Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Над 120 убити при атентати в Париж!

Featured Replies

преди 17 минути, Alex&Vanko^ написа:

Той ми отрови живота и говореше простотии по мой адрес и ме заплашваше!! Това не се търпи!

пиши в тая тема-искам да се самоубия-https://www.kaldata.com/forums/topic/236629-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%8F/

щото тука пишеме за шарли ебдо и насилствена смърт!

• Отговори 238
  • Прегледи 18,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 20 минути, Alex&Vanko^ написа:

Тормози ме по интернет че искал да му духам и  ме плаши с Пернишки мутри!

сега разгледах правилата на форума и той с нищо не ги нарушава!евроинтегрирай се!

О, според мен това е само началото.

Кой знае колко промити мозъци са влезли в Европа.А колко още са си чакали тук удобен момент?Ние ги пуснахме, така че нека да не се оплакваме.Ще се наложи да търпим последствията от своите действия и най-вече бездействие.

преди 17 минути, Alex&Vanko^ написа:

Какви правила аз на прокурор ще го дам!

Ако не лична саморазправа! Не ме интересува!

Скоро не са те лобутили дебеловрати горили, може би бивши ченгета, настоящи "бодигарди".

преди 2 часа, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

"" Чудя се , на какъв език да пиша за да не се тълкува точно на 180' ?? ""

Не се чуди. Ама въобще не ти трябва да се чудиш а да се скриеш и да престанеш да ръсиш твоите "проповеди" поне тогава, когато човечеството дава невинни жертви.

Много хора ти казват и пишат, че нямаш срама, а ти продължаваш и тогава, когато най не трябва да защитаваш кауза, която така или иначе е обречена! Поне си го запази за себе си, а не го изповядвай като велик пропагандатор!В темата става въпрос за  тероризмът във Франция, а не да свързваш нещата с твоя "идол" - ПУ!

Мъничко срам прояви поне в такива случаи! Утре не знаеш какво ще ти се случи на твоята глава! Не исках да пиша, не съм ни за Русия, ни за Америка, най-малко за ЕС, но ти се насра откак си се пръкнал на този форум! Приятелски ти го написах, а не от омраза!

Кои хора ? има няколко доказано субективни пропагандатора, които аргументите им към мен се ограничават единствено и само в личностни обиди и заяжданици.

Ах да.. и ти в случая си в този кюп :)

преди 9 часа, algor написа:

Жалко е да чета такива мнения...

Не, Кико, не си пати Оланд, нито Меркел, нито Путин, нито Обама, нито който и да е друг политик или президент.
Патят си загиналите мирни, обикновени хора, техните семейства и близки.

А виновен е кой?

Написах го преди и пак ще го напиша! Германия вече два пъти се опитва да унищожи Европа. Още след Първата световна война, тази държава е трябвало да последва съдбата на Прусия и Австро-Унгария. Болната амбиция на едно племе да си има империя. Пфу!

Отделно от това всички европейски лидери трябва да си понесат отговорността! Дж. Буш младши понесе ли съдебно отговорност за 11-ти септември. Дни преди атентатите е била пренебрегната новина да са в готовност. Откакто онова чучело Меркел каза: "Елате в Европа!", все едно Европа ѝ е бащиния, се случиха колко? Три атентата над европейци, нали? Кой да носи отговорност? Само малоумниците от ИД. Ами 250 000 загинали в Сирия от началото на гражданската война. И тук не говоря за конспирации - за това, че ЕС е кученцето на каишка на Саудитска Арабия и САЩ и най-прецакания след самите сирийци тук. Даже и не споменавам това... Лека им пръст на хората. Виновни са т.нар. "лидери на Европа". Олан получи най-после своето - извънреден контрол. Наред са Италия, Испания, Холандия... Европа сама падна в капана.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

То се разбира че съм в него, понеже не поддържам кликата на САЩ ! Или ти приемаш че хората сте само вие, които милеете за американската "демокрация" с М16 в ръка? Написах ти първият си пост съвсем добронамерено и не мисля да се разправяме в тема, която е много важна не само на днешният но и на бъдещите дни. Не можем ли българите да бъдем малко по сплотени и да мислим повече за България, отколкото за Америка, Русия и Нова Каледония? Само да искаме и ще стане. Но ние се явяваме най великите, най умните и най бедните през последните 60-70 години! Пожелавам лека вечер на твоята фамилия с добро чувство.

преди 12 минути, Alex&Vanko^ написа:

Хаха кой ще ме изплаши?

