Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световно първенство по футбол Германия 2006

Featured Replies

Мдаа, онзи мач беше пълен цирк, а този събуди само съмнения :)

Арестуваха 15 английски хулигани

Немската полиция задържа 15 английски хулигани след бой на централния площад в Кьолн. 16 полицаи и един фен са ранени. Запалянковците били пияни и нападнали органите на реда. Феновете хвърляли по тях бутилки и столове. Полицаите използвали лютив спрей, за да озаптят развилнелите се хулигани.

До размириците се достигнало, след като няколко пияни англичани опитали да се качат на статуя на централния площад и да я окичат с националния флаг. Един от тях изпуснал бутилка с бира върху хората долу

Роналдиньо:

Имам най-хубавите зъби на света

Звездата на Бразилия Роналдиньо призна, че не се притеснява от огромните си предни зъби. "Имам големи, силни, здрави и чисти зъби, защото редовно ходя на зъболекар. Никой няма такива хубави зъби и никой не е красив като мен. Защо мислите, че хората ми се смеят? Напротив, има хора, които харесват моите зъби", заяви Роналдиньо в интервю пред списание "Рунд".

"Наистина, понякога се опитват да ме извадят от равновесие по време на мач. Това обаче въобще не ми влияе. Никога не съм се чувствал нещастен заради зъбите cи. Все пак съм футболист, а не фотомодел", завършва Роналдиньо.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• Отговори 301
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ей голям гаф направи съдията на мача!

Тоз съдия ми е бил винаги противен и най-мекото което мога да кажа че е смотан и голям п.........ст!!! :down:angry.gif

Ей голям гаф направи съдията на мача!

Тоз съдия ми е бил винаги противен и най-мекото което мога да кажа че е смотан и голям п.........ст!!! :down:angry.gif

подкрепям ... от 3 дузпи само една даде ...

Но Кюъл от третия опит не сгреши :down:

ми Браво..макар, че Австралииците трябваше да бият..поне 3 да бяха головете..

Fernando, аз имам предвид формалното решение, никой от вас не го ли видя!

" Възможно е срещата между Хърватия и Австралия, която завърши при резултат 2:2 и която прати Австралия на осминафинал срещу Италия, да се преиграе. Причина за това е формално нарушение на правилата на футболната игра, което допусна реферът Греъм Пол.

В 90-ата минута на мача той показа втори жълт и съответно червен картон на Йосип Шимунич. Играчът на Хърватия обаче не напусна терена и доигра срещата. С последния съдийски сигнал той получи и трети жълт и втори червен картон. Така след изгонването на Дарио Шимич и Брет Емертън на терена бяха останали по 10 човека и от двата отбора. Хърватите обаче трябваше да изиграят трите минути продължение с 9 човека, а това не се случи. " - http://sportni.bg/worldcup е източника

Трябва да се преиграе тоя мач, това е толкова голям гаф! То два три гола можеха да станат за тия три минути !!!!

Той мача накрая излезе от контрол, все пак е Световно първенство!!

Fernando, аз имам предвид формалното решение, никой от вас не го ли видя!

" Възможно е срещата между Хърватия и Австралия, която завърши при резултат 2:2 и която прати Австралия на осминафинал срещу Италия, да се преиграе. Причина за това е формално нарушение на правилата на футболната игра, което допусна реферът Греъм Пол.

В 90-ата минута на мача той показа втори жълт и съответно червен картон на Йосип Шимунич. Играчът на Хърватия обаче не напусна терена и доигра срещата. С последния съдийски сигнал той получи и трети жълт и втори червен картон. Така след изгонването на Дарио Шимич и Брет Емертън на терена бяха останали по 10 човека и от двата отбора. Хърватите обаче трябваше да изиграят трите минути продължение с 9 човека, а това не се случи. " - http://sportni.bg/worldcup е източника

Трябва да се преиграе тоя мач, това е толкова голям гаф! То два три гола можеха да станат за тия три минути !!!!

Той мача накрая излезе от контрол, все пак е Световно първенство!!

Хахахаха това ми прилича на случката от мача Славия Прага - Левски ;) Когато играч на чехите трябваше да го изгони съдията ... но и той си забрави ;)

А иначе шансът мача да се преиграе е 0.00%

Отборът на Испания си осигури първото място в Група “Н” след първите два мача и в днешния мач срещу Саудитска Арабия наставникът Луис Арагонес може да си позволи да експериментира с титулярния състав, като пусне в игра някои от резервните футболисти на тима.

Арагонес вече обяви, че ще направи промени в състава. На по-старите футболисти ще бъде дадена почивка, за да могат младите да се изявят на големия футболен форум.

Със сигурност атаката на “ла фурия” ще бъде водена от Раул Гонзалес, който може да стане реализатор №1 в историята на испанския национален отбор, ако успее да отбележи поне един гол.

Отборът на Маркос Пакета пък ще опита да завърши участието си на Световното първенство с добър резултат, след като досега постигна равенство 2:2 с Тунис и разгромна загуба с 0:4 от Украйна.

Очаква се наставникът Пакета да върне на вратата легендарния ветеран МохамедАл Даея, който има записани 180 мача за националния отбор, с цел да бъде спряно мощното нападение на испанците, отбелязало 7 гола в 2 мача.

Мачът е с начален час 17:00 на “Фритц-Валтер щадион” в Кайзерслаутерн.

