Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

Бандеровците щяха да дават автономия на Донбас -както е записано в минските съглашения. Ама и те постоянно лъжат като нашия Миро...

Ни в одном пункте Минских договоренностей не говорится об автономии Донбасса
Цитат

Об этом в программе "О политике" с Сергеем Руденко на Эспрессо.TV рассказал политик Юрий Гримчак.

Гримчак прокомментировал вчерашние заявления экс-президента Виктора Януковича о необходимости автономии Донбасса.

"Ни в одном пункте Минских договоренностей нет ни об автономии Донбасса, ни о чем-то другом. Нет там о сохранении оккупационной администрации, которая там существует. Согласно нашему законодательству, согласно Минским договоренностям говорится об особенностях местного самоуправления тех городов, где происходят выборы. То есть, там нет ДНР или ЛНР", - сказал Гримчак.

По его словам, сейчас Россия пытается сохранить оккупационную администрацию как предмет для дальнейших переговоров. В ответ на такую политику Россия получает новые санкции со стороны Запада.

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Пак лъжеш.   Радата е гласувала 

украинския Закон """За временната организация на местното самоуправление в отделни райони на Донецка и Луганска области"".  Нищо не изпълняват - заради риска и други области с руско мнозинство да поискат същите права.  

преди 13 часа, miro20 написа:

Напротив. Ти вземи виж процентите които сам цитираш в линка, и пак заповядай да говорим 16 % огромна тема за обсъждане ли е.

Какво проценти, бе, ти добре ли си? Само виж какво си написал и като се усети колко си се оакал, започна да отклоняваш темата. 

Освен това и Трайчо имаше 40%, ама нали знаеш какво стана?

Пак ти казвам, засрами се малко и покажи някакъв морал.

Не може да ми казваш, че за НАТО и окраина говорела само путинската пропагандна машина, а в следващият момент да мрънкаш за проценти. 

Порошенко ти го казва, а аз ти казвам че без Крим ще влязат в НАТО точно на куково лято.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 4 часа, attj написа:

Пак лъжеш.   Радата е гласувала 

украинския Закон """За временната организация на местното самоуправление в отделни райони на Донецка и Луганска области"".  Нищо не изпълняват - заради риска и други области с руско мнозинство да поискат същите права.  

Да де.... Както и ти цитираш , става въпрос за временна организация на местнто самоуправление в отделни райони.

Никой не говори за автономия :)

Интересен момент - потвърждаваш с цитат точно това което и аз говоря, но казваш "ти лъжеш" :):lol6:

преди 15 минути, иноТ написа:

Какво проценти, бе, ти добре ли си? Само виж какво си написал и като се усети колко си се оакал, започна да отклоняваш темата. 

Освен това и Трайчо имаше 40%, ама нали знаеш какво стана?

Пак ти казвам, засрами се малко и покажи някакъв морал.

Не може да ми казваш, че за НАТО и окраина говорела само путинската пропагандна машина, а в следващият момент да мрънкаш за проценти. 

Порошенко ти го казва, а аз ти казва, че без Крим ще влязат в НАТО точно на куково лято.

Нали е важно какво е мнението на народа и настроенията ? Какво като говори Порошенко ? Аз също бих се радвал да влязат в НАТО, но... образно казано ... на болен човек не се бие ваксина , нали ?

Когато изрежат/изгонят путинския тумор в Донбас и Крим и постигнат стабилност и мир, тогава може да говорим за НАТО и др съюзи.

Та.. за настроенията да се върна... 16 % бе мен ... :) 16 %   И то преди Майдана !

Украйна си върви по нормален демократичен път, изгониха една чужда марионетка - Янукович, и вървят към евроинтеграция и вътрешни реформи КОЕТО ИМЕННО бе причината за Майдана !

Не встъпване в НАТО !

Специален поздрав за Миро с една от най-добрите руски песни за последните деситилетия    

преди 21 часа, miro20 написа:

Ми то ти си говориш за НАТО ... Кой друг е говорел за Украйна в НАТО  ??

