Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

И не лъжете кой кого е нападнал

Аз ти цитирам на 90% и повече сАМО рашистки източници , Путлер, военните ви министри на ЛДНР, видеота от  терористите сепаратисти  и т.н. , ти продължаваш с тях да спориш :) :)

Що така ? :)

преди 1 час, attj написа:

антиславянското отношение го започнаха бандеровците

Ето един ярък пример на разпънати от бандеровци деца по гащички от българските малцинства, от  тайните концлагери на бандеровците

Слабонервни да не гледат !!

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Споровете за Донбас могат да бъдат решени чрез договори с автономия и с амнистия, обаче управляващите в Киев предпочитат военно решение.   А бе, Миро, я кажи какво ще правят с милионите руснаци там - ще ги избиват ли или ще ги прогонват в Руската Федерация, щото и те били рашисти???  

КАквото правят с руснаците на останалата част от освободен Донбас и Украйна. - Каквото са правели и преди натрапената им от Путлер, война - живеят си мирно и спокойно.

:)

И това най много вбесява рашистките пропагандатори като теб :)

Защо толкова неистово искате кръв и война, идея си нямам.

Руснаците в Донбас искат автономия и амнистия - тези неща защо са неприемливи за малоумните бандеровци???  Аз не съм малоумен бандеровец  като наш Миро....Стига все Русия и Путин да са Ви виновни!!!   Вие сте заблудени шматки.

искат искат искат.. Това защо само в рашистката пропаганда го чувам ?

Но си сляпа за военния минисър на терористите , който в прав текст казва - от 4-5 млн население , не може да намери 1 000 доброволеца.

Колкото и да ти повтарям този ФАКТ , ти си пееш сляпо малоумната пропаганда за "какво искали руснаците" . :) :)

Ми не, не са искали нито автономия, нито са против украинците.

Просто Пулер вкара войски в Крим, превзе си го , и след месец проведе "проформа" измислен референдум под дулата на автоматите.

същия сценарий бе повторен в Донбас, за щастие, НЕУСПЕШНО :)

От същите хора , които превзеха Крим, от същия ваш любим военен министър - рашист и кадрови КФБист  - Игор Стрелков , който една шепа доброволци не може да намери  в Донбас :) :)

С толкова лъжи и папагалене как Украйна ще си връща Крим и Донбас? Та там и почти няма украинци.  Редно е да питат местното население за самоопределение - дори и с нов референдум.  А в Киев не желаят, защото предварително са наясно какво ще се случи.

Лъжи и папагалене демонстрираш само ти :)

Дори се радвам за твоите излагации и зацикляне. Така по ярко контрастират сериозните неща с твоята малоумна пропаганда и липса на аргументи.

Относно изборите в Украйна и Зеленский .

Мн добър коментар и интервю :

От бандеровска кокошка ум никой не иска!   Защото на същата не и достига и за себе си.   

Украйна, 5 години след Киевския "Майдан", напомня на България 4 години след "януариските протести" от началото на 1997 г. - стабилизирана и с трасиран път към Обединена Европа, но сякаш хората не са доволни от темпа на развитие и искат нещата да се случат по-бързо, даже... магически бързо. И докато у нас смяната на управлението през 2001 г. не прекъсна нито икономическия ни възход, нито присъединяването ни към НАТО и ЕС, то в Украйна днес това изобщо не е сигурно, ако Зеленский спечели и балотажа. Най-малкото, той вече обяви, че ще предизвика референдум относно НАТО, което си е крачка назад, тъй като стремежът към присъединяване вече е записан в Конституцията.                                                                                             По отношение на борбата с корупцията, Transparency International отчита прогрес (през 2018г. Украйна е класирана на 120-о място в света при 142-о през 2014 г.), но проблемът остава изключително сериозен. Т.нар. "републики" в Донецка и Луганска област още са извън контрола на Киев, а евентуалното връщане на Крим е мираж. По отношение на икономиката, макар кризата от 2013-14 г. да е преодоляна, стандартът остава твърде нисък, като средната месечна заплата е в рамките на 300 евро.         

72 % за Зеленский против Порошенко .

Гледам пряко...  пресконференцията почва на английски :)

Странна работа... ало рашистите.. коя "хунта" и кой "режим на каратели" губи избори ?

Въобще, кои фашисти и каратели, правят избори в "хунтата" ? ?

хехе.. просто няма такива. Виждаме едни нормални демократични избори , за които в истинската "хунта" - РФ , с режим, контролиран от службите и олигархията, могат само да мечтаят.

Ох представям си ако Порошенко пък бе спечелил :) :) Как щяхте да ревете за фалшифицирани избори, а пък от рашафейкометите щяха да изпаднат в наркоманска истерия и възторг от плюене :) :) :)

Не охкам. Вие сте кахърни че няма как да оплюете и изкарате  някакви поредни простотии и фейкове за "фашистката хунта  " :) :)

Пак ли си представяш някакви неща? Да виждаш някой да се кахъри тука? Пий си хапчетата, чичак.

Kаква реакция? Никой нищо не казва, защото вече никой не се вълнува, но идваш ти и разказваш за виденията си, как някой някак се чувствал. Много си спрял, бате.

Разгромът над пешо показа как оценяват украинците последните години. дори предпочетоха някакъв циркаджия пред оня пияница. Мен ме притеснява да не спре вноса на Рошен. Честно казано шоколадчетата са доста добри.

преди 28 минути, Тoни написа:

но идваш ти и разказваш за виденията си, как някой някак се чувствал

Ти ми плямпаш за охкания и кой как се чувствал , дали му "пукало" на някой ..бла бла бла...

преди 29 минути, Тoни написа:

Много си спрял, бате. 

Я пак ? Аз ли ? :) :)

Тоя Асен Генов как го насрах един следобед на метростанция Надежда... АХаххаха. Направо не му се верваше :D 

преди 15 часа, Тoни написа:

Мен ме притеснява да не спре вноса на Рошен. Честно казано шоколадчетата са доста добри.

И не само шоколадчетата, а и биксвитките, и бонбонките... :licklips: Няма да спре вноса, спокойно. Вече са на европейския пазар. И не само "Рошен". Това беше едно от обещанията на Порошенко(да осигури европейски пазари за украински стоки) и той го изпълни.Все пак не може да се каже, че мандатът му беше лесен и е напълно разбираемо защо украинците предпочетоха Зеленский... но да ви призная ми се струва, че стана нещо като в България(ГЕРБ и ББ). Ще видим с времето, но едно е ясно: Много е трудно да бъде изкоренена грешната система на социализма с прилежащите и корупция, кражби, шуробаджанащина, политически чадъри и т.н. кофти практики.

Като гледам той си е осигурил пазар само за неговите си стоки, но пак е нещо. [emoji16]

преди 15 минути, Тoни написа:

Като гледам той си е осигурил пазар само за неговите си стоки, но пак е нещо. emoji16.png

Виждам и други украински стоки, които допреди година-две ги нямаше или само "Берьозка" ги предлагаше(те са руска верига, нали знаеш?)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.