Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Здравейте, имам проблем. Имам един сайт в който като се опитам да вляза, ми изписва, че е в списъка със забранения приложения на Nod 32 и не ми го отваря. От къде мога да видя къде точно е този списък и как мога да премахна даденият сайт от списъка?

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Здравейте, имам проблем. Имам един сайт в който като се опитам да вляза, ми изписва, че е в списъка със забранения приложения на Nod 32 и не ми го отваря. От къде мога да видя къде точно е този списък и как мога да премахна даденият сайт от списъка?

Ако сайта е зловреден е добре да не пренебрегвате съобщението!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

След като ти пише, че е в списъка със забранени приложения по-добре не се опитвай да влизаш там! Иначе начина е, като изключиш антивирусната

Moже също да го чекнете тук:

https://www.virustotal.com/#url

Пействате адреса в кутийката и давате Scan it.

А слага ли нещо в карантината нод при посещението на сайта, или просто е част от черния списък? Ако не е тайна, дайте го насам. Може да е блокиран защото там се съхраняват зловредни приложения за даунлоад, а не, че при зареждане се зарежда и зловреден код, а може и двете.

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

Ами той е точно свързан с нод32 даде ми го един познат, в него всеки ден слагат нови серийни номера за актуализацията на нода. Когато го активирах от там взех серийния номер. Но като опитах пак да вляза, за да взема номер за нода на другия комп, не ми позволи да вляза. След като веднъж е активиран нод, няма достъп до сайта. Не знам дали е позволено да сложа адреса тук. :(

Каква била работата...Виж ся, недей се занимава с тия ключове, които ако изкарат повече от седмица, ще трябва да черпиш... Във форума имашe тема с линкове, където всеки месец можеш да си взимаш нов ключ (trial) съвсем легално.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Каква била работата...Виж ся, недей се занимава с тия ключове, които ако изкарат повече от седмица, ще трябва да черпиш...

Ами не траят седмица да ти кажа, предишния вече 3-ти месец е активен. Просто сега ми тъпна тъпана иначе не ми пречи да си сложа и друга антивирусна. ;)

Немалко промоции са си мероприятия на кракери! Сега вече има предостатъчно безплатни програми и не е нужно човек да се заблуждава, че ESET са незаменими... Същото го твърдя и за Касперски - защото програмите им не осигуряват това, което се обещава. Всички обещават - а май никой не си изпълнява обещанията...

Същото го твърдя и за Касперски - защото програмите им не осигуряват това, което се обещава. Всички обещават - а май никой не си изпълнява обещанията...

Е как, гергьовско агне нямаше ли?

Българска реалност си е това за гергьовско агне - ама ние никаква защитна програма още не сме създали...

Абе има промота, които дефакто винаги се застъпват и на практика програмата си става безплатна ! Ползвайте по-активно промоците ! ЛИчно аз докладвам много от пиратските сайтове за лицензи специално за ЕСЕТ..., ако щете ми се сърдете ;)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Немалко промоции са си мероприятия на кракери!

Ти нещо си се объркал. Какви кракери или квакери те гонят в промоциите които се дават? Това,че са преназначени за определени региони и трябва да се влиза през прокси не ги прави промоции на кракери. Ти твърдеше и за ОЕМ версиите на Нортон,че са кракерски и кво стана....?

Немалко промоции са си мероприятия на кракери! Сега вече има предостатъчно безплатни програми и не е нужно човек да се заблуждава, че ESET са незаменими... Същото го твърдя и за Касперски - защото програмите им не осигуряват това, което се обещава. Всички обещават - а май никой не си изпълнява обещанията...

Не са кракери, може и да има крадци сред тях, но кракерите са тези, които правят краковете - онея пичове, дето ти казват с блажен гласец: "Тя антивирусната ти ще писне, ма ти да си споко...". Да, да, не ща да им вервам. Те са също дето правят фиксовете и кракнатите версии - програма за защита с компрометирана защита. Някои кракери се изживяват като помагачи, и или помагат или ти вредят, но без да искат - просто познанията за програмиране са бедни, но има и зловредници. А тези дето ти дават номерцата... всякакви ги има там.

ЛИчно аз докладвам много от пиратските сайтове за лицензи специално за ЕСЕТ..., ако щете ми се сърдете

А нали осъзнаваш, че някои от тези промоции са благодарение на следната ситуация: влиза пича в такъв сайт за серийни номера, намира един по-дълготраен номер и го предлага, като спешъл промо.

И тези номера "не съвпадат", те са си откраднати от разни сървъри, пощи и т.н.

