Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Black Power ви казава сбогом!

Featured Replies

Враца и защо е това официално сбогуване? Явно се чустваш важен и специален.

Голям театър ще има няма 1 2 седмици и отново ще се върне като ицо тонев написа тема за сбогом и след 2 дена отново се върна тук каква ви е целта на темата  ПР ли да си правите голям праз че си тръгваш ...

преди 7 часа, jhoro написа:

Макар че, много често съм се чудил - хем няма личност, хем раздвоена ...

Няма какво да се чудиш, това да се представяш за друг си е Изящно игриво изкуство. Трябва да си надарен за да можеш да играеш роля.
Преди този ми ник, се бях регистрирал с един женски - Магда. И художественият образ на Магда беше русокоса млада мадама, чаткаща от VoIP по време когато това беше леко непознато. Сега вече и бабичките ползват телефон пренасящ звуковите данни по интернет протокол, ама преди един скапан Скайп имаше на мода и това само ползваха повечето хора.
Ама като бях неопитен, в смисъл че не се бях сетил че ще ме изловят веднага ако създам втори паралелен ник, та ме надушиха и почнаха да се заяждат и накрая бан.
Втори ник може, ама от втори интернет провайдър с втори компютър и модем\рутер та да няма хардуерно как да те спипат че си ти. Иначе все ще се намери някой по-голям тарикат и ще разбере ако от един и същи компютър пишеш, че се криеш по разни начини. Или поне ще е събрал достатъчно данни за да има съмнения че нещо не е наред. Ама то ако се ползват паралелно два ника, си трябва особено усилие за създаване на различен стил на  изразяване. Най-лесното е втория ник да прави някакви характерни правописни грешки ( нарочно, за да бие на очи) да му е различен речника и т.н. Например имитирането на поведението на някой колега или съсед или просто човек който добре познаваш, върши добра работа, понеже само копираш нещо което си съществува на готово.
И да, мисля че има и такиви тарикати тук, някои го правят като много внимават, ама други се издават като почнат да пишат на лична поща. 

Да, дървените философи и разтегачите на локуми сме в повече, но пък човек трябва да извлича полза и от негативното :D ...

Всичко е чесане на его. И тази тема включително. На какви ли не неща съм се нагледал по форумите - то сбогувания, то лъжливи профили, че и форумни смърти даже. Некой си инсценира, че уж умрял, и после чете и се кефи как се тръшкат за него колко хубав човек бил.

преди 6 минути, WhiteHart написа:

Всичко е чесане на его. И тази тема включително. На какви ли не неща съм се нагледал по форумите - то сбогувания, то лъжливи профили, че и форумни смърти даже. Некой си инсценира, че уж умрял, и после чете и се кефи как се тръшкат за него колко хубав човек бил.

Това последното истина ли е? 

преди 28 минути, WhiteHart написа:

Всичко е чесане на его. И тази тема включително. 

Човекът просто иска да се похвали че достатъчно е "пораснал" и вече като зрял индивид си може и без да присъства тук.
Ако ви мразеше наистина, щеше да провокира да го баннат.
Ако сте му напълно безразлични е щял просто да спре да пише без предупреждение.
Но явно той има нужда да ви уведоми, че не е зависим от вас, един вид лекичко уреждане на сметки.
Поздравявам го че е "прогледнал"  и е разбрал, че на него повече не му се виси тук.  То не че на друго място ще е кой знае колко по-различно, но промяната ще му се отрази положително.

преди 2 часа, adersa написа:

Голям театър ще има няма 1 2 седмици и отново ще се върне като ицо тонев написа тема за сбогом и след 2 дена отново се върна тук каква ви е целта на темата  ПР ли да си правите голям праз че си тръгваш ...

Ай да не ми намесваш името а.....!!!! Не се занимавай с мен младеж...защото аз не го правя ...с никой от форума ..! Повел си някаква офанзива срещу мен...безпочвена и неоснователна.....Не разбирам какъв ти е проблема....Но те предупреждавам че не искам да ми споменаваш името ..с повод и без повод...Прост за теб не съществувам в този форум..Така ще е най добре за теб...! Поздрави...!

