Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 2 часа, RagnerBG написа:

обаче поне не пиши пълни лъжи и цинизми, с цел единствено да дразниш.

Остава сега да се надяваш да му стане съвестно и да те послуша? Миро, на тебе съвестта не бяха ли ти я "отстранили с операция" преди време? Или викаш отворили и не я намерили? Как не ти омръзва, не ти ли е обидно така да продължаваш с тия простотии? Предполагам огледало още не си си купил. Е и аз няма да ти взема, щото ти не искаш да се видиш на какво си заприличал... Или може би знаеш, но така си се харесваш?

преди 2 часа, RagnerBG написа:

Дори имаш наглоста след време да твърдиш, че това, или онова, за което продължаваш да лъжеш и някой ти обърне внимание, вече "сме" го били дъвкаи някъде си в минало време. Като си наясно, че никой няма да ти чете старите постове, как си оборван и хващан по бели гащи с глупостите на клубзъ и топфейк.

Класика в жанра. То дори някой да му извади конкретния разговор, тоя най-нагло ще отрече очевидното или ако не иска съвсем да си плюе по сурата, ще се изпари за известно време без да отговаря. Ако питате мене - НЕчовек! Сам си го избира. И после що другите се отнасяли с него по такъв "нечовешки" начин? Не може един човек да си напише на челото: "Аз съм лъжец и мошеник" и на всяка крачка да го хващат в измами, и после да се сърди, че хората не му вярвали и не го вземали насериозно.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 754,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Затвори скритото съдържание
преди 11 часа, RagnerBG написа:

Време е да престанеш с наглите си лъжи и плоска пропаганда. Нищо от написаното не е вярно и си хващан много пъти в лъжи по тези въпроси, но не ти пука, продължаваш да плямпаш като папагал, едно и също и все клевети и лъжи. Дори няма да задълбавам, че пак ще пишем едно и също и след време ти пак ще изнаглееш и ще напишеш същите манипулации. Дори имаш наглоста след време да твърдиш, че това, или онова, за което продължаваш да лъжеш и някой ти обърне внимание, вече "сме" го били дъвкаи някъде си в минало време. Като си наясно, че никой няма да ти чете старите постове, как си оборван и хващан по бели гащи с глупостите на клубзъ и топфейк. Не знам през какви периоди преминаваш, обаче има моменти, в които си крайно нетърпим. Познат ми е моделът на интернет троленето, като отдушник за лични драми и емоции, обаче поне не пиши пълни лъжи и цинизми, с цел единствено да дразниш.

преди 9 часа, Lumberman написа:

Остава сега да се надяваш да му стане съвестно и да те послуша? Миро, на тебе съвестта не бяха ли ти я "отстранили с операция" преди време? Или викаш отворили и не я намерили? Как не ти омръзва, не ти ли е обидно така да продължаваш с тия простотии? Предполагам огледало още не си си купил. Е и аз няма да ти взема, щото ти не искаш да се видиш на какво си заприличал... Или може би знаеш, но така си се харесваш?

Класика в жанра. То дори някой да му извади конкретния разговор, тоя най-нагло ще отрече очевидното или ако не иска съвсем да си плюе по сурата, ще се изпари за известно време без да отговаря. Ако питате мене - НЕчовек! Сам си го избира. И после що другите се отнасяли с него по такъв "нечовешки" начин? Не може един човек да си напише на челото: "Аз съм лъжец и мошеник" и на всяка крачка да го хващат в измами, и после да се сърди, че хората не му вярвали и не го вземали насериозно.

бла бла ... Начесахте ли си крастата, отпушихте ли си емоциите  ? :) 

Нещо по темата , рзлично от измишльотини и простотия ? И да, радвам се че всичко написано си стои. А не "ви се рови" защото винаги сте били тотално смачкани и нямате гртам аргументи за вашите лъжи.

преди 13 часа, attj написа:

Това е ясно на целия свят.  

Радвам се че наистина на целия свят  им е ясно за какво става въпрос. И това е именно което аз казвам ,  а не доказано фейковата  раша-пропаганда.

