Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Spoiler

Че казвайте че това било втората Мека де... Освен че е и с най голямото минаре  в Европа /континенталната част на Европа/

Аз до сега си мислех че РФ изповядва и е най най най християнсата държава на света ! Пък то кво  било....

Смешното е и друго ... когато се говори за мюсюлмани в Европа, това са пълчища терористи . Когато са пълчища мюсюлмани в Москва - това било ... просто впечатляващи с мащабите си , празници... :)

Ако някой още има съмнения за това кой започна войната в Украйна

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 753k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Ако ще и вторият Бомбай да е. И никой не поставя всички мюсюлмани под общ знаменател, просто терора очевидно е в Европа. Ти нещо лошо ли виждаш в културно молещи се хора, които не създават проблеми? Какъв ти е проблемът с нормалните, невзривяващи се на публични места мюсюлмани? Ксенофоб!

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Нямам проблеми бре :) и аз се радвам... Просто изразих учудването си че това не е най християнската държава за която я мислех ....

Ама коленичете си  на килимчетата, прехласвайте се по снимки на мъже.. не ми пречите ама въобще :)

преди 30 минути, miro20 написа:

Покажи скритото съдържание

Че казвайте че това било втората Мека де... Освен че е и с най голямото минаре  в Европа /континенталната част на Европа/

Аз до сега си мислех че РФ изповядва и е най най най християнсата държава на света ! Пък то кво  било....

Смешното е и друго ... когато се говори за мюсюлмани в Европа, това са пълчища терористи . Когато са пълчища мюсюлмани в Москва - това било ... просто впечатляващи с мащабите си , празници... :)

Ако някой още има съмнения за това кой започна войната в Украйна

Ахам, ама те и за изпращане на войски в Сирия му дадоха разрешение, и не само, ама не той започна войната в Сирия нали ... Я сподели и видео от това как съвета на автономен Крим изпраща молба за помощ към РФ преди това решение , предвид започналите катаклизми и убийства от евромайданните фашяги бандеровци над руско население и дори украинско, противопоставящо се на преврата организиран от запада ...... 

Та драги ми мастити дебеланко, опитите ти за оправдаване на превратаджиите бандеровци и Фащко западните сили организирали същия,както и оправдаването на разни предатели украински започнали война срещу собственото си население, остава напразен .....

П.С А това каква е Русия, се учи още от средните класове, най многообразната на малцинства държава в света , които се старая да си живеят мирно и тихо, когато някой отвън не им пречи, нагнетявайки измислени сценарии за либерастия и така нататък... Същото е и в Бг, когато няма разни идиоти компелксари бълнуващи за Кърджалийско или Делиормана  като заплаха ( да не споменавам имена, те сами се знаят с напъните си да се правят на псевдопатриоти и велики радетели за българщина и тука в тази тема :))) ) 

И да, в Москва има стара джамия, голяма, реконструирана от РФ , загрижена не само за църквите, но и за другите вероизповедания , с цел равноправие на гражданите и , но не е нито най голямата в континентална Европа, нито най старата .. Най голяма  е Синята джамия в европейската част на Истанбул, в нея могат да се молят едновременно до 25 000 души ...Римската джамия поема до 12 00 души, а московската дето визираш, само до 10 000 души

https://ru.wikipedia.org/wiki/Список_крупнейших_мечетей_Европы

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

E, какво като е християнска? Да си изпъди малцинствата,а? Личи си кой е старо комуне с мили спомени за възродителни процеси.

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

предвид започналите катаклизми и убийства от евромайданните фашяги бандеровци над руско население и дори украинско, противопоставящо се на преврата организиран от запада ...... 

айде бе ? започнали ?

Драги, тези фейкове ги минахме мнооого отдавна. Зациклихте.

преди 14 минути, miro20 написа:

айде бе ? започнали ?

Драги, тези фейкове ги минахме мнооого отдавна. Зациклихте.

