Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Здравейте , имам проблем с Avast той е че е тя ми е PRO и е платена , но на мен не ми трябва платена версия а безплатна , та как мога да го оправя това без проблеми , защото преди като си изтрих Авира-та и ми се прецака целия комп.. Моля , обеснете как да го направя без проблеми, благодаря много.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Еми деинсталираш тази ,като за препоръчване е да ползваш инструмента на Аваст за тази цел http://www.avast.com/uninstall-utility

Сваляш си безплатната версия http://www.avast.com/en-eu/free-antivirus-download,регистрираш я в сайта им и получаваш безплатен лицена за една година .

Ето тук е описано как се регистрира https://support.avast.com/index.php?languageid=1&group=eng&_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=1073

Хмм съжалявам, избързах със заключението:

Публикувано изображение

Пратих го на Dr.Web,Kaspersky,Avira,BitDefender да видим какво ще отговорят. На Аваст им пиша рядко и предполагам вече някой им е писал. :D

Пратих го на Dr.Web,Kaspersky,Avira,BitDefender да видим какво ще отговорят. На Аваст им пиша рядко и предполагам вече някой им е писал. :D

Аваст и Битдефендер го засичат като заплаха: Публикувано изображение

Аваст и Битдефендер го засичат като заплаха: Публикувано изображение

Kaspersky също го засича не е чист този файл. Няма да е зле администрацията да провери статута му.

Публикувано изображение

пп. Оказва се,че е заради тулбарчетата които може и да не се инсталират.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Файлът е чист.

Hello,

Thank you for your submission.

The file you submitted is clean. It is not malicious.

Should you have further concerns, please do not hesitate to e-mail us again.

Best regards,

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! Вчера махнах антивирусната си - Avast 7 Internet Security, защото ми правеше проблем (компютърът ми забиваше, не зареждаше) и си я инсталирах наново само Freeware версията. Без Аваста началните ми процеси се стартират всичките (Mtorrent, Skype, Flextype, Bluetooth и др.). След като сложих Аваст, като пусна компютъра се зарежда само ATI - дисплей драйвера и иконката за звука. Другите процеси не ми излизат, даже и самата антивирусна не се пуска, докато не я пусна ръчно. Ще ви бъда благодарен ако изкажете мнения! Благодаря!

Здравейте!

Вчера махнах антивирусната си - Avast 7 Internet Security, защото ми правеше проблем (компютърът ми забиваше, не зареждаше) и си я инсталирах наново само Freeware версията. Без Аваста началните ми процеси се стартират всичките (Mtorrent, Skype, Flextype, Bluetooth и др.). След като сложих Аваст, като пусна компютъра се зарежда само ATI - дисплей драйвера и иконката за звука. Другите процеси не ми излизат, даже и самата антивирусна не се пуска, докато не я пусна ръчно. Ще ви бъда благодарен ако изкажете мнения!

Благодаря!

Аваста поначало си е бъгава програма. Пробвай с друга антивирусна. При мен имаше подобен проблем с версия 6. След като го махнах, всичко се оправи.

• 2 седмици по-късно...

Правя една елементарна курсова работа на C++, но когато се опитвам да стартирам exe файла Avast го блокира и ми дава съобщение Експлоит блокиран, зараза: WIN32:MS04-007[Exp].

post-329735-0-04786600-1350193720_thumb.

Сканирах компилатора и папката със сорс кода, но антивирусната нищо не открива. Имате ли идея защо може да се получава така?

Кода на програмата садържа само математически изчисления и е следния:

#include <stdio.h>

#include <math.h>

#define M 30

#define PI 3.14159265

void main(){

double A[M], B[M], alfa[M], S[M], P[M], D1[M], D2[M], maxS, sumS;

int i, n, max;

do

{

printf("Vavedi broi na usporednicite M(M<30)=");

scanf("%d", &n);

}

while (n>=30 || n<=0);

printf("Vavedi stranite i agala mejdu tqh na usporednicite\n");

for(i=0; i<n; i++) {

do{

printf("Vavedi strana A na usporednik %d (A>0)=", i+1);

scanf("%lf", &A);

}

while(A<=0);

do{

printf("Vavedi strana B na usporednik %d (B>0)=", i+1);

scanf("%lf", &B);

}

while(B<=0);

do{

printf("Vavedi agala majdu strana A i strana B na usporednik %d v gradusi(alfa>0 i alfa<180)=", i+1);

scanf("%lf", &alfa);

}

while(alfa<=0||alfa>=180);

