Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 11 минути, miro20 написа:

Нали знаеш - нямам нито една лъжа казана :) И точно това ви вбесява :)

Да, казало цигането мазно, и си извъртяло дебелия задник ... Знаем знаем колко струваш, не се вълнувай , точно затова и те оценяваме правилно със съответните истински термини и епитети , няма смисъл да си кривим душите все пак....

П.С А единственото нещо което ме вбесява е дебелоочната наглост на разни шопари мазни, дето в нета са велики , но на живо с такива доводи и поведение няма да изкарат дълго.... НО така е, с технологичния прогрес, се появи страничния ефект на деградиращи индивиди белстящи само в сосбствените си очи ... мижитурки избиващи си комплексите в нета, и заработващи изпозлвайки най долните човешки качества които притежават... мдам...Да не говорим че са и продукт на любимата им демохрация и капитализъм, който ги е научил и свел до елемнтарни очвешки същества, без принципи освен че парата правела борбата :))))

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 753,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 31 минути, Sinbad_ написа:

Да, казало цигането мазно, и си извъртяло дебелия задник ... Знаем знаем колко струваш, не се вълнувай , точно затова и те оценяваме правилно със съответните истински термини и епитети , няма смисъл да си кривим душите все пак....

П.С А единственото нещо което ме вбесява е дебелоочната наглост на разни шопари мазни, дето в нета са велики , но на живо с такива доводи и поведение няма да изкарат дълго.... НО така е, с технологичния прогрес, се появи страничния ефект на деградиращи индивиди белстящи само в сосбствените си очи ... мижитурки избиващи си комплексите в нета, и заработващи изпозлвайки най долните човешки качества които притежават... мдам...Да не говорим че са и продукт на любимата им демохрация и капитализъм, който ги е научил и свел до елемнтарни очвешки същества, без принципи освен че парата правела борбата :))))

Идея си нямам защо е тази гаменска тирада :)

Просто всеки нормален човек може да погледне видеото което ти цитираш, с думите за конфликтите в Донбас и Сирия, и публикуваното на официалния ютюбканал на РТ.

В клипа на РТ  са изрязани няколко минути , точно тези които се споменава конкретната реплика. Което е именно "черешката на тортата" и заради което и аз и много други недоумяват защо са го направили . Които са решили да  го гледат, да обърнат внимание на споменаването за Ленинград след 6-та минута. РТ продължава след паузата с Ленинград след 3-та минута .

Това е :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 51 минути, miro20 написа:

Пий си хапчетата редовно, защото виждаш какви са пораженията, които ти нанася икономисването им.

преди 35 минути, miro20 написа:

Идея си нямам защо е тази гаменска тирада :)

Просто всеки нормален човек може да погледне видеото което ти цитираш, с думите за конфликтите в Донбас и Сирия, и публикуваното на официалния ютюбканал на РТ.

В клипа на РТ  са изрязани няколко минути , точно тези които се споменава конкретната реплика. Което е именно "черешката на тортата" и заради което и аз и много други недоумяват защо са го направили . Които са решили да  го гледат, да обърнат внимание на споменаването за Ленинград след 6-та минута. РТ продължава след паузата с Ленинград след 3-та минута .

Това е :)

Видеото не е изрязано, а прекъсва  троле укропитецки ( май прекъсване и изрязване за теб са синоним, ами питай си покровителя тука   , той ще ти обясни техническите разлики, както и възможните причини за прекъсвания , или изрязвания ) ... Това се вижда и с просто око, Отделно видеата са различни, от едно и също събитие, и почват по различно време,  завършват по различно време, както и от различен ъгъл са снимани... Второ, инсинуациите че бил потвърждавал Лавров нещо си са лъжата на твоя укропитек влогър, както и твоета сороспийско повтаряне на тази лъжа ... Цитирах точните думи от сайта на министерството на РФ ( както и клипа на канала им в тубата  ), никъде няма нищо подобно ... 

Това е.. Нещо неясно още за трололипитеците има ли??  Или ще продължават да наглярстват че бил потвърждавал еди какво си...И учи руски както споменах и преди, че с мовето нещо ти се губи от смисъла на руската реч тотално ....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 56 минути, Sinbad_ написа:

Това се вижда и с просто око, Отделно видеата са различни, от едно и също събитие, и почват по различно време,  завършват по различно време, както и от различен ъгъл са снимани..

Да де. Именно . Нали точно аз това казвам. Визирам каченото в официалния канал на пропагандния канал РТ и непрекъсваемото видео, което с просто око се вижда че това което е на 3-та минута, в оригинал е 6-та минута. Т.е. от РТ е рязано. И съвсем "случайно" точно тези моменти със споменаването на Донбас :)

Дори  да е проблем при монтажа на живия репортаж, винаги би имало време да се качи цялата версия, да махнат тази орязаната , и т.н. От РТ обаче не са го направили и до ден днешен. Рязания вариант си седи . Значи е напълно умишлено.

