Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Волен Сидеров с нов среднощен скандал в София

Featured Replies

Браво. Голям компромат. Изглежда няма за какво да се хванеш, та публикуваш снимка от преди два месеца... С която между другото не знам какво ново искаш да ни кажеш... Ето, послушай малко хубава музика, може и да ти помогне: SILENZIUM The battle goes on ("Неба утреннего стяг" cover) [Official Video] - YouTube

• Отговори 314
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кой казал че е компромат ???

Казах "емблематична" . Защото по тази снимка предполагам ще протече бъдещата президентска кампания. :)

Ама толкова си разбрал де... 

А защо се надъхваш с клипове със съветска и забранена комунистическа идеология, идея си нямам  :)

преди 1 час, ncl написа:

Такива, като Волен Сидеров, трябва да забраняват. Защото са популисти и демагози.

Пак се прави на велик. На чужд гръб.

Вожда разбира се, няма скрупули да стъпи върху кръв и да и пее популистките глупости. За хора без морал и ценности, това е нормално.

А за конкретната трагедия, това не е толкова проблем на нечие членство в ЕС.

Това е сблъсък на разлчни култури, и сблъсък на цивилизацията със едно друго общество и разбирания.

Независимо кой членува или не в някакъв съюз - те са против цивилизацията като цяло.

Ето, и РФ бомбардира уж ислямисти, но няма  организирани терактове там , нали ? Защо ли ?

Ми просто защото РФ отдавна харчи милиарди за анти-ЕС пропаганда. :) А гарван гарвану око не вади.

Така че.. .принципа е друг тука... ама вожда трябва  всяка тема да подхване с познатите си опорни точки за лошия ЕС , и още по зли хамериканци...

За него поне това е сигурно отдавна , че е финансиран от путинския бюджет за пропаганда.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Трагедията в Беслан. Взривът на летище Домодедово. Бомбеният атентат срещу експреса Москва Санкт Петербург. Не са ли терористични актове?! 

на 10.07.2016 г. в 19:41, miro20 написа:

Емблематична снимка от вестник атака :

1970202.jpg

Рашисти от всички партии, обединявайте се.

На фона на развети руски знамена изотзадзе.

Българските с едно повече от руските. От кумова срама

Чакай.. ти не си им преброил георгиевските фашистки лентички .....

Иначе така е... вожда трябва да се гушне със своите... все пак не забравяй, съвсем отскоро  другарката Корнелия, и другаря Гоце са вече официални подпечатани лобисти на путинската партия Единная Россия у нас,  след посещението им в Москва.

т.е. ако не си приятел с Гоце и Корнелия, не си приятел с Пу. :)

преди 1 час, miro20 написа:

Ето, и РФ бомбардира уж ислямисти, но няма  организирани терактове там , нали ? Защо ли ?

преди 58 минути, Merryl написа:

Трагедията в Беслан. Взривът на летище Домодедово. Бомбеният атентат срещу експреса Москва Санкт Петербург. Не са ли терористични актове?! 

В другата тема задаваш въпроса защо не спрат да се гаврят с жертвите на терористичния акт в Ница. С този си пост ти направи същото, защото в тези терористични актове, които подминаваш, има загинали близо 400 човека и ранени около 200. За психическото състояние на заложниците дори не се споменава.

Не знам с кого воювате /ти и опонентите ти/, кой е русофил, кой е русофоб и на кого какво доказвате. Честно казано не ме и интересува. Просто подчертавам, че не е трудно човек да се придържа към фактите и да се опитва да бъде обективен, колкото и да е трудно. И най-вече - личното достойнство изисква да се държим така, както претендираме другите да се държат с нас.

Говоря принципно. Опонентите ти ме "впечатляват" точно, колкото и ти.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Чакай.. ти не си им преброил георгиевските фашистки лентички .....

Вярно. Това не го разбирам. Нали уж фашизма е забранена идеология. Айде Путлер да си го проповядва фашизма и рашизма в Русия. Ама насред България да се закичиш ангажирано с фашистка георгиевска лентичка...