Това че са минали покрай ушите ти, не ги прави фейкове, ама както съм повтарял много пъти, платените сороспии едно си знаят,и едно си баят, и така докато не дойде видов ден .

Та по скоро въпроса е, колкото и да повтаряш мантрите си, те истина няма да станат не се безпокой ....

Та по скоро въпроса е, колкото и да повтаряш мантрите си, те истина няма да станат не се безпокой ....

Точно това ми бе и моята мисъл към теб :)

Това че са минали покрай ушите ти, не ги прави фейкове

Точно че не са ми минавали "ей така" покрай ушите, а съм ги опровергавал 1001 пъти , но на някои очевидно или просто умишлено им /ви/ е минавало покрай ушите :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Точно това ми бе и моята мисъл към теб :)

Точно че не са ми минавали "ей така" покрай ушите, а съм ги опровергавал 1001 пъти , но на някои очевидно или просто умишлено им /ви/ е минавало покрай ушите :)

Да, знаем, проверките ти обикновенно все са свързани с някакви укропски или сорсоидни източници хахахахахах , дето доказвали видите ли че еди какво си :))))))))

И обикновенно доказателствата са без никакво покритие , но все пак  такива са спуснатите опорни точки и фурнаджийските наклонности, мдааам ...

П.С И вземи по добре прочети поне приказки от 1001 нощ веднъж, отколкото хиляди пъти все едни и същи твои източници с една и съща мантра , там има повече истина от укропските ти бълнувания :))))))

Вече 3 години след събитията,  се оказах прав. Никой не повтаря вече вашата рашистка фейкова пропаганда .

преди 19 минути, miro20 написа:

Вече 3 години след събитията,  се оказах прав. Никой не повтаря вече вашата рашистка фейкова пропаганда .

Мдам, луд умора няма, все прав е и, все не изрича лъжи , само продължава да си бълва пропагандата измислена и да се опитва да я превърне в истина.. Е поне пред себе си, навярно си успял , с такива самовтълпявания човек направо би изкрейзил ако не си и вярва сле дтолкова години лакърдии и следване на спуснати точки за няколко цента повече :))))))

Но Нюлан , Сорос , и сие няма да раздават  курабийки за стараещите се като теб не се безпокой, нито пък ще ти ръкопляскат за старанието .. За тях си просто поредната  продажна душичка която им помага да си нагласят интересите ... Никой няма да те запомни с добро драги ми мазнико недоварен, само с центчетата ще си останеш и със смачакното самочуствие че си просто една фурнаджийска лопата дето се е продала .... без достойнство, без чест ...и с такива покрай себе си ... И ще се чустваш от жалък по жалък , също като повечето майданути укропски, измамени от малцина тарикати ... Или викаш, ти имаш претенции да си от тези малцината тарикати а :))))))

Spoiler

преди 15 минути, Sinbad_ написа:

.... луд умора няма,................. би изкрейзил ..............лакърдии и следване на спуснати точки за няколко цента повече :))))))

.....просто поредната  продажна душичка................... драги ми мазнико недоварен, само с центчетата ще си останеш и със смачакното самочуствие че си просто една фурнаджийска лопата дето се е продала .... без достойнство, без чест ............. .....от жалък по жалък , ....... майданути укропски,............тарикати ... .

:)

Те това ви остана.. беззъбо злобеене :)

преди 10 часа, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Точно обратното. Мен такива видеота на фона на конкурс за красота ми пречат.

Виждам че на вас не, значи кой с каква ориентация е ? :)

Дори да оставим сексуалните ви намеци, самия факт как за пореден път неглижирате една такава ОЧЕИЗВАДНА простотия  говореща за  стил "северна Корея" ... е показателно.

"спиш с Путлер, обядваш с Путлер, на концерт с Путлер, на конкурс с Путлер, в леглото с Путлер".. аз такава тъпотия не мога да не осмея.

А вие като сте решили да се излагате....

