Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Наздраве. :)

Бтв. аз нямам нищо против аваст или който и да е софтуер за защита...просто сигурно изискванията са ми прекалено големи.

Иначе забравих да спомена, че след случката аваст все едно съм я регистрирал вчера, а трябваше да ми остават доста по-малко дни до изтичането на лиценза:

http://i.imgur.com/Mb3Vejf.png

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Много ми е интересно, някой като каже, че антивирусната му работи на пушка, ама никога не е свалял и един вирус, за времето през което я ползва. И как си сигурен, че е толкова стабилна, кога за последно я тества? Tо и аз, като не свалям вируси от темата за подпомагането, която и програма да сложа- грам ядове нямам.Пишеме си колкото да не е без хич...:)

........ след случката аваст все едно съм я регистрирал вчера, а трябваше да ми остават доста по-малко дни до изтичането на лиценза:

Публикувано изображение

Ех да ставаше така с всички програми ....  :D  Нищо напреки да крашват.  :clown:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Здравейте всички,имах проблем със следната грешка в диспечера на устройствата(win7)-

avast! Firewall NDIS Filter Miniport Missing Driver! .  Мъчих се няколко дни и не успях да ъпдейтна въпросния драйвер,последва униинстал и отново инсталация на Avast ,но проблема си стоеше и накрая изтрих въпросния драйвер .Искам да попитам по-знаещите,това че този драйвер липсва ще влоши ли адекватната работа на антивирусната , да продължавам ли да го търся или да се отказвам?

Здравейте всички,имах проблем със следната грешка в диспечера на устройствата(win7)-

avast! Firewall NDIS Filter Miniport Missing Driver! .  Мъчих се няколко дни и не успях да ъпдейтна въпросния драйвер,последва униинстал и отново инсталация на Avast ,но проблема си стоеше и накрая изтрих въпросния драйвер .Искам да попитам по-знаещите,това че този драйвер липсва ще влоши ли адекватната работа на антивирусната , да продължавам ли да го търся или да се отказвам?

Чак малко, това е програма, а не устройство. Какви драйвери, какъв въпрос. Бягай при колегите в антивирусната секция на раздел "Софтуер".

Здравейте,

Преместих темата ви в тази на avast!

Изтеглете следния инструмент - aswclear.exe и го запазете на десктопа.

Деинсталирайте avast! от Safe Mode, след това стартирайте изтегления по-нагоре инструмент и посочете папката: C:Program FilesAvast Software (а не целия C:Program Files) и натиснете Remove. След това рестартирайте в Normal Mode и инсталирайте последната версия на avast! отново.

Някаква дата за финалната версия знае ли се?

2 месеца от излизането на първата бета.

Около 16 ноември.

Thanks Rej! It's been a while since you were so positive on our beta 1. 

BTW we're planning to have this be a longer beta program than the previous ones (lasting roughly 2 months) so we still have plenty of time to cook everything to perfection. 

Cheers

Vlk

Редактирано от Гост (преглед на промените)

2 месеца от излизането на първата бета.

Около 16 ноември.

:handshake:

Нова бета

AVAST 2014 BETA3 (9.0.2002)

Ма те няма да изчакат до ноември а ще я изстрелят на 1 октомври.

Такава им е новата политика, дано не напранят същата простотия като Касперски.

Мда...един приятел програмист вече изпищя от бетата им...само че това няма докладване...защото проблемите, които му създаде бяха доста. Жалко!

Мда...един приятел програмист вече изпищя от бетата им...само че това няма докладване...защото проблемите, които му създаде бяха доста. Жалко!

На майка ми на компа работи добре!....Няма проблеми.Може би е от новият W8.

Здравейте, имам някакъв проблем с avast internet security. Значи като цъкна на иконката в трея долу в дясно, имам опция -Превключи към безопасна зона, влизам в нея и ми се стартира браузера,но проблема е там, че не мога да го ползвам-излиза ми тази грешка,която е на снимката, не че ми е важно но се чудя от какво е? Ползвам подарен лиценз,не е пиратски,подарен ми е от Uriel,програмата си работи, ъпдейтва се редовно..всичко е наред. Чудя се дали може да оправя този проблем.

Публикувано изображение

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Влез в настройките и пробвай  "Restore safezone"

Пробвай да го поправиш /Аваст/ от контролния панел.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

И двете ли пробва?Преинсталацията също е решение, особено ако си решил да се отървеш от това недоразумение!

, особено ако си решил да се отървеш от това недоразумение!

:giggle1: :giggle1: :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.