Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световно първенство по футбол Германия 2006

Featured Replies

Ако се падне Гана на осминафинали, какво ли ще правят бразилците? biggrin.gif

Бразилците ли? Ми.. ще разбият Гана, ще ги сравнят със земята biggrin.gif

Гана се представи добре, но с тези легенди трябва да се внимава ;) Просто сега си пазиха силите за следващите мачове :yanim:

• Отговори 301
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Бразилците ли? Ми.. ще разбият Гана, ще ги сравнят със земята biggrin.gif

Гана се представи добре, но с тези легенди трябва да се внимава :) Просто сега си пазиха силите за следващите мачове ;)

Ами както си пазят силите и да не си тръгнат преждевременно!

Както и преди съм казвал играе се мач за мач! Като си пазиш силите и нищо няма да направиш!

Всичко е до тренинга! :yanim:

Точно за бразилците ли намери да кажеш, че не са тренирани biggrin.gif

А мисля, че щом резултата е 2:0, не са играли като аматьори, резултата говори сам за себе си :yanim:

Точно за бразилците ли намери да кажеш, че не са тренирани biggrin.gif

А мисля, че щом резултата е 2:0, не са играли като аматьори, резултата говори сам за себе си ;)

Мисля , че си гледала друг мач :):)

Бразилците, ако продължават да играят така, не ги чакат добри дни на германска земя :)

В момена Франция "победи" Южна Корея с 1:0.

Резюме: Според мен Франция съвсем заслужено спечели мача, играха доста добре.Неможах да го гледам целия, но това което видях беше на ниво, относно играта на французите.

Мисля , че си гледала друг мач :):)

Знам кой мач гледах и знам, че все още не съм загубила бас ;)

Знам кой мач гледах и знам, че все още не съм загубила бас :)

а аз знам , че имаш да ме черпиш една бира biggrin.gif

Малее и тоя мач изпуснах ... 1:1 пффф

този Доменек да вземе да се гръмне някъде дето е намразил Трезеге и Жули

а аз знам , че имаш да ме черпиш една бира biggrin.gif

Малее и тоя мач изпуснах ... 1:1 пффф

този Доменек да вземе да се гръмне някъде дето е намразил Трезеге и Жули

За бирата - няма проблем, после знам, че като спечеля баса и двамата с lpa ще ме черпите :)

А французите какво се излагат.. трябва да бият този мач! :)

:)

За бирата - няма проблем, после знам, че като спечеля баса и двамата с lpa ще ме черпите :P

А французите какво се излагат.. трябва да бият този мач! :)

не слагай тигана с олиото преди да сме уловили рибата , бейби ;):)

и стига вече , дайте по темата :hush:

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Зидан трябва да спре да гледа толкова лошо и да вземе да тича повече.

ВИжте сърбите какво ги направиха след резила:

Срам ни е от вас!

Треньорът Илия Петкович е безхaберник, няма мъде

Белград

в. "Прес"

Желко Вучкович

Сръбският футбол дочака най-голямото унижение в историята си. Благодарение на Илия Петкович, Матея Кежман и останалите той бе жигосан за вечни времена.

Мислехме си, че по-лошо от Азербайджан няма, но дойде Аржентина. 0:6 на мондиала, за да ни види цял свят. Изгубихме образ заради група "дяволи", които разрушиха всичко, което изградиха в квалификациите. Отборът на Петкович обруга цяла Сърбия със срамната загуба, необузданият селекционер се изпърдя над цялата нация, а Кежман сложи край на всичко с идиотския си червен картон.

Ще преглътнем загубата. Ще преглътнем, че сме най-слабите. Ще преглътнем дори тези шест гола. Но не можем да преглътнем безхаберието. Играчи, които излизат на терена, предварително примирили се със загубата. Селекционер с увиснал нос, който все едно отива на разстрел. Къде го има това? Трябва ли да коментираме играта срещу Аржентина? Всичко, което имахме да кажем, го казахме след мача с Холандия. За съжаление бяхме прави. Последва логичният развой.

Единственият виновник за резила е Петкович. Човек без мъде, без свое Аз. Човек, който след мача призна, че не е мислил със своята глава. Човек, който след всичко това обвини цялата нация, че го е притискала. Как не го е срам? Къде е душата му? Той редеше тима от страх и инат. Той е твърдоглавец, който заради едната суета не пусна Никола Жигич. Само защото момчето каза, че иска да играе и да вкара гол на Аржентина. Човек, който пусна Кежман и Милошевич само защото му се развикаха, когато ги смени срещу Холандия. Човек, който, за да запази задника си, при 3:0 извади и последния си нападател, за да не запомни историята, че е получил 5 гола. Е, той получи шест. Така ти се пада!

