Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Spoiler

Какво общо има с темата ?  Ми питай си който искаш :)

Аз питам лит е във всяка тема какво ти е мнението за протуберанците на слънцето, и дали ти влияе на мозъка ? Не нали ? :)

преди 7 минути, Филипов написа:

Не за украинските, а за хохлите. И да припомня че двама от 48те загинали в Одеса бяха етнически българи, бях писал от кое село точно.

"хохли", "москали" .. :)

За одеския райхстаг не знам как периодично повтаряте едни и същи глупости.

Ето ви /отново и отново/  малко инфо за размисъл

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 754,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 12 минути, miro20 написа:

Покажи скритото съдържание

Какво общо има с темата ?  Ми питай си който искаш :)

Аз питам лит е във всяка тема какво ти е мнението за протуберанците на слънцето, и дали ти влияе на мозъка ? Не нали ? :)

То и да има нещо общо ти няма да отговориш, щото нямаш ОТ. А може да скриеш отговора, като сега, ама нъцки:)

П.С. Ако искаш, нова тема по въпроса може да открием.

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Spoiler

преди 1 час, karadzha написа:

То и да има нещо общо ти няма да отговориш, щото нямаш ОТ. А може да скриеш отговора, като сега, ама нъцки:)

Аз ОТ нямам :) колкото и невероятно да ти звучи .

На "прима виста" мога да ти отговоря това което ВЕЧЕ съм казвал - колкото България спонсорира тероризма и ИД, толкова и РФ, толквоа и САЩ.

То е ясно че има канали за снабдяване, но спекулациите са си спекулации. Големите произвеждат и продават. Факт. Като се забрани тотално проажбата на оръжие, тогава заповядай екзалтирано да се радваш кой как и кога е снабдявал незаконно някого .

Малка насока ще ти дам ... САЩ има дял 31 % , РФ има дял 27 % във световния износ на оръжие. Бих казал реално са почти наравно ... Следва ги Китай.

https://money.bg/economics/tova-sa-desette-nay-golemi-proizvoditeli-na-orazhie-v-sveta.html

Когато спекулираш със сАЩ, запитай се ... а другите две три държави на кого изнасят ? 

Или си на принципа..... западния атом е зъл атом... съветския атом е мирен атом... :):)  :lol6:

Руски бели рози за хохлите и с пожелание на наш Миро да му се завърне акъла   

Едно време ми харесваше, но от днешна гледна точка бих казал че е идол на Джоджано :):):):)

Айде, мерси... :)

Радвам се че постваш реално русофилски неща.

Нямам нищо против, и аз съм фен.

пп

Предполагам разбираш че разликата между русофил и путинист е както между  любител на германска литература и естрада и нацизма.

Аз не съм путинист.

Ето какво твори рашисткия режим :

https://clubz.bg/54735-moskva_osydi_ukrainska_bibliotekarka_za_podbujdane_kym_omraza

https://tvrain.ru/teleshow/videooftheday/cherez_desjatiletija_eto_budut_vspominat_kak_delo_vrachej-436466/

Пълна и тотална  рашистка деградация

...и .. стотици деца без бащи ... заради репреситие и безчинствата от същия рашистки режм в Крим

https://www.svoboda.org/a/28524162.html

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, attj написа:

Руски бели рози за хохлите и с пожелание на наш Миро да му се завърне акъла   

Аллоууу жа та изплющят като те гепнат.Кви са тия голотии а?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 13 часа, miro20 написа:

Едно време ми харесваше, но от днешна гледна точка бих казал че е идол на Джоджано :):):):)

Айде, мерси... :)

Радвам се че постваш реално русофилски неща.

Нямам нищо против, и аз съм фен.

пп

Предполагам разбираш че разликата между русофил и путинист е както между  любител на германска литература и естрада и нацизма.

Аз не съм путинист.

Ето какво твори рашисткия режим :

https://clubz.bg/54735-moskva_osydi_ukrainska_bibliotekarka_za_podbujdane_kym_omraza

https://tvrain.ru/teleshow/videooftheday/cherez_desjatiletija_eto_budut_vspominat_kak_delo_vrachej-436466/

...и .. стотици деца без бащи ... заради репреситие и безчинствата от същия рашистки режм в Крим

Пак лъжеш за Крим.   Виж истините включително и в мненията под статията  http://vashmnenie.ru/blog/43267413659/Ukrayinskiy-turist-v-Kryimu:-on-prosto-ne-poveril-svoim-glazam?utm_campaign=transit&utm_source=main&utm_medium=page_0&domain=mirtesen.ru&paid=1&pad=1

По добре изгледай това видео което цитирах по назад.

