Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

За безплатната версия няма активационен файл.Както е писано по-горе,след регистрация е готово.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Мисля че в самата програма има опция за регистрация чрез e-mail и толкова. Разгледай опциите и кажи откъде си изтеглил версията,от официалния сайт ли?

Не става! Пробвах многократно ! Други предложения ?!?!

Става,става!Даже и без имеил става, но не четете.Я изтегли програмата от официалния сайт или от калдата.Даже ръководство за инсталацията и регистрацията има.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте имам проблем със Аваст. Блокира ми приложенията като TeamViewer и Warcraft 3 и в последствие немога да влизам в игри през гарена а TeamViewer-a ми показва само ерор, че някое антивирусно приложение блокира достъпа. Някакви идей от какво може да е ? Интернет щита пък спира целия достъп до интернет през всяко приложение

Редактирано от Sniper Control (преглед на промените)

Здравейте имам проблем със Аваст. Блокира ми приложенията като TeamViewer и Warcraft 3 и в последствие немога да влизам в игри през гарена а TeamViewer-a ми показва само ерор, че някое антивирусно приложение блокира достъпа. Някакви идей от какво може да е ? Интернет щита пък спира целия достъп до интернет през всяко приложение

Здравей,

ако може покажи снимки, че така наизуст...

Ето в тази тема е описан проблема със Warcraft. Сега ще кача и шот от TeamVIewera

След като премахнах Аваст със туул свален от сайта им. Warcraft-а и TeamViewer-a си заработиха нормално.

Сега като се опитам да вляза във Facebook ми показва това :

Unable to complete secure transaction

Ето в тази тема е описан проблема със Warcraft. Сега ще кача и шот от TeamVIewera

След като премахнах Аваст със туул свален от сайта им. Warcraft-а и TeamViewer-a си заработиха нормално.

Сега като се опитам да вляза във Facebook ми показва това :

Unable to complete secure transaction

Аз нямам проблем с Warcraft и нито с facebook !

Аваст е много общо казано,коя версия ползвате безплатната или платената ? Може ли шот от началния прозорец на програмата? Също така програмата си генерира подробни логове,представете и тях да видим какво блокира и какво не,ако изобщо причината е в Аваст !

Безплатната версия ползвах... току що я премахнах. Доволен съм от нея но просто предпочитам да играя Warcraft пред аваст. Сега пак ще я инсталирам а тези логове къде да ги открия ?

Безплатната версия ползвах... току що я премахнах.

За какво си пишем тогава?

Сега пак ще я инсталирам а тези логове къде да ги открия ?

Забравете,антивирусната защита не е удачна за вас!

Приятна игра !

Добре незнам защо веднага го обърнахте на заяждане? Как така не е удачна за мен? Бихте ли обяснили? След като Аваст е премахната изцяло от регистри и прочие Warcraft работи брз проблем. След инсталацията започва да куца? Попитах ви като човек къде да открия тези логове и ще ги кача, ако можете да помогнете ...

Добре незнам защо веднага го обърнахте на заяждане? Как така не е удачна за мен? Бихте ли обяснили?

След като Аваст е премахната изцяло от регистри и прочие Warcraft работи брз проблем. След инсталацията започва да куца? Попитах ви като човек къде да открия тези логове и ще ги кача, ако можете да помогнете ...

Това че вие така го разбирате е ваш проблем!

Аз не съм ви посъветвал да я деинсталирате,вие го направихте на своя глава!

Интересуваха ме логовете и някой друг шот на началния екран, вие не ми ги предоставихте!

Програмата е преведена на БГ ,така че едва ли ще ви затрудни да ги намерите !

Ето шот от аваст. А сега бихте ли казали логовете от щитовете ли да кача? И ако да от кои щитове или от всички?

Публикувано изображение

Ето шот от аваст. А сега бихте ли казали логовете от щитовете ли да кача? И ако да от кои щитове или от всички?

Логовете могат да бъдат намерени в C:\ProgramData\AVAST Software\Avast\log и C:\ProgramData\AVAST Software\Avast\report или директно през потребителския интерфейс на програмата. Аз лично бих искал да видя лога на Интернет Щита и този на Щита по поведение. Също така можещ ли да спреш Щита по поведение (Behavior Shield) и да кажеш дали все още имаш проблеми с TeamViewer и WarCraft ?

Редактирано от xmas (преглед на промените)

Ами след сигурно четвъртата преинсталация сега нямам никакъв проблем със Warcraft и TeamViewer

Здравеите,когато влизам в Mobile.bg Аваст ми извежда съобщение за мрежов щит.Не мога да разбера дали е опасно да се посещава саита.Сканирам с MBAM и нищо не открива.Опитах да прикача скриншот,но не ми позволява системата.Фаилът е с по-голям размер от 30кб и не знам как да го намаля.

Здравеите,когато влизам в Mobile.bg Аваст ми извежда съобщение за мрежов щит.Не мога да разбера дали е опасно да се посещава саита.Сканирам с MBAM и нищо не открива.Опитах да прикача скриншот,но не ми позволява системата.Фаилът е с по-голям размер от 30кб и не знам как да го намаля.

Току що влезнах и няма никаква аларма, от Аваст!

Възможно да е било фалшива тревога и с обновяванията днес, да са отстранили проблема .

Ако мислиш, че нещо се вижда на скрийншота....

Ако мислиш, че нещо се вижда на скрийншота....

Не знам с какво да намаля размера на снимката за да се вмести в 30 кб и да се вижда добре.Иначе с paint съм направил скриншота и се вижда добре,но като намаля размера и качеството се губи.Съобщението е следното:аваст мрежов щит,блокиран достъпът до вредоносният саит omegasystem.eu

Редактирано от hristo58 (преглед на промените)

Току-що установих,че само с Мозила-та ми дава това съобщение.С интернет експлорер и с Гугъл хром не излиза съобщението.

Може да качиш скрийншота в някой друг сайт за дадеш линк към него.

Ами досега ме е предпазвала от много съмнителни саитове,веднага прекъсва връзката и спира достъпът,освен това е професионална,не е безплатна и работи добре.Периодично се обновява.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.