А да.. и путинската дезинформационна машина :)

Ми пейте си простотиите, мен кво ме намесваш ?

Значи тия проценти са част от дезинформационната машина? 

Не .Точно обратното. Процентите развенчават мита налаган от путинската дезинформационна машина, че Украйна под контрола на злите хамериканци и НАТО и искат да влязат в алианса .

Но няма противоречие че СЕГА биха искали да влязат. - както цитираш - 54 % .

2-3 години след анексията и вторжението в Донбас, се оказа че единствените които могат да осигурят защита на Украйна от руската агресия е НАТО.

Ма ти да не си в някакъв транс, когато пишеш? 

Как се връзва това с това, че никой не говори за НАТО а само някакви дезинформатори? Да не си на лекарства?

преди 3 минути, иноТ написа:

Как се връзва това с това, че никой не говори за НАТО а само някакви дезинформатори? Да не си на лекарства?

Наблюдаваш, вип грухтене. :D Още през 2014 година, НАТО се готвеше да приеме Украйна и Грузия. И много бързо, Путин им сви сърмите. Няколко месеца след преврата, украинците разбраха че са използвани. Ама много бързо, това се забравя. Пропаганда на вип, какво да правиш. Тоя форум, става помия.

преди 12 минути, иноТ написа:

НЕ се парви че не разбираш. Говоря ти че и ти което цитираш показва че само 16 % от украинците искат в НАТО.

Сега, 2-3 години лсед анексията и окупацията на Донбас, нормално украинците да виждат най добра защита от руската агресия - НАТО. - 54 %

А ето кой говори и кой го е страх от НАТО :

http://censoru.net/14610-istinnaya-prichina-anneksii-kryma-strah-pered-nato-putin-vpervye-priznalsya-chto-cel-rossii-postroit-voennye-bazy-a-ne-zaschitit-russkih.html

Кое още не ти е ясно ? :)

На хапчета ли си , на какво си ?

Не се прави ти. Съвсем скоро каза, че никой не говори за НАТО а само дезинформационните елементи. Тоест за теб Петро Порошенко е агент на Кремъл и дезинформатор.

Не се правя. Показах ти конкрето и с твоите линкове за какво става въпрос.

Спекулираш :)

Аз ще се радвам Украйна да е в НАТО , защото това е нормалния цивилизационен път , а при тях има и по съществеия фактор - това е организацията която реално може да се противопостави на золумите на руснаците.

Но пропагандата приятелю, не бе от украинска страна, а от руска. Какви ли не фантасмагории се наслушахме за участие на злите западни наемници , за хамериканци, за намерено оръжие Стингери , което после се оказа монтаж от играта "Батълфийлд" и т.н. и т.н.. от путинската дезинформационна машина.

И как това им е целта - НАТО да превземе Украйна, за да тормози мирния СССР :)

Изказването на Порошенко е едва СЕГА. Не след Майдана , не след като го избраха за президент, не и когато проведоха парламентарни и местни избори . Тогава се вихреше именно путинската дезинфромационна пропаганда и фейкове.

КАк по ясно да ти го кажа , вече не знам. втълпил си си да изкривяваш и лъжеш и си пееш едно и също :)

на 27.02.2017 г. в 22:36, miro20 написа:

Ми то ти си говориш за НАТО ... Кой друг е говорел за Украйна в НАТО  ??

А да.. и путинската дезинформационна машина :)

Ми пейте си простотиите, мен кво ме намесваш ?

Кратко, точно и ясно.

на 28.02.2017 г. в 23:44, miro20 написа:

Спекулираш :)

Аз ще се радвам Украйна да е в НАТО , защото това е нормалния цивилизационен път , а при тях има и по съществеия фактор - това е организацията която реално може да се противопостави на золумите на руснаците.

