Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори в САЩ 2016

Featured Replies

• Автор

Избрани имейли: http://www.thegatewaypundit.com/2016/07/detailed-list-findings-wikileaks-dnc-document-dump/

И между другото... тъжно това и зловещо - получава пристъп Или каквото е там...:

И коментарът отдолу:

Цитат

She wasn't having a seizure, her human suit just malfunctioned.

Тази е зловеща... Забележете очите ѝ... Бааа, не гледайте това вечер сами.

Ма гадни ли са хората? Коментарите продължават: It''s the new dance craze, the Funky Clinton!

Баси, станаха ли ѝ очите черни накрая. Как мислите, какво беше това?

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

• Отговори 303
  • Прегледи 17,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хилари Клинтън е новият господар на света.Заглавие от вестник 24 часа от тази седмица.Какъв господар ги гони тази медия.Баси медиите , баси зомбитата.А в една съседна безмислена тема се говори ,че човека бил мяра за  всичко .Глупости , човека вече няма собствено мислене ,станал е роб на вещите, на парите и на всякакви откачалки който се мислят за господари на света. А са едни случайници.

Всеки човек е господар, само трябва да си го припомни. Все пак сме богоподобни...

преди 2 часа, Методи Дамянов написа:

Бившият шеф на ЦРУ подкрепи Клинтън. Нещата си идват на мястото...

http://www.salon.com/2016/07/28/dnc_crowd_chants_no_more_war_at_former_cia_director_leon_panetta/

Бе той и Обама я подкрепи та чак се разплака. Какво им става на тия хора та реват така идея си нямам....  :D

• Автор

Тя е кукла на конци. Както беше и Обама. Видяхте ли клипчето? Баси зловещото...

@Родина Ми аз не виждам кой друг? Палячото Тръмп? В най-добрия случай ще се наложи изборите да бъдат манипулирани, както прeз 2000г. , за да бъде продължен плана, стартирал с Буш, мл.

Тръмп няма да скача на Москва, а това противоречи на политическата линия. Все си мисля, че с него няма да има проблеми за света, докато на 100% съм уверен, че с "Килъри" ще стане някоя мизерия.

042115_hillary_clinton2_gty_1160.jpg

Зловеща. Или света ще калабикне или ще направи някоя мизерия в Щатите. Тръмп пък, ако стане, пиши ги фалирали. Пък кой знае?! Може зад палячото да се крие супер успешен политик.

Хайде, Доналд, в теб ни е надеждата да разкараш Миро и сие. 

на 26.07.2016 г. в 14:49, Методи Дамянов написа:

Избрани имейли: http://www.thegatewaypundit.com/2016/07/detailed-list-findings-wikileaks-dnc-document-dump/

И между другото... тъжно това и зловещо - получава пристъп Или каквото е там...:

И коментарът отдолу:

Тази е зловеща... Забележете очите ѝ... Бааа, не гледайте това вечер сами.

Ма гадни ли са хората? Коментарите продължават: It''s the new dance craze, the Funky Clinton!

Баси, станаха ли ѝ очите черни накрая. Как мислите, какво беше това?

Егати олегофренията...и ние трябва да вярваме на Миро?

преди 1 час, Методи Дамянов написа:

Тя е кукла на конци. Както беше и Обама. Видяхте ли клипчето? Баси зловещото...

@Родина Ми аз не виждам кой друг? Палячото Тръмп? В най-добрия случай ще се наложи изборите да бъдат манипулирани, както прeз 2000г. , за да бъде продължен плана, стартирал с Буш, мл.

Тръмп няма да скача на Москва, а това противоречи на политическата линия. Все си мисля, че с него няма да има проблеми за света, докато на 100% съм уверен, че с "Килъри" ще стане някоя мизерия.

042115_hillary_clinton2_gty_1160.jpg

Зловеща. Или света ще калабикне или ще направи някоя мизерия в Щатите. Тръмп пък, ако стане, пиши ги фалирали. Пък кой знае?! Може зад палячото да се крие супер успешен политик.

