Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Защо воюват насила украинците, защо им са в Украйна 15 милиона руснаци -да им променят всички представи за ред, благополучие, нацистки възгледи и т.н. Как е възможно в Украйна да има толкова много малоумници? Аз търпеливо си чакам отговор от Миро.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 753,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 3 часа, attj написа:

Аз търпеливо си чакам отговор от Миро.

За 250 страници и още 4 заключени теми, имаш отговорите на абсолютно всички въпроси.

Да, не са приятни за новорашистката пропаганда тези отговори, но това не е мой , а твой проблем :)

преди 3 часа, attj написа:

Защо воюват насила украинците

Защото им са отнети вероломно и чрез военни методи техни земи като Крим, и защото продължава терора върху малката мижава част от Донбас , която все още е окупирана от рашистите.

15 млн руснаци и 40 млн украинци си живеят мирно и спокойно извън окупираните 2.65 % земи от Донбас. Както са живели винаги до сега. И в съветско време , и след разпада на СССР - в мир и разбирателство.

Никоя държава не би им било приятно насила да воюват, както Путлер натрапи тази война в границите на Украйна, но това е дълг , който всеки нормален гражданин трябва да има и да изпълни.

Както всеки българин би хванал оръжие ако маскиран тежковъоръжен аскер пратен от Ердоган анексира българска земя и обяви Кърджалийски републики и подобни простотии

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Луд умора няма - какво го питам Миро и той какво ми отговаря... Бандеровски пропагандни боклуци...

За едно си права.. много малоумници и много боклуци .... :):)

И пак за домашно прегледай как и с какви почести погребват украинските бойци, защитаващи държавата си , и ако намериш можеш да покажеш как се погребвани руските окупатори - по зле и от кучета - захвърлени и от държава и от армия, защото "тях ги е нямало там"

https://www.google.bg/search?q=похороньй+украинского+киборга&gws_rd=cr,ssl&ei=8NhHWcWcOcTuUMGgs7gI#tbm=vid&q=похороны+украинского+киборга

Нима има нещо вярно в твоите мнения?   Пълно с плява и бандеровски рекламен боклук....Миро ми е сънародник и лично същия така не го определям.   Същевременно дали не е хермафродит този странен псевдобандеровец?

преди 10 минути, attj написа:

Нима има нещо вярно в твоите мнения?   Пълно с плява и бандеровски рекламен боклук....Миро ми е сънародник и лично същия така не го определям.   Същевременно дали не е хермафродит този странен псевдобандеровец?

Човека в тези тежки времена за българската демокрация се опитва да свързва двата края затворен по 24/7 в апаратната.
Даже и другия му "колега трол" го разкри че е платен.

"малоумен , боклук, хермафродит, псевдобандеровец" ? :) Виждам безсилието ти стига само до злобеене.

Виж, наистина те съжалявам.

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Човека в тези тежки времена за българската демокрация се опитва да свързва двата края затворен по 24/7 в апаратната.
Даже и другия му "колега трол" го разкри че е платен.

Още един гърчещ се :):)

преди 11 часа, miro20 написа:

"малоумен , боклук, хермафродит, псевдобандеровец" ? :) Виждам безсилието ти стига само до злобеене.

Виж, наистина те съжалявам.

Още един гърчещ се :):)

Наш Миро съвсем нищо не разбира - аз го съжалявам заедно с бандеровците.  Какво злобеене?   В по-други времена съм бил в Украйна и в Русия.   Искам да се споразумеят и да прекратят етническия конфликт и безумната война.  Пак питам - за какво им са на украинците 15 милиона руснаци в Украйна!?   Нека се разделят като чехите и словаците без кръв - просто защото насила хубост не става.  Така или иначе Украйна ще загуби и Донбас заедно с Черноморското си крайбрежие.  Пак ще са голяма държава в Европа с около 30 милиона души население.    Сега се гърчи икономиката на Украйна.    Никакъв реален шанс не виждам да си върнат Крим и Донбас.    Най-много да се докарат дотам руски сини каски-миротворци да влязат в рускоезичните уж украински земи.