преди 56 минути, Sinbad_ написа:

Второ, инсинуациите че бил потвърждавал Лавров нещо си

Да, той казва в прав текст... участието в конфликтите в Донбас и Сирия. Ти си го цитирал в оригинал даже видеото / което НЕ е на РТ/

:) Наричаш своя цитат "инсинуация" ли :) Със себе си ли спориш , не разбирам

преди 1 час, Agentpat™ написа:

Пий си хапчетата редовно, защото виждаш какви са пораженията, които ти нанася икономисването им.

знам че само си пригласяш колкото за тролинга и спама... но пак ще спомена, че дори мореплавателя потвърди това което казвам аз.

:)

Епитетите и гаменщината няма да коментирам. Вие сами си се излагате  по начин по който и аз не бих могъл да го опиша по добре  :)

преди 1 час, miro20 написа:

....

знам че само си пригласяш колкото за тролинга и спама... но пак ще спомена, че дори мореплавателя потвърди това което казвам аз.

Епитетите и гаменщината няма да коментирам. Вие сами си се излагате  по начин по който и аз не бих могъл да го опиша по добре  :)

И пак укропопитецки мазни извъртаници... наглостта няма край...

Дебели ми сорситутке, нищо твое не потвърждавам, а опровергавам.... НИто видеото е изрязвано, Нито Лавров потвърждава нещо което ти и укропитешките ти бандеровски другарчета сорсоидни твърдите ..

И пак повтарям, ако си зле с руския език ( понеже е доста различен от мовето с което явно си свикнал ) вземи го учи.. Не че това ще ти помогне де, ти пак ще продължаваш да изопачаваш казаното от хората....

" Я читал и до сих пор слышу критику о том, что мы зря ввязались в конфликт в Донбассе, в Сирийский конфликт. Наверное, здесь нужно комплексно подходить к тому, что из себя представляет та или иная нация и народ "

Предполагам това за укрокпските тролове е признаване на нещо нали :D  На какво точно , на вкарване на войски предполагам ако следвам логиката на укропийски Кийв и сорсоидите платени :))))))

Наглеците срама нямат, хем не четата, хем не разбират езика, но все им се иска да е казано това което искат да чуят, както и нашия тука, дето уж съм му бил потвърждавал казаното... смешник пълен :)))))))))))))))))

преди 6 часа, Sinbad_ написа:

ввязались в конфликт в Донбассе, в Сирийский конфликт.

Да, изброява конфликтите в които участват.

Упс.. ама нали нямат "абсолютно нищо общо" с конфликта в Донбас ? :) Тогава ??

За Крим също така отричаха точно една година, след което Путлер в прав текст призна - "да, това беше наш спецназ".

Да добавя ли едни стари вече думи на Путлер, където той отново в прав текст признава за руски военни в Уркайна , с израза... "никога не сме отричали че там има  наши хора, изпълняващи многообразни задачи, включително и във военната сфера" . А хора занимаващи се  във "военната сфера" са какви ? - военни. :) дори да не са цели военни формирования /а просто диверсионни групи и части от подразделения/  и "регулярни войски", те са  служители на руската армия.

преди 6 часа, Sinbad_ написа:

НИто видеото е изрязвано

Имаш два клипа по горе. даже ще ти благодаря за ЦЯЛОТО непрекъснато видео, което сравнено със официалния канал на РТ , се различава по именно тази малка изрязана част, която я няма в  клипа на РТ

Благодаря мореплавателю, че ми помогна да докажа това очевидно нещо . :)

А да...  заобиколния път на путинския самолет, също е забавен момент :)

http://www.rbc.ru/politics/08/07/2017/59600bf29a79477abe2639f0?from=main

Именно. Трудно е да се скрие в съвременния информационен свят казани думи. Колкото и наивни рязания  да се правят :)

И кое е преиначеното ?? Лавров обяснява позицията за участието на РФ в конфликтите на Донбас и Сирия.

Виж, разбирам ви наивната пропаганда в стил "отричане на очевидното"  , но сте отдавна просто смешни :)

Отделно че много добре си знаете че РФ пряко ръководи както  военните действия в тази малка окупирана територийка от Донбас /2.65 % / , така и административно , политически и всякак.

Пряко.

Изгледа ли останалото видео на ЛАвров ? Където пак си пее наивната пропаганда как превантивно  "защитавали" рускоезичните. КАк някой ЩЯЛ да им забранява езика, ЩЯЛ да ги репресира, ЩЯЛ да ги изселва, тероризира и т.н.

3 години след процесите в Украйна се видя че нито хунта има, нито някой коли и беси руснаци.Нито е имало таква опсаност.

А както разбираш, те не живеят само в тази окупирана територийка .

