Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световно първенство по футбол Германия 2006

Featured Replies

Аз не се подигравам, но какво да направя, че го разбираш така :speak:

А какво значи да честитиш загуба ? ohmy.gif

Предполагам не е и утешение :baby:

• Отговори 301
  • Прегледи 19,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ами време беше да ги подпрат малко италианците,след като преди 4 години ги заклаха съдиите срещу Южна Корея на четвъртфинала...И в този мач изгониха доста пресилено Матераци,нарушението в никакъв случай не беше за директен червен картон.Иначе дузпата наистина беше смешна...

Въобще на това световно е най-слабото съдийство,което някога съм гледал,а все пак гледам мачове от 1988 година... А за Липи нямам думи - при система 4 4 2 пуска двама тежки централни нападатели - Джилардино и Тони, после сменя Джилардино с друг "танк" - Якуинта...Смях!!! При такава система винаги се играе с един таран и един по-нисък и маневрен нападател - в случая Инндзаги е в страхотна форма и е логично да бъде титуляр - срещу Чехия го пуснаха в края на мача и се видя,че е гениален...

Въпреки всичко обаче - Forza Italia!!! :speak:

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Малееее как се нервирах след тоя мач !!! :speak: Как може такова нещо ???? :baby: Цяло второ полувремее Австралииците владеят инициятивата и в 94 минута този нескопосан съдия ще отсъди нереална дузпа!!! Сега може Италянците да са 3 -кратни шампиони , но пък това бе нелепо !!! Ако зависише от мен този съдия да го бяха сложили под домашен арест до края на Световното :clap:

Ами време беше да ги подпрат малко италианците,след като преди 4 години ги заклаха съдиите срещу Южна Корея на четвъртфинала...И в този мач изгониха доста пресилено Матераци,нарушението в никакъв случай не беше за директен червен картон.Иначе дузпата наистина беше смешна...

Въобще на това световно е най-слабото съдийство,което някога съм гледал,а все пак гледам мачове от 1988 година... А за Липи нямам думи - при система 4 4 2 пуска двама тежки централни нападатели - Джилардино и Тони, после сменя Джилардино с друг "танк" - Якуинта...Смях!!! При такава система винаги се играе с един таран и един по-нисък и маневрен нападател - в случая Инндзаги е в страхотна форма и е логично да бъде титуляр - срещу Чехия го пуснаха в края на мача и се видя,че е гениален...

Въпреки всичко обаче - Forza Italia!!! :rolleyes:

Абсолютно те подкрепям WhiteHart. И аз съм за Италия но е очевадно, че дузпата беше измислена, но и по-смешни съм виждал ;) Все пак всички, които не подкрепят Италия и се утешават, че съдиите са помогнали на Италия - нека видят червения картон на Матераци. Истината е, че съдийството на мондиала е безобразно и този мач е поредното доказателство за това

Аз да се включа набързо :rolleyes:

Холандците се радвам, че отпаднаха, с дървета в нападение вместо футблисти, нямаше и смисъл да продължават, само се измъчвах при гледането на този мач. Иначе си имаше всичко присъщо за българските регионални дивизии: "бой", много картони, пак "бой", невероятни пропуски, "бой", симулации и прочие. За Чехите още ме е яд, но и те сами са си виновни. Италианците трябва да благодарят на късмета, Буфон и най-вече на съдията. Аз лично по-смешна дузпа не съм виждал.

Като цяло на итал. им дай само да влезнат в нак. поле, да се строполят и да ревнат за дузпа.

Остана само за Аржентина да държа sad.gif

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Абсолютно те подкрепям WhiteHart. И аз съм за Италия но е очевадно, че дузпата беше измислена, но и по-смешни съм виждал :rolleyes:

Явно доста мачове на Ювентус си гледал biggrin.gif

Ха-ха сега като спомена Юве и ме напуши на смях :rolleyes:

В Италия като цяло що смешни дузпи се дават, а и разкритията, околко тези далавери изясниха, че съдиите не са толкоз некадърни, колкото подкупни ;)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Психолог готви испанците за 1/8 финала

Испанците се готвят с всички сили за предстоящия 1/8 финален мач срещу Франция. Двубоят е очакван с много голям интерес, а победителят от него ще срещне най-вероятно 5-кратния световен шампион Бразилия в следващия кръг.

