Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


51268e25da12ee6a.jpg

Не видях подобна тема. Ако има, слейте поста ми с нея. Нека тук обсъжаме това, което се случва и това, което може да се случи на света от избора на някой от двамата.

Американските избори чукат на вратата. Вече е ясно какви са алтернативите - Хилари "Killary" Клинтън и човекът със странната шапка Доналд Тръмп. Изглеждаше невъзможно Бърни Сандърс да се пребори и това можеше да промени всичко. Сега нещата може да станат наистина страшни, особено ако и.д. Държавен секретар на САЩ стане президент. Така мисля, но май не само аз: "Путин предупреждава военните си командири: "Ако е Клинтън, значи ще има война" http://www.whatdoesitmean.com/index2039.htm"Hillary Clinton: “If I’m President, We Will Attack Iran… We would be Able to Totally Obliterate Them.”
http://www.globalresearch.ca/hillary-clinton-if-im-president-we-will-attack-iran/5460484 "Killary" е свързана с военния комплекс и саудитите http://www.ibtimes.com/clinton-foundation-donors-got-weapons-deals-hillary-clintons-state-department-1934187, разследвана е във връзка с атаката в Бенгази от 2012г., нарича Путин "новия Хитлер"и без съмнение ще провокира конфликт, който ще има потенциала да се превърне в световен.
Пол Крейг Робъртс, бивш заместник-секретар по икономическата политика към Хазната на САЩ при администрацията на Рейгън:

Цитат

Hillary’s arrogant self-confidence is likely to result in over-reach that ends in
conflict between NATO and Russia. Considering the extraordinary destructive force of nuclear weapons,
Hillary as president could mean the end of life on earth.

"Арогантната самоувереност на Хилари е вероятно да доведе до крайност, която да свърши с конфликт между НАТО
и Русия. Вземайки предвид невероятната разрушителна мощ на ядрените оръжия, Хилари за президент може да
означава край на живота на Земята"
http://www.strategic-culture.org/news/2016/04/13/president-killary-would-the-world-survive-president-hillary.html
A тук и интервю с автора на книгата "Кралицата на хаоса"

http://www.counterpunch.org/2016/03/10/hillary-clinton-the-queen-of-chaos-and-the-threat-of-world-war-iii/


Тръмп
Какво мислите за Тръмп. Мнението ми е, че за света, той е далеч по-надеждния вариант. Знам, че милиардер глупак не става.И повечето неща, които чуваме за него и гледаме е просто някаква негова клоунада. Така мисля... Той има много добра, но опасна  - за големите корпорации идея - да ги върне в САЩ и да дават работа на американци, а не на тайванци, китайци, българи и сие. Това няма кой да му го позволи. И нищо чудно да последва съдбата на другите американски политици, дръзнали да се изправят срещу ИСТИНСКИТЕ господари на Белия дом. Подобни новини ще зачестяват...

http://www.bbc.com/news/election-us-2016-36582770

 

 

И ще е хубаво, ако темата остане, да не се превъща във форумна битка между путинисти и антипутинисти (всички политици са еднакви, няма какво да се хабите. Те няма да го направят за вас.

;) )

И разбира се малко за Сандърс: Негова реч от преди дни: http://www.politico.com/story/2016/06/transcript-bernie-sanders-speech-in-burlington-vermont-224465

и външната политика: https://berniesanders.com/issues/war-and-peace/ 

и тук https://www.washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2016/04/27/yes-bernie-sanders-has-a-foreign-policy-vision-here-are-its-three-central-ideas/

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)
 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ще спечели, този който трябва. Всичко останало е ала-бала, за наивници. Руската карта, винаги е била използвана, в изборите в САЩ. Едните плашат с нея и мобилизират задръстената част от обществото. Другите говорят по-меки неща, за да мобилизират по-умната част. И в крайна сметка, който и да стане президент, после следва заложената политика. На разните оръжейни и всякакви други лобита. То и черния президент, беше уж за мир.

