Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Руски малцинства има навсякъде в държавите около Руската Федерация.  На повечето места те нямат реални причини да се бунтуват.  За разлика от папагала Миро аз нищо не пропагандирам и нищо не се налага да преповтарям.   Той смята и други хора за гърчещи се папагали като себе си.   Пет години Миро  не може да ми отговори защо безплатно е пропагандатор на бандероците.  С глупости и лъжи, може би без да иска, такава истинска  антиреклама им прави, че дори украинците не желаят да имат подобни нискоинтелигентни поддръжници.

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Какви бандеровци какви Мировци те гонят , не знам. Парадокса е че аз цитирам много повече вашите терористични рашистки източници. Било то Срелков, било то "гитлрюгенд" , пардон, "юнармия" нали така си я наричате в путлеристан :)  цитирам и самия Путлер негови изказвания  и какво ли още не. Скоро  да ми припомниш какви "бандеровски украински" източници съм,споменавал ? а ?  :)

Да, позовавам се и на нарушение правата на човека от ООН за Крим и Донбас, както и на международната ОССЕ и др подобни ресурси.

На всичко това ти си плямпаш - лъжи, бандеровска пропаганда, Миро това Миро онова :)  Ми с такива гърчове нищо не постигаш освен  да се излагаш. Но така пък по ярко се вижда кой  говори с аргументи по темата, кой не :)

Блгодаря ти .

А бе, Миро, ти да не си бил в профсъюзния дом в Одеса и там без да искаш, да си се самозапалил и самоизгорил, заедно  с онези нещастни 48 руснаци?  В името на каква идея беше - не зная дали си спомняш.... Да не си по погрешка потърпевш от действията на терористите тогава!? Нещо много объркан ми изглеждаш.   

О да, вижда се кой е объркан :) :)  Винаги като няма какво да отговориш на горните ФАКТИ , зацикляш с някакви стари споменавания, на които съм ти отговарял 1001 пъти.

Ама  гърчи се, не ми пречиш. Лъжите ви за Майдана , Крим и Донбас неотлъчно отиват в кофата . Едва ли остана някой който да ви вярва . Предстои предполагам и дълги съдебни процедури. Все пак украинците внесоха доста солиден обем  материали за вашата агресия , в резултат на което загинаха толкова много хора, гинат и в момента на фронтовата линия /където се криете зад жени и деца/  и т.н.

Наш Миро ме мисли за руснак.   Аз като българин не одобрявам братоубийствената междуславянска война в Донбас.    За всички последвали събития упреквам бандеровците с техния недообмислен Майдан.   Лъжци като Миро се хабят да ги защитават - обаче напразно си губят времето.

Бивш германски канцлер обяви присъединяването на Крим към Русия за законно

Цитат

Бившият германски канцлер Герхард Шрьодер, цитиран от вестник Bild, заяви, че Крим се е присъединил към Русия изцяло в рамките на закона, предава РИА Новости, цитирана от Агенция "Фокус".

Той припомни, че „Крим е стара руска територия“ и напомни, че, когато Хрушчов е предал полуострова на Украинската ССР, това е било обусловено от особеностите на съветския подход към управлението на страната.

„В съветските времена не е имало значение къде е бил приписан териториално Крим. Но сега вече не е така“, подчерта Шрьодер.

Бившият германски канцлер добави също, че присъединяването на Крим е било извършено абсолютно законно от правна гледна точка и е съобразено с волята на населението на полуострова, и е напълно погрешно това да се смята за „агресия” от страна на Русия.

Освен това Шрьодер призова Украйна да спре бойните действия в Донбас и да изпълни Минските споразумения и призова за премахване на антируските санкции.

Крим винаги е бил част от Русия и винаги ще бъде такъв!

на 14.06.2019 г. в 9:48, attj написа:

не одобрявам братоубийствената междуславянска война в Донбас

И аз не одобрявам. Защо Путлер вкара войски и превзе  Крим , не мога да си го обясня логически, както не мога да си обясня вкарването на войски в Донбас и предизвикването на толкова много жертви.

Всякакви други пътища за защита на рускоезично население има, но той избра възможно най крайния. Можеше чрез сезиране на всички възможни международни иснтитуции, и какво ли не. Уви.

