Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Ами мисля, че не е нужен, и затова го спира. ( Не съм сигурен. ) Пък и аваст е най-гадната антивирусна.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Avast Internet Security има собствена стена и затова спира вградената, така трябва да бъде не се притеснявай.

Здравейте! От скоро (няколко месеца) имам следният проблем с Avast. Не е голям, но все пак..

След някой ъпдейт на Avast почна да ми се появява долу на безжичната мрежа Limited access. Има си интернет, но ме дразни :D Някакво решение на това? След като я спра и се вържа на ново и пусна щитовете за известно минава номера.

Здравейте! От скоро (няколко месеца) имам следният проблем с Avast. Не е голям, но все пак..

След някой ъпдейт на Avast почна да ми се появява долу на безжичната мрежа Limited access. Има си интернет, но ме дразни :D Някакво решение на това? След като я спра и се вържа на ново и пусна щитовете за известно минава номера.

Бих ти препоръчал просто да я разкараш, защото аз доста се мъчих, но новата версия е боклук. Аз лично ползвам едно старо лаптопче, а интернета ми е с устройство на Макс Телеком. След като обнових до последната версия на Аваст IS се започнаха всевъзможни дропове, рестартирания на интернета, увисвания на машината и тн... Разкарах аваст и всичко си дойде на мястото. Сега съм заложил на 360 Qihoo + Privatefirewall.

Махни я.Ориентирай се към друга антивирусна.

пробвай с др. версия на програмата

Махни я.Ориентирай се към друга антивирусна.

Като например коя? Някоя безплатна и по възможност да бъде добра, като Avast. Гледах Bitdefender и AVG, но някак май не ми допаднаха според ревюта.

Като например коя? Някоя безплатна и по възможност да бъде добра, като Avast. Гледах Bitdefender и AVG, но някак май не ми допаднаха според ревюта.

+1 за Qihoo 360

Не знам какво ревю си гледал.Дай линк.

Не знам какво ревю си гледал.Дай линк.

Разгледах първите няколко страници, които ми излязоха в гугъл след "top 5(10) anti-virus software 2013(2014)" и разглеждах тестове, колко добре се справят и също така дали товарят компютъра.

Това с коя версия става? 8? 9? Щом е няколко месеца, явно 8. С какъв Уиндоус? С настройки по подразбиране ли е. Това безплатната или интернет секюрити? Как се свързвате с нет? Опитайте с реинстал на програмата. Щом сте си свикнали с Аваст, не го сменяйте току-така... Принципно не е хубаво така да се - подскача от една програма за защита на друга... Може да се допитатае и до хората, които ви доставят нет...

Не знам за Интернет Секюрити, но безплатния Аваст не би трябвало да ви прави тоя проблем.

Може ей така профилактично да сканирате с безплатния МБАМ да речем...но да я сменяте...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Не само, това е за платени. Гледах сравнения между безплатните, които се предлагат и са по-актуални.

Някой от сайтовете, които ми се набиха на очи в историята са:

http://www.pcadvisor.co.uk/buying-advice/security/3456902/best-free-antivirus-for-windows/

http://www.pcpro.co.uk/features/379993/best-free-antivirus-for-2013

http://freebies.about.com/od/computerfreebies/tp/best-free-antivirus.htm

http://www.tomsguide.com/us/best-free-antivirus-software-2013,review-1788.html

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2372364,00.asp

Това с коя версия става? 8? 9? Щом е няколко месеца, явно 8. С какъв Уиндоус? С настройки по подразбиране ли е. Това безплатната или интернет секюрити? Как се свързвате с нет? Опитайте с реинстал на програмата. Щом сте си свикнали с Аваст, не го сменяйте току-така... Принципно не е хубаво така да се - подскача от една програма за защита на друга... Може да се допитатае и до хората, които ви доставят нет...

Не знам за Интернет Секюрити, но безплатния Аваст не би трябвало да ви прави тоя проблем.

Може ей така профилактично да сканирате с безплатния МБАМ да речем...но да я сменяте...

Проблема ми е на лаптопи с Windows 8.1, 8, 7. Настройките са по подразбиране, нищо не е променяно.

