Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

Да в момента търся подходящо меню за сайта, за да премахна тези грозни линкове..

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някак си дизайна не подхожда за сайт на представителство на фирма в България или на нейн продукт. Не знам. А и малко крещящо стои в тоз червен цвят.

Намали банерите и си оправи малко css :rolleyes: за да не ти бъдат сини и подчертани линковете! Иначе сайта е супер! Бравос! Послепис: промени bgcolor с този на на таблиците! (по точно картинките)

Редактирано от metalax (преглед на промените)

Кажете си мнението за началната страница на един випуск по археология!!! :)

ТУК

Здравейте казаха ми тук да си пусна темата !Какво мислите за сайта ми - http://kaldata.com !

**Ако ви е харесал гласувайте във BGTOP!

[/quote

немога да разбера за6то си ка4вате саитовете в дата.вг

примерно аз йивея изван БГ и немога да вляза ка4и го в хит бг и ли например в народ.ру има толкова бесплатни

4акаите да ви покажа и аз какав саит направихщтрак

Кажете си мнението за началната страница на един випуск по археология!!! :lol6:

ТУК

примерно аз йивея изван БГ и немога да вляза ка4и го в хит бг и ли например в народ.ру има толкова бесплатни

Кажете си мнението за началната страница на един випуск по археология!!! rolleyes.gif

ТУК

НЕ - шрифтовете са неподходящи и много глеми и въобще това зелено дразни

Не -сайта е само резаници и нема кой знае какъв дизайн. Между другото първият ми сайт беше такава резаница Публикувано изображение мале беше много зле - http://sharkytunningdesign.hit.bg/ докато сега е бая по-напреднал :cheers: - xhtml+css и PHP+MySQL

PS: Мале тоя па направо е ужас http://kaldata.com заболяха ме очите да го гледам Публикувано изображение

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

Ами на мен ми харесва само му оправи шрифта тоя наклонения не утива нещо, някак си не стои добре ;)

я покайи и останалите тоя не е ло6 но е много тежка на4алната страница

Ами значи на "Приятели" направи линковете с Css някакъв готин ефект. И на промени направи като посочиш с мишката текста да спира за да може да се прочете. Иначе е супер.

СКОРО ЩЕ ИМА "ПЪЛНА ПРОМЯНА", но не по НОВА телевизия...

СКОРО ЩЕ ИМА "ПЪЛНА ПРОМЯНА", но не по НОВА телевизия...

Как си го направил този сайт? :yanim:

Здравейте колеги. Искам да ви питам за мнение за дизайна на един сайт за стоматологичен кабинет. Как ви се струва? Правих го на бързо за 2-3 часа.

Публикувано изображение

На мен ми харесва много Sharky :blink: Браво!

Имам само забележка към картинката в хедъра. ПО добре използвай тази, която е долу. Просто не ми е симпатична. И на места вместо чист цвят може да сложиш градиент. Примерно в менюто един градиент едва забележим ще изглежда по-добре. И текста "Димитър Иванов" изглежда малко гадно заради шрифта. Опитай да го направиш само с главни букви или избери по-качествен шрифт. Това е от мен

xsakex мерси за предложенията тази вечер ще видя как ще изглежда и ще ви покажа да видите :)

Я сега с малко промененото меню как е ? Ще ме извинявате че за най-малката промена ви питам обаче искам да изчистя нещата стъпа по стъпка. :yanim: Пък и нема време сега за това :yanim:

Публикувано изображение

Мисля нешо да направя банера и менюто после през флаш и там нешо да се връткат такива разми мотота като това: "професионални услуги на добра цена" и др., на тая на зъба нешо да блеска и менюто да шумка. А също с прелодър и малко фейд ефекти. Какво мислите???

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

Ето го и вече нарязан сайта. http://rilamonastery.pmg-blg.com/lekar/ обаче не съм го изпипал и има некой детайли да се барнат в CSS-a

http://vipyck2010.1111mb.com/ - Знам, че сигурно вече сте се отегчили от всички такива теми, но това е първият ми сайт и искам да знам дали съм в правилната посока :P . Осъзнавам колко е тъпа началната страница, но главата ми все още не може да роди нищо (а също съм зает с оправяне на бъговете по PHP кода). Приемам всякакви най-вече идеи Публикувано изображение , мнения и коментари за сайта. Няма да е зле и да ме подкрепите като цъкнете на търсачката на Гугъл :).

то хубаво има php ама вземи му напрви хубав дизайн щото тоя хич не ми харесва.

кажете мнение за цветовата гама тук:

Публикувано изображение

Сините диагонални ленти са много силни и окото почва да трепти. Зеленото не е гот долу. А на герба го махни тоя яфект outer glow, и сложи outer emboss да питъне навътре

Пробвай да направиш лентите тъмно сиви или направо черни ако не според мен ги махни и сложи някакъв по стандартен фон :Р Нямам добър вкус , но пробваи и направи както хсакех каза "А на герба го махни тоя яфект outer glow, и сложи outer emboss да питъне навътре"

Публикувано изображение

Според мен "град Благоевград" абе направо целия текст мисля че е големичък и фона като че ли не пасв много на стила на тялото... разбирам, че искаш ад е по-свежо ама някак си е прекалено светло и набиващо се на очи :angel19: пробва пак със същите ленти, но да са леко загатнати, не толкова ярки ;)

Това едва ли ще ви хареса повече Публикувано изображение Нещо се чувствам в творческа криза. нз защо така Публикувано изображение

http://rilamonastery.pmg-blg.com/blagoevgrad/design1.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.