Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световно първенство по футбол Германия 2006

Featured Replies

Не разбирам какво толкова не ви хареса в играта на немците ?

Вярно аз само отчасти гледах , защото бях в женска компания ... и повече настрани гледах :nono:) Но първите минути поне бундес тима игра много добре и атакуващо напук на всички техни критици!

А ако трябва да се критикуват някои от отбора то това са само Пер Мертесакер и Кристоф Метселдер! Просто невероятни грешки направиха

А не разбирам какво толкова съжалявате Коста Рика които отправиха 2 удара към вратата ;]]

• Отговори 301
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Fernando, два удара, два гола, а тва говори много лошо за немците. На мен най-вече защитата не ми хареса, а оттам тръгва всичко. Като се замисля нямат и един играч от много висока класа (освен Балак). За страна претендент за световен шампион това не е достатчно си мисля аз.

Да допълня, че и атаките им не представляваха кой знае какво. Без идеи. Добре, че бяха шутовете от далечно разстояние при това точни. Те на тях разчитаха главно и другото на късмет (той късметът е свързан и с ударите от далечно разстояние де). Утре като се изправят срещу някой голям отбор с такава игра нито късмета нито съдията ще може да им помогне особено с тази защита!

това все пак е първи мач , не бива да сме толкова критични :wors:

А виждате каква победа взеха Англичаните ... и как Шведите се мъчат с Тринидад и Тобаго които са с човек по-малко а и са дебютанти на Световни финали :)

А това за защитата съм сигурен , че като играят с Полша още ще се види подобрение и няма да има и помен от смешните грешки!

Просто немската машина не се цеди още от първия мач , а са добри и икономични колкото немски двигател biggrin.gif

Както и да е Испания повече ме интересува , както и Аржентина , дано смачкат Кот Дивоар !

Едит : lpa вратарите на немците който и от тях да избереш си е звезда ;) а иначе обърни внимание на младите Шваинщайгер и Филип Лам

А и да добавя максимата , че отбор от звезди не винаги е добър отбор ;)

Важен е отборния дух и колектива мисля ;)

ПП: Честито на Тринидад направо ме изпълниха :wors:

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

ПП: Честито на Тринидад направо ме изпълниха :)

Честито да им е!

А мене как щяха да ме изпълнят ако бяха вкарали и един гол! sad.gif

За пропуските на Швеция - ами според мене не е липса само на късмет. То бива бива пропуски, ама това вече говори за нещо повече от малшанс! Не мога да повярвам толкова класни футболисти да пропускат нелепо. Направо си бяха пълни каръци! Много се радвам - напълно си заслужиха Тринидад, даже и победата заслужаваха! ;)

Fernando, аз съм предубеден за Леман, не мога да отрека, че пази, но....

Браво на Тринидадците, аз от вас научавам, че са играли с човек по малко, пропуснах част от мача sad.gif. Но и страхотен вратар имат :P

Предубеден съм и към Ибрахимович, за мен е един лигьо и това му пречи , липсва му елементарна дисциплина и определено не знае кога да се оттърве от топката, а има невероятна техника. Умът ми не го побира как Капело го оставя да му се качва на главата.

Фернандо, вярно че са първи мачове и нещата ще са различни насетне. Парагвайците бяха доста нервни, личеше им, но пак добре се справиха. Аз съм леко разочарован от Англичаните, а Шведите сами си усложниха нещата.

Немците са си машини, но нямат никакви шансове срещу Бразилия, все пак кой знае...

Хайде че мача почва до скоро и наздраве :)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Браво на Тринидат :P Най-накрая и на шведите да не им върви :)

Измъчва ме обаче едно въпросче и не мога да не го споделя-знам, че мач с мач не си приличат, но днес като гледах Тринидат-Швеция се сетих за злополучните срещи на нашия национален отбор със скандинавците (0:4 0:3 0:5 sad.gif ) и се запитах:''Абе възможно ли е тая държава, чиито футболисти разцъкват предимно за здраве в по долните английски дивизии, да играе по-добре от нашите национали?

:)'' Отговора, който си дадох не ми хареса...

Редактирано от bozko (преглед на промените)

абе пичове някой от вас случайно да знае някой сайт или програма чрез която да гледам мачовете от световното на компа ...

Немците са си машини, но нямат никакви шансове срещу Бразилия, все пак кой знае...

