Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Миро да каже дали има бандеровци в Китай   https://www.youtube.com/watch?v=cSDTRwEh3jo

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 728,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 10 минути, attj написа:

Миро да каже дали има бандеровци в Китай   https://www.youtube.com/watch?v=cSDTRwEh3jo

Скъпа, благодаря за жокера. Ето да ти припомня че "хибридните маскирани зелени человечики" въобще не са патент на Путлер, а на Сталин. Още през далечната '29 г. когато са замисляли подобни процеси :

https://www.svoboda.org/a/26670277.html

Чети и реви :)

Цитат

Отдельные отряды, посылаемые нами в Маньчжурию для выполнения отдельных эпизодического характера заданий – дело, конечно, хорошее, но это не то. Теперь надо пойти на большее. Нам надо организовать две двухполковые бригады главным образом из китайцев, снабдить их всем необходимым (артиллерия, пулеметы и т. д.), поставить во главе бригад китайцев и пустить их в Маньчжурию, дав им задание: поднять восстание в маньчжурских войсках, присоединить к себе надежных солдат из этих войск (остальных распустить по домам, обезглавив предварительно ком[андный] состав), развернуться в дивизии, занять Харбин и, набравшись сил, объявить Чансуеляна

[Чжан Сюэлян, сын генералиссимуса Чжан Цзолиня, правитель Маньчжурии в 1928-1931 гг. – В.В.] низложенным, установить революционную власть (погромить помещиков, привлечь крестьян, создать советы в городах и деревнях и т. п.). Это необходимо. Это мы можем и, по-моему, должны сделать. Никаким "международным правам" не противоречит это дело. Всем будет понятно, что мы против войны с Китаем, наши красноармейцы охраняют лишь наши границы и не имеют намерения перейти на кит[айскую] территорию, а если внутри Маньчжурии имеется восстание, то это вполне понятная штука в обстановке того режима, который установил Чансуелян. Подумай об этом. Дело важное". (Письма И.В. Сталина В.М. Молотову. 1925 – 1936 гг. Сборник документов. М., "Россия молодая", 1995, стр.167-168.)

А не забелязваш ли че цитирам най вече и само руски източници ? - руски видеота на сепаратистите как си превземат милициите, хвалещи се кадировци уахабити колещи православни, якутчета, дагестанчета всякакви, Цитирам  думите на терориста ви Гиркин, обясняващ военната анексия на Крим, как е ръководел и в Донбас, как не може д анамери 1 000 доброволеца от руснаците, давам цитати на Путлер, сега и Сталин ти цитирах, в документи... къде  виждаш постоянно "бандеровци" идея си нямам :)

преди 4 минути, miro20 написа:

А не забелязваш ли че цитирам най вече и само руски източници ? - руски видеота на сепаратистите как си превземат милициите, хвалещи се кадировци уахабити колещи православни, якутчета, дагестанчета всякакви, Цитирам  думите на терориста ви Гиркин, обясняващ военната анексия на Крим, как е ръководел и в Донбас, как не може д анамери 1 000 доброволеца от руснаците, давам цитати на Путлер, сега и Сталин ти цитирах, в документи... къде  виждаш постоянно "бандеровци" идея си нямам :)

Ти си безгласна буква без право на никакво мнение - лично аз съм ти отнел това право временно...

на 20.06.2018 г. в 17:05, Тoни написа:

Не знам с какви глупости се занимаваш, но важното е, че ти е забавно.

А Световното върви повече от добре  и организационно и за братушките.

Стотици хиляди запалянковци, фенове, болелщики се изсипаха в Русия и създадоха неповторима атмосфера, като с това плюха в лицата на политиците си (става въпрос за "свободните страни"), които ги убеждаваха да не отиват в "онзи ад" и им показаха среден пръст като Роби Уйлямс, само където отначало не го разбраха. И всички те в един глас изказват възхищението си от тази прекрасна страна ... най-вече от жените и. Дори в зомбираните им медии се прокраднаха "предателски" впечатления на очевидци, които споделят колко много са ги лъгали те. Ето едно линкче, като по-голямо внимание заслужават първите две мнения, третото също е вярно, но е по-встрани от изключителния фестивал.

http://www.nasha-strana.info/archives/29664

преди 16 часа, RagnerBG написа:

Тук аз вече тотално се объ'рках. От кой точно е превзето кметството и кой го превзема? Хем на донецката република, хем георгиевски лентички, хем бандеровското знаме отпред. Алооо, не знам в какви филми живееш и защо си мислиш, че глупостите от сайтовете на прогейтър мрежата ще минават и в нормалните форуми.

Това също е свързано с предишната тема. Зомбитата съвсем не очакваха такъв успех на Световното и затова от пиле мляко търсят. Не изключвам да се опитат да го провалят с някоя провокация, особено английските мамути, но така или иначе то доказа, че пропагандата на запад е изцяло по нацистки модел.

преди 51 минути, crazy katon написа:

но така или иначе то доказа, че пропагандата на запад е изцяло по нацистки модел.