Селекционерът Луис Арагонес обаче иска неговите момчета най-вече да са устойчиви психически и да вярват в успеха. Затова той дори се е обърнал към услугите на психолог. От вчера към отбора се присъедини известният специалист Леонард Зайковски, който трябва да се запознае отблизо с обстановката.

Най-добрият спортен психолог в страната трябва да успокои футболистите и да свали напрежението от тях, за да могат те да покажат най-доброто от себе си. Точно от това се притеснява най-много и треньорът Арагонес.

Според него испанците няма да имат проблеми срещу французите в случай, че разкрият истинските си възможности. А за да стане това ,Зайковски трябва да свърши своята работа.

Vamos La furia Roja :rolleyes:

И аз бях за Еквадор.Англичаните не ги харесвам,големите звезди,чупки и стойки на терена,а не могат да играят.Никога не са имали добър национален отбор,една титла 66 година като домакини. sad.gif

И аз така мисля. Много ме дразнят коментаторите, които от години показват явното си абе направо очевидно пристрастие към Англия. Я си спомнете на миналото Евро като играха Португалия - Англия мач, завършил с дузпи коментаторът как викаше за Англия - а и аз никога не съм бил за тях, макар че харесвам английския клубен футбол.

Португалците по-заслужаваха победата според мен и така беше справедливо, макар че такова шоу не бях гледал досега (или поне не си спомням). Според мен макар и без 2-ма от основните си играчи (заради червени картони) португалците няма да имат проблеми срещу Анлия. ;)

А италианската дузпа наистина беше смешна! Той оня ако искаше да играе за топката можеше да си вдигне спокойно крака, а той какво - нарочно се спъна във вратаря. Не беше особено професионална симулацията, но съдията не знам какво да кажа за него - май е имал пристрастия... :clap:

Сега се сетих и за още една такава дузпа, извън Италия - Реал Мадрид - Валенсия, мисля че беше преди 2 години. Мача беше от голямо значение и хоп в последната минута (сензационно) дузпа за Реал. Спомням си само Раул как се строполи на земята, а то даже май нямаше играч на Валенсия наблизо. Особено много ме впечатли изказването на Раул след мача: "Това е най-чистата дузпа, която съм виждал през живота си" :eek: Така, че не бива да подценяваме "качествата" на испанските съдии при даването на "съмнителни" дузпи. Не забравяите и че на Италия - Австралия съдията също беше испанец :) ХАха туко щу видях нещо много много много интересно Italy - Australia - referee Luis Medina Cantalejo (Spain); Spain - France - referee Roberto Rosetti (Italy) :):):):) Дали пък, ако Испания изпадне в затрудено положение няма да получи едно братско съдийско рамо biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Сега се сетих и за още една такава дузпа, извън Италия - Реал Мадрид - Валенсия, мисля че беше преди 2 години. Мача беше от голямо значение и хоп в последната минута (сензационно) дузпа за Реал. Спомням си само Раул как се строполи на земята, а то даже май нямаше играч на Валенсия наблизо. Особено много ме впечатли изказването на Раул след мача: "Това е най-чистата дузпа, която съм виждал през живота си" :wors: Така, че не бива да подценяваме "качествата" на испанските съдии при даването на "съмнителни" дузпи. Не забравяите и че на Италия - Австралия съдията също беше испанец :) ХАха туко щу видях нещо много много много интересно Italy - Australia - referee Luis Medina Cantalejo (Spain); Spain - France - referee Roberto Rosetti (Italy) :):):):) Дали пък, ако Испания изпадне в затрудено положение няма да получи едно братско съдийско рамо biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Много добре си го спомням този мач ... колко ядове брах тогава не е истина ...