Но пропагандата приятелю, не бе от украинска страна, а от руска. Какви ли не фантасмагории се наслушахме за участие на злите западни наемници , за хамериканци, за намерено оръжие Стингери , което после се оказа монтаж от играта "Батълфийлд" и т.н. и т.н.. от путинската дезинформационна машина.

И как това им е целта - НАТО да превземе Украйна, за да тормози мирния СССР :)

Изказването на Порошенко е едва СЕГА. Не след Майдана , не след като го избраха за президент, не и когато проведоха парламентарни и местни избори . Тогава се вихреше именно путинската дезинфромационна пропаганда и фейкове.

КАк по ясно да ти го кажа , вече не знам. втълпил си си да изкривяваш и лъжеш и си пееш едно и също :)

Не ми е ясен спора тук, ама членството в ЕС върви в панделка с НАТО. Тъй че Украйна искаше да е членка и на двете, щото само на едното не става (с редки изключения). И го искаха веднага след Майдана, още преди Крим да стане отново руски.

Демек, Украйна нека си влиза в НАТО, ама Крим да е наш, си рече Вова и си го върна, където му е мястото.

Сега украинците не ги искат ни Европата, ни САЩ, и за чеп за зеле:)

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Според мен е невъзможно Украйна да влезе в НАТО преди да се е разпаднала.  Милиони руснаци в източна Украйна не желаят въобще да се говори за НАТО. Тяхното естествено местоположение е в Руската Федерация - също като руснаците в Крим.

преди 2 часа, karadzha написа:

си рече Вова

Утре ако си реши да превзема още нещо, пак ли ще му се радвате ? :)

А мястото на Крим си е в Украйна. И политически , и инфраструктурно. Каква е тази "исконная русская земля" , която е във владение само 167 г ? в която преди Екатерина Велика не е имало руснаци допри , и с която РФ няма пряка връзка  , отделно че се оказва невъзможно да има такава връзка :)

Ето едно експертно мнение , мнение на руски учен от академията на науките на РФ :

преди 2 часа, karadzha написа:

Сега украинците не ги искат ни Европата, ни САЩ, и за чеп за зеле:)

Позицията и на еС и на НАТО не се е изменила ни на йота . Има си условия, които Украйна лека полека почва да изпълнява, и когато ги постигнат, тогава и ще ги приемат.

В момента както знаете, са асоцииран член, и безвизов режим. Супер.

Отдено че позлите от зоната за свободна търговия с ЕС вече дава положителни резултати, които резултати путинската дезинформационна машина всячески се опитва да омаловажи или да представи точно наобратно

Ето за домашно с цифри и таблички :

http://www.stopfake.org/rossmi-pytayutsya-pokazat-nevygodnoj-zonu-svobodnoj-torgovli-ukrainy-i-es/

Това е доста по различно от "чеп за зеле" :):)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Крим вече никога няма да бъде в Украйна и е добре да спрем да пишем глупости в тази връзка. Логично е и Донбас да последва Крим след известно време...    Тяхното място също е в Руската Федерация - защото там украинските бандеровци са малцинство!

17098690_420236974994596_481036488049746

Тази снимка е доста нелогична

Какво правят символи и знамена на рашистките терористи навръх Шипка ??

Това е същото като в Батак да развееш новоосманско знаме с полумесец.

преди 4 минути, иноТ написа:

Kaкво е това новоосманско знаме, че нещо не схващам?

Да го кажа по ясно все едно да развееш това :

tursko-zname-500x500.jpg

в Батак на 3-ти март.

Приемливо ли е според теб ??

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Това е турското знаме и няма как да се вее в Батак. Все пак не виждам никаква връзка. Какво става сега?

за мен не е... но ето че по горе има примери от днешния ден за подобни знамена на окупатори.

преди 2 минути, иноТ написа:

Това е турското знаме и няма как да се вее в Батак. Все пак не виждам никаква връзка. Какво става сега?

преди 11 минути, miro20 написа:

Това е същото като в Батак да развееш новоосманско знаме с полумесец.

Какво не ти е ясно ???

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.