А ако случайно се опита да се противи, ще го демократизират като Кенеди. :D

Ако някой си мисли, че има демокрация, значи е наивник. Вижте в Австрия, какво се случи. До 17 часа, водеше крайно-десния (или както го определят) кандидат за президент. След 17 часа, дойдоха гласове по пощата ( може да се гласува и така там) и спечели 'правилния' кандидат. Онзи над 70 годишен, от Зелената партия. :D

А в САЩ, изборите са фиаско. Помните че наскоро, народа гласува за един кандидат, ама спечели Буш. И какво стана? ;)

 

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)
 • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дано на американците да им е останал поне малко здрав разум и да изберат по-малкото зло (Тръмп), защото, иначе, ако изберат онази недоклатена феминистка, жална му майка на целия свят.

 • Харесва ми 6

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И двата варианта са лоши- изперкал дядка и изперкала бабка. Който и да дойде след кениеца, очаквайте невероятна наглост, от страна на САЩ.


 • Харесва ми 5

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В САЩ президентските избори изглеждат честни и демократични, но не са.

Бъдещият президент се избира предварително от определен кръг и след това започва предизборния цирк, предназначен да внуши на избирателите, че сами избират президента.

 • Харесва ми 6

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Поредното престъпление на клана Клинтън?

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-02/un-official-accidentally-crushes-own-throat-right-testifying-against-hillary-clinton

http://nypost.com/2016/06/23/ex-un-general-assembly-chief-dies-amid-bribery-scandal/

Българските медии предават "официалната" версия, че Джон Аш - обвинен в корупция, бившият шеф на ООН - е починал в следствие на сърдечен удар, а не от задушаване след като дъмпел/щанга пада на врата му, докато тренира - дни преди да свидетелства срещу "Килъри"...

http://abc7ny.com/news/coroner-ex-un-official-died-when-barbell-fell-on-his-neck/1399029/

 

Тръмп пък туитва снимка на Клинтън на фона на долари и давидовата звезда: http://www.politico.com/story/2016/07/donald-trump-hillary-clinton-star-david-225058

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)
 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всичко е предварително предопределено от кукловодите, наречени световен елит (държащи тайните на сътворения от тях Новия световен ред)!

И аз съм за Тръмп, но според мен вече се е решило кой да управлява... Решило се е на кръглата маса на масонския събор...

=Бай ви Хой=

Редактирано от Бай Хой (преглед на промените)
 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тоя Тръмп не е по-малко опасен, но той е опасен само за САЩ, а Х.Клинтън - за целия свят. "Новото преселение на народите" е нейна вина - Либия, Ирак, Сирия...

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Brexit събуди американските сепаратисти: 5 движения за независими щати

Цитат

На 4 юли САЩ по традиция празнуват независимостта си от Великобритания. Тази година обаче 4 юли, примесен с резултатите от референдума в Обединеното кралство, събуди и местните сепаратистки групи в САЩ, пише Анабел Тимсит в "Politico".

Сепаратистките движения са от Върмонт чак до Хаваи. Те си представят бъдеще, в което се отделят от страната, наречена Съединени американски щати - твърде голяма, твърде отдалечена и твърде странна, за да чувстват като дом.

Представяме ви 5 американски сепаратистки движения, вдъхновени от Brexit:

Vexit

След Brexit дали Върмонт не е следващият? Щатът със сенатора Бърни Сандърс, неуспешния кандидат за президент.

По време на войната за независимост през 1777 г. група от бъдещи жители на щата обявили независимост както от Короната, така и от колонията на Ню Йорк.

Върмонтската република дори тогава е обявена за „непокорна“ и се самоуправлява в следващите 14 години. Конституцията й предхожда тази на САЩ с повече от десетилетие.

Днес интелектуалци и активисти се опитват да възстановят мечтата за Втора върмонтска република. Движението Vexit е либерално, за разлика от повечето добре познати западни сепаратистки групи.