А иначе това със съдиите дано да е така , та поне да ги бием тия петли :angry:

Капитанът Бекъм вкарва от фаул единствения гол срещу Еквадор

Англия стигна до четвъртфинал на световното първенство. Отборът на треньора Свен-Горан Ериксон направи една атака и половина за 90 минути, но все пак победи Еквадор с 1:0. Съдбата също помогна на островитяните, които записаха поредния си безличен мач в Германия.

Еквадор отново показа, че е добре организиран, корав и мощен физически тим. В същото време треньорът на Англия Ериксон за пореден път разбърка състава, без да постигне качествена игра. В атака Англия предложи епизодични проблясъци (най-вече на Руни), съчетани с много топки, изритани напосоки. Отбраната бе учудващо крехка, а вратарят Робинсън - несигурен. Особено фрапантна бе неадекватната игра на централния защитник Тери. В един епизод той нещо се подхлъзна и се наложи хвърлилият се самоотвержено Ашли Коул и напречната греда да спасяват тима му.

Англия на терена - това е скърцане със зъби. Островитяните показват точно обратното на онова, което прави Германия. ("Играем с радост", каза селекционерът Клинсман след успеха над Швеция.) Май лъскавият телевизионен продукт Висша лига е едно, а действителният футбол - нещо съвсем различно.

Ериксон и неговият помощник и наследник Стив Макларън на пейката демонстрираха желязно самообладание, играчите им - не. Краката им сякаш бяха налети с олово и топката категорично отказваше да ги слуша. Точно тогава капитанът Бекъм, който се беше позагубил на терена, стреля от фаул и се превърна в герой. Ериксон изпадна в истерия. Докога ще продължава да лази Англия, не е ясно.

На това световно Англия наистина е отчаиваща ! Все най-лесния жребии им се пада и все с много и късмет мъки успяват да го преодолеят! Мисля дори , че са по-зле и от Италия :angry: Не съм за момчетата от острова , но отбор като Англия нме трябва да "лази" както се изрази lpa

Часът на истината за Раул и Испания

Зидан се завръща, само Анри в атака за Франция

460x460.jpg2393810921.jpg

Испания излиза днес срещу Франция в ключов 1/8-финал.

Двубоят в Хановер ще даде отговор на въпроса доколко реални са амбициите на двата тима да постигнат нещо значимо на световното първенство.

За футболист като Раул, на когото предстои да изиграе своя 99-и мач с националния отбор и който е топстрелец за страната си и в Шампионската лига, срещата е по-особена значение. В деня на мача (б.р. 27 юни) капитанът на Испания навършва 29 г.

И най-желаният подарък за рожденика ще бъде една победа. Успехите с "червените фурии" са единствената болка на нападателя, който е спечелил всичко възможно с Реал (М).

Мачът срещу Франция е идеалната възможност за Раул да промени своята съдба и тази на Испания. Един реванш за последния официален сблъсък между двата тима, когато "петлите" спечелиха 1/4-финала (2:1) на Евро 2000, а точно нападателят на Реал изпусна дузпа в 90-ата минута.

Раул иначе има 44 гола в досегашните си 98 мача за Испания.

"Фуриите" не са прескачали 1/4-финалите на мондиали при последните си 9 участия. Тимът е разполагал с отлични играчи, но си е спечелил репутацията на неудачник, който все не успява да реализира потенциала си.

В четвъртък се навършват и 22 г., откакто Испания загуби финала на Евро'84 точно от Франция (0:2). Преди 4 г. на мондиала "фуриите", макар и скандално, отпаднаха от съдомакина Южна Корея след дузпи.

Раул обаче пропусна резила заради контузия.

Съотборникът на испанеца в Реал - Зинедин Зидан, се изправя срещу него, завръщайки се след изтърпяно наказание.

За легендарния халф на Фpанция всеки мач на "петлите" е последен, след като обяви, че се оттегля от тима.