Аз като изчезвам за дълго пиша на по близките съфорумци да не се чудят, кола ли ме е блъснала или самолета е паднал, и си мисля че така е правилно.

Имаше много активни съфорумци който изчезнаха единия ден имат 50-60 мнения на следващия ги няма ............

преди 11 часа, djagi написа:

И относно профилите, да се изкажа и по тая тема :) Ами много е объркващо понякога, като не мога да разпозная пишещия, а гледам, има примерно 3000 мнения. Някои съфорумци поне така го правят, че си личи кой стои зад новия ник, и ок, така няма объркване. Преди поне май имаше опция "история на името", сега не я виждам. Ами, аз тази мимикрия не мога да я разбера. Пък и втори, трети, някои сигурно са с по пет и повече профила... Раздвоение или срам... Няма да се изненадам, ако е имало някои да пускат теми от един профил и да си отговарят от друг, а от трети да си раздават лайкове.

За профилите..... сложно е.

Единия ми профил втория бях много активен пишех всекидневно в хардуер от 2007 до към 2011г. и се стигна до там да получавам лавина от харесвания/ не харесвания за всяка глупост която напиша, е писна ми и го изоставих и направих нов трети. Но никога не съм крил кой съм и винаги казвам здрасти на важните за мен хора.

А на този попаднах случайно на една стара визитка бях записал името и паролата, даже се учудих че е още активен след толкова години. дори не помня кога и как съм го създал имаше някакви сътресения в Дата.бг и в резултат се появи Калдата и аз от любопитство се регистрирах тук. При следващите сътресения и недоволства екипа се разцепи и се появи Софт визия и там имам профил но не съм влизал от месеци.

на 3/12/2016 at 11:37, Black Power написа:

Е, след много години битуване тук реших да ви напусна! С мнозина се познаваме от почти самото начало! Днешният ми ник ви е известен, знаете ме и с ник "Фен" и с ник ...... дане изреждам! Писна ми да използвам адски неудобната бъгава и тежка платформа пълна с супер нагла реклама! Не се чувствам сигурен при браузване тук! Във форума останаха малцина качествени хора, които се опитват да помагат! Другите се инатят, себедоказват или борят за модераторски постове! Форума вече е почти безполезен! Спрямо форума и сайта няма да изпитвам сантимент или носталгия, но към някои от потребителите  - пазая добри чувства! Страшно няма защото виждам, че мнозина от вас имат паралелни регистрации и при конкурентите! Ще се срещнем  при конкурентите, а ника ще ми е както сегашния! Коментарите няма да променят решението ми!

Хайде.......:bye1::scared:

само кажи кой е новият ти никнейм, за да не се чудим

преди 2 часа, icotonev написа:

Ай да не ми намесваш името а.....!!!! Не се занимавай с мен младеж...защото аз не го правя ...с никой от форума ..! Повел си някаква офанзива срещу мен...безпочвена и неоснователна.....Не разбирам какъв ти е проблема....Но те предупреждавам че не искам да ми споменаваш името ..с повод и без повод...Прост за теб не съществувам в този форум..Така ще е най добре за теб...! Поздрави...!

За вирусоборец и за работата която работите такъв тон не ви допада явно културата ви е ниска , а самочуствието ви е много високо !

Не стана ясно кой профил от многото на този потребител напуска форума? Или всички вкупом напускат

преди 2 часа, adersa написа:

За вирусоборец и за работата която работите такъв тон не ви допада явно културата ви е ниска , а самочуствието ви е много високо !

Мисля че бях ясен....но ти продължаваш.....! Спри да ме коментираш и да се занимаваш с мен......За теб в този форум аз не съществувам....!Точка...!

• Администратор

Почнаха лични спорове и заяждания. Моля да насочите енергията си в други теми. 

Темата е разяснителна. Разясни ни човекът, че напуска от тук нататък всички коментари са излишни. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.