Основните им критики към правителството са, че е твърде голямо, централизирано, недемократично, несправедливо, властно, натрапчиво и не отговаря на нуждите на индивидите и на малките общности.

Texit

Тексас винаги е имал сложна връзка със САЩ. Самостоятелна република е от 1836 г. до присъединяването си към Съединените щати през 1845 г.

След 16 години отново се отделя, заедно с още 10 щата, но Гражданската война го принуждава да се присъедини отново.

Лари Килгор е известен с това, че смени името си на Лари „Съсийд“ (б. пр. отделяне) Килгор.

Той е кандидат за гувернатор на щата и заяви в интервю, че Брекзит е страхотно нещо, защото „ще окуражи други нации да се надигнат срещу техните потисници."

Килгор визира Северна Каролина и Калифорния.

NHexit

Официално движението NHexit беше основано едва миналата седмица след референдума във Великобритания.

Дайв Райдли организира протест в Ню Хемпшир и пусна в YouTube видео, на което може да се чуе разочарованието му от малкото появили се хора.

Засега няма изгледи за голям успех на движението NHexit.

Calexit или Caleavefornia

Луиз Маринели оглавява кампанията „Да за независимост на Калифорния“ и е кандидат от Сан Диего за местния парламент.

Той смята Брекзит за важен, защото е пресен случай на страна, отделяща се от съюз.

Сега, когато Калифорния чуе думата „отделяне“, не трябва да си мисли за Гражданската война, заяви той пред „Вашингтон Таймс“.

Калифорния става територия на САЩ през 1847 г., като част от мирния договор след войната между САЩ и Мексико.

Това е поредният пример за щат, където революционният дух е жив. На флага на щата все още пише „Република Калифорния“.

Hawexit

Това може би се произнася най-трудно, но всъщност хавайският екзит има много резон.

Професор Франсис Бойл твърди, че Брекзит ще окаже голямо влияние върху Хавайското движение за независимост и ще окуражи хората.

От организацията твърдят, че присъединяването на островите към САЩ е незаконно.

Първите заселници на Хаваи пристигат през IV век и островите се гордеят със своята история и най-вече - кралството и последния монарх - кралица Лилиуокалани.

 

Светът се променя...

 

 

 

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да, променя се... остава някой идиот да започне да си иска да възстановява "исконните испански или португалски земи".... :)

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

100% съм сигурен, че масонските утайки на САЩ са отредили килъри за президент. В разгара на световната икономическа война трябва да се продължи отслабването на русия с локални конфликти за да се изолира Китай, който е реалната цел и заплаха за икономиката на американците. Тръмп каза, че не иска конфликти с руснаците, а килъри иска да ги изолира, чрез американски войски в полша, Иран, и японските морета (все пак след британците америка взе контрола над световните морета). Квото и да гласува народа сионските и илюминантски жалкари вече са избрали. Лошото е, че килърито има някакви изказвания за обособяване на кюрдска държава в диабекир и "компенсация" на турция за територията... Това не ми звучи никак добре с оглед на възможностите за компенсация, а именно само от нашата държава. И с оглед тия дотсове и депесета няма да е шокираща изненада да замине Кърджали. Няма как избора на американския президент да не ни се отрази и на нас. Все пак една от трите държави с която сащ имат договор за безусловна военна подкрепа ни е съседка, при това най-активно месещата се във вътрешните ни работи съседка.

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 часа, Мойра написа:

Ще отпразнувам деня, в който Империята на Злото се разпадне на съставните си щати.

