Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Mittelbayerische Zeitung: Украйна се намира в задушаващата хватка на олигарсите

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Цитат

„Столицата на Украйна продължение на няколко години е рай за групи, които не могат да действат законно в други страни на Европа. През декември миналата година, в клуба „Бинго“ недалеч от центъра на града, в течение на два дни имаше изпълнения на фашистки групи от цяла Европа.

То и в Украйна е незаконно , и има заведено дело от органите :

https://focus.ua/politics/397136/

Но иначе е забавно как търсите със сламка тези неонацисти и да ги представяте за "масовост" :)

Защо не реагирахте така когато ви цитирах не групички тауирани гаменчета на концерти , а едни доста по масови  мероприятия на партии и шествия на международно ниво като :

https://tvrain.ru/articles/nazi_spb-384336/

преди 16 часа, Мойра написа:

Е както виждаш в статията се говори за близки до един или други кръгове, но все пак враждуващи .

Зад Зеленский бил олигрха Коломойски , който пък бил враг на Порошенко.

Тимошенко пък е символ на "постсъветския мафиотски капитализъм" :) 

Разликата с едни други феодални общества където няма конкуренция , няма врагове сред олигрсите или големия бизнес и всичко е под шапката и контрола  на някой новофюрер, който разпределя "тортичката" между милиардерите, а народа лапа трохи .

Сещаш ли се къде е това ?

А ! Че как така !  Нали е хунта !  Коя хунта провежда , че и губи на демокатични избори ??Разпъват бебета на площади и режат глави !

:) :) :)

Появиха се и фейк спекулации . Къде без такива :)

Цитат

От щаба на Юлия Тимошенко обявиха, че са провели паралелно преброяване на гласовете и според него кандидатката е заела второ място с 20.9%

Tимошенко е даже зад Порошенко. Тия 20% са като ония на Трайчо прическата, дето му даваше ти. :lol6:

Да, това си е мое лично мнение . Аз по принцип си представям съвременния наш парламент изцяло без БСП и ДПС в него , но ... не сме дорасли за това  .

Все пак трябва да се съобразяваме с такива като вас. Много сте.

А за Украйна не се притеснявам. Нищо не може да промени взетия курс.

Нищо не може да промени и рашистката агресия, за която си е виновен единствено Путлер и рашистката пропаганда.

Вече съм спокоен. Преди си мислех, че си сериозен с тия глупости, но ти само си си представял. Луди хора навсякъде ...

Ако наричаш личното мнение на хората  спрямо  темите  " луди хора" ... то проблема си е твой .

Иначе няма никакви "глупости" . това което наричаш "глупости" и където са успели да го постигнат в едни подобни нам страни , където няма или е минимално влиянието на червената мафия, то те са в пъти по добре.

Доказано многократно не от мен , а от историята. 

Ти си представяш, че си е русофил, но не това е най-страшното. По едно време беше и възрожденец. Нещата не са никак добре.

Ето .. пак не си си пил хапчетата, пак обръщаш темата за мен.

:)

Да приятелю , русофил съм, но преди всичко - българин. И да, често се позовавам на Възрожденците в темите за него период . Които за ваше огромно съжаление, са били истински българи и не са робували на империи. Разбирай - и срещу руската империя. Това изпраните ви мозъци не могат го проумеят.

Мога да цитирам една камара литературни руски произведения, и свободно /сам виждаш из темите / се аргументирам и чета изключително много рускоезични медии .

Не казвам путиниски де.Защото путинист и русофил са много различни неща. Както да си германец и нацист.Едното не означава другото.

:)

Така.... остави ме мен... радват ме първите думи на водещия в президентската надпревара на " хунтата" на въпроса - Какво бихте казали на Путлер  ако се срещнете :

"Если встречусь, скажу: "Ну, наконец-то вы вернули наши территории. Сколько еще готовы компенсировать денег за то, что отобрали наши территории и помогали людям, которые участвовали в эскалации в Крыму и на Донбассе и помогали на всем их страшном и отвратительном пути?" — ответил Зеленский.

https://news.rambler.ru/world/41959659-zelenskiy-podgotovil-rech-dlya-putina/

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат

Категоричната победа на шоумена Зеленски на първия тур на президентските избори в Украйна най-добре показва какво мислят обикновените украинци за своя “проевропейски”, “демократичен” елит.

За да гласуваш за шоумен, а не за такива видни “демократи” и приятели на американците като Порошенко и Тимошенко, трябва тотално да ти е писнало от тяхното лицемерие. През последните пет години, тоест времето, в което Украйна “категорично е отхвърлила руското иго”, страната се срива по всички показатели – икономически, политически, морални. Дотам докараха народа си тези, които се биеха в гърдите, че са го “освободили”, марионетките на Вашингтон. Разбира се, Порошенко може и да фалшифицира изборните резултати на втория тур и пак да стане президент.