не виждаш ли че тука се пише за чичко Путин ,за Меркел,Сорос!спри пиенето,ще станеш като миро 22!!!:)

преди 21 минути, Alex&Vanko^ написа:

Аве аз откакто не чета вестници и не гледам новини знаете ли колко ми е добре!

като влизаш в калдата в темата за кръв и убийства все едно си изчел всички вестници докато гледаш бтв!

преди 3 часа, algor написа:

Жалко е да чета такива мнения...

Не, Кико, не си пати Оланд, нито Меркел, нито Путин, нито Обама, нито който и да е друг политик или президент.
Патят си загиналите мирни, обикновени хора, техните семейства и близки.

Не не, жалко е да става така. Отлагат всички предавания по националната телевизия, отлагат и Евровизия! Защо не отложиха предаванията, когато падна руския самолет над Египет? Единственото, което научихме от телевизията бе, че Путин е виновен, че ИД е взривила самолета, че американците засекли взрив, че имали тайни доказателства...абе изобщо, че това е малайзийския самолет номер две. И всичко това мина като някаква странична  информация, поучителна за тия, дето симпатизират малко или много на Путин и Русия. Коментатори и анализатори се изредиха да критикуват Русия и руската политика. Те и една думичка не споменаха за над двестта жертви. На устата им бе само Путин и пак Путин. А сега? Сега спираме Евровизия, Плевнелиев рони сълзи пред камерите...а защо не пророни една сълза за загиналите главно руски граждани? Не  не и не! Опитвате се отново да пропагандирате загубена кауза.В името на това, че трябва да ревем, трябва да сме мирни и тихи. Така ли е? Отново чувам глупости по телевизията,  как ИД само това чакала - да се  съюзят Русия, САЩ и сие срещу тях в наземна операция. И как тогава щял да почне наистина ислямския халифат и да завладее света. Моля? Тия чуват ли се какво говорят по националния ефир? Пак ли да стоим мирни и тихи, щото видиш ли "противника' само това чакал - да сме надигнели глава? Защото така бил написал някакъв в книгата си. И ние да стоим, да четем пропагандата на ислямистите и да им ходим по гайдата?

Какъв взрив след като американците по заповед на Сорос са ударили руският самолет с лазарен лъч от космически кораб на извънземните? 

Относно самолета разследването засега няма данни трагедията да е свързана с терористична дейност.   Руски и египетски експерти не са установили при предварителния оглед следи от взривни вещества, тъй че може спокойно да се оплачеш на Кремъл или на арменския поп за това. А относно Путин си пусни тема в отдел политика или в някое от многото там и си го възхвалявайте на воля. 

преди 6 часа, Кико написа:

Единственото, което научихме от телевизията бе, че Путин е виновен, че ИД е взривила самолета,

Ми сверявайте си пропагандата, защото се излагате. Не някой друг, а Пу до момента яростно отрича това да е терористичен акт, въпрки че насоката в разследването върви натам...

/а.. гледам си сменил аватара.. така по ти отива , както на едни други не-българи, поставящи чужди знамена , пропагандни символи ,портрети  и интереси над българските /

преди 8 часа, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

. Не можем ли българите да бъдем малко по сплотени и да мислим повече за България, отколкото за Америка, Русия и Нова Каледония? Само да искаме и ще стане

Много добре казано . Сега остава някои да се замислят колко субективни са и как поставят чужда пропаганда, лъжи и дезинформация над българските интереси.

преди 14 часа, 1Force1 написа:

Цивилизован свят няма. Той си отиде с победата на капитализма над социализма.

Този "бисер" съм го пропуснал... странно защо още от съветски времена , хората наричаха запада "цивилизован свят" , а соца -  концлагер в който човека е поставен на ниво не "човек" , а на ниво  "маси"

Като за начало се замисли от А Б В -то на соца - започваме с какво ? точно така - с "диктатура на пролетариата" , продължаваме със Сталин .... мисля нататък сам ще се сетиш .... ако можеш да мислиш ...

По темата - гледам има вече спекулации че имат чеченска връзка терористите и се припомнят едни арести от януари месец във Франция на руски граждани /чеченци /  които имали тайник с оръжие и взривчатка  http://www.gazeta.ru/politics/2015/01/20_a_6381845.shtml

Личното ми мнение е че.. сегашния теракт може би не е свързан, но в едно съм сигурен , че руснаците със сиггурност имат пряка или косвена информация. а дали ще я споделят, не съм убеден.