По темата :

http://www.rbc.ru/rbcfreenews/594ff9689a79473796da9d2d?from=newsfeed

СЛед  посещението в САЩ , Порошенко договорил доставки на оръжие, както и посещение на американския военен министър :)

Междувеременно , във втората Мека... : http://svoboda2.com/mekka-rim-876

И като казах лъжи, ето пример за една от тях в твой пост...

Подготвяли  някакъв рамков план и съглашение , който трябва да бъде уж одобрен , евентуални след три месеца когато се очаквало( тоест дори това не е сигурно, просто се планира  )  да пристигнне пентагонеца в Укропия :)))

А ти  така го извърташ, че все дно вече е подписано спорзаумението, и ей на, корабите почват да се товарят с братска помощ за хохлите , дето ги нападнала армията на РФ  хахахахах ..

ПО полека  де, не казвай хоп преди да си скочил, че така както си огромен и мазен, вероятността да се изтърсиш на бетона гол, и разпльокаш е огромна .... 

Та така накратко лъжецо , дори собствените си линкове както много пъти съм доказвал не четеш докрай, и ти се привижда нещо дето още го няма , ама искаш да е реалност също като Парасенко и сие предатели на Украйна .... :)))

преди 6 минути, miro20 написа:
  Затвори скритото съдържание

:)

Те това ви остана.. беззъбо злобеене :)

Ко рече , или просто се изака пак в опит уж усмихнато да пръцнеш с газове  :))))))))) Спокойно де, тука не ядем хора, само ги правим на 5 стотинки като ги видим какви са жалки и нагли, дишай свободно, или поне продължавай да четеш свобода орг укропия :))))

преди 11 минути, Sinbad_ написа:

А ти  така го извърташ, че все дно вече е подписано спорзаумението

Кое от думите "договорил" , не разбра ? Нали за това са срещите - да достигнат някакви договорености, които в последствие да подпишат ресорните министри и т.н.

Цитирал съм и статията. Това какво си фантазираш , мисля няма нужда да ми приписваш. :)

Останалата помия трябва ли да коментирам ?  Приятелю мореплавател, нима наистина нямаш къде да отпушиш това очевидно наслоено злобеене и комплекси  ???

Spoiler

преди 11 минути, Sinbad_ написа:

само ги правим на 5 стотинки като ги видим какви са жалки и нагли

Ми сами се правите не на 5 а на 2 стотинки :) Аз затова не добавям абсолютно никакъв личностен коментар. Сам се закопаваш с цялата си прелест на тази изливана беззъба помия :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 16 минути, miro20 написа:

Кое от думите "договорил" , не разбра ? Нали за това са срещите - да достигнат някакви договорености, които в последствие да подпишат ресорните министри и т.н.

Цитирал съм и статията. Това какво си фантазираш , мисля няма нужда да ми приписваш. :)

Останалата помия трябва ли да коментирам ?  Приятелю мореплавател, нима наистина нямаш къде да отпушиш това очевидно наслоено злобеене и комплекси  ???

Ти си постнал линк към статията, и си изопачил написаното в нея, казвайки че е цитирам те дословно "СЛед  посещението в САЩ , Порошенко договорил доставки на оръжие, както и посещение на американския военен министър :) "

Та скъпи ми лъжзецо, интриганте и фурнаджийско лопато мазна  та премазна , къде в изцепките дори на самия Прасенко, цитиран в линка който даваш, пише че е договорил ? Договорил е едно, а се подготвя договор ( споразумение и так дале )  е съвсем друго.. Времнната разлика е огромна, както и смисловата, да не говорим че едното е свършен факт който почти е готов да се  изпълни и е сигурен , а другото евентуално мераци за такъв, но който не е сигурен още дори и във възможността си , и който може да бъде, а може и да духне супата в равни вертоятностни проценти, и който е по скоро пожелание на едната страна, а не на двете за такова нещо  ;)  Та отделно че ми цитираш Прасенкото на който вече дори укропите хламави взеха да му виждат какво представялва и какъв лъжец е , предвид че дори Тръмп не пожела да го види , а му прати някакви по долни бюрократи да се оправят с мазненето и плачовете му , защото самия Тръмп ясно каза че се съкращават разходите за военна помощ яко за бандеровците, ама на , Прасето все пак реши поне вътрешноукропски за пред своите бандерчета пиар да си направи, сакън им повдигне самочуствето покрай батаците които съвориха от майдана насам , тоест като теб, да замаже вината и обещае светло бъдеще отново :))))))))

