреки, че е разчекван по тези теми многократно.

напротив - виждам точно обртното :) и това ми е по скоро забавно :)

Защото аз говоря с факти, а вие с отдавна доказана фейк пропаганда  , която дори путинските медии загърбиха, само тука по инерция... "още взривявате влакове"  /стар руски виц/  :) 

преди 5 минути, AntiAlGor написа:

А защо ЕС, все се оправдава с неспазване на ангажименти от Русия, това му се вика политика. :ph34r: Гейтаците в ЕС и господарите им в САЩ, ще си намерят причина за санкции. Може и санкции, че Русия е най-голямата страна в света. Не е справедливо. :D

Ахаааа.. имаме новина.. ЕС и целия цивилизован свят си "измислил" ей така санкциите щото за нещо не харесвал РФ :):)

:min05:

Май е време Мирко да каже как руснаците да си изтеглят доброволците....

преди 9 минути, miro20 написа:

Ахаааа.. имаме новина.. ЕС и целия цивилизован свят си "измислил" ей така санкциите щото за нещо не харесвал РФ :):)

:min05:

Не харесвал, не е много точно. Страхува се е много по- точно. И има защо...;)

Цитат

Май е време Мирко да каже как руснаците да си изтеглят доброволците....

Казах по горе . И пак ще те запитам - някакъв проблем ли имаш че не можеш да прочетеш повече от два абзаца ? и се налага за трети път да отговарям ??

пп

Всъщност това за доброволците от РФ е също добър въпрос. Освен че на годишната си пресконференция лъжеца Пу призна в прав текст че има руски кадрови военни в Украйна, до тогава тезата бе - "доброволци" от РФ , които са закупили от магазин "военторг" автомати и танкове и са отишли в Украйна. :)

Което дори да е така, има една мааааааалка особенност - че по руското законодателство, никой руски гражданин  няма право да участва като доброволец или наемник в никоя държава и военен конфликт извън РФ , без санкцията на военното министерство.

Т.е. тези "доброволци" от РФ подлежат на военен съд в РФ.

Защо няма дела за тези които всички знаят че са там.. не знам.. вие ми кажете :)

преди 2 минути, miro20 написа:

Казах по горе . И пак ще те запитам - някакъв проблем ли имаш че не можеш да прочетеш повече от два абзаца ? и се налага за трети път да отговарям ??

Ако не виждаш смисъл в отговора ми, си е твой проблем...

преди 9 минути, веселия Роджър написа:

Ако не виждаш смисъл в отговора ми, си е твой проблем...

Първо - отговора не бе към теб,

Второ - аз никога не съм виждал смисъл или някаква  полезност в твоите отговори.

преди 5 минути, miro20 написа:

Първо - отговора не бе към теб,

Второ - аз никога не съм виждал смисъл или някаква  полезност в твоите отговори.

Що ми отговаряш тогава?

В твоите обаче има полезност- развеселяваш калабалъка със смешки чудесни. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.