Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преминаване на AMD платформа.

Featured Replies

Нямам такива менюта. Стара ми е версията или или се добавя риватунер по някакъв начин?

8854712n.png

• Отговори 107
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 минути, nikolela написа:

Нямам такива менюта. Стара ми е версията или или се добавя риватунер по някакъв начин?

8854712n.png

Сега ще ти кача по-подробно клипче.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 1 час, Кико написа:

ЕЕЕЕ, най после ще си виждам температурата на процесора, че рива тунер я показваше фиксирана на 100 градуса. Сега ще подредя и разместа редовете на мониторинга, че много разбъркани.

Мерси за полезния урок. :)

• Автор
преди 4 часа, Кико написа:

Ей тук влизаш в настройките и настройваш каквото искаш да ти се вижда:

2016-07-30_085006.jpg

И едно малко клипче, как съм настроил да се вижда честотата на ядрата:

Той човека отдавна си е клокнал i3 6100. Ти не се обяснявай, а вземай процесора, че на такава цена няма да намериш скоро. Дори ми се струва, че продажбата е фейк или ако не е, отдавна тоя процесор е купен. 

Щяха за 90лв да го купят сутринта ,но се отказах защото с Low 30-45 fps работи доволно като събера парите за i5 и като не ми стигат 90 гo купуват.

260 лв за i5 4590 просто е малко ,но кот такоаа

Редактирано от Lenovo606 (преглед на промените)

• Автор

Хора дори с на low и 25 fps lock пак сдънваше а графиката беше отврат ,аз по-добре cs 1.6 да играя с 25 fps мизерия и отидох в биоса и намерих cpu thermal throttling и от еnable дадох disable ,след това на bf4 дадох high / 114 resolution scale и нямаше абсолютно никакви проблеми 45-60fps поне за сега същото важи и за crysis 3 на medium. 36-60fps.

Утре ще си покаже а ако пад сдънва ще пробвам 40-45 fps и тогава ако не стане ще си играя с спадовете докато взема i5 4590 ,може утре ще тестам цял ден bf4 и ще си покаже няма къде да ходи.

При gta v ако всичко с bf4 е ок и има проблем 40 фпс лок при нея ще оправи работата.

Ще се тества и ще се разбере.

Редактирано от Lenovo606 (преглед на промените)

на 30.07.2016 г. в 9:05, Кико написа:

Черпя те с голяма бира за урока. Чудна подредба стана, че и можело да се преименува надписа.

8855812L.png

Lenovo606

Можеш да разучиш какво точно правят хората за да си вдигнат кадрите на 200fps. Има доста уроци в които барат нещо в конзолата и фиксват кадрите на доста слаби машини. Не съм се заглеждал в подробности. Ето два примерни урока, което може да ти даде надежда за една по-добра игра.

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

• Автор

Сложих Windows 10 Pro x64 и всички проблеми изчезнаха.

Няма насичания / stutter /freeze...

Performance от 29 фпс скочи на 49фпс иии стана страшно бърз в работа преди беше страшно тромав.

Всички игри 60fps vsync си работят, едниствено при gta v трябваше 40fps лок за да заспи ебахти право с десятката.

Теставно 2 дена и работи светкавично ,win 10 pro x64 направи с g3258 гейминга възможен!

LAST ON FIX! 100%

Редактирано от GyurovTech (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.