Версия не помня, някъде края средата на септември мисля, че се появи.

В момента съм с последната 2014 безплатната, която е.

Редактирано от Nikolay Penchev (преглед на промените)

Проблема ми е на лаптопи с Windows 8.1, 8, 7. Настройките са по подразбиране, нищо не е променяно. Версия не помня, някъде края средата на септември мисля, че се появи. В момента съм с последната 2014 безплатната, която е.

Ми то какво да очакваш под Windows 8.1? Вчера излезе на пазара и още не са допилили програмите за нея. Те и Майкрософт още не са си оправили  бъговете на IE 11 ти очакваш другите брандове да са в час.  Сори ама това е положението  

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ми то какво да очакваш под Windows 8.1? Вчера излезе на пазара и още не са допилили програмите за нея. Те и Майкрософт още не са си оправили с бъговете на IE 11 ти очакваш другите брандове да са в час.  Сори ама това е положението  

Мисля, че казах 3 различни версии на Windows..

Бих ти препоръчал просто да я разкараш, защото аз доста се мъчих, но новата версия е боклук. Аз лично ползвам едно старо лаптопче, а интернета ми е с устройство на Макс Телеком. След като обнових до последната версия на Аваст IS се започнаха всевъзможни дропове, рестартирания на интернета, увисвания на машината и тн... Разкарах аваст и всичко си дойде на мястото. Сега съм заложил на 360 Qihoo + Privatefirewall.

Сега като казваш това,и при мен имаше същият проблем,но аз си мислех,че е от нета!От както Avast е разкаран заради нестабилност на новата версия изброените по-горе ги нямам.Въобще и не предполагах,че Аvast ми е въртял номерата....това доказва нещата защото сега ги нямам и аз.

Супер се дразня вече на всички програми такива боклуци са и всеки гледа само парите да ти вземе.

В смисъл излиза ви съобщение за бавна мрежа, но нищо ви няма на нета, така ли? Ако е така може да деактивирате известяването и да пишете във форума на Аваст. Или да смените аваст щом искате, но пак казвам, че ако сте разчитали дълго време да ви пази, тепърва да почвате да пробвате (от първия път може да не ви допадне друго - то всяка програма си идва с претенциите)...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

В смисъл излиза ви съобщение за бавна мрежа, но нищо ви няма на нета, така ли? Ако е така може да деактивирате известяването и да пишете във форума на Аваст. Или да смените аваст щом искате, но пак казвам, че ако сте разчитали дълго време да ви пази, тепърва да почвате да пробвате (от първия път може да не ви допадне друго - то всяка програма си идва с претенциите)...

Дълги години вече я използвам. Иначе отдолу ми излиза Limited Access иконката с жълтият удивителен, но интернет си има. Интернета си е добре уж, не съм обръщал внимание дали, ако са бъгне нета е от Avast понеже имам един глупавичак рутер. Главното е, че този жълт удивителен постоянно го виждам и самата иконка привлича внимание, а няма как да скрия иконата за интернета, защото рутера от време на време ми прави изненади.

За сега за смяна съм се ориентирал може би към Bitdefender free. Трябва ми нещо леко и що годе ефективно. Мога да мина и без антивирусна знам къде, какво да правя, но за всеки случай да си има там :)

EDIT: Може би няма да е Bitdefender :D Сега прочетох, че за real-time защита иска интернет, ако няма спира..

Редактирано от Nikolay Penchev (преглед на промените)

EDIT: Може би няма да е Bitdefender :D Сега прочетох, че за real-time защита иска интернет, ако няма спира..

Kaде я прочете тая свещенна глупост? :ph34r:

Може би има предвид, че Bitdefender Free е cloud базирана и без нет наистина няма да е никак ефективна...

Някъде от човек беше написано, че real-time защитата се спирала, когато няма интернет. Не знам точно какво има предвид.

Не спира, но не може да се синхронизира с базата данни в облака и няма да хваща последните бацили...то затова и облак базираните програми са леки, защото всичко е изнесено в облака, но без перманентен интернет става мазало.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.