/мачкане  и реперсии са в момента в Крим , ако не сте забелязали. Отразено и в докалдидте на международни институции Забранени както всякакви опозиционни медии, така и всички малцинствени организации/

Не, Лавров казва "Чел съм и все още чувам критики, че ние съзнателно сме се включили в конфликта в Донбас, в сирийския конфликт."Правиш ли разлика между цитиране на чужди думи и собствени думи?

Оппааа.. Хайде да не спекулираме с преводи като твоя.

Никъде няма "съзнателно".

КАзва че "чете и чува критики че напразно са се вкарали/участват /думата ввязали/  в конфликтите в Донбас и Сирия"... и обяснява нататък защо са участници в тези кнфликти.И че това не било  "ЗРЯ" / напразно /

Нещо повече, не само не отрича, а и  затвърждава правотата си за участието в конфликта казвайки :

Цитат

Если бы мы этого не сделали, мы бы предали свою цивилизацию, которую наши предки столетиями создавали, распространяли ее, как сказал Генри, на огромные пространства

Spoiler

12359892_1059537120763108_34951126558043

пп

Снтезирано видео по изявленията на Лавров /повтарям че въобще не е само едно изречение "ввязались в конфликт в Донбассе""

Още положителни новини

- генсека на ООН пристига в Украйна, на посещение ще са и Рекс Тилерсън и новия представител на сАЩ за Украйна - Кърт Волкър

https://trud.bg/петро-порошенко-посреща-генералния-с/

Въпросния Волкър е човек на "ястреба Маккейн, и е още по яростен противник на Путлер . Назначението му е ясно послание.

Малко по подробно кой е той :

http://newsader.com/37433-novyy-specpredstavitel-ssha-po-ukrai/

преди 16 часа, miro20 написа:

Нищо такова не ни вбесява. Това, че нямаш казана лъжа го твърдиш само ти, никой друг:) А ехидните ти подмятания, като няма кво да кажеш "пък в Америка бият негрите" (демек уж лъжа) си е долна демагогия и лъжа:) Ама на колко места още се излагаш:)

Mного странно, че САЩ си имат специален представител за окраина. Какво пък толкова има в тази страна, освен превратът, който те не са финансирали? Хмм ...

Нашия мирко тука е като бандеровците от следния виц ..

Встречаются как то два бандеровца, один другому и говорит
- А я москалям гадость сделал!
- Какую?
- А я им на красной площади насрал!
- И шо они тебе ничего не сделали ?
- Так я по тихому, в штаны..."

:D

преди 28 минути, Sinbad_ написа:

Нашия мирко тука е като бандеровците от следния виц ..

Встречаются как то два бандеровца, один другому и говорит
- А я москалям гадость сделал!
- Какую?
- А я им на красной площади насрал!
- И шо они тебе ничего не сделали ?
- Так я по тихому, в штаны..."

:D

:lol6:

А ето и укопско допитване цитирано от укропска медия, относно какво мислят гражданите на бандеровски Кийв, за това как сее подобрило състоянието им след хунтаджийския спонсориран от ФАЩ преврат ...

http://ratinggroup.ua/ru/research/ukraine/vzglyady_grazhdan_na_ekonomicheskuyu_i_politicheskuyu_situaciyu_v_ukraine.html

"По данным исследования, проведенного Социологической группой «Рейтинг», за последний год у более 60% опрошенных ухудшилось материальное положение, у 30% оно не изменилось, только у 6% - улучшилось, 2% - не определились с ответом. Более 60% опрошенных не под силу оплачивать счета за жилищно-коммунальные услуги, 35% могут их оплачивать, еще 3% не определились. Абсолютное большинство (97%) опрошенных ощущают на себе повышение цен на потребительские товары и услуги в этом году.

По мнению 65% опрошенных главной причиной того социально-экономического состояния, в котором сейчас находится страна, является непрофессионализм и коррупция действующей власти. 54% считают главной причиной военные действия на Востоке, 31% - неспособность Верховной Рады принимать нужные стране законы, 28% - непрофессионализм и коррупцию предыдущей украинской власти. При этом если на Западе страны основной причиной считают военные действия на Востоке и непрофессионализм и коррупцию предыдущей власти, то на Юге и Востоке больше отмечают непрофессионализм и коррупцию действующей власти, неспособность Верховной Рады принимать нужные законы, отсутствие политического компромисса между оппозицией и властью, проведение внешними силами спецоперации с целью ослабления Украины как экономического конкурента и низкую поддержку населением реформ.