преди 13 часа, attj написа:

та поне една написана истина да имаше тук

Радвам се че обръщаш внимание че нямам нито една лъжа казана. :)

И не, никой не ме е упълновмощавал да съм говорител на когото и било. Говоря си единствено и само от моя лична позиция и разбирания.

""Говоря си единствено и само от моя лична позиция и разбирания.""  Миро, тогава си безкрайно много в лични заблуди - щом резултатът е страдания, бедност и мизерия за обикновените хора в Украйна.    Всички спорове между украинци и руснаци трябваше да се решат по мирен път - Украйна да се федерализира - с представяне на автономия на Донбас.    АТО и последвалата война са заради малоумник като Турчинов - той е пряко виновен и отговорен пред близките на пострадалите 60 000 славяни в Украйна.  Скоро може и да го осъдят на смърт - при промяна на политическата обстановка в Държавата- ако не е успял своевременно да избяга някъде.

Никога руснаците не са имали проблеми, че да искат федерализация. Всъщност, Крим както знаеш бе доста по независим отколкото е сега. Парадокс а ? :)

Свалиха Янукович , и това бе използвано от рашистката пропаганда за вкарване на войски в Крим и Донбас.

За Крим си признаха една година покъсно.. .  За Донбас също с половин уста, въреки че е очевидно.

И ние сменяме правителства и управление, и това не е никакъв повод за цепене на дуържавата.

тъпо е да се помисли дори .

За хилядите жертви , отговорност носи не страната на която и натресоха изкуствено този конфликт, а изцяло Путлер и неговата шайка.

А за бандеровското малоумие в Украйна пак ли някои други са виновни!?  Кои и защо натресоха подобен идиотизъм?

Кое е "идиотизъм"  и "малоумие" ??

Кой им го е "натресъл" ?

Смениха про-руския път с про-европейски. На Путлер не му хареса и вкара войски :)

Икономическите , финансови проблеми, корупцията и т.н. не са се излюпили с Майдана. Та именно че Майдана бе точно за таквиа реформи.

Улисани в плюене, забравяте че Майдана  бе именно за реформи и срещу корупцията и беззаконието !

ама нормално.. така се измества акцента на всичко позитивно. В главите ви пропагандата натика са само "бандеровци укропитеци, ядящи руски деца" :)

пп

И малко "лятно настроение" от Крим.

Препълнени плажове  :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Малоумни идиоти обикновено са без реална представа на какъв път се намират - те не умеят да се замислят достатъчно .   Миро, каква е разликата между преврата на Майдана и преврата на болшевиките през 1917 година?  И защо при уж големите революционери все е пълно с малоумни идиоти?   Степан Бандера национален герой на Украйна ли е?   Чак да ти стане жал за такава държава...

Да бе... мирните шахтьори с кирките ги обстрелват злие укри... :)

Ето една добра новина - в България посрещаме поредните бойци, пострадали от "мирните шахтьори"  по програмата за рехабилитация на участниците в натрапената от РФ , война

и

https://www.kmu.gov.ua/ua/news/u-ramkah-trastovogo-fondu-nato-u-bolgariyu-na-reabilitaciyu-vidpravlyayetsya-grupa-z-10-travmovanih-uchasnikiv-bojovih-dij-na-shodi-ukrayini

Разбира се. Ние тук посрещнахме умерените терористи от Сирия и продаваме оръжия на Ислямска Държава, та няма да посрещнем няколко от тия. 

С малката разлика че това са украински военни на държавна служба, пострадали при защита на Родината си  от  външен агресор. :)

Същото като да защитаваш границите на България, ако някой си науми да вкара "необозначен  аскер" и да го предсставя за мирни шивачки от Кърджали.

Е, няма проблеми, аз съм солидарен с тях и теб, но ти държиш да се доизкажеш. Сега ще те докладвам за насаждане на сепаратизъм и тероризъм. 

Само дето не "насаждам" а говоря как трябва да се осъжда и недопуска това. И да се приветстват такива хора, защитаващи Родината си.

