Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световно първенство по футбол Германия 2006

Featured Replies

Аржентина са просто неповторими (6:0) sad.gif

мерси за корекцията... аз нямаше как да я направя тъй като бях леко зает ... с еуфорията от мача :)

Май и на това световно се очертава да държа за испано-говорящите ohmy.gif

• Отговори 301
  • Прегледи 19,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Мен пък малко ме е яд на Кот Д'Воар, как не можаха да се преборят за равенство поне.. мисля, че играха по-добре от холандците :)

И мен ме е яд за Кот Д'Ивоар, защото те бяха единствения достоен отбор от Африканските, които заслужаваха да излязат от групите.

И мен ме е яд за Кот Д'Ивоар, защото те бяха единствения достоен отбор от Африканските, които заслужаваха да излязат от групите.

Еми да така е , ама в такива моменти влияние си оказва и опитът , които липсва на момчетата от брега на слоновата кост!! :wors:

мисля , че липсата на тактическа грамотност им изигра лоша шега ...

Днес чехите излизат без двама основни футболисти - Барош и контузения Колер.Надявам се това да не повлияе на играта им.

днес мачовете са 1-ци ... въпреки , че аз бих потърсил изненадата като заложа на мача на адзурите Х :clap:

Днес чехите излизат без двама основни футболисти - Барош и контузения Колер.Надявам се това да не повлияе на играта им.

И аз ,защото Чехите са ми симпатични , притежават добри футболисти и играят много целенасочено и си личи че са предвождани от опитен треньор , поради това че са тактически много добре подредени!! :headphones::ph34r:

Искам да питам от къде мога да дърпам само головете на мочовете???

Мерси предварително!!!

Не знам дали може да ги дърпаш, но тук може да видиш всички голове - www.fifaworldcup.yahoo.com

Иначе гледам че в www.torrents.bol.bg качват само головете :wors:

Редактирано от bozko (преглед на промените)

Гана направо погребаха Чехите ... страхотна игра големи футболисти :wors:

Браво Гана :wors: Най-много ми хареса, че след като вкараха гол не започнаха да се защитават, а създадоха два пъти повече положения от чехите.

Редактирано от bozko (преглед на промените)

Като европеец а и поради много други причини в мача между Чехия и Гана бях за Чехия!

Но искам да изкажа мнение че направо тотално се накефих на футбола който игра Гана. Имат още много да поработят но този мач доказва тезата ми, че се играе мач за мач и ако успееш да се организираш и да играеш грамотно - печелиш !!!

Африканските отбори по - принцип наблягат на тичането и ритането на топката напред! В този мач обаче ми направиха добро впечатление ганайците как разгръщаха атаките си. Нападаха през центъра, по крилата, финтираха на моменти много добре чехите!

А чехите нямат никакво оправдание !!!!

Ако така продължават да играят Гана, заслужават да продължат напред. Да ви кажа честно искаше ми се още в първия мач срещу Италия да направят изненада, поне да вземат равния.

Най - важно в крайна сметка да става добър, красив мач с много положения и голове!

А мисля че този беше такъв !

Кажете си и вашите мнения, ще ви бъда благодарен да споделите !!!!

Какво да кажа??? Голям мач на Гана,изкефих се много на играта им,ако не беше Чех, мача отиваше на

5-6:0...Много стабилно отборче,с добър треньор,и талантливи играчи.Ситуацията в тази група се затегна.Довечера Италия ще отнесат Сащ, и в последните мачове може да стане голяма въртележка...

Най-черният отбор, би най-белите европейци biggrin.gif хаха, шегичка.. Много добре играха Гана, поздравявам ги :wors:

Сори приятел,

аз затова играя само във fenovete.com, че поне като не позная да не се тюхкам колко съм загубил!

А незнам на кого да благодаря че ми премести мнението тук - да си каже за да му благодаря лично!

Щото като го написах и погледнах нагоре и си викам ей аз трябваше там да пиша :wors: (б. а. тук в тази тема) :wors:

Хахах това беше най-жалката Италия,която някога съм гледал.Показаха напълно безидейна игра в предни позиции,докато американците не спряха да атакуват.Едно голямо браво за момчетата на Брус Арина.

Американците,направиха много добър мач-рязани от съдията през целия мач.Жабарите се хвърляха като изплашени жаби в гьол в края на мача,докато американците се бореха до дупка,до последния съдийски сигнал много хубав мач стана.Сега положението в групата става тежко :whist: Чехия - Италия здрав дух в здраво тяло,Гана и Америка интересни мачове ще станат.

