Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Кое в програмата? Стената или хипса? Всичко е от настройките. Всъщност, на стената може да и зададете още в началото...при инсталацията. Обучавате ги известно време, след което може за стената да минете в интерактивен режим, а за хипса - "режим базиран на правила".

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Кое в програмата? Стената или хипса? Всичко е от настройките. Всъщност, на стената може да и зададете още в началото...при инсталацията. Обучавате ги известно време, след което може за стената да минете в интерактивен режим, а за хипса - "режим базиран на правила".

За стената питам.А какво изобщо е хипс?Виждам го в настройките,но каква му е функцията с 2 думи?

с 2 думи

контрол на действията. (две думи)

За стената още при инсталацията можеш да зададеш режима, в който искаш да я поставиш, или може после от настройките на самата стена.

• 2 седмици по-късно...

Aз пак да питам като малоумен,че нещо много ми е сложна таз eset smart security 5.2.9.1. Сложих я на лаптопа и сега не мога да влезна в него (с рутер съм и се виждат всички устройства в Network)от другият компютър през Network в уиндоус 7 експлоръра?Какво да и настроя,че преди като беше с 4-та версия нямах спънки?

Aз пак да питам като малоумен,че нещо много ми е сложна таз eset smart security 5.2.9.1.

Сложих я на лаптопа и сега не мога да влезна в него (с рутер съм и се виждат всички устройства в Network)от другият компютър през Network в уиндоус 7 експлоръра?Какво да и настроя,че преди като беше с 4-та версия нямах спънки?

Как така не можеш да влезеш?

Тук как е при теб

Същото е.Само че в момента е в обучаващ режим,ако това има значение.

Намери някакво обяснение,но не знам дали е за моят проблем и не смея да бутам на сляпо.

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Същото е.Само че в момента е в обучаващ режим,ако това има значение.

Намери някакво обяснение,но не знам дали е за моят проблем и не смея да бутам на сляпо.

От линка който си дал, направи това от правила и зони, като добавиш адреса на отдалечения компютър от който искаш да се свържеш. Ако рутера раздава динамични адреси и всеки път IP-то е различно, добави цялата падмрежа.

Няма никакъв проблем, мрежата ти е частна и това важи само за нея.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

С тези настройки сега дори не се вижда лаптопа в "Network" ,баси програмата...Никой ли не се е сблъсквал с тзи проблем?!?

...............,баси програмата...........

С добрите програми е така,отнема време докато ги разучиш. :D

С добрите програми е така,отнема време докато ги разучиш. :D

Tи се ебаваш ама май проблема не е от нея.Преинсталирах го отново ,без да я слагам и пак има проблеми,явно е нещо друго...

С тези настройки сега дори не се вижда лаптопа в "Network" ,баси програмата...Никой ли не се е сблъсквал с тзи проблем?!?

Захванал си се с най-сложната, от към настройки, програма! Защо? Сложи си нещо просто и ефективно!

Освен да пробваш и това

Явно не е от нея,изнервих се и преинсталирах лаптопа и сега е без антивирусна и пак ги има проблемите...Някои компютри се намират други не .Шашава работа сигурно рутера,но да не оспамвам повече темата.

[size=6">

"" ESET Smart Security v6 Final

От няколко дни ползвам финалната версия на Шестицата. За сега я има в официалния сайт. но само за Чехия и Словакия.(на чешки и словашки)

За да я ползвате на английски, направете следното.

1. Сваляте от саита версията на словашки(чешки) и я инсталирате.

2. Рестартирате и влизате в безопасен режим (като помпате F8)

3. Отваряте директорията на инсталацията C:Program FilesESETESET Smart Security и изтривате бавно и вниматено(за да не пропуснете) всички .dll файлове в които има lang

4. Отваряте regedit и променяте следните записи:

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREESETESET SecurityCurrentVersionInfo]

"LanguageCode"="en-us"

"ProductVersion"="6.0.302.0"

"LanguageId"=dword:00000409

5. Рестартирате и всичко в антивирусната Ви е на английски. Успех на всички.

Публикувано изображение

Допълнително.

Сега върви Холандска промоция за 90 дневни лицензи.

Инструкция:

1. Влизате в страницата на акцията http://secure.spicylemon.nl/trial.aspx

2. Слагате тикче на продукта, за който искаме ключ

2. Въвеждаме име и e-mail.

3. Кликаме Verder

4. След няколко минути на вашият e-mail ще получите лицензионни данни за 90 дни ""

Благодарности на Публикувано изображениеGeorgiev за врътката.

Можете да изтеглите от: http://www.eset.com/...oad/domacnosti/

Редактирано от hUstle - TimeOut (преглед на промените)

Ще се надгради ли автоматично или трябва ръчно да бъде инсталиран финала върху RC-то?

ПП. Кажете ми една основателна причина, за да не изтрия на мига този боклук, като по този начин си спестя рам, нерви и пари???

Публикувано изображение

Това е 6 RC в покой Не знам какво са направили, но далеч не е това, което беше.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Ще се надгради ли автоматично или трябва ръчно да бъде инсталиран финала върху RC-то?

ПП. Кажете ми една основателна причина, за да не изтрия на мига този боклук, като по този начин си спестя рам, нерви и пари???

Публикувано изображение

Това е 6 RC в покой Не знам какво са направили, но далеч не е това, което беше.

карай с 5 версия , доколкото си спомням тя ползваше доста по малко рам (окло 70 мб) , а е същата като 6 без някои ненужни екстри като Anti-Theft

карай с 5 версия , доколкото си спомням тя ползваше доста по малко рам (окло 70 мб) , а е същата като 6 без някои ненужни екстри като Anti-Theft

Да, така е!Освен, че е преведена на български,Еset 5 консумира два пъти по-малко ресурси

Публикувано изображение

Не искам нищо да доказвам, който не вярва - сам да се убеди!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Кога ще излиза Есет 6 на бг ? :)

Когато излезе финална версия

Сега е RC(Release Candidate)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.