И това току по горе отново

Това е реалността там -  "хунтата" и безправие настъпи именно след окупацията от руските войски. Не преди. :)

И това е очевидно. Отнемат им най нагло  и на тъмно най апетитните земи покрай морето, стотици хора са изченали по политически причини,  и ти като във цоциалистически ретро филм ми говориш помпозни партийни глупости колко е "хубаво там" :)

Това че пенсиите , цените и зпалатите със малко имат разлика не е абсолютно никаква причина човек да си предава земята и държавността.

Не знам защо толкова "помпозно" повтаряте този акцент . Все едно да се присъединим към Турция само защото там са по големи заплатите и пенсиите спрямо българсктие ли ?

Или към Гърция ?? Кой народ би си предал земята , честта и държавата само за 100-на евро /примерно/  разлика ???

Абсурд и тъпня :)

Spoiler

Споменах ли че нямам нито една лъжа казана ? :) 

на 5.06.2017 г. в 19:34, miro20 написа:

Аз ОТ нямам :) колкото и невероятно да ти звучи .

На "прима виста" мога да ти отговоря това което ВЕЧЕ съм казвал - колкото България спонсорира тероризма и ИД, толкова и РФ, толквоа и САЩ.

То е ясно че има канали за снабдяване, но спекулациите са си спекулации. Големите произвеждат и продават. Факт. Като се забрани тотално проажбата на оръжие, тогава заповядай екзалтирано да се радваш кой как и кога е снабдявал незаконно някого .

Малка насока ще ти дам ... САЩ има дял 31 % , РФ има дял 27 % във световния износ на оръжие. Бих казал реално са почти наравно ... Следва ги Китай.

https://money.bg/economics/tova-sa-desette-nay-golemi-proizvoditeli-na-orazhie-v-sveta.html

Когато спекулираш със сАЩ, запитай се ... а другите две три държави на кого изнасят ? 

Или си на принципа..... западния атом е зъл атом... съветския атом е мирен атом...

Не отговори обаче защо според Тръмп Иран да е източник на конфликти в БИ, като такъв е СА? (въпросът ти го зададох отдавна) Нещо не си пълен в отговорите.

По изчерпателно от това няма накъде... Друг е въпроса  дали осмисляш какво ти отговарям... Мисля че имаш проблем с това :)

Но този проблем си е изцяло твой :)

преди 2 часа, miro20 написа:

По изчерпателно от това няма накъде... Друг е въпроса  дали осмисляш какво ти отговарям...

Никъде не отговаряш защо САЩ нарочва Иран за източник на конфликти, а не "братската" ѝ СА:) Половин отговор не е отговор, или не осмисляш какво отговаряш (което много ме съмнява).

П.П. Пропуснах ли да кажа, че пак излъга. Явно при това:)

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Деградацията е в Украйна.  Миро си преповтаря лъжите с надежда да станат истини.Хиляди украински военнослужещи преминаха на служба към Руската Федерация.   И сега Миро ги нарича окупатори вместо дезертьори.   Бандеровският фашизъм доведе до разни форми на идиотизъм.  Сепаратистите не били опълченци -защото били терористи. Всъщност и такива не са - те са руски военен контингент. Украйна воювала с Русия - за да бъде спряна руската агресия. Защото за всичко са виновни Русия и Путин.

Редактирано от attj (преглед на промените)

преди 2 часа, attj написа:

Всъщност и такива не са - те са руски военен контингент. Украйна воювала с Русия - за да бъде спряна руската агресия.

Може би това в края на краищата ще стане и тогава ще видят как се воюва с Русия. Не мога да разбера как шепа фашаги държи в подчинение цял един народ. Сигурен съм, че рано или късно сегашните управляващи в украйна ще бъдат обявени извън закона и забранени, както това се отнася за хитлеризма и символите му в Германия. Дано да е рано, за да мога да пиша украйна отново с главна буква.