С утверждением, что Украина сегодня находится в состоянии хаоса соглашаются 85% опрошенных (10% не согласны, 4% - не определились), в состоянии развала - 75% соглашаются (17% не согласны, 7% - не определились), в состоянии изменений - 44% соглашаются (50% не согласны, 7% - не определились), в состоянии развития - 21% соглашаются (71% не согласны, 8% - не определились), консолидации - 17% соглашаются (58% не согласны, четверть - неопределившихся). ....... "

Цъфтят и връзват иначе официално както твърди мазната сорсопутка тука.. откриват заводи , привличат инвестициии :))))).. само дето нещо приватизацията на земята нещо потложиха, явно поради силния протест на хората, но мераците са големи, а хунтата все повече губи покровителите си ...мдааам...

преди 2 часа, Sinbad_ написа:

Цъфтят и връзват иначе официално както твърди мазната сорсопутка тука.. откриват заводи , привличат инвестициии :)))))..

Да не говорим в здравната сфера къде са...нямат елементарни ваксини. Мирко да си търси колкото иска блогери и да доказва.

Бандеровци съсипват хубавата си славянска държава...  Мъка... И после пак Путин и Русия все са им виновни.... 

преди 7 часа, Sinbad_ написа:

Цъфтят и връзват иначе официално както твърди мазната сорсопутка тука

И кой е казвал такова нещо ???  Ако визираш мен, аз винаги съм твърдял че тепърва им предстоят трудности и реформи на старата закостеняла корумпирана про-руска система.

Заради което бе Майдана. Заради корупцията, кризата, обедняването и отказа от евроинтеграция.Примерите със заводи и нови работни места са малък позитивизъм на фона на цялостната все още нереформирана система.Но са тръгнали по правилния път

Хубаво е освен да цитираш, но и да осмисляш какво цитираш . Например :

Цитат

В случае проведения парламентских выборов в ближайшее время 13,2% из тех, кто намерен принять участие в голосовании и определился с выбором партии, готовы отдать свои голоса за Батькивщину. За БПП Солидарность готовы проголосовать 11,3%, Оппозиционный блок - 10,4%, Радикальную партию - 8,9%, партию «За жизнь» - 8,2%. Гражданскую позицию готовы поддержать 7,6% опрошенных, Самопомич - 7,1%, Свободу - 6,4%. Партию УКРОП, Аграрную партию, Народный Контроль - по 2,3%, Рух новых сил - 2,2%. Рейтинг других политических сил менее 2%.

Аз ли недовиждам нещо, или отново настроенията са към про-европейски партии, партията на Порошенко и т.н.

Другото което недовиждам , абе къде са бандеровските крайни националисти ???

Нещо ви куца пропагандата ... както винаги :)

преди 2 часа, M.Николов написа:

Вървят уверено по нашите стъпки.

Естествено. Това е правилния цивилизован избор. По стъпките на Чечня ли искаш да вървим ?

преди 4 часа, nikssi написа:

Да не говорим в здравната сфера къде са...нямат елементарни ваксини

Не съм чул, ама предполагам визираш това : https://podrobnosti.ua/2166465-v-ukrainu-neobhodimye-vaktsiny-zavezut-v-nachale-leta.html

Ми решават си хората проблемите. А такива като теб само слухтят за такива за да спекулират :) Какви ли не фейкове е имало в тази насока...

И малко продължение по темата за "тезидетогиняматам"

https://www.svoboda.org/a/28604748.html

преди 8 часа, иноТ написа:

Mного странно, че САЩ си имат специален представител за окраина. Какво пък толкова има в тази страна, освен превратът, който те не са финансирали? Хмм ...

Бих казал обратното... тъй като никой не изпълни ангажиментите поети от Будапещския  меморандум ,  и оставиха Украйна безпомощна срещу далеч по подготвен агресор, планирал много отдавна тази дестабилизация , то е крайно време да се предприемат някакви стъпки .

След генсека на ООН, след американците Тилерсон и Волкър, на посещение  е и генсека на НАТО - Столтенберг .

КАкво по ясно послание за ангажмент към Украйна. А в каква степен ще е този ангажимет, предстои да видим. Важното е че всички цивилизовани международни институции застават зад тях. :)

Spoiler

какво "украинско " видя в ... :

Цитат

........по нашите стъпки

Цитат

По стъпките на Чечня ли искаш да вървим ?

Отделно че не знам каква "русофобия" може да "блика " от мен, като аз съм може би най големия русоФИЛ тук.

Научете се да правите разлика между путинист и русофил. Тук за вас това е едно и също, макар че разликата е като между нацист и германец.И че тукашните "русофили" позлват руския с гугъл транслейт,да не говорим за литература и т.н.. И обикновенно са фенове на осъдени като престъпни , комунистически режими и личности.

Аз не съм нацист , нито путинист. И се гордея с това.

преди 12 часа, nikssi написа:

Да не говорим в здравната сфера къде са.

Като стана дума... пресни фейкове :

http://www.stopfake.org/fejk-ssha-prevrashhayut-ukrainu-v-biologicheskuyu-bombu/

Те за това говорим... а вие си висете на въдичката...  :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.