Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Виж думите на въпросния депутат Олег . Тотално обратното от казаното по фейк-рашаТВ , което ти копираш.

И не само това де. И останалите ти простотии  и лъжи съм опровергавал 1001 пъти :)

Това ще ти хареса :

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 10 часа, miro20 написа:

Виж думите на въпросния депутат Олег . Тотално обратното от казаното по фейк-рашаТВ , което ти копираш.

И не само това де. И останалите ти простотии  и лъжи съм опровергавал 1001 пъти :)

Не искам и не мога да лъжа като теб!  Според теб в Украйна всичко е прекрасно....  Отивай да се лекуваш.

Никога не съм казвал че "всичко е прекрасно" . :) Напротив. Че тепърва им предстоят трудни реформи  за излизане от кризата, заради която започна Майдана.

Да повторя ли ? Не предизвикана от Майдана, а заради което бе многомесечния Майдан - срещу олигархичната путинска кукла Янукович, тотална корупция, затъваща икономика, и отказа му от реформи и евроинтеграция.

За лъжите, нали си знаеш - нямам нито една казана :)

Сега Украйна е три пъти по-зле спрямо времето на Янукович - доларът стана 27 гривни, а беше 9 гривни. Миро няма и една истина казана - не иска и да се лекува.   Скоро и аз ще спра да чета лъжите му.

преди 32 минути, attj написа:

Миро няма и една истина казана

Проблема ти е че... нямам нито една лъжа казана :)

преди 10 часа, miro20 написа:

Проблема ти е че... нямам нито една лъжа казана :)

Сталин, Хитлер и Клеопатра в Карлуково само истини говорят.  Миро като тях и той нямял казана лъжа.   Вярва ли им въобще някой?

Да. целия цивилизован свят и мислещи хора. Останалите , фенове на тероризма и спеаатизма, сеят лъжи и пропаганда като теб.

:)

В целия цивилизован свят слава Богу няма толкова много идиоти.   И според Миро сега какво трябва да правят руснаците в източна Украйна?   

преди 9 минути, attj написа:

какво трябва да правят руснаците в източна Украйна?

Каквото правят останалите руснаци на неокупираните от рашистите части на Донбас и в цяла Украйна .

Живеят си мирно и спокойно с украинците. :)

Както са живели винаги допреди 2014 г. когато Путлер въведе маскрианите тежковъоръжени изроди  с георгиевски лентички.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, attj написа:

Кое точно си оборил? Съвсем нищо - ако питаш мен.    Ти, момче младо, кога ще се лекуваш?

Той Мирко страда единствено от затлъстяване. За съжаление и мозъкът му е затлъстял...

преди 8 минути, karadzha написа:

Той Мирко страда единствено от затлъстяване. За съжаление и мозъкът му е затлъстял...

Само това ли измисли . Можеш повече :)

Отдай се на въображението си :)

преди 2 часа, miro20 написа:

За лъжите, нали си знаеш - нямам нито една казана :)

Знаем, ти си Божа кравичка, бе, направо си втори Христос:D

преди 8 минути, miro20 написа:

Само това ли измисли . Можеш повече :)

Аз съм на принципа – малко, но достатъчно:)

на 7/4/2017 в 10:59, miro20 написа:

Пак празни приказки ,на които съм отговарял многократно. Не знам защо спориш с Лавров и с Путлер, които почват да признават незаконното си участие в Донбас, почти по същия начин както признаха за КРим една година след анексията че ... "маскираните необозначени тежковъоръжени маскирани изроди с георгиевски лентички" са руски спецназ.

И до тогава, цяла година никой не признаваше руското вторжение в Крим като официално. Е случи се.

Сега е наред Донбас, з акойто пак повтарям и Путлер призна за " руснаци участващи във военната сфера в Украйна" , както и Лавров призна за участието в конфликтите в Донбас и Сирия.

Всъщност Путин прати руската армия да освободят Крим и да защитят местното население от украинските фашисти.

Бай Миро, гледай малко исторически кадри от освобождаването на Крим.

Ти си тролиш бре приятелю :):)

Щом си чешеш крастата , нямам нищо против... всеки си е башка луд... Ама айде да не се опитваш да те взема някой на сериозно ? ОК ?

:)

Тва към "караджата".

пп

преди 10 минути, gagodrago написа:

Всъщност Путин прати руската армия да освободят Крим и да защитят местното население от украинските фашисти.

Бай Миро, гледай малко исторически кадри от освобождаването на Крим.

Гледал съм го бре... нали постоянно на него филм се позовавам :)

Как Путлер признава в прав текст как е превзел Крим. - чрез военна операция на всички възможни военни , разузнавателни, спецназовци и др  служби.

Никакви признаци за "заплахи" към рускоезичното население не е имало освен мащабната фейкова деинфорамционна пропаганда..

Изгледай не само този репортаж, а целия филм "пътя към родината" .

Достоен материал за съда в Хага. :)

Ако Путин не беше изпратил тежковъоръжен спецназ да защити местното население в Крим, украинските въоръжени фашисти щяха да избият руснаците и да заграбят територията. Просто Путин ги изпревари и гарантира на местното население свободен избор. Я виж към края местните как посрещат с цветя руснаците.