преди 40 минути, Merryl написа:

Трагедията в Беслан

от чеченци, които сега са първи приятели на Пу, и използвани в диверсионни и др операции на спецназа.

Между другото, огромна вина за трагедията виси и на самите руски служби , ако си се интересувала от множеството публикации  по темата

Всъщност, терактовете в РФ мат много странен характер, следите на които водят обаче към много странни изводи

Някои терактове се обявяват от руските спецслужби дори преди да са се случили

Взривът на летище Домодедово

...взрив на международното летище... хм.. кой и срещу кого ? дали стана ясно все пак ? То и у нас имаше самовзривил се в Бургас. Само че срещу България ли бе този атентат ?

Бомбеният атентат срещу експреса Москва Санкт Петербург

... поета отговорност от някаква националсоциалистическа групировка част от "движение против нелегалната имиграция"...

няма  да коментирам.

Очевидно е че характера и съвременната  джихадистка война няма нищо общо с това.

То и за този атентат имаше версия, че човекът има психически отклонения и не е терористичен акт, но това не променя фактите. Не знаех, че само джихадисткият тероризъм е тероризъм. Ти си знаеш.

преди 3 минути, Merryl написа:

То и за този атентат имаше версия, че човекът има психически отклонения и не е терористичен акт, но това не променя фактите. Не знаех, че само джихадисткият тероризъм е тероризъм. Ти си знаеш.

Не съм казал такова нещо.

Никой не поставя примерно Брейвик редом с терактовете на крайните джихадисти.

Никой не спори или оправдава единия или другия, и двете са трагедии , но са в различни плоскости.

Това имам впредвид.

А в РФ са още по извратени нещата, просто защото в трагедиите са замесени родните им служби

преди 1 минута, miro20 написа:

Не съм казал такова нещо.

преди 2 часа, miro20 написа:

Ти си знаеш. Написаното стои. Както и да е.

Спекулираш. Пак да питам Брейвик поставя ли се в една плоскост с ислямския тероризъм който е в Европа ?

Показах ти че няма такива организирани от ИД и прилежащите им организации дето са за световен джихад и т.н. . Дадох ти линкове и за Беслан, и за влака, и т.н.

Пак питам -  Ето, и РФ бомбардира уж ислямисти, но няма  организирани терактове там , нали ? Защо ли ?

Миро, не ме вкарвай в твоите си въртележки. Питаш защо ислямисти не тероризират Русия и аз ти давам примери. Щом считаш, че чеченските терористи не са радикални ислямисти и това променя фактите - дишай си спокойно. Не се опитвай обаче с лабиринт от думички да ме въвлечеш в твоя водовъртеж.

Накрая ще стане като оня виц за некадърния доктор, дето като не разбрал от какво е умрял човека, попитал жена му изпотил ли се е. Тя казала, че се е изпотил преди да умре. Доктора я потупал и казал, че това е много добре.

За мен няма значение който точно залага бомбите и причинява терора.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Аха.. 1 случай в РФ опровергава принципа на 99 в Европа...

ми добре... твое си мнение.

преди 22 минути, Merryl написа:

...

Другата разлика с Беслан че чеченските терактове са в резултат и следствие от руско-чеченската война /войни/ .

Сравнено със ситуацията в Европа, това също показва не колко си приличат, а по скоро колко се различават тези примери.

Освен факта който споменах, че сега чеченците са първи приятели със РФ.  а РФ и Пу имат "малкия" ангажимент да им поемат 90 % от бюджета.

Нелоша сделка, като се замисля...

преди 16 часа, Нел написа:

Такива, като Волен Сидеров, трябва да забраняват. Защото са популисти и демагози.

Да го вкарат направо в Белене не искаш ли?!

По скоро да си го изведат в Москва заедно със Сокола

Виж, ако има някой който да вдига американското , германското, африканското знаме пред българското, и ако има някой да пропагандира а ставаме чужд  щат - да, да си ходят от България такива.

За твое съжаление, аз не виждам такива, както са съветско-турските лобисти у нас .

• 8 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.