Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Няма как да се направи на по-големи интервали, тъй като това е защитата в реално време - Avast сканира файловете в момента, в които се четат или се създават.

Мерси за отговорите!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Нямам допълнителна защитна стена,но се оправиха нещата като влезнах в сайта на Аваст и направих регистрацията.Изпратиха ми код на пощата,който въведох в секцията за регистрация.Благодаря.

• 2 седмици по-късно...

Вчера обнових аваста до последна версия и интернета ми не ми зарежда грам, спирам аваста всичко наред, какво да правя? От версията ли е други имат ли този проблем? Ако върви то ще е забавен, когато си я спра програмата всичко е перфе.... възможно ли е тя да го забавя, то не е възможно, ами си е така, но е странно....

Не... но от както обнових прави проблема, ..

В сайта на Avast има Free версия. Деинсталирай тази, след това рестартирай компютъра и си свали и инсталирай свободната от сайта.

Еми да де то това е тя само, че обновена? Ако я деинсталирам и инсталирам ще се оправи ли? Не е ли същото след като съм я ъпдате?

Вчера обнових аваста до последна версия и интернета ми не ми зарежда грам, спирам аваста всичко наред, какво да правя? От версията ли е други имат ли този проблем? Ако върви то ще е забавен, когато си я спра програмата всичко е перфе.... възможно ли е тя да го забавя, то не е възможно, ами си е така, но е странно....

Здравейте,аналогичен е проблема и при мен-за да уточня с free версията съм.Интересното е че като спра щитовете да речем за 10 минути всичко се оправя с интернета,но ако реша да ги включа не ми позволява,просто програмата не стратира-единствения начин е рестарт на системата..

Здравейте! Опитайте да дадете Repair на програмата, рестартирайте и вижте как ще е. Гледам във форума им няколко човека се оплакват от грижи с последния ъпгрейд. 

Макар и за друг тип проблем (със стената), Asyn (модератор) предлага това:

Repair avast!:1. Control Panel -> Add/Remove programs -> avast!2. Click on 'Repair'.3. Follow instructions.4. Reboot.

Поправи Avast!

1. Контр. панел-> "Добавяне/Премахване на програми"-> Avast

2. Кликате Repair

3. Следвате инструкциите

4. Рестарт.

• 1 месец по-късно...

Здравейте имам малък проблем, на аваста излиза реклами прозорец долу в дясно за реклами на аваст платените работи има ли начин да не се показва повече ?

Здравейте имам малък проблем, на аваста излиза реклами прозорец долу в дясно за реклами на аваст платените работи има ли начин да не се показва повече ?

Здравейте! Опитайте да махнете тези отметки. Мисля, че е това. Настройки -> Изглед-> Настройки за общността.

Публикувано изображение

Здравейте! Опитайте да махнете тези отметки. Мисля, че е това. Настройки -> Изглед-> Настройки за общността.

Публикувано изображение

Мерси :)

При мен няма реклама, но съм и с различна ОС т.е.ХР.

Изключил съм всички връзки към общности, акаунти и пр. Забранил съм всички изкачащи уведомителни прозорци с изключение на този за вирусните заплахи. Забранил съм прозореца показващ усъвременяване на вирусните дефиниции. Изобщо спрял съм почти всички глезотии и ненужни функции - това от моя гледна точка.

Здравей нещо не става, пак се появи този прозорец http://prikachi.com/images/109/7069109O.jpg

Не знам защо така... Аз съм с ЕксПи. Може ли в седмицата да са по-чести? А аз не съм правил никакви настройки да махам отметки и нямам реклами... Общо взето съм с дефолт настройки. Единствено завиших чувствителността на интернет щита.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Здравейте - няма как да стане, пак ще показва, показва и на платените версии от известно време. В момента тече дискусия за това във форума им. Някой мисля беше казал, че може да се отървеш от тези реклами само ако махнеш тикчето от това да ти показва уведомление при автоматичен ъпдейт. Може да пробваш.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, денс при опит за сваляне на който и да е торент от замунди-те, аваст изкарва следното съобщение: Със avast internet security  свм.

Публикувано изображение

Здравейте, денс при опит за сваляне на който и да е торент от замунди-те, аваст изкарва следното съобщение: Със avast internet security  свм.

Публикувано изображение

щом си с аваст радвай се че вобще имаш нет  :ph34r:

щом си с аваст радвай се че вобще имаш нет  :ph34r:

Поредния опростен, повърхностен и елементарен коментар!

Не знам защо толкова плюете по аваст, за мен си работи отлично, със нея и без нея разликата в скоростта на отваряне на страниците е около секунда,нормално е все пак сканира отворените страници.

Не знам защо толкова плюете по аваст, за мен си работи отлично, със нея и без нея разликата в скоростта на отваряне на страниците е около секунда,нормално е все пак сканира отворените страници.

не го плюем, просто сърбали сме му попарата

не го плюем, просто сърбали сме му попарата

По-подробно може ли или ще караме на доверие и общи приказки? И кое би препоръчал към днешна дата като най-рентабилно за ползване?

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.