Представи си ако тази криза се беше случила по времето на пиянката Елцин... едва ли щеше да се размине без жертви и опустошение.

Редактирано от gagodrago (преглед на промените)

преди 31 минути, gagodrago написа:

Просто Путин ги изпревари

Да. Така е. Благодаря че призна че нищо подобно срещу рускоезичното население не е имало . Просто оправданието е .. "Путлер ги изпревари" :)

Колко удобно :)

украинските въоръжени фашисти щяха да избият руснаците и да заграбят територията.

Първо - фашисти не е имало . Нито са имали таквиа намерения. Майдана бе срещу Янукович и отказа му от реформи и заради кризата.

А и защо да "заграбват" нещо което  отдавна си е тяхно ?

И което е още по интересно ...  Операцията по анексиране на Крим започва още преди новото правителство  да са на власт !

Анексията е 23 февруари, Яценюк след майдана  - след  27 - ми :)

Представи си ако тази криза се беше случила

Ми те кризите се случват постоянно. Путинската пропаганда обаче насочи акцента в съвсем друга насока.

Никога за толкова месеци на Майдана, не е имало никакви признаци за такива сценарии по изтребление на руснаците.

Какво ти дава повод да мислиш че след Майдана са "щели да избиват руснаци" ???   Ах да.. чул си го по "рашаТВ" :):)

преди 10 часа, gagodrago написа:

Ако Путин не беше изпратил тежковъоръжен спецназ да защити местното население в Крим, украинските въоръжени фашисти щяха да избият руснаците и да заграбят територията. Просто Путин ги изпревари и гарантира на местното население свободен избор. Я виж към края местните как посрещат с цветя руснаците.

Представи си ако тази криза се беше случила по времето на пиянката Елцин... едва ли щеше да се размине без жертви и опустошение.

Там украинските военни масово дезертираха и дадоха клетва да служат на Руската Федерация.

Отговарял съм ти много пъти за това. Ама не ти изнася а ?

Съда за сваления малайзийски Боинг още не е започнал, а от Мордор вече  обявяват че където и да се състои, той не бил "легитимен" :)

https://ria.ru/mh17/20170707/1498003637.html

Отричане до дупка :)

РТ отново хванати в крачка.

- Думите на Лавров, които той произнася за намесата на РФ в конфликтите в Донбас и Сирия, са лееееко.. изрязани :)

http://deniskazansky.com.ua/kanal-russia-today-vyrezal_iz_svojego_video_frazu_lavrova_ob_uchastii_rissii_v_vojne_na_donbasse/

естествено , доста наивно действие в стил "гузен негонен бяга"... още повече че няма как да се заличи в цялото информационно пространство този гаф.

Изглежда разчитат на изцяло своя оудитория, която освен раша пропаганда  друго абсолютно нищо не гледа и не чете. Такива разбира се, никога няма да чуят че Лавров е казал нещо подобно.

То с такива е пълно и тук де... :)

Хахахаха, отдавна не бях гледал видеата на Шарий, бах си укропската журналистика нещастна :))))))) И същите цитира нашия мазник сороспийски :)))))) Мдааам, укропите съвсем отиват към дъното съдейки по журналята им :))))

преди 41 минути, Sinbad_ написа:

нашия мазник сороспийски

Гамена се обади :)

И какво разбра от това саркастично шарий-шоу ? Него дори рашистката пропаганда спря да го споменава... толкова се излага :)

Нещо въобще за срещата Тръмп-Путлер разбра ли ??? Няма как да разбереш след като нищо подобно не бе казано

Всъщност, аз се позовавам повечето на руски медии  дори.

Както питат в по горния блог - Нещо за думите на Лавров от Шарий дали ще чуеш ?

И как наивно са ги изрязали от рашисткия официален държавен фейк-канал РТ ?

преди 34 минути, miro20 написа:

Гамена се обади :)

И какво разбра от това саркастично шарий-шоу ? Него дори рашистката пропаганда спря да го споменава... толкова се излага :)

Нещо въобще за срещата Тръмп-Путлер разбра ли ??? Няма как да разбереш след като нищо подобно не бе казано

Всъщност, аз се позовавам повечето на руски медии  дори.

Както питат в по горния блог - Нещо за думите на Лавров от Шарий дали ще чуеш ?

И как наивно са ги изрязали от рашисткия официален държавен фейк-канал РТ ?

Няма какво да се коментира драги ми мазнико... РТ не е изрязало нищо, просто клипа който укропобандеривеца който използва е част от доста дълги въпроси и отговори не само с Лавров но и други министри... И официално никой нито го е изтривал, нито смъквал, РТ просто е показал друга част от тази среща, а не цялото  .... Ето линк към същия клип в тубата, който укропобандеровеца твърди че бил изрязан от РТ ( денис нещо си, личи си от сайта му че е платен сорсоид като теб , ама нагло имащ се за рупор на истината уж , смях в залата , аман от влогъри укропски с истини, че и във фесйа са плъзнали като скаклци ) ) , качено в официалния туба канал на министерството на външните работи на РФ 

Ministry of Foreign Affairs of Russia

11,766 subscribers  4,011,191 views 
Joined Jun 25, 2012

Description
Welcome to the official You Tube channel of the Russian Foreign Ministry 
Добро пожаловать на канал МИД России в видеохостинге YouTube. 

