Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

http://xsakex.data.bg/site/xsakex-v2.3.jpg

Дойде ми идея да сложа малко ефектче на основата. Пък и смених цвета на страничната колона

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така определено е много добре. Сивото и жълтото си пасват доста. Още повече, че и на хедъра ти основните цветове са такива.

http://xsakex.data.bg/site/xsakex-v2.3.jpg

Дойде ми идея да сложа малко ефектче на основата. Пък и смених цвета на страничната колона

Така е идеално!

Браво! :):angel19::yanim: :yanim:

Линка не работи...

няколко неща : 1 - логото да е с по-висока резолюция 2 - фонът е много дразнещ и като цяло цветовата схема не е добре комбинирана 3 - получил ли си разрешение да публикуваш материалите от авторите им? 4 - блокът под логото - анкетата и другите работи по-добре да отиде около или под материалите това е мое мнение, надявам се да го уважиш

На страница "Любителски схеми" поправи Дроплеров на Доплеров /от ефект на Доплер/

Сори за пропуска. Линка еElectronicArt

Много мерси :)

НЕ е подреден! И тва не е професионален дизайн, но тва е ясно :)

НЕ е подреден! И тва не е професионален дизайн, но тва е ясно :)

Пправ си . И на мен така ми се струва . В скоро време ще го оправя.

@iwkom

- Цветовата комбинация куца. Отиди в http://colorcombos.com/ и си избери нещо подходящо за сайт.

- Хедърът също не става - имам чуството, че е направен в по-малък размер и е разтегнат до по-голям.

- Няма никаква връзка между отделните елементи на сайта, особено с тези часовници и броячи под чудноватите квадратчета под хедъра.

- Типографията... serif и sans-serif (от фамилиите Times срещу Arial) просто не вървят заедно.

- В сорс кода виждам div, виждам таблици, CSS, javascript и всичко това разпиляно във всеки отделен ред.

Накратко казано: добър опит, но прочети малко статии / направо една книга за HTML & CSS, след това пробвай наново ;]

Нека и аз д си кажа мнението!

Мисля че сайта е прекалено претрупан с излишни работи, които могат да се премахнат и да не дразнаят очите, също мисля че и банера ти не е направен съвсем добре - разпънал си го с програмката, с която си работил. Фона ти също не отговаря нещо на цветовата схема, както и фоновете на таблиците както и тази картинка си я смачкал амаааа....

Също не ми е ясно за какво са тези празни клетки горе под банера...

Общо взето сайтове на тази тема има под път и над път по-добре си измисли някоя друга тема. Но не се отчайвай от упреките и възклицанята ни тука, критиките са добри уроци, продължавай да се занимаваш с това и ще научиш много, но гледай да поразучиш и HTML, защото само с разпъване на таблици и свиване на картинки и др. от сорта до никъде няма да те докарат. Успех!

Нека и аз д си кажа мнението!

Мисля че сайта е прекалено претрупан с излишни работи, които могат да се премахнат и да не дразнаят очите, също мисля че и банера ти не е направен съвсем добре - разпънал си го с програмката, с която си работил. Фона ти също не отговаря нещо на цветовата схема, както и фоновете на таблиците както и тази картинка си я смачкал амаааа....

Също не ми е ясно за какво са тези празни клетки горе под банера...

Общо взето сайтове на тази тема има под път и над път по-добре си измисли някоя друга тема. Но не се отчайвай от упреките и възклицанята ни тука, критиките са добри уроци, продължавай да се занимаваш с това и ще научиш много, но гледай да поразучиш и HTML, защото само с разпъване на таблици и свиване на картинки и др. от сорта до никъде няма да те докарат. Успех!

Подобрих дизайна но ми се струва че още нещо липсва. Помагайте

Нека всеки си каже мнението за този сайт:

http://dimigroup.info

Темплейт на PHP-Fusion, лого от добре познат урок в интернет и наръфан текст в хедъра.

Здравейте! Искам да ви попитам за мнение за дизайна на новото ми портфолио. Надявам се, че ви хареса, но предполага, че ще имате и много забележки! :) Ето вижте го --> по-долу

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

Според мен е много шарено и детско може би. Ако го направиш тоя фон по различен ще е добре

А забелейки по повод размера на прозореца и на буквите има ли ?

Като големина го бива. Но синьото и зеленото не са от най-добрите. За фон опитай някоя по-специална четка за фотошоп, а не само такива драсканици безразборни

Прекалено шарено; твърде ярки цветове. Хедър липсва, има само текст, навигацията не се връзва със съдържанието. Имаш твърде много (бели) пространства между отделните елементи на сайта...

С две "думи":

1) Поразгледай малко дизайни на портфолиота тук.

2) На едно празно листче скицирай сайта си с черен молив.

3) Отиди в http://colorcombos.com/ , избери си подходяща (не твърде ярка и контрастираща) цветова гама и почни да работиш на Photoshop.

Прекалено шарено; твърде ярки цветове. Хедър липсва, има само текст, навигацията не се връзва със съдържанието. Имаш твърде много (бели) пространства между отделните елементи на сайта...

С две "думи":

1) Поразгледай малко дизайни на портфолиота тук.

2) На едно празно листче скицирай сайта си с черен молив.

3) Отиди в http://colorcombos.com/ , избери си подходяща (не твърде ярка и контрастираща) цветова гама и почни да работиш на Photoshop.

Мерси за отговора и предоженията. Ще поразглледам и когато имам пак време ще го преработя и ще направя нешо по-добро!

Така малко го преработих и ето как стана сега:

Публикувано изображение

Надявам се, че е по-добре :rolleyes:

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

Пробвай бекграунда да е с още по-тъмни цветове и обърни грейдиънта. Така фонът се слива със съдържанието. Повярвай ми, по-тъмно синьо с грейдиънт ще върви най-много, без зеленото. И пробвай навигацията да бъде със сиво или синьо (тъмен нюанс), много цветове стават иначе :)

ОК ще пробвам тая вечер или най-късно утре ще видя как ще стои :rolleyes: Мерси за предложението! Такива мнения очаквам :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.