Всъщност, точно обратното. Нацистка, гьобелска пропаганда със ЕЖЕДНЕВНИ фейкове, демонстрира именно рашистката пропаганда.

Може да се смеете и игнорирате сайтове като "https://www.stopfake.org/bg/nachalo/" ,  като   https://euvsdisinfo.eu/  но това е наистина ежедневие. Тотални лъжи и измишльотини :)

Къде по света има други такива медии ??

преди 3 минути, nikssi написа:

Не знам бандеровци ли, ама МВФ им готви на Украйна един голям КУР капан. 

Малоумието вкарва Украйна в безброй капани и за тази държава е невъзможно да се запази в предишните си граници.

преди 19 минути, attj написа:

Според мен бандеровците в Украйна не трябва да забравят къде в света се намират и това е видно и ясно примерно тук

И какво общо има Украйна с китайски момиченца на паради ?? :) :) :)

преди 15 минути, nikssi написа:

Не знам бандеровци ли, ама МВФ им готви на Украйна един голям КУР капан. 

О да.. постоянно...

DgcZ8MsX0AEUq1j.jpg

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И сега Украйна е по-добре от Македония, Черна гора и Косово?  Да не говорим за Молдова и Грузия.   Няма никакъв срам при нашия уж Миро...Те там в Киев си процъфтяват и нищо ние не знаем за нивото им на стандарт на живот...

преди 36 минути, miro20 написа:

О да.. постоянно...

Пак с твоите тролски похвати...

Четох ,че  МВФ иска вдигане цената на газта за битовите потребители. Познай какво ще се случи нататък. Пък ти си продължавай с твоите опорки ... 

на 24.06.2018 г. в 17:17, miro20 написа:

И какво общо има Украйна с китайски момиченца на паради ??

Просто е - някои от най-важните  уважават Русия... Докато бандеровските украинци с малоумна русофобия подкопават бъдещето си...

Абе уважавайте се бре :) Путлер ако иска да легне с цялото политбюро на Китай :) :) Няма проблем. Може и с Ким от Сев. Корея дори :) . Какво общо има със суверенна  Украйна аз пак не разбрах.

Кой кого уважава си личи по много други неща. Кой например бе на парада на 9 май, кой осъжда военната античовешка рашистка агресия срещу православни братя в Украйна, кой подкрепя санкциите и т.н.

преди 33 минути, miro20 написа:

Абе уважавайте се бре :) Путлер ако иска да легне с цялото политбюро на Китай :) :) Няма проблем. Може и с Ким от Сев. Корея дори :) . Какво общо има със суверенна  Украйна аз пак не разбрах.

Кой кого уважава си личи по много други неща. Кой например бе на парада на 9 май, кой осъжда военната античовешка рашистка агресия срещу православни братя в Украйна, кой подкрепя санкциите и т.н.

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

преди 3 минути, dedidi написа:

"... съдържа 98% вода..." Прилича на "ихтамнет" и на "1,6 трилиона евро" – фрази, които Мирко Краставицата непрекъснато повтаря напапагалено:laughing4:

деди, теб пък кой ти обръща внимание :lol6:

Същото важи и за караджата разбира се. Не знам защо феновете ми мислят че всяка тема е "за Миро" :) :)

Вие само да видите какво Миро е писал ли влизате, и "какво да измислим да осерем след него" ?  :)

преди 14 минути, miro20 написа:

деди, теб пък кой ти обръща внимание

Леле, ти си бил напълно сбъркан и непоправим, чак такава наглост е рядко срещана. На теб никой не обръща внимание, освен когато лично се заиграеш с някой като нахална, конска муха и накрая го докараш до бяс. И си обсебил целият раздел на форума, във всяка тема, на всяка манджа - мерудия, къде те питат, къде не. И после пита - ама тя всяка тема ли е за мене, мощен си, няма спор.

преди 20 часа, miro20 написа:

деди, теб пък кой ти обръща внимание :lol6:

Същото важи и за караджата разбира се. Не знам защо феновете ми мислят че всяка тема е "за Миро" :) :)

Вие само да видите какво Миро е писал ли влизате, и "какво да измислим да осерем след него" ?  :)

Момченце, посеркото си ти!

Още през 2014 г. ти казах, че ако САЩ си стояха мирно и не напираха да присъстват трайно в Черно море, това с Крим нямаше да се случи.

преди 1 час, miro20 написа:

О , съжалявам... не мога да отговарям на всяка простотия, па било то казана 2014 г. 

Простият тук си ти!

преди 23 часа, miro20 написа:

Още един "сбъркан и непоправим"  фен , мислещ се за "конска муха"  :)

А така, като няма какво да кажеш - пинг-понг. Ти му казваш дебел си (примерно), той отговаря - не, ти си дебел, защото няма какво друго да измисли. Понеже съм ти голям фен, а напоседък направо изживяваш ренесанс в способностите си да дразниш наред, мисля, че е време да се възползвам от някои функции във форума, макар и не чак толкова ефективни и повече да не чета повръщано във всяка втора тема.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.