П.С Ей го на и думите на кумира ти в Укропия :))

«Мы договорились о том, что сейчас завершается подготовка соглашения о поставках оборонительного оружия, завершается соглашение о военно-техническом сотрудничестве, о сотрудничестве в научно-исследовательских разработках и многие другие соглашения с оборонным ведомством, которые без этого визита откладывались бы намного дольше»

Подробнее на РБК:

На това в дипломацията му викат, изсулване и празни приказки :))) Били се договорили за завършване на подготовката за изготвяне на съглашението ?? Мдаам, смях в залата :))))))) Договорка за завършване на подготовката за такова съглашение, явно още дори не е започнало самото съглашение да се уточнява, а само подготовката за започане на такова е договорено :))))))))))))))))))))))))))))))))))  Йезуит, по йезуит, бандеровец сорсоид , мдаааммм 

преди 7 минути, Sinbad_ написа:

къде в изцепките дори на самия Прасенко, цитиран в линка който даваш, пише че е договорил ?

Още в самото заглавие го пише драги :)

Абе ти руски май не рабзираш  ? Пробвай поне с гугъл транслейт де

Spoiler

Порошенко заявил о достижении договоренности с США о поставках вооружений

Во время визита в США Петр Порошенко достиг договоренности о поставках на Украину оборонительных вооружений. Об этом, как передает УНИАН, украинский президент заявил в ходе интервью национальному телевидению.

По словам Порошенко, о поставках вооружений он договорился с главой Пентагона Джеймсом Мэттисом. «Мы договорились о том, что сейчас завершается подготовка соглашения о поставках оборонительного оружия, завершается соглашение о военно-техническом сотрудничестве, о сотрудничестве в научно-исследовательских разработках и многие другие соглашения с оборонным ведомством, которые без этого визита откладывались бы намного дольше», — сообщил глава Украины.

Подробнее на РБК:

Хахаха, той бил чел заглавието виждате ли, само заглавието хахаххаах :)))

Абе мазнико, май покрай мовето си забравил руския  ( аз поне го практикувам редовно срещна ли литовци, естонци, руснаци колеги тука ,и редовно гледам филми на руски сайтове, и чета руски медии )  , отделно че е ясно че не четеш дори статиите, а само заглавията :)))))) 

Та серсемино мазен и нагъл, лъжецо долнопробен, научи се когато постваш нещо, да четеш цялото, а не да изсмукваш твърдения на база само заглавието дето укропските журналя са измислили  :))))))

преди 4 часа, иноТ написа:

Oстанах впечатлен и аз от организациите в Москва по случай мюсулманските празници. Няма напрежение, няма атентати, няма война на религиите. Все едно е друга вселена.

чичко Путин дава урок на ЕС и САЩ как трябва да се отнася света към традиционния ислям и в същото време показва в Сирия как трябва да се трепа холивудския ислям!

С удоволствие ще гледам как ще реагира когато  "приятелите" му чеченци главорези се  обърнат отново срещу него , ако им спре 90 % -овите субсидии :)

Имаше опит ... Кадиров скръцна със зъби и Путя клекна... отложи излагацията за по късно.

Цитат

Чечня после резкого выступления своего руководителя Рамзана Кадырова против сокращения финансирования республики получит из федерального бюджета в 2017 году дотации на 40,4 млрд руб. — почти столько же, сколько в 2016 году. Это следует из поправок правительства ко второму чтению бюджета на 2017–2019 годы. Их в минувшую пятницу без обсуждения одобрил комитет Госдумы по бюджету.

"Купен" мир , не е мир .

