Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Malwarebytes, не намира никаква заплаха ! Просто първия път я бях забравил минимализирана и пуснах след нея Аваст! Когато Malwarebytes не е пусната Аваст казва, че системата е чиста! Аваст дава за заразени процеси именно Malwarebytes когато е заредена, но не сканира!

Искате да кажете,че Аvast намира процесите на МBAM за зловреден код.Ако искате драснете в форума на Аvast.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Искате да кажете,че Аvast намира процесите на МBAM за зловреден код.Ако искате драснете в форума на Аvast.

Незная какъв е проблема и затова съм сложил снимка, какво ми изписва Аваст!

Незная какъв е проблема и затова съм сложил снимка, какво ми изписва Аваст!

Намира драиверите на МБAM за зловредни.Напишете в форума на Аvast и веднага ще се реагира,поне комуната там е огромна.Качете и снимката за да се види добре и следете развитието на Темата.

http://forum.avast.com/index.php?board=2.0

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Публикувано изображение

Според мене при сканиране с MBAM засича заразите докато при сканиране самият Аваст не ги засича. Според мене получава информация отвън ,че тези файлове са заразени и е нормална реакцията му. Имал съм подобни случаи с други програми при сканиране с друг инструмент.

пп. Не засича драйвер изписва номера на процеса. В таск менажера също може да се провери тоя номер на кой процес отговаря.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Според вас с коя безплатна стена си пасва най добре,зад модем съм с уиндоус7 и има ли нужда от такава. Благодаря предварително

Редактирано от BETER (преглед на промените)

На Win 7 е задоволителна стената по-добре от тази на XP. Все пак добри отзиви имат Comodo Firewall,PC tools и др. Ако си с модем остани си с вградената.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Здравейте! Изтеглих си аваст фрий и се опитах да я инсталира, но за жалост безуспешно! Когато я стартирам ми зарежда някакво прозорче, след което идва други по-голямо и само излиза, просто така изчезва.. Моля помогнете ми..! Благодаря на всички!

Имаш ли инсталирана (работеща) антивирусна в момента?Само с " Аваст" ли прави това, или и с друга антивирусна?

Имаш ли инсталирана (работеща) антивирусна в момента?Само с " Аваст" ли прави това, или и с друга антивирусна?

Не няма никаква инсталирана. Само с аваст имам този проблем. И то не е само при мен, и при много приятели се получава същото. Какво да правя?

Редактирано от CChumata_BG (преглед на промените)

Когато я стартирам ми зарежда някакво прозорче, след което идва други по-голямо и само излиза,

Не няма никаква инсталирана. Само с аваст имам този проблем. И то не е само при мен, и при много приятели се получава същото. Какво да правя?

Може ли снимка от прозореца,който излиза на Аваст?

Може ли да провериш дали версията ти е avast! Free Antivirus 6.0.1125 Final (03.06.2011), незная защо но само безплатната версия е нова от датата която съм написал останалите са си от 10.05.2011.Имам в предвид - Digital Signatures. Може би има някаква информация във форума им или някой от бългрските фенове е по-запознат и може да сподели.

Редактирано от CrazyLover (преглед на промените)

Може ли снимка от прозореца,който излиза на Аваст?

Снимка надали ще успея да направя, защото излиза само за около 10 секунди и нямам достатъчно време. Но направих клип, можеш да го видиш тук >> http://vbox7.com/play:5cb7885749 <<

Може ли да провериш дали версията ти е avast! Free Antivirus 6.0.1125 Final (03.06.2011), незная защо но само безплатната версия е нова от датата която съм написал останалите са си от 10.05.2011.Имам в предвид - Digital Signatures.

Може би има някаква информация във форума им или някой от бългрските фенове е по-запознат и може да сподели.

Първо изтеглих една версия от замунда, след като не се получи дръпнах тази от сайта на аваст на бг >> avast! Free Antivirus - версия 6.0.1125 << Какво да правя ?

Снимка надали ще успея да направя, защото излиза само за около 10 секунди и нямам достатъчно време. Но направих клип, можеш да го видиш тук

Първо изтеглих една версия от замунда, след като не се получи дръпнах тази от сайта на аваст на бг >> avast! Free Antivirus - версия 6.0.1125 << Какво да правя ?

От това цъкане ме заболя кратуната :clap:

Ок., виж сега,стартирай товa под safe/mode и след като приключи,рестартирай и дръпни този инсталатор и пробвай пак!

• 3 седмици по-късно...

Avast Software с лека лятна(пролетна) редукция на дефиниции. С приблизително 500 000 редуцирани.

Hi all,

it's my pleasure to announce the general availability of a new official build of avast, version 6.0.1203.

Here's the list of most important changes:

- improved compatibility with Windows Vista SP0/SP1 (activation issues)

- attempt to solve the "Windows Media Player using a red skin" problem

- Firewall: solved the compatibility problem with uTorrent

- improved load time of WebRep IE plugin

- fixed a bug in Google Chrome WebRep plugin causing excessive CPU usage

- improvements in the silent installer

- improved the CommunityIQ sample submission process

- various stability and compatibility improvements in the sandbox module

- added new CreditAlert feature (US customers only)

- added Thai and Serbian language packs

You can use the built-in product updater or download links on our main website.

Of course, thanks to all the beta testers for their hard word.

Thanks

Vlk

Публикувано изображение

Аз не съм имал проблем с предната версия, а и не разбрах кои са тестерите, на които благодари.

Само на мен ли тази новата версия 1203 ми сбози уин 7-цата? След като инсталирах ъпдейта и рестартирах, ми отне доста време докато ме логне с потребителя и след като ме логна черен екран и само мишката се виждаше... Добре, че след унинстал през safe mod се оправи...

Редактирано от anonim (преглед на промените)

Само на мен ли тази новата версия 1203 ми сбози уин 7-цата? След като инсталирах ъпдейта и рестартирах, ми отне доста време докато ме логне с потребителя и след като ме логна черен екран и само мишката се виждаше... Добре, че след унинстал през safe mod се оправи...

При мен всичко е ОК.W7x64.

Здравейте на всички! ;) Извинявам се предварително , ако има такава тема.

Става въпрос за avast 6.0.1203 .. нуждая се от активационен код, а никъде не мога да намеря код точно за тази версия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Моля Ви за помощ и предварително благодаря на отзовалите се! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Здравейте на всички! ;) Извинявам се предварително , ако има такава тема.

Става въпрос за avast 6.0.1203 .. нуждая се от активационен код, а никъде не мога да намеря код точно за тази версия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Моля Ви за помощ и предварително благодаря на отзовалите се! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Публикувано изображение

Регистрирай се и ще ти пратят такъв на пощата.Поне при мене беше така при предишните версии.Този път след регистриране си стана тази версия,която виждаш на снимката.

някой да знае дали случайно не са направили оная мадама да говори вече български....? става въпрос при ъпдейта на програмата. някое секси гласче.....:yanim::biggrin:

някой да знае дали случайно не са направили оная мадама да говори вече български....?

става въпрос при ъпдейта на програмата.

Наборе,няма никой още,но това е човека който може и трябва да направи нещо по въпроса! :wors:

ами "сръчкай" го малко ако се имате .....:):wors: честно, много бих се радвал да чуя аваста на български...:):wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.