:)

Защо ти обаче ги поставяш в една графа с някакви терористи и ИД,  идея си нямам. Не ми приличаш да си много "солидарен" :)

преди 4 часа, miro20 написа:

Оф, човече, спри се, пак повтаряш едни и същи глупости, дето ги оборвахме ли, оборвахме, ама ти си следваш една партийна линия. И това манипулирано видео горе, какво трябва да докаже, според теб, освен, че е поредният грантов фейк? В препоръчаните видеа под него, истинската обстановка по плажовете в Крим, не снимано в 5 сутринта, да сглобим фейкът. Дори няма нужда да се напъвам с търсачките, то си излиза на твоето фейк видео:

Ти не беше ли някъде от Бургас? Колко са ви пълни плажовете по това време?

преди 5 минути, miro20 написа:

И да се приветстват такива хора, защитаващи Родината си.

УССР не е родина само на галичевите обезродени руснаци, наречени у-краинци (от покрайнините), а е просто една изкуствена държава, с много народности, като руското преобладава. След Майдановият преврат, ЦРУ се опита да наложи на една голяма част от населението на Украйна, политика, строй и конфронтация с Русия, която те не желаят. Хора защитаващи родината си, са населението на Донбас, Крим, Одеска област, а който им праща армия от наборници, които изобщо си нямат на идея какво правят там, плюс фашизоидни, престъпни паравоенни, да избиват мирни жители, да палят хора и рушат инфраструктура, какво защитава такъв агресор, че и метежник? Пак ще ни караш да дъвкаме едно и също, скаран си с международното право, с историята и с политиката като цяло. Безсмислено е изобщо да те чете човек, защото си като латерна - едно и също.

преди 48 минути, RagnerBG написа:

скаран си с международното право, с историята и с политиката като цяло. Безсмислено е изобщо да те чете човек, защото си като латерна - едно и също

Странно. Същото бих казал за теб.

С тази разлика че твърденията ти нямат нищо общо  с "международното право" . Както и цялата рашистка пропаганда и лъжи за Донбас .

Днес даже  празник било .

Донбас е населен  с руснаци - ама за Миро те са върли терористи-путинисти.  Защото не приемат Бандера за герой.   Какво още да му обясняваме на нашенеца?  Та той е невъзприемащ нищо в повече бандеровски папагал.  Няма смисъл.С години мечтая за първи истини от наш Миро и се надявам да не са много смешни като всичките му лъжи.   Тази надежда ме крепи да продължаваме и още да си спорим...

Ей, толкова е подходящо за укропитеците, че като го видях, веднага го запазих. Направо паднах! Колко находчиво, колко истинско, браво русначета, мачкайте кухарите!!!

1439432200_.jpeg.2850038ebf0bbd87a217d39c41d6f242.jpeg

Хаааа - Ха - Ха!!! :lol6:

Не знам с какви глупости се занимаваш, но важното е, че ти е забавно.

А Световното върви повече от добре  и организационно и за братушките.

Снимка на екрана_2018-06-20_17-05-04.png

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

Тони, и от туитър ли са те баннали мари :) :) :)

преди 6 минути, Тoни написа:

А Световното върви повече от добре

Разбира се. мн добър мач току що свърши. Виждам все пак си видял туита, ама се прайш на стотинка :) :)

Не съм видял туита а надпис за някаква снимка, но не можах да го отворя, защото браузърът не позволява. Смятай, даже браузърите не щат да ти разпространяват глупостите.

Айде сега гърчове... Туит бе Тони, обикновен туит. Или са те баннали от туитър и браузъра ти филтрира изцяло туитър, или сам си се баннал от туитър. Проблема е пак казвам , че се прайш на стотинка :)

Ако съдържанието е нещо в разрез с правилата на социалната мрежа е едно, и си имат действия за такива.... но Туитър няма как дяа знае какво ти харесва на теб, какво ТИ смяташ за глупости или не.

За радост разбира се. :)

Снимка на екрана_2018-06-20_17-05-04.png

Firefox блокира нещо, което смята за съмнително. Сега на теб ли да вярвам, или на лисицата? Предвид факта, че на теб никой не вярва, изборът е повече от очевиден.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.