Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

Малко разминаване стана :headphones: @orbifan - Като за начало сайта да не изисква последната версия на флаш :rolleyes: @yuks - смени шрифта на надписа в хедъра - comic sans е възможно най-неподходящият избор. Не знам дали да имаш акаунт в сайта е много важно, но ако можеш login менюто го "избутай" някъде по-надолу. Смени си favicon-а - може да е малка подробност, но все пак...

Редактирано от pemo (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бихте ли дали някакво предложение какво трябва да се подобри в този сайт за да стане малко по - добър.

/това не е реклама на сайта просто искам малко градивна критика/

Имам упреки към screenshot-овете и различните картинки, които си наредил на първата страница и не само на нея направи ги в такъв размер какъвто ти трябват а не ги мачкай, щото виж ги кви са назъбени. Не е много от голямо значение, но пък не е професионално :)

ето за това ти говоря: Публикувано изображение

а всъщност ти си я направил така

Иначе стила ми харесва като цяло :wors: не разбирам много от готови темплейти, за това ще те питам това готов ли е, или си е собсвен дизайн?

Дизайна е отчасти мой отчасти готов :ph34r: Ще вземе впредвид критиката и ще ги оправя :) а регистрацията не е най - важното в сайта + това за да свалиш някой файл не се изисква регистрация ;) но какво да сложа не негово място ?

Ами според мен нищо не слагай да си стои така, но ако толкова искаш да го махнеш го махни ии просто премести долните надписи до горе. :)

@pemo А с какъв шрифт предлагаш да го направя ???

Бихте ли дали някакво предложение какво трябва да се подобри в този сайт за да стане малко по - добър.

/това не е реклама на сайта просто искам малко градивна критика/

Като цяло сайта ми харесва. :) Смени цветовете на бутоните, ако сложиш и още някой няма да е лошо. ;) Направи, като мишката е върху бутона да е друг цвят. :wors:

Кажете мнение за този сайт. :))

Качи модула "Последно добавени" най-отгоре. Регистрацията не ти е толкоз важна. Шрифта на заглавието го смени със някой "купешки" Пример - Cambria, Corbel, Future SP, SP Optimal... това са си професионални шрифтове. Пък ако нямаш турни един Impact, той поне си върви с windows-a

@pemo

А с какъв шрифт предлагаш да го направя ???

И на мен първият шрифт, който ми идва на главата, е Impact. Ето един пример как би изглеждало... Естествено може и без специален стил на фонта (gradient, stroke и shadows)

Добре е ама е малко тежичък. Надявам се като го обновиш да стане по-добър! Успех! :wors:

Здравейте! То и аз "барабар Петко с мъжете", ама ми поръчаха и направих сайта на Пътуващия театър. През Операта не го виждам, ама през Интернет експлорера си е много добре, т.е. така както съм го правила. Така, де ако на някой му се разглежда - да го види www.dptheatre.hit.bg пък ако някой нещо мнго го дразни - да каже! Предварително благодаря! N.B. Обещавам и аз да се обаждам ако ме пита някой нещо...

Здравейте! То и аз "барабар Петко с мъжете", ама ми поръчаха и направих сайта на Пътуващия театър. През Операта не го виждам, ама през Интернет експлорера си е много добре, т.е. така както съм го правила. Така, де ако на някой му се разглежда - да го види www.dptheatre.hit.bg пък ако някой нещо мнго го дразни - да каже!

Предварително благодаря!

N.B. Обещавам и аз да се обаждам ако ме пита някой нещо...

Не работи адреса!

давайте мнения: CooLForuM

Ами ще ти кажа - PHPBB форум със скин "Xbox Xtreme" Какво очакваш? Браво, супер гениално! Как го направи, как успя?

За мен това си е жива реклама на форума. То не знам колко от нас са правили скинове за форуми :rolleyes:

еми аз не мога да правя скинове за форуми ... и за това използвам готов ...

Ами щом ползваш готов какво мнение искаш тогава? Курдисал си някфа анимкацийка горе и айде вече "кажете ко мислите за сайта ми".Щом веднага познах кой е шаблона щом го видях, представи си какво си променял по него... И аз понякога ползвам шаблони, ама пък не пускам теми да кажата потребителите колко як е скина дето съм сложил

Аз. Публикувано изображение

Форума към silviamusic.hit.bg е мое дело :) От-до.