Просто защото  нямаше вариант някой да по вярва на лъжите за репресии срещу рускоезични и за нарушаване на техните права. Затова предпочете военния метод , като излъга най нагло че първо "маскрианите зелени човечета " не били руски спецназ, и точно година след събитията си призна - да това бяха наши подразделения и спецназовци.

Е като призна, какво следва ? Ми изтегли ги и върни присвоеното .

преди 1 час, Мойра написа:

Крим винаги е бил част от Русия и винаги ще бъде такъв!

На такива плямпала като теб винаги задавам един много простичък въпрос - Колко време Крим е бил руски, можеш ли да сметнеш ? Знаеш ли че преди изкуственото заселване и депортации на местните,  руски крак не е имало там никога ?

Понеже знаем отговора, втория ми въпрос е .. ако около 160 години владеене на полуострова от отдавна умряла империя е "исконно право на владение" , то какво да кажат други , чиято територия е била например... 500 години владение на също подобна умряла империя ?

И тях ли ще приветстваш с изрази от рода ...  "Кърджали е турски и винаги ще бъде такъв" ?

За самия Шрьодер, не знам дали знаеш, но той е член на борда на "Роснефт" , както и в борда на  "Северен поток 2 "  като за по миналата година например, е получил 600 хл $ :) 

Те така стават работите :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Има или няма място не знам, но военните престъпници от РФ са за трибунал.

Подробности около сваления военен ИЛ от рашистките военни

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/ukrayna-saobshti-imenata-na-ruskite-voenni-svalili-nein-samolet-s-49-dushi-prez-2014-g

Кърджали си е в НАТО - на папагал обаче това трудно се разяснява...  Не разбрах кой и как е присвоил живеещите в Донбас и в Крим руснаци, че сега и да трябва да ги връща ??? На кого да ги връща!?     Малоумници в Украйна  говорят за трибунал - пък не могат да се разберат със своите си украински руснаци....    Те, ако дойдат онези от Федерацията, какво според Вас очаква тези в Киев?

Явно доста руснаци ще поискат руско гражданство, а дали имат право на двойно гражданство -украинско и руско    https://pogled.info/svetoven/russia/rusko-grazhdanstvo-sa-poiskali-zhitelite-na-12-oblasti-na-ukraina.105651

Специало за Мойра , когато цитира Шрьодер, да има впредвид че :

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/germanski-polititsi-iskat-na-gerhard-shryoder-da-bade-zabraneno-da-govori-ot-imeto-na-germaniya

И поредните доказателства за участието  на руски кадрови подразделения в агресията срещу Украйна

https://informnapalm.org/bg/sabrani-unikalni-dokazatelstva-za-uch/?fbclid=IwAR2aE5CnWXBeuT09aGR34R_T5DEFbnZDnl4XJsgI2l-sRX_8kBhu-nEdY8c

ю

Този сайт не може да осигури защитена връзка

informnapalm.org използва неподдържан протокол.   Миро, ти имаш ли представа какво означава това???  Къде ни караш да надничаме!?

преди 3 часа, attj написа:

Този сайт не може да осигури защитена връзка

informnapalm.org използва неподдържан протокол.   Миро, ти имаш ли представа какво означава това???  Къде ни караш да надничаме!?

Clip.jpg.5e1fadb91cec125102fe33c3330a6da3.jpg

Освен,че сайта е укропитек и пишат какви ли не фантастики и разни скриптове се опитват да копат нищо особено няма.

преди 8 часа, nikssi написа:

Освен,че сайта е укропитек и пишат какви ли не фантастики и разни скриптове се опитват да копат нищо особено няма. 

И какви "Фантастики" ? Или .. нима очакваш да е руски сайт, с информация, разобличаваща рашистктие войски и агресия в Украйна ? :) :)  

Все едно  образно казано еврейски сайт да се хоства в Берлин '39-та :)

Миро е като постоянно налазен и никакви скриптове и буби не го впечатляват. Вероятно някаква бандеровска буболечка се е загнездила в мозъка му и оттам го управлява какви да ги върши нашенеца.

Утре се очакват поредната порция новини от разследващите трагедията с малайзийския Боинг

https://www.svoboda.org/a/30005613.html?fbclid=IwAR04LOQkZ0fBWSZuvdAtKlqk6OL9o4RP6E_D6A6cyowT0qYJqK0PBqGeDf8

Всички знаем в каква насока се движи това разследване, разбира се. 