Съставът на Доменек показа срещу Того (2:0), че излиза от кризата и срещата в Хановер ще бъде лакмус за възможностите на "сините".

Зизу попълва петорката в халфовата линия, а в атака ще бъде само Тиери Анри - с тази тактика французите искат да продължат серията си от 5 мача без загуба срещу съседите.

"Вървим възходящо и аз вярвам, че така ще бъде и занапред. Срещу Испания не искаме да изиграем перфектния си мач - него трябва да го запазим за финала на 9 юли", оптимист е селекционерът Реймон Доменек.

ДОСЕГАШНИ СРЕЩИ ПО МЕЖДУ ИМ

30.04.1922 Франция - Испания 0:4 К

29.01.1923 Испания - Франция 3:0 К

22.05.1927 Франция - Испания 1:4 К

14.04.1929 Испания - Франция 8:1 К

23.04.1933 Франция - Испания 1:0 К

24.01.1935 Испания - Франция 2:0 К

15.03.1942 Испания - Франция 4:0 К

19.06.1949 Франция - Испания 1:5 К

17.03.1955 Испания - Франция 1:2 К

13.03.1958 Франция - Испания 2:2 К

17.12.1959 Франция - Испания 4:3 К

02.04.1961 Испания - Франция 2:0 К

10.12.1961 Франция - Испания 1:1 К

09.01.1963 Испания - Франция 0:0 К

17.10.1968 Франция - Испания 1:3 К

17.03.1971 Испания - Франция 2:2 К

08.11.1978 Франция - Испания 1:0 К

18.02.1981 Испания - Франция 1:0 К

05.10.1953 Франция - Испания 1:1 К

27.06.1984 Франция - Испания 2:0 К

23.03.1988 Франция - Испания 2:1 К

20.02.1991 Франция - Испания 3:1 ЕПкв

12.10.1991 Испания - Франция 1:2 ЕПкв

15.06.1996 Франция - Испания 1:1 ЕП

28.01.1998 Франция - Испания 1:0 К

25.06.2000 Испания - Франция 1:2 ЕП

28.03.2001 Испания - Франция 2:1 К

Баланс: 27 мача, 11 победи за Испания, 6 равенства, 10 победи за Франция, г.р. 54-32 в полза на Испания

Заб.: К - конторола, ЕП - европейско първенство, ЕПкв - квалификации за ЕП

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Ми хаиде Fernando успех на Испанците :wors: Ще им стискам палци , защото въпреки всичко Французите в сегашния си вид не заслужаваха да се класират и за 1/8 финалите :angry:

Португалия изхвърли 1:0 Холандия в кървав мач

Кристияно Роналдо напусна терена контузен още в 34-ата мин и се разплака. Травмата бе предизвикана от грубо нарушение на Буларуз

Руският рефер Валентин Иванов съвсем изпусна контрол, показа 16 жълти и 4 червени картона

Португалия победи Холандия с 1:0 в най-грубия мач на световното досега и ще играе четвъртфинал с Англия на 1 юли в Гелзенкирхен. Съдията Валентин Иванов (Рус) счупи световния рекорд, като показа 16 жълти и 4 червени картона и в средата на втората част съвсем изпусна контрола. Футбол се играеше само в началото на първата част. Холандците бяха по-инициативният отбор и владееха повече топката, но често бъркаха в последния пас и завършващия удар. Португалия поведе в 23-ата минута чрез Маниш. Още към края на първата част мачът започна да се превръща в мъчение за играчите и публиката. Халфът на Португалия Кощиня получи втори жълт картон за игра с ръка и напусна терена, но можеше да бъде изгонен и по-рано. Играта съвсем загрубя след почивката. Фиго не издържа на напрежението и удари с глава Марк ван Бомел, но съдията го пожали - жълт картон. В 64-ата минута защитникът на Холандия Халид Буларуз удари с лакът Фиго и получи втори жълт картон. Напрежението ескалира в 72-ата минута, когато след фаул на Деко срещу Хейтинга играчите на двата отбора се събраха и започнаха да се блъскат. Иванов се опитваше да охлади страстите с жълти картони, но трудно му се удаваше. Малко по-късно бе изгонен и Деко, а в последните минути и Ван Бронкхорст.