преди 2 часа, mitosandov написа:

100% съм сигурен, че масонските утайки на САЩ са отредили килъри за президент. В разгара на световната икономическа война трябва да се продължи отслабването на русия с локални конфликти за да се изолира Китай, който е реалната цел и заплаха за икономиката на американците. Тръмп каза, че не иска конфликти с руснаците, а килъри иска да ги изолира, чрез американски войски в полша, Иран, и японските морета (все пак след британците америка взе контрола над световните морета). Квото и да гласува народа сионските и илюминантски жалкари вече са избрали. Лошото е, че килърито има някакви изказвания за обособяване на кюрдска държава в диабекир и "компенсация" на турция за територията... Това не ми звучи никак добре с оглед на възможностите за компенсация, а именно само от нашата държава. И с оглед тия дотсове и депесета няма да е шокираща изненада да замине Кърджали. Няма как избора на американския президент да не ни се отрази и на нас. Все пак една от трите държави с която сащ имат договор за безусловна военна подкрепа ни е съседка, при това най-активно месещата се във вътрешните ни работи съседка.

Прав си, но кюрдите, така или иначе, рано или късно, ще имат държава. Иначе, говедарите, от сега, нареждат и подреждат света по свой вкус. Килърито ще бъде един ужасен президент, в световен мащаб, и като нищо ще подпали 3-та световна. 

Нашият изход и спасение е: излизане от НАТО и военен съюз с Русия. Само в такъв случай няма да се допусне и педя българска земя, да попадне в турски ръце. Защото не е тайна, че Турция точи зъби (освен за Кърджалийско и Разградско) и за Родопите и вече има план за това. Помнете ми думата, че Русия ще се наложи още веднъж да ни освобождава. Дано не позная, но натам вървят нещата.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 36 минути, Agentpat™ написа:

Нашият изход и спасение е: излизане от НАТО и военен съюз с Русия. Само в такъв случай няма да се допусне и педя българска земя, да попадне в турски ръце. Защото не е тайна, че Турция точи зъби (освен за Кърджалийско и Разградско) и за Родопите и вече има план за това. Помнете ми думата, че Русия ще се наложи още веднъж да ни освобождава. Дано не позная, но натам вървят нещата.

Първо - от действията на РФ спрямо близките си страни, тенденцията е по скоро плашеща, особенно с примерите с Грузия, сега и с Украйна.

Принципа на "необозначени маскирани вежливи тежковъоръжени войски " си го представих в наши условия като "маскиран необозначен вежлив аскер" който връща исконни османски земи , мечтаейки си за умрели бивши империи.

Аз такова не приемам, но това е принципа на руските съвременни  прокси-хбридни-войни.

Второ - Не знам РФ от кого ще ни освобождава, те сега пак са приятели с Турция, но само едно ще припомня - че  историята помни много добре колко неистово и категорично Русия бе  против акта на Съединението.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хмм а какво правим с 4-те американски бази в този случай? Даваме 1годишно предизвестие, но през това време имаме и руски и американски войски на наша територия?

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 57 минути, miro20 написа:

Не знам РФ от кого ще ни освобождава, те сега пак са приятели с Турция, но само едно ще припомня - че  историята помни много добре колко неистово и категорично Русия бе  против акта на Съединението.

 

Дано да не се налага пак да ни освобождава, че ако до там се стигне, сам ще се убедиш от какво. 

Русия само проформа беше против Съедининието, защото, ще не ще, трябваше да спазва Берлинския договор. Тайно и мълчаливо Русия, обаче, подкрепяше Съединението.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не мисля че само "проформа". Това сме го дъвкали в други теми , например :

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 часа, Agentpat™ написа:

Ще отпразнувам деня, в който Империята на Злото се разпадне на съставните си щати.

Прав си, но кюрдите, така или иначе, рано или късно, ще имат държава. Иначе, говедарите, от сега, нареждат и подреждат света по свой вкус. Килърито ще бъде един ужасен президент, в световен мащаб, и като нищо ще подпали 3-та световна. 

Нашият изход и спасение е: излизане от НАТО и военен съюз с Русия. Само в такъв случай няма да се допусне и педя българска земя, да попадне в турски ръце. Защото не е тайна, че Турция точи зъби (освен за Кърджалийско и Разградско) и за Родопите и вече има план за това. Помнете ми думата, че Русия ще се наложи още веднъж да ни освобождава. Дано не позная, но натам вървят нещата.