You may find here video materials with the Russian Foreign Minister's speeches, regular Press Briefings of the Ministry's Spokesman, as well as other materials on the pressing issues of international relations. 

Здесь Вы сможете найти видеоматериалы выступлений Министра иностранных дел России, руководства МИД и российских загранучреждений, еженедельные брифинги официального представителя Министерства, а также другие видеоматериалы по актуальным вопросам внешней политики и международных отношений.

А относно това какво бил признавал, всеки който изгледа клипа сам може да види че няма ама нищо ново казано, или признато... Псевдовнушенията които бандероукропите и ти се мъчите да му вкарате думи в устата каквито ви се искат ги няма... Както и Путин във филма за Крим, така и Лавров казват същото, истината за Крим която всички знаем, само бандеровците се опитват да преиначат и изкарат като анексия непровокирана и насилствена :)))))  Така че напъните си смешни укропитешки запази за себе си, че после защо го наричали сороспия, било гамещина видите ли.... Ами каквото ти е твоето поведение, с опити да обиждаш интелекта на хората тук с манипулацийките и лъжите си, не очаквай друго , особено когато много пъти си хващан в лъжи от които гърчейки се се мъчиш все да се извърташ като укропитек нагъл попаднал  в капан.... 

Та фейк е това линкче което даваш за доказателство и неговите твърдения, лъжливи като всичките ти свободи укроп, фейк орг укроп и сие  уж борци за истина укропски източници и не само  укропски ( но като цяло спонсорирани сороспийски като тебе )....

И това че ти отговарям, е понеже наглостта ти няма граници, мислех че ше се усетиш сам колко си се наакал, ама не, наглостта ти граници няма, но това се обяснява и с това че май не проверяваш изобщо какви ти ги спускат шефчетата ...то и не се иска от теб де, само наглост и безочие мазна ти требе за поставените задачи , глупост си имаш предостатъчна и сам :))))

П.С А Шарий си е още вървежен, не се притеснявай за него, ... ПО скоро се тревожи за укропската журналя официална в Кийв и сие , и техните пропагандистки и тролски привърженици , които си вярват сами само, и такива платени глупци като теб  основно , или изкяралите покрай събитията ...

П.П.С А ето и официалния линк към сайта на министерството на външните работи на РФ , където е дадено като текст казаното от него, въпросите към него, и неговите отговори....

http://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/2804842

"С.В.Лавров: Все зависит от того, кто смотрит на ту или иную ситуацию. Не знаю, воспринимается ли в политологическом сообществе, что мы «играем не в своей лиге». Я читал и до сих пор слышу критику о том, что мы зря ввязались в конфликт в Донбассе, в Сирийский конфликт. Наверное, здесь нужно комплексно подходить к тому, что из себя представляет та или иная нация и народ. Это люди, которые хотят исключительно «хлеба и зрелищ», и им все равно, как они воспринимаются на международной арене, в качестве каких игроков – серьезных, ответственных, самостоятельных, достойных – или те, которые ради «хлеба и зрелищ» готовы поддерживать любые капризы гегемона. Для меня очень важно, чтобы это было понято. "

Та къде виждаш признания някакви страшни някакви  , или пак руския ти е слаб лъжецо .. И викаш руснаците фейково изрязват всичко а , само дето го качват в официалните си сайтове на министерства ... Смях в залата укропска, ей затов аи Шариий се бъзика в клипа с укропопитецките медии, понеже като теб само лъжи и сплетни пускат ...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 20 минути, Sinbad_ написа:

РТ не е изрязало нищо

А не бе... ето ти официалния канал на пропагандния канал РТ :

Останалото какво да коментирам.. наистина гаменската ти наглост и безочие нямат край :)

Но никакви "комплименти" не са необходими или кометар от мен. Който сам се закопава, никой друг не може да го закопае така  :)

преди 6 минути, miro20 написа:

А не бе... ето ти официалния канал на пропагандния канал РТ :

Останалото какво да коментирам.. наистина гаменската ти наглост и безочие нямат край :)

Но никакви "комплименти" не са необходими или кометар от мен. Който сам се закопава, никой друг не може да го закопае така  :)

Наглецо соросотрол, ти разлика правиш ли от една част от дълго изказване и отгвори на въпроси , и друга част а?? Кое е изрязано бе мазнико нагъл?  

Ей смешник нагъл пренагъл, усещай се малко колко си жалък ....И съм ти казвал, с такава наглост далече няма да прокопсаш, вярвай ми.... Пфф... долнопробен трол ...

преди 25 минути, Sinbad_ написа:

особено когато много пъти си хващан в лъжи от които гърчейки се се мъчиш все да се извърташ като укропитек нагъл попаднал  в капан.... 

Нали знаеш - нямам нито една лъжа казана :) И точно това ви вбесява :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.