Торес: Ще откажем Зидан от футбола

460x460.jpg

Възроденият голмайстор на Испания Фернандо Торес даде пред FIFAworldcup.com интервю. Ел Ниньо направи разбор на двубоите на испанците в групите. Спря се и на предстоящия мач с Франция.

- Как видяхте представянето на отбора?

- Движим се според нашия предварителен план. Успяхме да съберем пълен актив от 9 точки. Направихме 2 много добри мача. Третият срещу Саудитска Арабия бе чиста формалност, но след като взехме максимума от този двубой, значи всичко е наред.

- Как виждате своето участие и мислите ли да станете голмайстор?

- Радвам се на головете, които отбелязах. Също и на това, че играх в трите мача. За да стана голмайстор на първенството, трябва да стигнем доста далеч. Ще се радвам да бъда в челото на голмайсторите, защото това ще означава, че Испания може да стане световен шампион. Дано тези две неща се случат.

- Какво мислите за вашия съперник?

- Франция има отличен отбор, но в момента не се представя много добре. В този смисъл бих искал да ги избегнем, защото ще бъдат много амбицирани. В този смисъл Франция може да ни бие. Но аз мисля, че ще откажем Зидан от футбола - знам колко е важно това първенство за него, защото е последната му възможност да играе на най-високо ниво, но ще го разочароваме.

- Каква схема по ви харесва - 4-3-3 с Давид Вия и Луис Гарсия или с фланговите играчи Хоакин и Рейес?

- Просто да играя, другото не е важно. Системата зависи от представянето и резултатите, а треньорът решава.

- Вие сте най-хваленият отбор в Германия?

- Може би публиката си изгради мнение благодарение на първите два мача, които изиграхме на ниво. Силните тимове обаче са тези, които са печелили световната купа. А ние не сме. Значи не сме фаворит.

- Испания ще премине ли психологическата бариера на 1/4-финалите?

- Все още не сме преодолели 1/8-финала. Ако играем така, няма да ни е трудно с така наречената бариера 1/4-финали. Може да нямаме проблеми и със световната купа.

PS: 10x за палците ToBy :angry:

Fernando съжалявам и на мен Испания ми харесваха. sad.gif

Оле... sad.gif Каква загуба само, тцтцтц, как можаха да се оставят на французите..

Този макаронаджия как ме изнерви не е истина ............ да даде такъв фал срещу Анри боже мой ... та те дори не го удариха ... нормално Франция са по-опитен отбор от 1 положение направиха 3 гола ...

2-рият от които още не мога да го приема как стана след този смешен фал , за третият е разбираемо Испанците тръгнаха в нападение всички , нормално беше.

Но изключително слабо представяне на Ла Фурия , никакви шансове за нападението , никакви взривни пробиви (изключвам само тези на Хуакин в края на мача) с такава игра шампион не се става ... също го има и този момент , че отбора е млад не са се сработили ... имат още много да учат за играта в дефанзивен план !!

И накрая да кажа нещо и за Луис Арагонес . Изобщо не ми хареса начина по който треньора водеше мача ... като видях стартовите състави не можах да повярвам , че Луис Гарсия е оставен резерва , а в игра е вече онемощелия Раул , който едвам гони топката . Също трябваше още от началото да почне със Сена , а резерва да е или Фабрегас или Шави ....

Странни смени ... защо изкара Давид Вия , а не изкара някой от опорните халфове ... просто с едно острие в лицето на Торес и с многомилионната френска дефанзива нямаше как да стане .

Пълно разочарование мачът бе жалка гледка за мен.

Fernando, само опита спаси французите, но Испания са добър отбор, мисля че има бъдеще. Французите са много опитни, бих казал най-опитния отбор на световното, а и с всеки мач си подобряват играта, интересно ми е докаде ще стигнат!