Лично аз съм изграждал всеки елемент ;)

Пич не четеш ли, че се отнася за "COOL FORUM" не за твоя. Публикувано изображение

Чета,но искам да покажа,че все още има такива,които сами си правят всичко. :clap:

Е не си само ти ;) Така требва иначе ;)

Ами дизайна е хубав, но как разбра, че е твой? - http://themes.beccary.com/

А какъв е този коментар в CSS файла?

/*  
Theme Name: Almost Spring
Theme URI: http://beccary.com/goodies/wordpress-themes/
Description: A two column theme. Light and simple with greens and oranges. 
Version: 1.1
Author: Becca Wei
Author URI: http://beccary.com
*/

Иначе дизайна наистина е хубав :sobbing:

За форума или за сайта става на въпрос? :computer2:

Ами изтрил си е мнението :computer2:

Требеше да го цитирам, ама не се усетих. Сайта е http://mafianame.com и потребителя твърдеше, че дизайна е негов и иска мнение (каквото и да е).

П.П. Изтрих си мнението, защото едно, че темата стана като чат и второ след като потребителя си е изтрил поста със въпроса и сайта от моя коментар няма смисъл

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

Харесва ли ви как се комбинира плейъра на портфолиото ми на адрес: http://sharkydesign.pmg-blg.com/ Използвал съм 2 фрейма: 1 за плейъра и 1 за главната страница. Не съм го много изпипал можеше и по-добре да стане като например в горния фрейм минат всички менюта и логото ама май щеше да има други проблеми. Главния проблем е, че сайта не беше замислен да има плейър в него, ама нещо ми прищтрака че искам музика да има в него :P и сложих. Поне плейърчето е супер. Вади по-хубав звък и от Winamp :)

На мен ми харесва съчетанието, но ти сам каза, може да го преместиш точно под логото и над бутоните, но според мен и там си е добре :clap:. Лошото е че си харесах 1-2 песни а немога да си ги изтегля от сървъра дето си ги качил, а не зная имената им и немога да си ги дръпна от нета Публикувано изображение . Ако можеш прати ми списъка с песните дето си ги сложил :clap: Mерси!

На мен ми харесва съчетанието, но ти сам каза, може да го преместиш точно под логото и над бутоните, но според мен и там си е добре :). Лошото е че си харесах 1-2 песни а немога да си ги изтегля от сървъра дето си ги качил, а не зная имената им и немога да си ги дръпна от нета Публикувано изображение . Ако можеш прати ми списъка с песните дето си ги сложил :lol6: Mерси!

Може да ги дръпнеш от http://sharkydesign.pmg-blg.com/resource/music/song1.mp3, song2.mp3, ...., song10.mp3 Плейлистът е http://sharkydesign.pmg-blg.com/resource/music/playlist.xml като показва песента, която върви в момента. ;) Абе иначе плейъра е много добър и добре се получи амаима много тъпи разминавания в Мозилата и ИЕ6, дето се мъчих да ги оправя 2 часа и нищо не стана сменявах magin-top, margin-bottom, padding-top, padding-bottom, top всичко дето има значение за положението на лейъра ама не става как требе, а иначе на майн фрейма съм го направил ама не си спомням тогава как стана и сега не мога да го намеря Публикувано изображение е тва е тъпото Верно разминаванията не са фатални ама е тъпо да е различно на различните браузъри.

Така е, не е много професионално да се разминават, но и аз немога да ти помогна Публикувано изображение sorry не съм много на вътре точно в това.

А иначе да ти благодаря за линковете, свалих си песничката, която ми трябваше :lol6: .

Очаквам мнения ви за този сайт

Приема се всичко от критики до похвали и т.н... сайта още е в процес!

Благодаря предварително за коментарите ви!

Очаквам мнения ви за този сайт

Приема се всичко от критики до похвали и т.н... сайта още е в процес!

Благодаря предварително за коментарите ви!

Синьото на линковете е много тъмно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.