Що се отнася до санкциите и западната пропаганда, за мен те по нищо не се различават от пропагандата на Гьобелс, а също и тази на ислямската държава и талибаните. Различна е само глазурата, но резултата е един - тотална лъжа и промиване на мозъците с цел да се втълпи единствената и неопровержима истина (или религия във втория случай). В крайна сметка не виждам нищо демократично в това да подкрепяш талибани и фашисти, жалкото е само, че цената я плащат невинни граждани, които ту тук, ту там загиват в атентатите на тези уроди. А могат толкова лесно да бъдат спрени. И какво е режима в украйна, ако не еквивалента на ислямска държава в Европа. 5937b48d733d9_policeman-smiley-emoticon-11.gif.f590df7764d3238f386546c2be70b6bc.gif

Егати белите рози братче (((:  - танца им е уникален, сякаш денсят на някаква друга песен. 

преди 9 часа, attj написа:

Защото за всичко са виновни Русия и Путин.

В случая - точно така. :)

преди 6 часа, crazy katon написа:

Не мога да разбера как шепа фашаги държи в подчинение цял един народ.

Защото никакви фашаги никого не държат. Проблем ма единствено на малката окупирана 2.65 % територийка , на която все още може да се чуе такава фейкова пропаганда за "хунти и фашисти " :)

И то само за да маскират военното вторжение на руския окупатор.

Не РФ воюва на територията си, а Украйна защитава своите отнети и тероризирани територии.

преди 6 часа, crazy katon написа:

Различна е само глазурата, но резултата е един - тотална лъжа и промиване на мозъците с цел да се втълпи единствената и неопровержима истина

Именно това е рашистката пропаганда и доказани многократно лъжи. Тотални детински, до наивност смешни, лъжи на които вЕрват само такива като вас.

И накоито нагли от по нагли лъжи няма как да има нормална цивилизована държава която да повярва.Но Запада не е варварин да  отговори с военен удар, а избра санкцитие като мощен  инаистина жилещ инструмент.

По назад многократно сме коментирали ефекта от тези санкции. За ЕС са почти нулеви, за РФ доста солени.

Отделно от смехорията как Путлер в отговор на тези санкции въведе свои, обаче срещу собствения си народ.  :)

Крим и Донбас били окупирана 2.65 % територийка....От дезертьорите от украинската армия ли? Някоя чавка е клъвнала Миро по акъла и той зацикля за военното вторжение на руския окупатор.  Миро нищо не разбира - щом нарича вътрешно украински етнически военен конфликт с погрешни класификации.  Бандеровската пропаганда му е видоизменила умението за правилна преценка.Повече ми е смешно - иначе би ме било срам от мисленето на подобен сънародник!   

Ето ти актуални карти на окуприаните територии

http://garmata.org/novini/56-karta-provedeniya-ato-obnovlyaetsya

това са под 3 % или както аз го сметнах доста по отдавна  -2.65 % от територията на Украйна.

За етнически конфликт ти обясних подробно, ти си пееш едно и също с копи пейста :) Няма никакъв етнически конфликт. Доказвано от десетилетия и в новата  постсъветска история между Украйна и РФ, доказвано и много по отдавна. В момента имаме една тотална фейкова пропаганда, маскираща рашистката инвазия срещу един братски народ започнала 2014 г.. И да, допускам че ВЕЧЕ има такъв конфликт , тъй като няма как да обичаш някой който влиза влиза у дома ти  с оръжие, избива невинни хора, и ти анексира имущество и държавност.

Кога ще спре това безумие ? - когато изведат рашистите войските си,  или когато  путлеризма се спука. Не казвам когато Путлер се махне, защото става въпрос за режим на бившите военно-кгб-истки служби, като Путлер е само "представител".

пп

Ей сега набързо разчертах на гугъла текущата карта на АТО , териториите дори ми излизат по малко.. около 2.5 % :)

От мен да мине, не споря за стотните, но във всички случаи е под 3 %.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И какво да правят дезертьорите от украинската армия, които сега са окупирали Крим и Донбас?  Порошенко ги лъже за амнистия с години.  Те са граждани на Украйна. Какви са те - сепаратисти, терористи, опълченци или дезертьори? Пише Миро все за рашистка инвазия и руски агресор - къде са тези реалности?    Изглежда бандеровският идиотизъм си ги измисля и си ги е довлякъл от Абсурдистан. За да има оправдания за военните си действия.  Защото те не желаят да водят преговори подобни на тези при обособяването без войни например на Чехия, Словакия, Македония.