Да, кюрдите рано или късно ще имат държава и пази боже Клинтън да стане президент.

Турция може да крои всякакви планове, но ако отношенията и с Русия са добри, няма да посмее да ги осъществи.

 

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, by_chechi написа:

 

Прекрасен Пламен Пасков, прекрасен путинист :) прекрасен антибългарин

Не разбрах как така не е в Москва по скайп ? дошъл е тук на моренце май :)  .

Всичките познати рашистки глупости за колониалните американци, които владеят и диктуват у нас всичко и вся... включително и партиите в РФ, преди "единая рооссия" да стане едноличен партиен заместител на КПСС :):) за Ротшилд, Рокфелер, бла бла бла. . :)

 

 

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 часа, Agentpat™ написа:

Дано да не се налага пак да ни освобождава, че ако до там се стигне, сам ще се убедиш от какво. 

Дано защото още едно "освобождаване" България със сигурност няма да може да понесе. Нали сегашното ни положение е вследствие на "освобождаването"  от 1944 когато  ни освободиха от цвета на нацията и ни назначиха безродни и аморални тъпанари да ни управляват и още им берем плодовете В момента ни управляват техните деца и внуци. Така че внимавайте какво си пожелавате.

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 часа, Agentpat™ написа:

Нашият изход и спасение е: излизане от НАТО и военен съюз с Русия.

В тази връзка едно мнение на Стивън Кинзер

Spoiler

Британското решение за излизане от ЕС се превърна в груб стрес за закостенелия световен ред. Сега, когато ЕС е разтърсен от новата действителност, идва редът на НАТО. Когато ръководителите на страните членки на алианса се съберат в петък във Варшава на своята среща на върха, те ще настояват, че техният съюз, както и преди, има жизненоважно значение, защото Европа е застрашена от руска агресия. Но истината е точно обратното. Това, че НАТО стана инструмент на Америка за ескалация на опасния конфликт с Русия. На нас ни трябва по-малко НАТО, а не повече. Алиансът беше основан през 1949 г., за да могат американските войски да защитават разрушената от войната Европа от сталинския Съветски съюз. Днес Европа е напълно способна самостоятелно да осигурява своята безопасност и да плаща за нея, само че НАТО остава без промени. САЩ, както и преди попълват почти три четвърти от бюджета му. Но това вече няма смисъл. Останала очи в очи с действителността, Европа може да се дръпне от ръба на конфронтационната пропаст, накъдето упорито я води пактът. Русия по никакъв начин не застрашава основните интереси на Америка. Напротив, тя споделя нашите стремежи за борба със световния тероризъм, за държане под контрол на ядрените заплахи и за решаване на други неотложни предизвикателства за международната сигурност. Всичко зависи от гледната точка: едни смятат Русия за дестабилизиращата сила в Европа, други твърдят, че тя просто защитава своите крайгранични региони. Така или иначе това е проблем на европейците, не наш. Въпреки това ръководещи висши американски генерали от НАТО, които много искат да получат нова задача, са обсебени от мнението, че Русия е враг. Срещата на върха на НАТО във Варшава ще стане арена за надменни уверения, многобройни предупреждения за "руската заплаха" и тържествени обещания на тази буря да бъде отговорено с демонстрация на военна сила. САЩ планират да увеличат четири пъти разходите за военни проекти на НАТО по границите на Русия. Наскоро Алиансът откри нова ракетна база в Румъния, проведе най-големите военни учения в съвременната история на Полша и обяви плановете си за разполагане на хиляди американски войници на бази край Балтийско море. НАТО е военен съюз и се ръководи от военни, мислещи с военни категории. Но нашият конфликт с Русия по своята същност е политически, а не военен. Той просто изисква конструктивна дипломация. НАТО е груб инструмент, неспособен да решава деликатни задачи. Ако европейците смятат, че ответна ескалация е най-добрият способ за справяне с Русия, нека да се справят. Но това трябва да бъде европейски избор, не наш. Командването на НАТО и неговите политически господари във Вашингтон не са готови да отстъпят юздите на европейската сигурност. Те се страхуват, че европейците ще търсят помирение с Русия, вместо да вървят по пътя на агресивна конфронтация. Американските генерали, политици и изпълнителите на поръчки за армията ненавиждат тази перспектива. Някои европейци не са доволни от това, че Америка използва НАТО за засилване на военния натиск върху Русия. Министърът на външните работи на Германия Щайнмайер наскоро нарече маневрите в Полша с участието на 14 000 американски военни "разпалване на военната истерия и бойни викове". В годините на Студената война НАТО помагаше за опазване на мира в Европа. Тази организация не отговаря на изискванията на XXI век. Засилвайки напрежението с Русия, тя дестабилизира ситуацията, но по никакъв начин не способства за стабилност. На Европа й е необходима нова система за сигурност. За разлика от НАТО, тази система трябва да бъде създавана от европейците за европейските нужди и потребности. Нея трябва да я ръководят европейци и те са длъжни да плащат разходите за нея. Това ще позволи на САЩ да се откажат от своята дългогодишна мисия, която, макар и да е благородна, не бива да продължава вечно.

