Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

чертичките на фона да избледнеят още. Опитай ако са сиви например #ccc как ще изглежда. Менюто нещо не е подредено хубаво. раделителите вертилани ли са? или са перпендикулярни на огънатата линия не се знае. НА бялото поле "Новини:" по съвсем друг свършва и изведнъж линийките в менюто в друга посока. Дори и да е нарочно не си личи.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето да напишете малко и за това ЛОГО тъй като сами виждате, че системата е е107 няма да ви питам за дизайна на сайа, само за логото.

Искам също да и питам как мога да премахна favicon.ico , пробвах да я изтрия като файл , но пак се появява.

Редактирано от \krasko (преглед на промените)

Къде има лого тук? Аз фавикон нямам, ти опитай да изчистиш кеша на бразъра ти да не би да си седи там

Не отказвам се от дизайна и от самия сайт. Решихме нещо друго. Да обнова сайта на моето училище с абсолютно нов дизайн на адрес: http://pmg-blg.com и да му направя много добър админ-панел с профили за ученици, учители и супер-администратори. Учениците да си имат нещо като бележник по определени предмети, които ще бъдат разработени в сайта. Учителят да има и той свой бележник и да добавя тестове и материали в определения раздел на предмета. Ученикът да решава тестове и да си ги проверява, а след това учителя да ги преглежда.

Супер-администраторът (един или повече) ще администрира потребителите и ще има същите права като учителя, но по-големи. Само не се сещам едно нещо как ше стане. Значи искам примерно като се регистира нов потребител и примерно от възможните права на достъп - ученик, учител, админ. ако исбере последните две автоматично да се испраща нещо като заявка за потвърждение към супер-администратора примерно е както е тука в калдата се едно лично съобщение и да му иска потвърждение. Некой ако има идея чисто схематично как да стане ще съм му благодарен. Ако не ще трябва да става ръчно от админ-панела на администратора. Абе бая работа е и като се има в предвид, че не съм много навътре в PHP и MySQL нема да ми е лесно, но викам това лето яко четене и практика и ще ползвам некой неща на готово от некоя CMS като Joomla, даже некой от вас ако може да ме посъветва некой неща които са хубави да ги взема на готово ще съм му много благодарен.

Иначе проекта е много добър като идея, надявам се да стане добър и като реализация :) Викам с него да участвам на националната олимпиада по ИТ 2007/2008.

Имаш ЛС :) btw кога ще е тази олимпиада?

Къде има лого тук? Аз фавикон нямам, ти опитай да изчистиш кеша на бразъра ти да не би да си седи там

Ами този банер отгоре (главата), не се изразих правилно в началото, за което се извинявам... :)

Еми нз точно ама тя бая се проточва тая година май беше училищен - февруари, после - областен и месец май - национален. Регламента е на http://edusoft.fmi.uni-sofia.bg/documents/..._2007_final.pdf

PS: Мерси за ЛС :) Ще видя какво ще ползвам :clap:

Сайтчето е завършено и скоро ще има оценка от клиените. Коментирайте за последно вече завършения сайт: http://rilamonastery.pmg-blg.com/lekar/index.html

Здравейте отново!

Искам да ви помоля за помощ. искам тук на този сайт да направя някак си 2 глави ако може, едната да е на ангийски а другата набългарски и като се сменят езиите и главите да се сменят. Незная как ще стане този номер, тъй като самият темплейт си има само една глава, а в случая ми трябват 2 енда на BG и друга на ЕN. е107 незная дали позволява това... с езиците става, без да правя отделна директория със същия сайт на английски, надявам се и с хеадара да стане.

Ами или отделни директории или рандом* имидж. Предполагам ме разбра :nono: Така ще е много готино а и мисля ,че това е единственият начин. я ми прати ЛС как да направя 2 езика без нова директория :yanim: че аз се мъчих ама не стана

Редактирано от sharpshoot3r (преглед на промените)

Сайтчето е завършено и скоро ще има оценка от клиените. Коментирайте за последно вече завършения сайт: http://rilamonastery.pmg-blg.com/lekar/index.html

На мен ми харесва много! :speak: Продължавай в същия дух :wors:

Мерси @Simona777. Ще се постарая за в бъдеще всички проекти да са от класа :speak:

Сайта е много добре :offtopic_s: ама аз ли не виждам или няма БГ език Публикувано изображение Дизайна е супер :offtopic_s:

Здравейте! Искам отново да се посъветвам с вас и да дадете своето компетентно мнение за един баннер на споменатия ми по-горе проект. Ето го и него:

Публикувано изображение

PS: @xsakex малко го попромених, сега му сложих и иконка за радиото.

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

Хех, ми то се казва хедър, а банер в буквален превод е "знаме" и се използва за рекламни банери. както и да е. Цветовете са си класическа комбинация (синьо и оранжево - една от любимите ми), само кто изпозлваш толкова много еднакви ефекти да не станат всичките ти сайтове еднакви в един определен момент. Като хедър сам по себе си е бива, но оно си изисква да си напавиш целиза дизайн пък тогава да се коментира. Защото както имат навика да казват тук едни потребители "един сайт не е само дизайн" :P П.П Делни сеи предишното мнение ( и аз махам моето)

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

@xsakex Виж сега как е с тая рамката и бутона за радиото?

Сега имам чувството, че дясната част ще пдовължи. някак си не завършва нормално.

Ами гледах темата и реших да си пусна портала който лично аз съм писал(на 13 съм) Публикувано изображение .Малко е празен,но върши работа до сега.

сега какво искаш да му оценяваме на този сайт - дизайн или програмиране. Ако е дизайн е много зле. Ако е програмиране не може да се каже нищо щото само сника си дал, пък и тук темата не е такава. Иначе хубаво още си малък направил си нещо, но не виждам идея.

@Xu6THuK, дизайн не виждам. Хубаво е, че си на 13, ама поствай такива съобщения след една-две години, като ще имаш поне някакъв опит в тези работи :blink:

http://svejo.net е български сайт разработен изцяло с помоща на Ruby on Rails, Apache, Mongrel, MySQL и Linux.

Как смятате дали има бъдеще този език ?

И струва ли ви се svejo.net потребен.

Трябва ли да има нови възможности и подобрения ?

Моля! Градивната критика е винаги от полза!

Здравейте! Дайте мнение за дизайна на сайта на моето училище. Още е в работен вариант, но вече се вижда основнаата идея и ако имате забележки кажете ги.

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.