преди 1 час, Sinbad_ написа:

той бил чел заглавието виждате ли, само заглавието

Напротив. Просто уточних че глупостите които плещиш са опровергани ОЩЕ В САМОТО ЗАГЛАВИЕ. Което ти дори не си прочел :)

Порошенко във Франция.

Отново категорична и ясна позиция на Макрон /която няма да ви се хареса разбира се/

Цитат

В понедельник, 26 июня, президент Франции Эммануэль Макрон во время встречи с президентом Украины Петром Порошенко заявил, что агрессором на востоке Украины выступает Российская Федерация и это общеизвестный факт, - передает КНК Медиа.

«Агрессия исходит из России, то есть агрессором является не Украина. Также мы признаем, что аннексия Крыма является незаконной, значит, мы все знаем, кто развязал войну и кто создал эту ситуацию и в какой ситуации мы оказались», - сказал Макрона.

Порошенко в свою очередь отметил, что вчера (25 июня - ред.) Силы антитеррористической операции задержали среди боевиков российских граждан, документы и показания которых украинский гарант продемонстрировал французскому президенту.

Президент Украины также добавил, что теперь России будет сложнее занимать позицию того, что на Донбассе нет регулярного российских войск.

Реакцията на Кремъл ? - отново севернокорейски стил - блокирали страницата на елисейския дворец

https://knk.media/rus/240-rossiya/17130-zavist-v-rossii-zablokirovali-stranitsu-elisejskogo-dvortsa-o-vstreche-poroshenko-i-makrona-foto.html

:lol6:

на 26.06.2017 г. в 18:37, glen написа:

чичко Путин дава урок на ЕС и САЩ как трябва да се отнася света към традиционния ислям и в същото време показва в Сирия как трябва да се трепа холивудския ислям!

Не е много хубаво. Виж, че дори шиши се чуди, що за чудо е това, не гонени, не взривяващи се, морно молещи се мюсюлмани. Ма той едно време апелираше да се бомбят концерти в Крим, та не ме учудва изобщо.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

miro20 я сега кажи за истинските новини :D 

https://news.bg/world/produtsent-na-sienen-prizna-che-ruskata-saga-e-glupost-i-che-tarsyat-reyting.html

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

преди 8 минути, Yvan Sergeev написа:

https://news.bg/world/produtsent-na-sienen-prizna-che-ruskata-saga-e-glupost-i-che-tarsyat-reyting.html

Ся ще изкопа от дойче веле и свобода опровержения и доказателства на метър. :D

преди 3 часа, Yvan Sergeev написа:

Миро Пyтката па ш са чуди кво да риче:) Ама той насран политикан, ш са съвземе бърже – все нещо ще му спуснат:)

преди 14 часа, иноТ написа:

Ма той едно време апелираше да се бомбят концерти в Крим, та не ме учудва изобщо.

И още какво ще измислиш за мен ?

Това за Крим бе реплика на въпроса какво трябваше да предприеме цивилзиования свят срещу руския агресор ?  също да вкарат войски и да бомбардират ли ?

Та... виждам че само гледаш какви глупости да си измисляш за мен, но по големя ти проблем е че знаеш че съм прав, а беззъбото тролене и заяжданици са  изцяло от твоя страна.

И не само де :)

преди 13 часа, Yvan Sergeev написа:

Какво общо има това с темата за руската агресия срещу Украйна ?

Медията не намерила доказателства и са преценили да не спекулират с недоказани /към момента/ неща. Които поради естеството си са предмет на разузнавания и очевидно засекретени разследвания.

Може да сравниш това достойно поведение със ежбедневно генерираните тотални фейкове от русктие медии. т.е. те не са медии де....а просто отдел на службите :)

Spoiler

преди 9 часа, karadzha написа:

Пyтката па ш са чуди

Начеса ли си крастата, изля ли напрежението ? не ти дават у вас или на работа да псуваш ? :)

какво е кскео ?

и тва ли измисли за  12 часа  да ми отговориш

че не намерила доказателства и си признала че е фейк :D 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.