}

for(i=0; i<n; i++)

{

P=2*(A+B);

S=A*B*sin(alfa*(PI/180));

D1=sqrt(A*A+B*B-2*A*B*cos(alfa*PI/180));

D2=sqrt(A*A+B*B-2*A*B*cos((180-alfa)*PI/180));

}

printf("Otpechatvane na izchslenite danni za usporednicite\n");

for(i=0; i<n; i++){

printf("Usporednik %d:\n", i+1);

printf("A=%lf\t", A);

printf("B=%lf\t", B);

printf("agal alfa=%lf\n", alfa);

printf("D1=%lf\t", D1);

printf("D2=%lf\n", D2);

printf("P=%lf\t", P);

printf("S=%lf\n", S);

}

for(i=0, maxS=S[0], max=0; i<n; i++){

if(S>maxS){

maxS=S;

max=i;

}

}

printf("Usporednik s nai-golqmo lice moner %d i lice %lf\nDanni za usporednika:\n", max+1, maxS);

printf("A=%lf\t", A[max]);

printf("B=%lf\t", B[max]);

printf("agal alfa=%lf\n", alfa[max]);

printf("D1=%lf\t", D1[max]);

printf("D2=%lf\n", D2[max]);

printf("P=%lf\t", P[max]);

printf("S=%lf\n", S[max]);

for(i=0, sumS=0; i<n; i++){

sumS+=S;

}

printf("Sumata na licata na usporednicite e %lf\n", sumS);

}

Спри временно Avast-a,създай си ехе-то ,вкарай го в изключенията и виж тогава дали ще пищи.Фалшива тревога си е все пак.

Аваст има опцията да стартира приложение, което ти си разрешил и тя го запомня. Иначе изпълни стъпката, която те е помолил DzHAUZ

Хмм. Получи се по доста странен начин. Компилирах програмата без долната част от кода и avast прие exe файла. После добавих долната половина от кода и пак го компилирах, и понеже exe файла беше вече проверен не го позна като exploit.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, С Аваст съм от доста време, но от седмица ми излизаше съобщение, че лиценза ми изтича. Поднових го с такъв от Замунда. Програмата го прие. Обаче... Обаче днес не ми зарежда нищо освен Фейсбук и Скайп. Опитах и Хром и Мозила. Все тая. Поразгледах настройките, от моята лаишка гледна точка нищо не ми направи впечатление. Моля за помощ!

Здравейте,

С Аваст съм от доста време, но от седмица ми излизаше съобщение, че лиценза ми изтича. Поднових го с такъв от Замунда. Програмата го прие. Обаче... Обаче днес не ми зарежда нищо освен Фейсбук и Скайп. Опитах и Хром и Мозила. Все тая. Поразгледах настройките, от моята лаишка гледна точка нищо не ми направи впечатление. Моля за помощ!

Махай тая версия,с която си сега и си инсталирай безплатната(регистрира се за 1 година на сайта на програмата) и не се занимавай повече с подобни глупости да търсиш лицензи.Рано или късно ги вкарват в черния тефтер :ph34r: Трябва да го разберете веднъж за винаги-с кракнати/фикснати антивируси повече проблеми,отколкото някаква файда :)

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

Махай тая версия,с която си сега и си инсталирай безплатната(регистрира се за 1 година на сайта на програмата) и не се занимавай повече с подобни глупости да търсиш лицензи.Рано или късно ги вкарват в черния тефтер :ph34r: Трябва да го разберете веднъж за винаги-с кракнати/фикснати антивируси повече проблеми,отколкото някаква файда :)

А след една година?

А след една година?

Пак отново за една година-с новата регистрация на пощата ти се изпраща друг активационен код за нови 12 месеца.

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

Въобще не е нужно безплатната версия да се регистрира през каквито и да е било сайтове. Може да се направи директно през интерфейса на програмата.

Публикувано изображение

Това става от бутона "Register now".

Редактирано от саби (преглед на промените)

Това,как става регистрацията,е предпочитание на всеки ползвател.Аз предпочитам да е през сайта и просто казах как процедирам.Няма да налагам мнението си на никого.

Въобще не е нужно безплатната версия да се регистрира през каквито и да е било сайтове. Може да се направи директно през интерфейса на програмата.

Това става от бутона "Register now".

Даже няма нужда да пишеш твоя имейл. Аз съм регистирал поне десет копия с измислени имейли от типа на ivan,mariq,[email protected] :D може да ползвате и моя ник ако щете :ph34r:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.