И аз съм бил и както знаеш, няма и не е имало никога етнически конфликт. Ще ти повторя за 1001 път, въпреки че знам че утре пак ще питаш същото

- И по време на соца, и след него през многото политически промени , никога не е имало етнически конфликт.

Това което стана 2014 г бе вероломна военна операция на Путлер по анексриане на Крим /като военна база/  и осигуряване на сухопътна логистична връзка през Донбас. Описано подробно от смаия него с видео и звук и възстановка на събитията във филма "пътя към родината".

Това бяха именно маскираните зелени тежковъоръжени изроди с георгиевски лентички, които ВКАРАХА войната в Украйна.

"Предлога" с който вкараха войските и с който лъгаха тогава пропагандата и от които лъжи вече се отказаха, но виждам ти продължаваш да ги повтаряш , са за геноцид, бандеровци, хунти, рзпънати деца на площади , ядене на трупове, масови гробове и какво ли още не, което се оказа пълна  и тотална фейкова пропаганда.

Проблема ще се реши много просто и съм ти повтарял също

- Путлер извежда войските и  диверсионните бандитски групи от тази малка 2.65 %  окупирана територия, и всички заживяват както живеят останалите украинци и руснаци  в цяла Украйна - мирно и спокойно. Проблем с амнистията също няма.Има си въпросната  програма отдавна, ще има вероятно и още отстъпки в тази насока. стига терористите да свалят оръжие, заради което започна нежеланата от никого , но необходима и правилна АТО.

С Крим , който отдавна е единстено и само военна база за рашистките войски , ще е по трудно, но не и невъзможно.

И пак нито дума за десетки хилядите дезертирали украински военнослужещи ...превърнали се бързо в опълченци....

преди 19 часа, attj написа:

Искам да се споразумеят и да прекратят етническия конфликт и безумната война.

търпение,вече има решение за украйна!хората обичат изненади,отново ще има братски отношения!ще има и осъдени,но всички са съгласни,дори и баба меркел!търпение!

преди 22 минути, glen написа:

търпение,вече има решение за украйна!хората обичат изненади,отново ще има братски отношения!ще има и осъдени,но всички са съгласни,дори и баба меркел!търпение!

Дано да се разберат, че е лошо така да се мразят, до скоро, близки хора.

Интересното е, че в Сталкерското геймърско общество (на което и аз съм горд член) има приблизително еднакъв брой украинци и руснаци (чужденците като мен са екзотика, но има един много запален американец от Тексас) и никой и буква за политика не обелва. Помагаме си взаимно и цари разбирателство и уважение.

Разбира се. Между украинци и руснаци никога не е имало и няма проблеми. Не само в геймърски, а и в  много технически форуми които поглеждам, е така също.

Само такива новорашисти като "АТЖ" се пенят със сепаратизъм, с  фейковата си пропаганда и тотални лъжи за бандеровци и хунти .

Тази натрапена война е крайно време да приключи, и всички очакват точно това от Путлер. Защо него гледат, е повече от ясно

А по темата за пропагандисткия филм на Оливър Стоун, някои наблюдателни хора забелязаха пореден фейк от Путлер :

преди 4 часа, glen написа:

Не знам какво имаш впредвид, но и аз очаквам интересни новини , все пак Порошенко е на посещение при Тръмп :)

"Това което стана 2014 г бе вероломна военна операция на Путлер по анексиране на Крим /като военна база/  и осигуряване на сухопътна логистична връзка през Донбас."  Миро все лъже - на практика почти всички украински военнослужещи в Крим дезертираха и преминаха на служба към Руската Федерация. Нямаше разрушения и убийства - кое му е вероломното?   Е, никак не се връзва с опорната точка, че Украйна воюва с руски агресор. Мечтая Миро да стане обективен и да спре да бъде като маниакален лъжец.   Искам да ни каже как Путин да приключи с този вътрешноукраински етнически военен конфликт - да въведе руски сини каски в Донбас ли?

преди 1 час, attj написа:

кое му е вероломното?  

Абе ти верно не си гледала филма с признанията на Путлер, където в спокоен тон, година след събитията пряко пизнава за руския спецназ, и показват чрез възстановка даже ПОЧАСОВО как се разви блокирането на украинските военни, служби и връзки, как се проведе превземането на Крим от руските спец подразделения на военните, ГРУ, ФСБ.. и квито има там...