Само не разбрах защо трябваше да се подпират бразилците при положение, че са достатъчни добри, за да им дават и аванти. А Гана завалийте, никакъв шанс днес, но и си личеше липсата на опит!

Незнам обаче на мен ми се видя голяма изненада тази попеда на французите предвит предните им мачове. Но все пак мисля, че са дотук!!!

Fernando опита нистина си каза думата , цял мач нищо особено и накрая Франция изригна . Направи ми впечатление как Виера се изтегли от последния защитник , които го пазеше и отиде на 2 -ра греда - отлично чувство за пласиране , а щом го изпуснаха във въздуха едвали някои ще може да му вземе топка :wors: Ето какво мисли Доменек :

domenech1%20copy.JPG

Аз не виждам голяма разлика между първото и второто полувреме.

Мачът вървеше по един и същи сценарий от първата минута" - каза треньорът на Франция Раймон Доменек след победата с 3:1 над Испания на 1/8-финалите на Мондиал 2006 вчера.

Нещата просто следваха естествения си ход. Ние спечелихме, защото се трудихме, защото останахме заедно и защото бяхме интелигентни. Започнахме бавно, но затова пък бяхме в топформа до края. Играчите бяха подготвени да победят Испания, а те не са лесен отбор за надиграване, така че наистина имахме много трудни моменти.

Момчетата използваха главите си и интелигентността си, за да спечелят. Те успяха да надхитрят испанците и да им попречат да играят техния си футбол. състава ми има 23-ма играчи, така че аз не искам да отличавам никой конкретно. Рибери бе на добро ниво днес, утре ще бъде някой друг. И естествено може да се очаква от Зидан да оказва влияние върху мачове като този. Фактът, че той може да вкара гол в 92-ата минута, а е на 34 години, е още една причина аз да бъда щастлив.

Не са много треньорите, които са се класирали на 1/4-финалите на световно първенство, така че това е нещо специално за мен. Ние искаме да продължим да вървим напред. Подобряваме играта си с всеки следващ мач и имаме потенциал да се представяме още по-добре. Не искам да правя прогнози, но знам, че всичко може да се случи срещу Бразилия."

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

ToBy , че изригнаха така си беше ... , но все още ме е яд като пуснат по телевизията симулацията на Анри , за която му дадоха нарушение когато "уж" Пуйол го удря в лицето а ясно се вижда ,че контакт няма, но, както и да е , дано поне Арагонес си вземе поука и друг път да не противопоставя трима в халфовата линия на шестима ... именно там се загуби двубоя :] И другия път да вземе моят любимец Висенте Родригез...

Дано поне доживеем да видим чудото Испания световен шампион :)

Доменек си остава загадка за мен, особено при определяне на състава... дано се представят достойно срещу Бразилия

ToBy , че изригнаха така си беше ... , но все още ме е яд като пуснат по телевизията симулацията на Анри , за която му дадоха нарушение когато "уж" Пуйол го удря в лицето а ясно се вижда ,че контакт няма, но, както и да е , дано поне Арагонес си вземе поука и друг път да не противопоставя трима в халфовата линия на шестима ... именно там се загуби двубоя :] И другия път да вземе моят любимец Висенте Родригез...

Дано поне доживеем да видим чудото Испания световен шампион :)

Доменек си остава загадка за мен, особено при определяне на състава... дано се представят достойно срещу Бразилия

Да тва наистина си бе пълна симулация , но ...и това е част от играта - да надхитриж съдията , не заставам зад гърба на Французите , но просто тактически те играха по-добре !

Ама срещу Бразилия , Франция могат да направят нещо по- сериозно ! Така мисля , защото и преди са го доказвали . 98 - ма естесвеено когато Бразилия пак бе смятана за фаворит , но коварният състав на петлите ги засрами . А и от мача с Испания смятам , че Франция не е показала това на ,което е способна :ph34r:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.