На Европа й е необходима нова система за сигурност. За разлика от НАТО, тази система трябва да бъде създавана от европейците за европейските нужди и потребности.

Напълно подкрепям това.

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 часа, Мойра написа:

И чрез манипулации ще я направят президент.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


 • Горещи теми в момента

 • Подобни теми

  • от Soviet Soldier
   Американски изтребител Ф-22, направил опит да прихване 2 руски щурмови бомбардировача СУ-25, по време на бомбардировка върху една от основните бази на радикалните ислямисти от ДАЕШ. Планът да се предотврати бомбардировката бива провален с появата на руски свръх-маневрен, многоцелеви изтребител СУ-35. В резултат на това, американския Ф-22 незабавно се оттегля към границата с Ирак. 

   Безспорно, пореден крайно рискован, и дори безумен акт на агресия от страна на САЩ. Едва ли има по-глупава политика ,от това умишлено да се доближаваш до трета световна война. 

   Още подробности:
   http://www.pan.bg/view_article-49-411177-udaren-sblysyk-amerikanski-F-22-podgoni-ruski-su-25-v-siriya-no-kogato-doj.html
   https://www.rt.com/news/412590-russia-us-syria-air-force/
   https://sputniknews.com/military/201712091059853377-russia-us-army-syria/
  • от Soviet Soldier
   "Google" ограничи достъпа до "Спутник" и "RT" (Russia Today).   Източник: https://trud.bg/гугъл-ограничава-достъпа-до-спутник/