гледам сега във фейса направо война се разгоряла с това знаме - зер ще им върне животите ако си го лепна на котката

че и списък направили админите кои от приятелите ми в Париж в безопасност, ми убу, а за руския самолет що нямаше пак такъв списък

гледам сега във фейса направо война се разгоряла с това знаме - зер ще им върне животите ако си го лепна на котката

че и списък направили админите кои от приятелите ми в Париж в безопасност, ми убу, а за руския самолет що нямаше пак такъв списък

Опитай да се сетиш сама защо.

Ако имаш затруднения, ето ти жокер - защото всички бяха загинали.

Ами нормално. Безмозъчните капиталистически дяца, малки и по-възрастни, толкова си го могат. Всякакви очаквани и неочаквани като размер на глупостта инициативи.

То и Пу доста закъсня с реакцията си към собствените си граждани и загиналите . Няколко дена нямаше изявления, а и до момента не е признал това за терористичен акт, а за неизправност... ,За разлика от реакцията му при сваления малайзийски Боинг, няколко часа след инцидента, където нямаше дори нито един загинал гражданин, за да обясни как "РФ няма нищо общо със свалянето" :)

Ами нормално. Безмозъчните капиталистически дяца, малки и по-възрастни, толкова си го могат. Всякакви очаквани и неочаквани като размер на глупостта инициативи.

Защо не вземеш да спреш безмозъчното си тролене за капитализъм/комунизъм поне в тази тема?

преди 12 минути, Blago72 написа:

Опитай да се сетиш сама защо.

ще напишат Загинал

преди 12 минути, Blago72 написа: Опитай да се сетиш сама защо.

ще напишат Загинал

Това много ли е интересно - да ти напишат във ФБ профила - загинал?

Предполагам, досещаш се, че роднините на убитите са били уведомени часове след инцидента за печалният край на близките им. И то часове, за да е сигурно, че всички са загинали.

Е, не през Фейсбук, надявам се, че е простими.

Разликата е, че в Париж имаше пълна липса на яснота известно време, защото градът не е самолет, да имаш в базата имената и броят косми на пътниците.

преди 16 минути, Blago72 написа:

Защо не вземеш да спреш безмозъчното си тролене за капитализъм/комунизъм поне в тази тема?

Не ти е удобна истината ли. Какво сега, да взема да се гъна всякак, само да се правя, че положението е нормално, че е нормално щото какво? 

преди 17 минути, Blago72 написа:

Това много ли е интересно - да ти напишат във ФБ профила - загинал?

Предполагам, досещаш се, че роднините на убитите са били уведомени часове след инцидента за печалният край на близките им. И то часове, за да е сигурно, че всички са загинали.

Разликата е, че в Париж имаше пълна липса на яснота известно време, защото градът не е самолет, да имаш в базата имената и броят косми на пътниците.

ами както ми дават инфо за парижките ми приятели така ще ми дадат инфо и за руските ми

може да имам в приятелите си загинали, а да не знам

:(

Цитат

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Редактирано от algor
Нарушаване правилата на форума. (преглед на промените)

преди 1 час, ghostBG86 написа:

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Ами да, я да видим аз ли съм споменавал Пу и руския самолет ?? кой "умник"  си "развива тъпотиите" аз ли :):) 

https://www.kaldata.com/forums/topic/247577-над-120-убити-при-атентати-в-париж/?do=findComment&comment=3238508

https://www.kaldata.com/forums/topic/247577-над-120-убити-при-атентати-в-париж/?do=findComment&comment=3238541

https://www.kaldata.com/forums/topic/247577-над-120-убити-при-атентати-в-париж/?do=findComment&comment=3238555

Благодаря че отново показа гаменския си език , фобиите и комплексите от всяко неудобно мнение и тотална субктивност.

Редактирано от algor (преглед на промените)

преди 1 час, haidukpikaso написа:
преди 1 час, Blago72 написа:
преди 17 минути, Blago72 написа: Това много ли е интересно - да ти напишат във ФБ профила - загинал?

ами както ми дават инфо за парижките ми приятели така ще ми дадат инфо и за руските ми

може да имам в приятелите си загинали, а да не знам

[emoji20]

Как предлагаш да стане:

1. Да могат всички умрели да се тагнат - май няма да сработи.

2. Всеки руски гражданин да се тагне, че не е жертва - пак не мисля, че ще сработи.

преди 1 час, ghostBG86 написа:

Ти ли питаш това?!

Във всеки форум с нормална модерация профилът ти щеше да е в залата на "славата", навеки лишавайки ни от простотията и злобата, която се лее от него.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.