Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 1 час, glen написа:

бих се зарадвал като нашите деди и прадеди някоя сутрин да видя руски знамена и войници по Цар Освободител!и чичко Путин на бял кон посрещнат с хляб и сол!

само така цялата соросоидна и англосаксонска паплач ще напусне пределите на България!

Класическо родоотстъпничество и атибългарщина в целия си блясък. Винаги радостни на "някой ботуш" да  ви мачка.

Аз пък не бих се радвал на ничии войски в наша земя....

преди 1 час, иноТ написа:

Шиши, това от патриаршията не е пропаганден канал, но ти явно си толкова запленен по "братска Украйна" и бонбона на Порошенко, че изобщо не ти пука. 

Шиши, ти кога разбра бе дарлинг, че в украинската църква има разкол ? от '91-ва  или от сега, от пропагандните ви путинистки канали ? :)

Дадох ти насока за размисъл, ти пак си пееш едно и също  :)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Българският синод путински канал ли е Шиши? 

Не ме наричай дарлинг, веднъж ти казах, че не обичам да ме закачат разни мазни чичаци. Римембър? Тогава твоята сродна душа ме наказа, но си оставам хетеро до край.

Spoiler

Ми дарлинг, след като ти си позволяваш всякакви епитети към мен, защо недоволстваш от моето толкова любезно приятелско отношение ?? :)

преди 39 минути, иноТ написа:

Българският синод путински канал ли е Шиши? 

Шиши, помолих те по назад малко да мислиш. Разбрах че не можеш :)

Не ми каза и за разкола кога разбра ? '91-ва ли ?? май сега , нали ? :) 

финито.

Шиши, кога разбра за разкола мила ? :)

'91-ва ли , или сега ?

Знам че ежедневно четеш изявленията на Неофит, ежедневно следиш църковните дела, и именно от там си се  "инфромирал" за  "безпокойството" на църквата ?

Естествено, дебеланко. За разлика от теб, който ежедневно следи делата на окраинците. 

С тая физиономия, като говориш така на хората дали не си извратеняк? 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Spoiler

преди 27 минути, иноТ написа:

Естествено, дебеланко. За разлика от теб, който ежедневно следи делата на окраинците. 

С тая физиономия, като говориш така на хората дали не си извратеняк? 

Приятелю :) съвсем си се филмирал... ходи си в подходящата тема за рев и сополи

преди 39 минути, иноТ написа:

Украйна протестира, че Путин е в Крим. :D 

https://ria.ru/world/20170624/1497227935.html

Укропитекски му работи. :lol6:

преди 2 часа, иноТ написа:

Украйна протестира, че Путин е в Крим. :D 

https://ria.ru/world/20170624/1497227935.html

Хех, комшията протестира, че съм се прибрал в къщи. :)

на 23.06.2017 г. в 18:27, miro20 написа:

Класическо родоотстъпничество и атибългарщина в целия си блясък. Винаги радостни на "някой ботуш" да  ви мачка.

вероятно си мислиш,че като ти плащат не те мачкат,а те погалват с ботуша?

и като служиш на сорос и америка за българия си родолюбец?

преди 2 часа, glen написа:

вероятно си мислиш,че като ти плащат не те мачкат,а те погалват с ботуша?

и като служиш на сорос и америка за българия си родолюбец?

Вероятно си мислиш че  на всеки който мисли със собствената си глава и НЕ СЕ радва на чужди ботуши да го мачкат , някой му плащат ?

преди 3 часа, язе написа:

Хех, комшията протестира, че съм се прибрал в къщи. :)

"комшията" протестира когато му отнемат собствен имот чрез изцяло военни методи.

Кои са тия "изцяло военни методи", без да гръмне и една пушка даже? И то след като сам е заложил имота си...за който пък няма нотариален акт, щото му е подарък.  :)

Изгледай вашия любим пропаганден филм "пътя към родината" как е превзет и окупиран Крим. :) Описано от самия Путлер подорбно и с реконструкции на военното вторжение на всякакви спец служби на РФ в украинския Крим.

Референдума , който е проведен за парлама колкото да оправдае "юридически" тази вероломна военна анексия  , е месец след това.

Дали е подарък или не е друг въпрос. Крим е бил някога владение на  отдавна умрялата руска империя  само 167 г. Възстановяването на граници към дадена година от една тяхна бивша граница е проява на фашизъм и геноцид спрямо съвременните  разбирания.

Какво би станало ако наследници на други умрели империи , османската например, предявят претенции над територии владение на които са били 5 века ?

И за тях земи ли ще пеете пмпозно как са "исконни османски земи" ?? 

Ах да.. говоря за нашите български земи ... очевидно.

Но пасаран другари ... няма да мине тази ваша новорашистка , новоосманска и т.н..  пропаганда. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Да, и мен ми стана скучно да отговарям на едни и същи малоумни въпроси , на които отговора е даден много отдавна :)

преди 11 часа, miro20 написа:

Какво би станало ако наследници на други умрели империи , османската например, предявят претенции над територии владение на които са били 5 века ?

Хех, тръгнал да плаши кучето със салам. Тия територии на нас не са ни подарък и си имаме нотариален акт от хан Крум Страшни!!! Тия ко се размрънкат нещо, най- много да си вземем Одрин... дето им го подарихме. И за него имаме нотариален акт. Гледаш ли са къв въздухар си?

Конкурс за красота в ЛНР под речта на Путлер :lol6:
Ким чен ун ряпа да яде....

Spoiler

Тони , тва не е за теб, ти се увличаш по снимки на  мъже... :lol6:

Не са лоши! И аз бих им изнесъл една... реч!:ph34r:

п.п. Той и Миро е мераклия, ма него нема го поканат.:lol6:

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 16 часа, miro20 написа:

не бой се бе!нали сме в нато!там има член-четвърти!

виж гърците,вместо да се плашат от ердоган,подписаха договори за над 100 милиарда годишен стокооборот с турция!

небой се!

преди 10 часа, miro20 написа:

Конкурс за красота в ЛНР под речта на Путлер :lol6:

Щом гледаш видеото на Путин, а не мацките, явно имаш голям проблем!:D

преди 37 минути, M.Николов написа:

искаш да кажеш че има сбъркани сексуални ориентаций и че чичко му Путин повече му харесва???

не ми се вярва някакво пикливо НПО до такава степен да го увреди чрез имейли,освен ако не е някое еврейче!:lol6:

Редактирано от glen (преглед на промените)

Spoiler

преди 12 часа, M.Николов написа:

Точно обратното. Мен такива видеота на фона на конкурс за красота ми пречат.

Виждам че на вас не, значи кой с каква ориентация е ? :)

Дори да оставим сексуалните ви намеци, самия факт как за пореден път неглижирате една такава ОЧЕИЗВАДНА простотия  говореща за  стил "северна Корея" ... е показателно.

"спиш с Путлер, обядваш с Путлер, на концерт с Путлер, на конкурс с Путлер, в леглото с Путлер".. аз такава тъпотия не мога да не осмея.

А вие като сте решили да се излагате....

По темата :

http://www.rbc.ru/rbcfreenews/594ff9689a79473796da9d2d?from=newsfeed

СЛед  посещението в САЩ , Порошенко договорил доставки на оръжие, както и посещение на американския военен министър :)

Междувеременно , във втората Мека... : http://svoboda2.com/mekka-rim-876

Oстанах впечатлен и аз от организациите в Москва по случай мюсулманските празници. Няма напрежение, няма атентати, няма война на религиите. Все едно е друга вселена.

Естествено, някои хора имат голям проблем с това. Не е европейско, ако не гръмне някой.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.