   Възможно е Русия да забрани рекламата в "Google", от която въпросната компания само на руска територия печели по 34 млрд. щатски долара годишно:
   https://russian.rt.com/world/news/451571-gosduma-zapret-google
  • от acnekt
   https://www.bundestag.de/#url=L2Rva3VtZW50ZS90ZXh0YXJjaGl2LzIwMTcva3czOS13YWhsZXJnZWJuaXMvNTI3MDU2&mod=mod493052
   След милионният наплив от емигранти, след множеството атентатори в Европа, след много терористични нападения в Европа. Някой все още изненадва ли се, че Европа се ориентира все повече в крайно дясно управление. Аз лично не. И Германия пое, тя не престанно бе в крайно дясно, но поне тази година 2017  вече и официално.
   Но все пак да честитим 4 победа на Ангела Меркел с 33 процента.  Партньорите на Ангел Меркел и нейната партия CDU/CSU  социалдемократическата партия спечили 20 процента. 
   И сега нещо уж ново. Крайно дясната партия AfD  е трета по сила влиза в парламента с 13 процента.
   И така колко места в Бундестага.  246 места за CDU/CSU,  153 места за социалдемократическата партия SPD, и 94 места за крайно дясната партия AfD.  
   Друго интересното е че FDP Свободната демократична партия отново е в Бундестаг с 90 места. Което през 2013 година няма ни едно място, защото събраха едва 4,8 процента през 2013 година
   https://www.bundestag.de/parlament/plenum/sitzverteilung_18wp
   Както виждате местата в Бундестаг са се увеличи с още 78 места.
   Процентът на гласуване е по-голям от 2013 и е 76,2 процента. През 2013 година е бил 71,5 процента. Право на гласуване са  имали 61, 5 милиона немски граждани, от които 6,3 милиона са с е/имигранти. 42 партии и 4828 кандидати желаещи  за Бундестага.
   Най-много гласоподаватели има в Берлин, Байерн и Баден-Вюртемберг. Почти всеки трети е гласувал чрез пощата или Briefwahl.https://de.wikipedia.org/wiki/Briefwahl
   В Берлин освен избори се решаваше дали да затвори врати летището в  Berlin-Tegel Otto-Lilienthal.
  • от Мальчик Бананан
   Първо, да кажа, че никога не съм бил особен фен на идеята за глобалното затопляне, като причинено от човешката дейност, ЕДИНСТВЕНО (горния регистър, защото уточнението е важно).
   Не съм сигурен, през XIII век ли беше, голяма част от Европа е обхваната от 50-годишен студ. Реколтата - недостатъчна, смърт, глад. Ако това се беше случило в ерата на Интернет и глобалната свързаност, сигурно щяхме да се изтрепем. Кой знае?! Естествена цикличност, откраднатите документи от "Анонимните" преди десетина години, оръжията за контрол на климата, парите, които генерират големите от спекулациите с климата и други неща, ме карат просто да проявявам... здравословен скептецизъм.
    
   От друга страна обаче хищническата дефорестация (последното решение на Бразилия да освободи 860 000 акра от дъждовните гори в Амазония е престъпление срещу човечеството), пластмасата и бетонът, които заливат Земята, зверското копаене за нефт около полюсите (другият път, когато разберете за откъртил се ледник, погледнете внимателно района на картата и вероятността да откриете сонда в близост хич не е малка). И тъ нъ, и тъ нъ...
    
   За да се стигне до "Луцифер". Бе обикновено се възмущавам някой, като каже за времето: "Аз такова чудо не помня", но... много продължително ми изглежда...
    
   Как смятате, дали това вече ще си е нормата или ще е отделен случай, какъвто беше преди... 5-6 години май, една подобна вълна, която мина през Западна Европа? Или е нещо мрачно, пъклен сценарий? Изпусната сила? Ако забелязвате в таговете към темата съм написал и "конспирация". Много забавно беше как години наред САЩ отричаха за HAARP. Това беше конспирация на болни мозъци, нали? За да кажат миналата година: "Ние си закриваме HAARP инсталацията".
    

   ...ма... то, нали нямаше? Какво имат пък Китай и Русия, никой не знае.
   Или чисто и просто, това си е Земята/Слънцето. Свиквай. Тази версия ми допада, но... Не знам.
   Та така, де, всякакви предположения се допускат, включително и едно: "Ко? Не!".
  • от Aliya
   Напоследък усилено се заговори за извънземни, за предстояща среща с извънземни и прочие изсмукани от пръстите небивалици и то от кого мислите!? От официални НАТО представители като Соломон Паси - "тези организации (НАТО) ще се готвят за среща със създания от други планети", каза Паси http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2912262
   Дори ООН назначи Главен преговарящ с евентуалните гости от Космоса, за което предадоха световните агенции, цитирани от БНР. http://dnes.dir.bg/news/kosmos-izvanzemni-oon-7157007
   И каква стана тя!? - Ново двайсет... https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> След тероризма, джихадизма, комунизма, фашизма, ето ти и новата заплаха е готова! А медиите все повече я преекспонират и разпространяват. Нищо, че никой никога не е срещал извънземен лице в лице от зората на човечеството; нищо, че бяха разобличени всички митове за извънземни на Земята и измислените им и привидени доказателства в един чудесен филм "Разобличените извънземни", който, кой знае защо, бе неколкократно спиран и свалян от Интернет пространството.
    