Можеби трябва да добавя че "У дома и стените помагат" ;)

А Бразилия няма и да стигнат до мач с Германия предчувствам, че Чехите ще ги накажат (:

А за Аржентина те взеха каквото им трябваше , Кот Д`Ивоар показаха , че не са дорасли за финалите , абсолютна липса на голови умения ... жалко за Дрогба който отново показа голямата си класа ;)

bozko, не е точно така. Дрогба и Коутуре играят в Челси и Арсенал, а това говори много ;)

Не са лош отбор КотДивоар, ще ги видим по нататък ;)

Фернандо, дано дано :) (за чехите)

bozko, не е точно така. Дрогба и Коутуре играят в Челси и Арсенал, а това говори много

За Кот Д`Ивоар съм съгласен, че имат класни играчи.В горния си пост имах предвид отбора но Тринидат, който не разполага с такива класни футболисти и въпреки това максимално затрудни Швеция.

Редактирано от bozko (преглед на промените)

Ууу извинявай, аз блея някаде ;)

Да тва си беше изненада, но шведите сами си усложниха живота. Изпускат ли се толкова положения angry.gif

За Кот Д`Ивоар съм съгласен, че имат класни играчи.В горния си пост имах предвид отбора но Тринидат, който не разполага с такива класни футболисти и въпреки това максимално затрудни Швеция.

пише се Тринидад и определено не съм съгласен , че играчите не са класни ... повечето са с доста голям опит ... а и колектива им е много силен!!

А за треньора мога да кажа само прекрасен ;)

пише се Тринидад и определено не съм съгласен , че играчите не са класни ... повечето са с доста голям опит ... а и колектива им е много силен!!

А за треньора мога да кажа само прекрасен ;)

Лео Бенхакер, ако не се лъжа, холандска лисица от старата школа е той ;)

Така...За класата си прав.Всички сме чували например за Йорк.Факт е обаче, че играчите на ТринидаД

не играят в големите първенства.

Евала на момчетата, че се представиха достойно! Но ми е мъчно, че те успяха да се справят с шведите, а нашите национали вече дълги години удрят на камък sad.gif Според мен нашият тим е далеч по стойностен и точно на това исках да наблегна до сега.

Лека вечер!

Абе в момента едва ли нашия тип е по-стойностен от този на Т&Т, но не мисля, че е по лош. За нас шведите са баси кошмара, но какво се видя и късметът има решаваща роля във футбола ;)

Треньорът на Англия - Свен Горан Ериксон призна, че отбора не е играл особено добре през второто полувреме, но оправда футболистите си с жегата.

Англия победи Парагвай с минималното 1-0 благодарение на автогол на капитана на противника - Карлос Гамара. Въпреки това обаче, през второто полувреме островитяните не бяха свежи, което позволи на латиноамериканците да вземат инициативата.

"Можем да играем и по-добре, винаги може по-добре. Аз обаче съм доволен от резултата днес. Започваме с три точки и това е важното", заяви Ериксон.

"Може би страдахме доста заради жегата. Беше много горещо и това ни повлия през второто полувреме. Най-важното обаче е резултата, изстрадахме го, но направихме добър старт".

Ериксон оправда решението си да замени Майкъл Оуен рано през второто полувреме, с чисто тактически съображения. Според него излизането на Оуен не е повлияло лошо на представянето на отбора.

"Считах, че ни е трудно да задържаме топката, затова имах нужда от футболист, който може да да свърза играта малко повече. Мисля, че излизането на Оуен не повлия лошо, просто изгубихме ритъм и започнахме лошо второто полувреме", коментира Ериксон.

"Не съжалявам, че повиках Оуен в състава. Ако можете да намерите по-добри футболисти от Оуени Рууни, аз не мога. Оуен ще се представя все по-добре всеки следващ мач".

Информация:Gol.bg

Взимайте бирата,семките и се настройвайте за:

Сърбия и Черна гора-Холандия 16.00ч

Мексико-Иран 19.00ч

Ангола-Португалия 22.00ч

п.п Браво на Тринидат и Тобаго-Заслужаваха тази точка,че и повече:blink:

Мача Мексико-Иран ще завърши Х поне така предполагам, а Ангола-Португалия твърдо може да се заложи 2ка - 1,25коеф си е малко но ако се инвестират парички залога ще стане добър :)

Мексико - Иран 3 : 1 засега

Мексиканците изнасят страшно второ полувреме :)

Аз като гледам май няма аутсайдери на това световно,очаквам големи изненади :down:cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.