Какво да кажем за Кежман? Той няма дори две мозъчни гънки. Момчето получава червен картон на второ голямо първенство. Как не го е срам след всичко това да поздравява феновете?

Какво да кажем за Милошевич? Не е виновен той, че на такъв обикновен и ялов футболист е разрешено да играе 100 мача за националния отбор. Да надмине Джаич, Пикси, Митич, Бобек и останалите легенди. Това не е негов проблем, но говори много за онези, които му се доверяват.

Какво да кажем за всички останали? Дали да ги съжаляваме, или да ги оплюем? Виновни ли са, че са живи, че са редом до нас? Да, виновни са, няма милост за тях, защото иде реч за Сърбия. Няма милост за тези двадесетина момчета и самозвания им генерал.

И за край, жалки плави, да знаете едно: Срам ни е, че някога викахме за вас. Срам ни е, че сме един и същ народ. Купувайте вехтории и марш вкъщи. Но дали ще смеете да се появите пред нас?!

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Хах, очаквах да ги наредят, ама чак да пише във вестниците за вторичните полови органи на треньора не очаквах :wors:

Напълно си го заслужават, аз лично не бях гледал по безхаберни играчи, никво желение, нищо!!!

Хахаха ... добре , че ние сме по-толерантни към играчите си ... представяте ли си какво ще става след всеки наш мач с Швеция , ако и нашите медии бяха такива ... малиии laugh.gif

Някой да му се стори съмнителен мачът Англия-Швеция и особено последните два гола?

Ами не знам честно да ти кажа,но още щом видях Сол Кембъл да влиза на терена си знаех,че ще обърка нещо-защо му трябваше на Ериксон да маха стабилния Рио Фърдинанд.?

За мен беше интересен мачът. Постоянно имаше напрежение :rolleyes: Добре играеха и двата отбора.. и както каза една приятелка "2:2, но за кой?" biggrin.gif

Бразилският селекционер на Португалия Луис Фелипе Сколари ще започне без половината си титуляри срещу Мексико на стадион "Фелтинс Арина" в Гелзенкирхен.

Двубоят от група "D" на Световното първенство е по-важен за мексиканците, които още не са се класирали за втората фаза. Докато лузитанците са осминафиналисти още пред този двубой, след като спечелиха първите си два мача.

Голмайсторите на португалците до момента Деко, Кристияно Роналдо и Педро Паулета ще почиват. Същото важи за Кощиня и Нуно Валенте. Всички те имат по един жълт картон и при втори ще пропуснат мача от втората фаза.

2:2 за шведите и за англичаните. Такъв резултат на този етап е победа и за двата отбора. Спомням си на евро 2004 цирка м/у Шведи и Датчани "2:2 и спагетите са вън" - лозунг от публиката. РЕзултатът беше 2:2, а мачът пълен фарс, феърплей гъзъ ми angry.gif

В момента, в който Джерард отбелза, а Исаксон, който иначе е стабилен вратар, странно защо си махна ръката вместо да я сложи на птя на топката, знаех, че Ларсон ще вкара, просто беше очевидно. Той е легенда в Швеция и ако е имало уговорка, това е бил най-възможният логичен сценарии и сега Ларсон е герой! ШВедите и англичаните си се обичат и нищо не им пречи да са направили една приятна уговорка за равенство преди мача. Така хем вълкът сит (За Англия 1во място), хем агнето цяло (шведите сигурно участие на 1/8 финал). Именно моментите след 85 мин ме карат да мисля така. Следях много отблизо играта (специално заради тези мои подозрения) и смело мога да твърдя, че донякаде този мач не беше истински angry.gif

Малко параноя никога не е излишна :ph34r:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

При всички положения и двата тима се стремяха да победят , за да играят срещу Еквадор , таке че незнам .....мисля че мача не беше уреден . Нима на Шведите сега им е много добре , вярно класираха се , но пък трябва да играят срещу Германия :)

Да, но имаше вероятност да не се класират изобщо. Не е зле да се подсигуриш нали.

Мача Англия - Швеция определено поради доста съмнения относно феърплея, но добре че си ги имах тия съмнения отпреди това и играх мача Х :) . Но ми се струва, че нямаше смисъл да го уговарят - така или иначе Парагвай водеше на Тринидад с 2:0 - можеше поне в последните минути да играят футбол. Но за онова, което направиха Швеция и Дания на Европейското просто нямам думи. Нямам спомен за по-явно уговорен мач на голям форум. И когато накрая играчите от двата отбора се хванаха за ръце победоносно просто ми дойдоха в повече. Добре, че и двете театрални трупи си получиха заслуженото още на четвъртфинала. Надявам се и сега да се случи същото, колкото и да ме съмнява, че Еквадор ще бие Англия.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.