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

Ако искаш да ми кажеш, че промоциите предлагат лицензи от такива сайтчета, по никакъв начин не мога да се съглася ! По простата причина, че ако си направиш труда да направиш търсене в google на лиценз даден от промо акция конкретно на ЕСЕТ няма да има резултати. Влез обаче в един сайт за такива лицензчета пиратски и направи търсене да видим на колко места в нета ще го има този лиценз. И друго никога промо лиценз не ми е бил блокиран преди да изтече оказания срок. Който иска да си слага лицензите от такива сайтчета, надявайте се да са откраднати промо лицензи, аз лично като разумно мислещ човек при наличие на промота не искам да си е*авам ангелите ;)

А, аз не отричам възможността 1 на 10000 лиценза в такъв сайт да е промо, попаднал от някъде. Но, въпроса ми е струва ли си да се белоста човек, като може да си прати лиценз от легитимно промо и да му се радва докато си изтече ?

Много ясно, че не. Аз лично съм ползвал промота постнати в Калдата не един и два пъти. А благодарение на Калдата се запознах с последната ми софтуерна любов :) - Емсисофт и 6-месечно промо. Ако я бях пробвал само един месец нищо нямапе да разбера...

Ти нещо си се объркал. Какви кракери или квакери те гонят в промоциите които се дават? Това,че са преназначени за определени региони и трябва да се влиза през прокси не ги прави промоции на кракери. Ти твърдеше и за ОЕМ версиите на Нортон,че са кракерски и кво стана....?

Преди време бях инсталирал някакво промо на Касперски и последваха вътрешни атаки - от файлчета на програмата... Събеседването бе с участието на Мишо Михнев тогава - бе преди около 3 години.... Всеки маниак на тема защита контролира за възможни вътрешни атаки. И после просто обезсмисля труда на авторите им - без значение кои са те. Съвсем не твърдя, че всички промоции са кракерски мероприятия. При ESET нещата са по различни - разни сайтове предоставят имена и пароли, откраднати от всевъзможни ползватели. Блокират ги скоро - защото стават с повече активирания. Не препоръчвам такива експерименти.

Преди време бях инсталирал някакво промо на Касперски и последваха вътрешни атаки - от файлчета на програмата...

Ако си дърпал инсталатора от неизвестни източници е възможно.

Всеки маниак на тема защита контролира за възможни вътрешни атаки.

:ohmy: Човек, ти чисто си изперкал!

Излизаме извън темата за ESET. Често изперкал човек е много по-ефективен от неизперкалите... А и си има методи за контрол за възможни вътрешни атаки... Програмите на ESET са уязвими при подобни атаки и ми е омръзнало да ги критикувам - не помня в колко форуми. Надявам се да променят тези неща.

Антивирус NOD32 и Smart Security 6 ожидаются в начале 2013

2012-10-24 .... В своем блоге ESET Threat Blog компания ESET прояснила ситуация с 6 версией своих программ - выход Антивируса ESET NOD32 6 и Smart Security 6 ожидается в начале 2013 года. При этом было заявлено о поддержке Windows 8 текущими версиями

Публикувано изображениеОфициальный выход на этой неделе (26 октября) новой операционной системы Windows 8 вызывает большой интерес среди пользователей.

Компания ESET в своем блоге ESET Threat Blog опубликовала ответы на наиболее часто задаваемые вопросы по поводу поддержки Антивируса ESET NOD32 и ESET NOD32 Smart Security новой операционной системы: какие версии будут совместимы с Windows 8, и когда они появятся в наличие.

Версия 5 жива

Ответы на данные вопросы достаточно просты:

• ESET планирует обеспечению пользователей ОС Windows 8 совместимыми версиями ESET NOD32 Antivirus и ESET Smart Security.

• Номер совместимых версий будет 5.2.9.1

Версия 5 при разработке была ориентирована на следующее поколения операционных систем от Microsoft “Windows v.next”, которое в последствии и получило название Windows 8. Поэтому разработчикам не придется переписывать код продуктов, как это нужно было большинству компаний.

При этом в ESET отмечают, не смотря на то, что ESET NOD32 Smart Security и Антивирус ESET NOD32 Antivirus версии 5.2.9.1 были выпущена 4 месяца назад, при первой установке на Windows 8 вы получите большее, чем обычно, обновление (около 50 MB и более).

Также, было отмечено, что две независимые тестовые лаборатории AV-Comparatives и AV-Test провели серьезные испытания для ESET NOD32 Antivirus и ESET Smart Security версии 5.2.9.1, используя ОС Windows 8, и обе лаборатории подтвердили, что антивирусные программы совместимы с новой операционной системой.

Версия 6 ожидается в начале 2013 года

Публикувано изображение

Так как идут работы по обеспечению совместимости Windows 8 с текущими версиями антивирусных программ, это не означает, что компания ESET приостановила развитие следующего поколения. Оба Антивирус ESET NOD32 6 и ESET NOD32 Smart Security находятся в стадии непрерывного развития, и RC-версии доступны в настоящий момент.

ESET планирует выпуск антивирусных продуктов Антивирус ESET NOD32 и ESET Smart Security версии 6 в начале 2013 года. При этом, как и в предыдущих выпусках новых версий, это будет бесплатное обновление для существующих пользователей.

http://www.comss.ru/page.php?id=1112

Тези настройки така добре ли е,да са:

Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.