Цитат

Ася Иванова: Бият и обиждат българите в Украйна дори при честването на 3 март (ВИДЕО)

Говорим за атентатите в Лондон, но не се казва нищо за ежедневните атентати в Украйна, от които страдат не само украинците, но и българите там. Това каза в "Денят на живо" по Канал 3 журналистката Ася Иванова.

Тя гостува заедно с Любомир Данков от проект "Донбас" във връзка с пребития и полят със зелена боя Василий Кащи, общински съветник в град Белгород в Украйна. 

Той бе нападнат от активисти на Народен фронт след като отказа да гласува за отдаването на парцел за строеж на църква.

"Протестирахме пред украинското посолство, за да изпратим послание към тях - Украйна нарушава човешките права на хората", каза Ася Иванова.

"От сънародниците ни там имаме информация, че тези украински националисти се движат и правят такива акции абсолютно безнаказано. И се подтиска всякаква проява на някаква различна национална принадлежност".

Тези акции ги правят предполагам от "европейска толерантност". Затова и ги тачат и подкрепят западноевропейците и американците. По същият начин и разни ислямисти и друга паплач изнасилват и тормозят хората в Германия, Франция, Белгия и тях онези държави ги търпят, че и ръка за помощ им подават, помощи им отпускат...

Редактирано от Lumberman (преглед на промените)

на 6/5/2017 в 12:29, nikssi написа:

Аллоууу жа та изплющят като те гепнат.Кви са тия голотии а?

Още малко  

Те са граждани на Украйна. Какви са те - сепаратисти, терористи, опълченци или дезертьори?

За местните няма никакъв проблем. И съм ти цитирал многократно че съществува отдавна такава ДЕЙСТВАЩА програма за амнистия

http://korrespondent.net/ukraine/3670973-sbu-amnystyei-vospolzovalys-bolee-50-separatystov

Който свали оръжие и който не е участвал във военни престъпления из верства, няма от какво да се притеснява.

Защо след като толквоа пъти съм ти цитирал това, се прави на ударена с мокър парцал ? :)

Пише Миро все за рашистка инвазия и руски агресор - къде са тези реалности?

Очевидни. Показвал съм и цитирал също многократно. Това вижда и целия цивилизован свят, затова са тези санкции. Защото цивилизацията  за разлика от варварина, не работи с военни методи както рашисткия режим, а избира санкциите като доста ефективен и реално мирен начин на отговор на тази агресия.

преди 8 часа, Lumberman написа:
Цитат
Тя гостува заедно с Любомир Данков от проект "Донбас" във връзка с пребития и полят със зелена боя Василий Кащи, общински съветник в град Белгород в Украйна. 

Той бе нападнат от активисти на Народен фронт след като отказа да гласува за отдаването на парцел за строеж на църква.

"Протестирахме пред украинското посолство, за да изпратим послание към тях - Украйна нарушава човешките права на хората", каза Ася Иванова.

"От сънародниците ни там имаме информация, че тези украински националисти се движат и правят такива акции абсолютно безнаказано. И се подтиска всякаква проява на някаква различна национална принадлежност".

Тези акции ги правят предполагам от "европейска толерантност". Затова и ги тачат и подкрепят западноевропейците и американците.

Тези полу-фейкове и дезинформация  вече ги минахме. Няма никаква причина за "етнически" характер на тази изкуствено провокирана медийна офанзива. Отделно че някои напълно умишлено и целенасочено копипействат тези фейкове в нашите медии. Хубав тест да си разграничим кои сайтове и медии са в услуга на тези провокации с "български "характер.

Отново : тук и това

Бандеровските националисти убиват руснаци в рускоезичните територии на източна Украйна. Искат насила да ги задържат в държавата си като продължи украинското владичество там.    Според Миро нямало етнически конфликт.  Защо тогава се стрелят вместо да преговарят?   Отдавна съм предложил на лъжливия да ходи да убеждава Наполеон и Клеопатра в Карлуково.  Ама той не слуша.  Продължава да се хаби постоянно да ни лъже и да пробва да убеждава нас тук.  Възможно е форумът да му изглежда като лудница за такива като него.

преди 11 часа, miro20 написа:

Зацикли с копипейста за измисленото ти "украинско владичество" и "етнически конфликт"  :)  Отговора го знаеш .

Нищо не си измислям.   Донецк и Луганск защо все да са в Украйна, като там е пълно с руснаци?   И като нямат етнически конфликт -  защо се стрелят и се убиват с украинци?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.