Викай за Тръмп и не се замисляй защо. Аз все пак ще ти кажа. Тръмп няма да е това, което изглежда. Но пък Хилъри ще е и това е страшното!

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 2 минути, Кико написа:

Хайде, Доналд, в теб ни е надеждата да разкараш Миро и сие. 

Егати олегофренията...и ние трябва да вярваме на Миро?

Какво още не съм казвал , в което да "не ми вярвате" ? :):):)

Ласкае ме че съм един вид призма на вашия мироглед, фактор с който се опитвате да сравнявате, ама все пак е доста странен такъв култ към мен :):):)

преди 1 час, nikssi написа:

Бе той и Обама я подкрепи та чак се разплака. Какво им става на тия хора та реват така идея си нямам....  :D

Това да плачеш, е човешко. Но президент да плаче за бъдещ президент, е нечовешко!

преди 2 часа, язе написа:

Всеки човек е господар, само трябва да си го припомни. Все пак сме богоподобни...

Ще ни се. По-скоро сме хилъроподобни.

преди 2 часа, Родина написа:

Хилари Клинтън е новият господар на света.Заглавие от вестник 24 часа от тази седмица.Какъв господар ги гони тази медия.Баси медиите , баси зомбитата.А в една съседна безмислена тема се говори ,че човека бил мяра за  всичко .Глупости , човека вече няма собствено мислене ,станал е роб на вещите, на парите и на всякакви откачалки който се мислят за господари на света. А са едни случайници.

Кои бяха 24 часа? През 1990 продавах по 90 техни броя всеки ден и искаха да си плащам останалите няколко, дето не продам. Пък ако поръчах по-малко, ми носеха допълнително, щото са били малко и пак ги плащах :P Тогава утрепаха имератора - Петър Блъсков. Защо ли?

на 26.07.2016 г. в 15:16, mitosandov написа:

На английски едва ли иска да загуби...по-скоро и е дерт американския. 

на 22.06.2016 г. в 15:58, Agentpat™ написа:

Дано на американците да им е останал поне малко здрав разум и да изберат по-малкото зло (Тръмп), защото, иначе, ако изберат онази недоклатена феминистка, жална му майка на целия свят.

Тръмп не е зло, Тръмп е перфе. Цял свят ще се подиграва, пък ние хоро ще играем.

преди 28 минути, Кико написа:

Но президент да плаче за бъдещ президент, е нечовешко!

Тая ги е хванала всичките за топките или с тоя си поглед на вещица ги смразява и почват да реват без причина. Или от ужас..

преди 28 минути, Кико написа:

пп. Питам се обаче ако Хилката стане президент коя ще е първата дама? Оная дето и правеха свирки в Белия дом ли?:D

Редактирано от nikssi
бах мамаму това не може да се махне. (преглед на промените)

Имало ли е до момента по мразени президенти от самите американци и да трябва да избират по-малкото зло. Защо нямат трети кандидат примерно, а имат само 2 партии и трябва да избират от техните кандидати. При тях зависи доста от президента. А после от техният президент за жалост зависи доста и на други места.

преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Спокойно бе! Тръмп ще да е! Най - добър вариант е този.

Само да си махне грима

Ама усещам че Хилари ще победи. Аз съм по принцип за дъщеря й Челси ама не помня вече как изглежда тя.

Ако килъри победи и започне да си прилага демонкрацията 100% Тексас ще искат референдума за който говорят от години. Нищо чудно да има отцепване на щати като самостоятелни или на  групи. Те и без тва си имат доста автономни закони и сега.

• Автор
Цитат

Само да си махне грима

И рептилския костюм. :D  че се вижда от видеото - пречи ѝ вече.... Оф, пак го гледах, абе почерняват ѝ очите.

преди 1 час, mitosandov написа:

Ако килъри победи и започне да си прилага демонкрацията 100% Тексас ще искат референдума за който говорят от години. Нищо чудно да има отцепване на щати като самостоятелни или на  групи. Те и без тва си имат доста автономни закони и сега.

Чул те Господ! Тази империя искам да се разцепи на 50 парчета и света ще си отдъхне. 