Вероятни състави:

Испания: Канисарес, Салгадо, Антонио Лопес, Хуанито, Марчена, Албелда, Иниеста, Фабрегас, Рейес, Хоакин, Раул

Саудитска Арабия: Ал Даея, Ал Дуки, Тукер, Ал Монташари, Сулеймани, Нур, Азис, Карири, Ал Темят, Ал Катани, Ал Джабер

Аржентина - Мексико - 1:1

Жалко, Аржентина не трябваше да се дават на Мексико..

Аржентина - Мексико - 1:1

Жалко, Аржентина не трябваше да се дават на Мексико..

Че къде са се дали?

Много интересен четвъртфинал ще бъде Германия - Аржентина!

По въпроса за съдията и аз мисля, че цялото му съдийство беше скандално, обаче за формалното нарушение ощетените са Австралийците, а НЕ хърватите, така че е глупаво специално за формалното нарушение да се иска преиграване! То от самото начало беше ясно, че няма се преиграе.

И аз исках много хърватите да бият, но... sad.gif

Моето мнение за вчерашният мач между Мексико и Аржентина е ,че съдията повлия на крайния изход на двубоя като не изгони Габриел Хайнце,който направи нарушение за абсолютен червен картон.

Браво Аржентина !!! :computer2: Озориха се малко , но наистина гола на Макси беше невероятен и реши мача , сега на четвърт финал , като отстранят и Германия....... :sobbing:

Моето мнение за вчерашният мач между Мексико и Аржентина е ,че съдията повлия на крайния изход на двубоя като не изгони Габриел Хайнце,който направи нарушение за абсолютен червен картон.

А не повлия ли на крайния изход отменяйки чист гол на Аржентина - щеше да спести половин час игра, но пък и нямаше да видим уникалния гол на Макси Родригез

Отмененият гол на Аржентина беше доста по-късно,за разлика от заслужения червен картон на Хайнце,които беше в началото на второто полувреме.

Засега Англия - Еквадор 0:0. Аз лично съм за Еквадор :P

Засега Англия - Еквадор 0:0. Аз лично съм за Еквадор ;)

1:0 напълно заслужено :)

Виктория май много се зарадва :P

Засега Англия - Еквадор 0:0. Аз лично съм за Еквадор ;)

И аз бях за Еквадор.Англичаните не ги харесвам,големите звезди,чупки и стойки на терена,а не могат да играят.Никога не са имали добър национален отбор,една титла 66 година като домакини. sad.gif

Какаъв мач само направиха Холандия и Португалия....всичко си имаше - и бои , и картони , и гол даже !!! По-добрия според мен продължи :)

Португалия победи Холандия в скандален мач

26.06.2006 00:11

Португалия изстрада своя триумф над Холандия в най-драматичния за този Мондиал мач. Съдията Валентин Иванов вдигна общо четири червени картона и бе на път да изпусне контрола над мача.

Голът на триумфа бе дело на Маниш в 23 минута, когато играчът завърши блестяща атака на нахлуващия отляво Деко. До почивката португалците владееха по-малко топката, но направиха по-опасните атаки към вратата на Ван дер Сар.

В края на полувремето Кощиня бе изгонен за втори жълт картон, след като минути преди това реферът Валентин Иванов прости на играча нарисувано за санкция нарушение.

През втората част холандците продължиха да са по-настоятелни, но така и не достигаха до чисти ситуации. Мачът пък се превърна в истинска корида, след като бяха показани още три червени картона на Деко, Боларус и Бронхорст.

На няколо пъти играчите на двата тима бяха на път да се сбият, все пак до по-големи ексцесии не се стигна, но цялата тази неразбория бе за сметка на чисто футболните ситуации. Докрая Холандия продължи да окупира вратата на Рикардо, но португалците одържаха фронта и изстрадаха своя четвъртфинал.

0000024639article9fh.jpg

Кристиано Роналдо напусна срещата разплакан, след като холандски футболист го контузи в бедрото. Снимка: Elmundo

Източник:dnes.bg

Редактирано от dundi_d (преглед на промените)

този Буларуз трябваше да го изгонят още след фала срещу Кристиано Роналдо ... а не да чакат толкова ...

Иначе аз дори познах и точният резултат на мача , за което се радвам много ;)

Най-много ми хареса като видях Деко , Буларуз и ван Бронхорст как седят и гледат и си говорят , просто незабравима гледка :blink:

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Най-много ми хареса като видях Деко , Буларуз и ван Бронхорст как седят и гледат и си говорят , просто незабравима гледка

Да наистина , но те са си съотборници , като изключим Буларуз !! Нарошението което тои извърши бе наистина много грубо , но на мен Буларуз много ме впечатли със играта си :blink:

Май съдиите с дружни усилия ще дотикат Италия до финала :)

lpa, Честито за "победата" на Холандия :)

За Италия бях, но нечестно беше поставена тази дузпа..

lpa, Честито за "победата" на Холандия ;)

Преди да се подиграваш изчакай да видим Гана да не направят някоя изненада :P

А за Австралия - Италия няма да коментирам ... защото съм много афектиран в момента angry.gif

Иначе безобразно водене на мача от Липи ... явно все още мрази Пипо ...

Преди да се подиграваш изчакай да видим Гана да не направят някоя изненада ;)

Аз не се подигравам, но какво да направя, че го разбираш така :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.