Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Има ли забавяне при отваряне на страниците при работа онлайн?..

Засега не забелязвам да има - браузването е ОК, няма лаг, клиповете в Youtube вървят и буферират добре. Както и в други постове съм писал - ако искаш да имаш филтър на http/https трафика трябва да преглътнеш известно, дори и минимално забавяне, но при Аваст то е почти незабележимо. При мен малко повече се усеща с ЕСЕТ. При други разбира се е различно.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

При мен тази нова версия работи много добре, няма крашвания на IE 11.0 с включен плъгина на Аваст, нямам и конфликти при едновременна работа на Adblock и приставката на Аваст за Firefox. Има някои дребни нещица за доизкусуряване, но като цяло се държи много добре на Windows 8.1 Pro.

И при мен тази версия работи добре,няма забавянето от първата версия...доста добре.Ще съм с нея тази година.Лека,с малки консyмативи и добра детекция.Това ми е достатъчно.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

И пак проблем!Тази нова версия от както я сложих не мога да отворя "gadjets"  a и този на Avast не се показва.

Aма,този Avast отива в кофата...той ми блокира и IE11 не мога да го отворя!След като спра Аvast веднага си се отваря...Ще си кажем довиждане .

Aма,този Avast отива в кофата...той ми блокира и IE11 не мога да го отворя!След като спра Аvast веднага си се отваря...Ще си кажем довиждане .

Нищо лично, но според мен ползваш програмите на доста омазан windows и няма как да ти вървят нормално. Още от излизането на новия аваст го ползвам заедно с I.E.11 и няма грам проблеми.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

След катастрофалните бета версии се бях зарадвал на първата финална 2014. Новите ъпдейти започнаха пак да "миришат" поне под ХР.

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Нищо лично, но според мен ползваш програмите на доста омазан windows и няма как да ти вървят нормално. Още от излизането на новия аваст го ползвам заедно с I.E.11 и няма грам проблеми.

Ако си ми чел постовете тези дни,щеше да видиш ,че като пробвах версия 9.0.2007 всичко беше наред,то точно вчера прейнсталирах и я сложих,но от тази версия 9.0.2008 нещо има.Не,Аvast винаги си е бил бета версия програма,те много често (поне веднъж месечно)изкарват версии с фиксове.

Ако си ми чел постовете тези дни,щеше да видиш ,че като пробвах версия 9.0.2007 всичко беше наред,то точно вчера прейнсталирах и я сложих,но от тази версия 9.0.2008 нещо има.Не,Аvast винаги си е бил бета версия програма,те много често (поне веднъж месечно)изкарват версии с фиксове.

Аре бе пак плюеш поредната програма.Как всичко дава ядове при тебе не мога да разбера. :clown:

Компа значи се ползва единствено за, четене на разни работи и предимно по работа, нищо не се тегли от него, проверяван е всичко, и днес аваста ми изписва че е открит руткит, без нищо да правя, дали може да е грешка в аваста, при вас прави ли ви проблем днес?

Да наистина, това значи ли, че нещо аваст е проблема, не е вирус?

Проблема е че и аз не мога да кажа какво е лично аз до сега 1 вирус съм нямал днес вкл. ПЦ - то и го открива съвсем случайно. :S 

Проблема е че и аз не мога да кажа какво е лично аз до сега 1 вирус съм нямал днес вкл. ПЦ - то и го открива съвсем случайно. :S 

И при мен, всичко е проверено това дойде от нищото тази сутрин като го включих, сигурно не е вирус а просто аваст, пак прави проблем, преди месец пак имаше подобен случай където цял ден пищя за вируси програмата, няма как да имам вирус поне за мен съм сигурен, и ми стана странно?

Как стоят нещата при мене , сега какво да ги правя изтривам почиствам... 

post-341592-0-15447000-1384515932_thumb.

Според мен е невъзможно и на двамата да се появи един и същ проблем, при положение, че аваст е правил проблеми и друг път, но какво е това някой разбиращ да каже....

И при мен, всичко е проверено това дойде от нищото тази сутрин като го включих, сигурно не е вирус а просто аваст, пак прави проблем, преди месец пак имаше подобен случай където цял ден пищя за вируси програмата, няма как да имам вирус поне за мен съм сигурен, и ми стана странно?

Да и как по дяволите аз до сега един вирус съм нямал сега открива вирус в някакъв LOG в папката от аваст и от Windows Defender от Windows Prefetch , поне два вируса от Windows папка ...

Няма да е вирус, чакай да видим какво ще кажат хората, и аз съм сигурен, че няма как да съм прихванал нещо, защото няма от къде просто....

Няма да е вирус, чакай да видим какво ще кажат хората, и аз съм сигурен, че няма как да съм прихванал нещо, защото няма от къде просто....

Не ми се бара защото е от Windows ... 

Аз сега правя проверка, незнам дали ще открие нещо, сега ще разберем..

Аз сега правя проверка, незнам дали ще открие нещо, сега ще разберем..

Добре.

Добре.

При мен изписа, че всичко е чисто, ти когато ти откри това даде ли изтрий?

Можете да пробвате с Malwarebytes Anti-Rootkit - http://www.bleepingcomputer.com/download/malwarebytes-anti-rootkit/

Също така и с Sophos Virus Removal Tool - http://www.bleepingcomputer.com/download/sophos-virus-removal-tool/

Редактирано от Alex&Vanko (преглед на промените)

Можете да пробвате с Malwarebytes Anti-Rootkit - http://www.bleepingcomputer.com/download/malwarebytes-anti-rootkit/

Също така и с Sophos Virus Removal Tool - http://www.bleepingcomputer.com/download/sophos-virus-removal-tool/

Ама незнам,аз не виждам смисъл какво да се пробва, след като то се вижда, че пак аваста прави проблеми... незнам

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.