Което ще значи, че Украйна ще продължи да запада- така коментира резултатите от проведените вчера избори за президент в Украйна, известнияр журналист Петър Волгин.

https://bgr.news-front.info/2019/04/01/petr-volgin-za-izborite-v-ukrajna-pobedata-na-zelenski-pokaza-kakvo-mislyat-obiknovenite-ukraintsi-za-svoya-proevropejski-demokratichen-elit/?fbclid=IwAR2Q7GZ7Z1jwYB2BdEgIsnofZtwfOZPGRHbAJzJ1WKgaTUtgzGNRrUBTGDE#.XKIBciOQyZM.facebook

фейкомета нюзфронт цитира Волгин :) :) :)

Забавно е наистина. Гърчете се.

Иначе аз пак съм изключително доволен от това развитие, конкурненция и гласуване в "хунтата на фашистите"  :lol6:. И Особенно от първите думи на фаворита които цитирах :)

преди 16 часа, miro20 написа:

фейкомета нюзфронт цитира Волгин :) :) :)

Забавно е наистина. Гърчете се.

Иначе аз пак съм изключително доволен от това развитие, конкурненция и гласуване в "хунтата на фашистите"  :lol6:. И Особенно от първите думи на фаворита които цитирах :)

Доколкото гледам - все се гърчат само бандеровците в Украйна и наш Миро в Русе!  Ама вече и взе да не ми не ми се гледа положението в Украйна , защото тъжното вече е повече от смешното... 

И кое е "тъжно" или "смешно" ??  Мен пък ми са забавни смехориите и простотиите от раша-дезинформ-бюро.

ИЗбори като избори , със своите обрати, непредсказуемости, скандали ако щете... все неща, каквито във феодална РФ  скоро няма да видите.

Освен познатите клипчета как "натикват " бюлетини в урните... и то там където има камери де... а то на повечето места няма...

Даже Слави се бе подлъгал и бе пуснал клипче уж от наши избори, пък то от руските. :)

Всъщност, там това е практика. Под формата на "демократични процеси" да се маскира узурпирането на властта. Така бе и в Крим, където "замаскираха" военната операция с някакви псевдоизбори.

На украино-руската граница глупостите продължават - някой е излъгал бандеровците и те са му повярвали, че с ограда могат да възпрепятстват движението на руснаците - в която и да е посока   https://news.bg/int-politics/ukrayna-aktivno-raboti-po-proekta-stena-po-granitsata-s-rusiya.html

на 3.04.2019 г. в 13:18, attj написа:

На украино-руската граница глупостите продължават - някой е излъгал бандеровците и те са му повярвали, че с ограда могат да възпрепятстват движението на руснаците - в която и да е посока   https://news.bg/int-politics/ukrayna-aktivno-raboti-po-proekta-stena-po-granitsata-s-rusiya.html

Ако не знаеш, през границата не се минава както и когато си искаш. Има си ГКПП-та и т.н. И никой не възпрепятства никакви руснаци никога . Стига да си оставят автоматите и танковете у тях си :)

В случая някой е излъгал такива като теб, че окупираните територии са част от РФ.

А границата рашистите са длъжни да възстановят сами според минските споразумения.

И да, заради рашистката военна агресия, украинците пък са в пълно право да си я укрепят както и когато си поискат.

Да ти припомня някои документирани факти как рашистктие кадрови военни и наемници се крият зад жилищни сгради и позлват населението като щит :

И за десерт, нещо забавно /по скоро малоумно /  :) :) :)

преди 5 часа, miro20 написа:

Ако не знаеш, през границата не се минава както и когато си искаш. Има си ГКПП-та и т.н. И никой не възпрепятства никакви руснаци никога . Стига да си оставят автоматите и танковете у тях си :)

В случая някой е излъгал такива като теб, че окупираните територии са част от РФ.

А границата рашистите са длъжни да възстановят сами според минските споразумения.

Бунтовниците са окупирали родния си свой  Донбас и още не са им дали амнистия и автономия - после трябва да възстановят границата.  В Киев обаче залагат на решения по военен път и дори смешникът Зеленски още сега създава учудвания   https://fakti.bg/world/371945-zelenski-se-zakani-na-rusia-ukraina-shte-si-varne-donbas

Ехооо... рашистките прокси войски не можаха  да намерят 1000 доброволеца от 4-5 млн население.  И това в най високия пик на рашистките настроения през 2014 г.

Помедитирай върху този ФАКТ, който всеки път ти напомням когато говориш за волеизявление на хората от окупираните територийки на Донбас.

Казано не от мен, а от тях. По точно от военния ви министър на ДНР.

Относно Зеленский , за мен няма никакви изненади . НАли ти бях споменал че който и да  стане президент, няма вариант в който някой да симпатизира на рашистктие окупационни войски , нападнали братски православен народ.

Ама гърчете се...

Вие със Зеленски смятате да печелите войната вместо да дадете автономия и амнистия в цялостния Донбас.   Това с гърчене ли ще го постигнете?  Не виждам как ще стане дори и да се скъсате от гърчове.  Недейте, пак ще Ви се смеят....И не лъжете кой кого е нападнал - антиславянското отношение го започнаха бандеровците.   Тях ги очаква съдбата на техния псевдогерой Степан Бандера - вечна заблуда в съчетание с малоумие. Жалка работа! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.