"Референдума " да напомня за лаиците, бе проведен няколко седмици .. почти месец  СЛЕД това.

:)

Ми гледайте си вашите путлеристки видеота де... ако на тях не вЕрвате, на кого ? ?? :lol6:

преди 1 час, attj написа:

Искам да ни каже как Путин да приключи с този вътрешноукраински етнически военен конфликт - да въведе руски сини каски в Донбас ли?

:lol6:Нов виц. Конфликта не е вътрешно украински , нито етничекси  . Колкото и да повтаряш тези глупости, няма да хванеш "дикиш" :)За сините каски - Е нали за това призовава и Порошенко бре.. цитирал съм ти многократно.Само че Путлер е против сините каски.

А сега кажи защо ? Дали защото ще му лъснат кирливите ризи ??  Защото при сините каски няма "не искам"  както е с невъоръжената мисия на ОБСЕ .

Влизат където си поискат и контролират, а не наблюдават и не бягат когато терористите ги изгонят да не "гледат " каквото не трябва :)

Една лястовица пролет не прави , но все пак ... :

19247670_10212987580621760_9096217627986

Докога Украйна ще лъже света, че води война с руски агресор?  Че няма етнически вътрешноукраински конфликт? Та той си е с параметри на гражданска война!  Че не са станали опълченци много дезертирали украински военнослужещи?  Че за всичко са виновни Русия и Путин? Каква е тази АТО срещу украински граждани? Що за геноцид е това срещу част от народа на Украйна? Бандеровската пропаганда няма ли по-убедителен представител от лъжещия и преповтарящ се до безкрайност нашенски папагал Миро?   Става ми тъжно за Украйна заради многото изопачени реалности....Крайно време е за промяна в тази славянска държава.

преди 6 минути, attj написа:

Докога Украйна ще лъже света, че води война с руски агресор?  Че няма етнически вътрешноукраински конфликт? Та той си е с параметри на гражданска война!  Че не са станали опълченци много дезертирали украински военнослужещи?  Че за всичко са виновни Русия и Путин? Каква е тази АТО срещу украински граждани? Що за геноцид е това срещу част от народа на Украйна? Бандеровската пропаганда няма ли по-убедителен представител от лъжещия и преповтарящ се до безкрайност нашенски папагал Миро?   Става ми тъжно за Украйна заради многото изопачени реалности....Крайно време е за промяна в тази славянска държава.

Нали знаеш че никой не ти вЕрва на тези лъжи ? :)

Ама плямпай си .. зацикли като стар грамофон... който не са му казали да смени плочата :):)

преди 10 часа, miro20 написа:

Нали знаеш че никой не ти вЕрва на тези лъжи ? :)

Ама плямпай си .. зацикли като стар грамофон... който не са му казали да смени плочата :):)

Време е да те сменят теб - вече си като посмешище дори и за всичко бандеровско.....Защо разрушихте Донбас?   Сега в Украйна са на власт психопати и политически идиоти.     Аз имам ли една лъжа казана?

преди 10 минути, attj написа:

Що не идеш в Масква да си говорите глупости с Вова?!? Тука не важиш. Ние можем да мислим!

преди 7 минути, Dragomir Stanchev написа:

Що не идеш в Масква да си говорите глупости с Вова?!? Тука не важиш. Ние можем да мислим!

Що не вземеш да се скриеш с поредния си тролски профил!

преди 10 часа, Dragomir Stanchev написа:

Виждам колко можете - само хора с психични отклонения  могат да бъдат фенове на антитерористични операции.   Казвам го в прав текст.

преди 5 минути, Agentpat™ написа:

Заставам с името си зад думите, не с измислен ник и срамен аватар!

преди 5 минути, Dragomir Stanchev написа:

Заставам с името си зад думите, не с измислен ник и срамен аватар!

:lol6:

преди 21 минути, attj написа:

Докога Украйна ще лъже света

така казаха спонсорите на майдана,нямат право да се говори друго!

преди 12 минути, Agentpat™ написа:

ние сме си свикнали с миро,сега ни предлагат драгомир-гадно е!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.