Редактирано от WarezRu (преглед на промените)

Браво на американците, заслужиха си хикса дори и с 9 човека.

Мачът Чехия-Гана нямах възможност да го гледам и слава богу sad.gif

А колкотоо до Холания, още 10 мача да изиграят с КотДивоар пак ще ги бият, по простата причина, че този отбор сега прохожда, неопитен е, няма име. Трябва да понатрупа малко опит, но като цяло има стойностни футболисти :clap:

Съдията Ларионда вдигна 3 червени картона, втори автогол на Световното първенство.

Отборите на Италия и САЩ завършиха 1:1 в среща от група "Е" на Световното първенство, играна в Кайзерслаутерн.

"Адзурите" неутрализираха натиска на американците и откриха резултата с гол на Алберто Джилардино в 22-ата минута. Той плонжира и засече топката с глава след изпълнение на фаул от Кристиян Дзакардо.

Янките изравниха само 5 минути по-късно. Дзакардо не се ориентира след центриране в наказателното поле и прати топката зад Буфон.

В мача бяха показани рекордните до момента на Мондиар 2006 три червени картона. Упугвайският съдия Хорхе Ларионда изгони първо италианеца Даниеле де Роси в 28-ата минута за грозен удар с лакът в лицето на Брайън Макбрайд. В края на първото полувреме реферът отстрани директно и Пабло Мастроени за свирепо нарушение. Балансът в мача се обърна в 47-ата минута, когато за втори жълт картон бе изгонен централният бранител на САЩ Еди Поуп.

Въпреки че игра цяло полувреме с човек повече, Италия не постигна почти нищо. "Адзурите" имаха няколко положения, но вратарят Кейси Келър спаси всичко. Той бе определен и за играч на мача.

Така отборът на САЩ запази шансове за класиране за осминафиналите, след като за първи път от три мача на световни първенства не загуби от Италия. За да стане това факт, тимът на Брус Арина трябва да победи в последната среща на 22 юни Гана, а чехите да паднат от футболистите на Марчело Липи. Или италианците да загубят от Недвед и компания, като тогава роля ще играе головата разлика.

Въпреки разочарованието Италия трябва да е доволна, че удъли серията си без загубени срещи на 20. Последното поражение на апенинците беше на 9 октомври 2004 г. от Словения.

460x3784ae.jpg

Крилати фрази

460x910.jpg

* "Аз съм в добро настроение и се надявам, че най-трудното вече е зад гърба ми", френският халф Флоран Малуда след операцията си от хемороиди.

* "Ние имаме двама нападатели тежка категория", бразилският селекционер Карлос Алберто Парейра за двамата нападатели Роналдо и Адриано, след като наднорменото тегло на Роналдо стана и държавен въпрос.

* "Аз никога не съм се молил за победа или да вкарам гол. Аз просто исках да не ме контузят. Освен това се молех на Бог мачът да не завърши 0:0", Пеле за своите взаимоотношения с Бог по време на състезателната си кариера.

* "Не съм давал никакво интервю на почивката. Може би това е бил мой двойник", холандският селекционер на Тринидад и Тобаго Лео Беенхакер отговаря на въпрос дали е давал телевизионно интервю на почивката на мача с Англия, в което е критикувал играта на съперника.

* "Играчите са много тъжни и това е много добре. Аз не обичам играчи, които танцуват и пеят след загуба", пак Лео Бенхакер след загубата с 0:2 от Англия.

* "Предпочитам да бъда част от отбор световен шампион, в който не играя много, отколкото титуляр в отбор, който рано е отпаднал", германският защитник Томас Хицълшпергер за статута си на резерва.

* "Някакъв специален метод! Ох, освен да ги ритаме", австралийският халф Джейсън Кулина за начините да се победи Бразилия.

biggrin.gif

УУУУУУхааааа!!! Браво на Бразилия biggrin.gif 1:0 засега срещу Австралия!! :)

Edit:// Вече 2:0 и това е победа за Бразилия!!!!!!! biggrin.gif

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Очаквах повече от бразилците! Австралийците се постараха да играят, но не играха като хърватите!

Дано Бразилия да играе малко по - хубав футбол за напред, въпреки че по нататък ще са по силни отборите и мисля че ще се загуби хубавия футбол!

Ако се падне Гана на осминафинали, какво ли ще правят бразилците? biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.