   А истината, както винаги е много простичка, и много очевидна:
   - В ход е планът на Пентагона Син лъч, който има за цел да ни разиграе триизмерно небесно шоу на пришествието на Исус като извънземен. Освен това ще ни се покажат и най-новите въоръжения на Пентагона, като например дълго скриваните антигравитационни самолети, климатичните оръжия и т.н., които ще ни бъдат представени като извънземни технологии.
   Целта е да се изплаши човечеството и да бъде подчинено с поредната медийна боза за глупци, придружена от ефектно небесно шоу на новите (скрити досега) военни технологии.
   Всички централизирани световни политически режими са имали това за основна своя задача / и комунизмът, и фашизмът, и американската "демокрация" днес. Защото целият архив на Хитлер премина в ръцете на Пентагона, а неговите СС генерали бяха скрити под чужди самоличности и изживяха до дълбоките си старини.
   Целта на тези планирани от Световното задкулисие режими бе да установят мракобесие и да експериментират с хората, с тяхната търпимост и постепенно обуславяне, за да може днес да се наложи безпроблемно Новият световен ред на Глобализма. Трябва да гледаме на Фашизма и Комунизма като подготвителни етапи на Днешния Демократичен глобализъм. Целта винаги е била една и само една / как да се модифицира и подчини човечеството така, че да се превърне в робска маса консуматори и плащачи на чуждия обяд.
   В това отношение цели институти за изучаване на човешкия мозък се създадоха и на Изток, и на Запад, а върху техните изследвани резултати се основа могъщата империя на Медията. Разбира се, човешката сексуална енергия бе в основата на тези тайни разработки и експерименти с живи хора и цели общества. Защото човешката сексуална енергия е жизнената ни енергия / чрез нея идваме и тя е нашата същност. Изкривявайки тази енергия и насочвайки я политически и централизирано към перверзиите и/или религиозното й подтискане, ти отрязваш човека от корен или го превръщаш в загнил плод, лесен за манипулации и владеене.
   Що се отнася до геомагнитната енергия на Земята, която древните българи са познавали и използвали за лечение на телата и ума си, единственото, което Световното задкулисие постигна чрез военните си лаборатории, е производството на антигравитационните самолети, които днес ни се представят като НЛО и извънземни, следващият мит, в който ни искат да вярваме на доверие.
   По този начин, вместо да ни разкрият очевидната истина, че американското правителство води скрита подмолна геноцидна война за унищожение на човечеството и неговото редуциране до санитарен минимум за безпроблемно управление, ще ни бъде измислен нов несъществуващ враг (след тероризма, комунизма, фашизма и прочие) в лицето на могъщи и не подлежащи на контрол извънземни. На които ще бъде отредена ролята на касапи на човечеството: По
   - тези, които ще генномодифицират на воля хора, животни и растения!
   - тези, които ще ваксинират за безполовост и безродност със стерилизиращи ваксини децата и внуците ни!
   - тези, които ще чипират хората с цел тяхното гарантирано полудяване и превръщането им в безропотни роботи-изпълнители ( а който все пак се възпротиви, чипът му просто ще бъде изключен по подобаващо болезнен начин)!
   - тези, които ще си играят генно инженерно с климата на земята ни и ще заповядват на дъждовете, снеговете и ветровете ни!
   - тези, които ще завладеят земите и правителствата ни!
   Тези, които ще са същите Онези, които всеки ден присъстват в новините ни!
   С други думи - Погледнал се Илия, пак в тия!
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

 • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.