И още нещо - за всички любители и симпатизанти на САЩ. Най-вече за miro и сие:

преди 13 часа, Agentpat™ написа:

И още нещо - за всички любители и симпатизанти на САЩ. Най-вече за miro и сие:

Аха.. да избиваме богатите .... :):):)

Супер голем Фен съм на такива клипове които ми обясняват за истината  :)

преди 3 часа, miro20 написа:

Аха.. да избиваме богатите .... :):):)

Супер голем Фен съм на такива клипове които ми обясняват за истината  :)

Такъв като теб ще се хване (естествено) за следствието, а не за причината. Въпреки призива "Kill the Rich'', истината за сегашна Америка не може да се скрие - колкото и да ти се иска това. ;) 

Тръмп предлага САЩ да приемат анексирането на Крим от Русия

Цитат
Кандидатът за президент на републиканската партия Доналд Тръмп предлага САЩ да приеме анексирането на Крим от Русия, ако това ще доведе до по-добри отношения с Москва и по-силно сътрудничество в борбата срещу ИДИЛ, съобщава агенция "Асошиейтед прес".

Spoiler

В интервю, излъчено в неделя по телевизия ЕйБиСи, Тръмп намеква, че хората от Крим по-скоро биха предпочели да бъдат част от Русия.

В отговор на други въпроси относно отношенията САЩ-Русия Тръмп разсея всякакви предположения, че той има каквито и да било отношения с Путин, заявявайки, че нито го е срещал, нито е говорил по телефона с него. Попитан защо няколко пъти, в миналото, е казвал,че има отношения с Путин Тръмп отговори ,че не знае какво означава "да имаш взаимоотношения".

"Той е казвал хубави неща за мен през годините", обяснява Тръмп за Путин". Помня,че преди много години той каза нещо много хубаво за мен. Аз също казах нещо хубаво за него когато Лари Кинг беше на екран. Това беше преди много време."

Тръмп заяви, че би било страхотно, ако САЩ се разбираше с Русия и ако Русия би помогнала в борбата с групировката "Ислямска държава".

"Да имаме добри отношения с Русия е нещо добро, не лошо", обяснява още Тръмп.

Тази гледна точка е в противоречие с администрацията на Обама, която наложи икономически санкции срещу Русия за анексирането на територията на Украйна, преди две години, пише агенция "Асошиейтед прес" и припомня, че ООН също не иска страните да разпознават Крим като част от Русия и че някои топ републиканци също предано защитават Крим срещу това, което те смятат като руска агресия.

Все пак САЩ не призна легитимността на руския референдум в Крим и смятат, че той не е бил проведен честно, пише АП.

Междувременно кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Хилари Клинтън каза, че руските разузнавателни служби са проникнали в компютрите на партийния национален комитет и обвини Тръмп, че демонстрира подкрепа за Путин.

Съединените щати не са обвинили официално Русия, че стои зад хакерските атаки срещу Демократическата партия. Експерти по киберсигурност и американски официални лица обаче изразиха мнение, че Русия е организирала публикуването на вътрешна кореспонденция между членове на партията, за да повлияе на изхода от президентските избори в САЩ на 8 ноември, припомня АП.

Ако спечели Тръмп, ще е добре за целия свят.

Дано успее!

Абе направо Пол Крейг Робъртс президент ! :)

Вдигането на санкциите е най лесното нещо. Дискусиите ама кога, ама частично ли , ама спрямо едно , спрямо друго са пълни тъпотии... Поблема е че не се гледат причините за тези санкции.А те са много прости и категорични. НЕ САЩ или Европа трябва да търсят "компромиси" , а този който е виновния престъпник - Пу

Ако големите държави пожертват една венна анексия, не знам какво би било ако Тръмп каже - в интерес на добрите американо-турски отношения, нямаме нищо против полумесец да се вее малко по на север от сегашната турска граница.

Там населението в по голямата си част биха се радвали на това, биха получавали по големи заплати и по добри пенсии.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Леко ги бъркаш - килъри е тази, която иска създаване на кюрдска държава и компенсация на турците с друга територия ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.