А болните рашисти с  "бандеровци " под леглата отново ще пищят като настъпани "буболечки" :) 

Ах да.. и за срещата Зеленский - Меркел :

http://www.banker.bg/sviat/read/merkel-sankciite-za-rusiia-ostavat-dokato-ne-vurne-krim-na-ukraina?fbclid=IwAR0Pa6sjmuaGdFP_7_UzDvmyNUznHyadpSLvx888xsktsQAFetIDbd8EL8U

Санкциите остават докато Крим не бъде върнат от рашистите.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Германия скоро няма да получава природен газ през Украйна.   Меркел театралничи и си гледа най-вече немските интереси, като се стреми да не дразни и ядосва партньорите от НАТО и ЕС.   Проектът "Северен поток-2" предвижда да бъдат изградени две линии на газопровод с обща мощност 55 милиарда кубически метра газ годишно от крайбрежието на Русия през Балтийско море до Германия. А бе, Миро, стига си бил папагал, обясни ни как Германия налага санкции на Русия, като има интерес да прави точно обратното?

А ето ги и лицата с конкретните имена, пряко причастни към свалянето на малайзийския Боинг :

https://ru.bellingcat.com/novosti/ukraine/2019/06/19/mh17-separy/?fbclid=IwAR1m2-KIfrEyioKV7EhwJCrEZNjqdN-G37469aaEk9Gj1sUVT6pUJ5HornM

Издадени са международни заповеди за арест на 4-ма , процеса започва на 9-ти март 2020 г.

https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/06/19/3927195_sudebniiat_proces_za_svaleniia_nad_ukraina_boing/?fbclid=IwAR2IrJXd4FxpXongLuou88OZstp27MPMAwRzGLZTUc20HyGIf1uPZ5F96ww

:)

преди 2 часа, miro20 написа:

А ето ги и лицата с конкретните имена, пряко причастни към свалянето на малайзийския Боинг :

https://ru.bellingcat.com/novosti/ukraine/2019/06/19/mh17-separy/?fbclid=IwAR1m2-KIfrEyioKV7EhwJCrEZNjqdN-G37469aaEk9Gj1sUVT6pUJ5HornM

Издадени са международни заповеди за арест на 4-ма , процеса започва на 9-ти март 2020 г.

https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/06/19/3927195_sudebniiat_proces_za_svaleniia_nad_ukraina_boing/?fbclid=IwAR2IrJXd4FxpXongLuou88OZstp27MPMAwRzGLZTUc20HyGIf1uPZ5F96ww

:)

Припомни си атентата срещу папата и "участието" на българина Сергей Антонов!

Нищо общо.  Атентатът и изфабрикуваното дело срещу Антонов бе съшито с доста прозрачни конци.

За радост, сега има и социални мрежи и свидетелства, и разузнавателни данни , и снимков и всякакъв друг материал .

Най е интересно другото.. Остави "Злия запад" дето  иска да прехвърли вината.. .я ми обясни , защо рашистите фабрикуваха една след други фейкови версии за сваления Боинг ?

Които версии изведнъж се забравяха , и следваха нови фейкови версии-оправдания.

А какво стана с първите версии, които също бяха "от най най правдивите " и в които се кълняха и военното ръководство  и самия Путлер ? :)

Защо се забравят от самите тях ???

Принципа е кой ми сра в гащите... Никога не са нашите :)

Пак нищо не е достатъчно доказано.  И сега ще се молят на Руската Федерация да им ги предаде ли тези ""терористи""?  Кой ще ги арестува - щом те са там?    А кога Украйна ще арестува терористите от профсъюзния дом в Одеса?   

О , напротив . Много неща са прекрасно и добре доказани вече. Клишетата " вьй всьо врьоте"  не вървят. :)

И да, трудно ще бъдат предадени на международния съд. Също както делото за Майдана, където се оказа че беркутовците стрелящи  по хората на  Майдана, са избягали и приютени, че и даже на служба в подобни органи в РФ или в Крим.

Да, Путлер едва ли ще си предаде изродите с георгиевски лентички. Практиката е обикновенно да ги награждава :)

Относно Крим :

https://www.svoboda.org/a/30011152.html

Как е положението 5 години след военната анексия.

Положението ли?  В Крим са доволни, че са извън Украйна.   Какво си папагали Миро тях въобще не ги интересува.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.