Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

На настолния вече 40 дни нямам проблем със версия 7. На W8...

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Струвами се, че искат да върнат програмата към живота, дано се получи ;)

Дано са оправили и бъга с краш на GUI-а.

Между другото да чукна на дърво не го виждам със шестицата вече седмица.

edit 23.07.: Отново краш на GUI-a - просто изчезна програмата. В Уайлдърс, гледам решение - изключен хипс...Ми, на обучаващ режим ми е. 

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, не знам дали му е тук мястото но да опиша моя проблем.

Имах нод32 версия 4. от 2 дена не се обновяваше пробвах с 10 триал усернаме, не ги приема накрая реших да реинсталирам програмата, но ми изписваше грешка  http://prikachi.com/images.php?images/357/6418357C.jpg  свалих нова версия 6 пак същатата работа после намерих това http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2289&locale=en_US та имам въпрос ако използвам този унинсталлер дали ще ми изтрие интернет настройите свързвам се чрез PPOE

Warning:

Using the ESET Uninstaller may reset your Windows network settings.

Това е един от гадните бъгове съпровождащи програмата в определен момент, можеш да опиташ да използваш RevoUninstaller през SafeMod.. .. така съм се оправял аз, но не винаги помога.

На две различни системи съм ползвал деинсталатора, не съм виждал проблем. Не забравяйте - под сейф мод. Не бих ви препоръчал различни деинсталатори. Аз съм ЕСЕТ фен и до излизането на 5-ицата не ми се е налагало да ползвам този деинсталатор, но за съжаление от 5-а версия нагоре, почти винаги, когато я махам, за да чекна някое друго решение... Да ги ресетне не означава, че ще ги крашне.

Ако ще ви успокои - направете една точка за възстановяване.

Благодаря и на двамата за отговорите , но мен повече ме притеснява е то това

Warning:

Using the ESET Uninstaller may reset your Windows network settings.

Дали ще ми изтрие настройките за свързване в интернет, защото се свързвам чрез PPOE

Както те посъветва колегата, направи точка за възстановяване на системата.

Свалих унинсталера тъкмо щях да унинсталирам НОД32 реших да пробвам за последно с усернаме та взе че се упдейтна може би фикс от страна на есет не знам, малко търпение и проблема се реши благодаря на хората които се опитаха да ми помогнат :)

Спрял съм авто-актуализациите на уиндоус и Нод32 прави проблем, това ми изписва (виж снимката по-долу): 

снимка    

Като цъкна "тук" излиза на преден план прозорец с актуалицазиите, които "windows update" системата е открила за нужни.  

Има ли начин да го оправя това нещо без да пускам автоматичните актуализации ?

Разширени настройки-Инструменти-Системни обновявания и цъкаш "Няма обновявания".

Публикувано изображение

Благодаря ти много :) !

Тествам ВЕТА версията на ESET Smart Security 7.0.104.0.

Днес цял ден иконката долу се върти като откачена. Опитва се да направи ъпдейт на модула,но...

Вирусните дефиниции ги ъпдейтна /8704/. Рестартирам,спирам,пускам-не. Кротва се за малко и пак....

Има ли такъв проблем при някой който тества БЕТА версията ?

Днес цял ден иконката долу се върти като откачена. Опитва се да направи ъпдейт на модула,но...

Вирусните дефиниции ги ъпдейтна /8704/. Рестартирам,спирам,пускам-не. Кротва се за малко и пак....

Да, има проблем и при мен, и при доста хора - има цяла тема във форума им.

https://forum.eset.com/topic/774-ess-the-never-ending-update/

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

да попитам Методи, който остана най-върлия фен на НОД-а: има ли съществена разлика в детекцията между 3-а и 6-а версии? Изключвам хипса от сметките, като имам впредвид чистият антивирус!

Същата работа и при мен.

да попитам Методи, който остана най-върлия фен на НОД-а: има ли съществена разлика в детекцията между 3-а и 6-а версии? Изключвам хипса от сметките, като имам впредвид чистият антивирус!

Ми аз поне не мисля, че трябва да има разлика. И черните списъци с лоши сайтове и обновленията би трябвало да са същите. Различното е хипса, но...то няма дефиниции за него. Виж при седмицата не знам, понеже там има, доколкото знам и некъв нов модул за уязвимостите ли, не съм сигурен. Карам на шест.

Ако мислиш тройката да слагаш бих препоръчал по-добре 6 или 4, но и с 3-та не мисля, че ще има грижи. Няколко пъти ми е правила проблем и не знам дали са ги оправили. 

Ми аз поне не мисля, че трябва да има разлика. И черните списъци с лоши сайтове и обновленията би трябвало да са същите. Различното е хипса, но...то няма дефиниции за него. Виж при седмицата не знам, понеже там има, доколкото знам и некъв нов модул за уязвимостите ли, не съм сигурен. Карам на шест.

Ако мислиш тройката да слагаш бих препоръчал по-добре 6 или 4, но и с 3-та не мисля, че не  ще има грижи. Няколко пъти ми е правила проблем и не знам дали са ги оправили. 

Значи малко съм се объркал, като съм писал. Имах впредвид 4-а версия (последната без хипс), спрямо сегашната 6-та

Разликата е в някои неща, които няма общо с детекциите. В 6 има полезни функции, като родителски контрол (стига да го ползваш е добър), хипс и технология против кражба - също полезни неща, но макар и свързани със заздравяване на защитата (една от функциите на хипса, може да го ползваш в обучителен режим и да го запознаеш с всички програмчета, след, което да преминеш в "режим базиран на правила" и да си заключиш компа все едно и разни други неща за про-та) не са свързани с детекцията. Тя си една за всички продукти. Но! защитата, която можеш да "сготвиш" с 6 (най-вече с хипса и родителския контрол) е далеч пред 4-ката (липсва и предните неща).

Разликата е в някои неща, които няма общо с детекциите. В 6 има полезни функции, като родителски контрол (стига да го ползваш е добър), хипс и технология против кражба - също полезни неща, но макар и свързани със заздравяване на защитата (една от функциите на хипса, може да го ползваш в обучителен режим и да го запознаеш с всички програмчета, след, което да преминеш в "режим базиран на правила" и да си заключиш компа все едно и разни други неща за про-та) не са свързани с детекцията. Тя си една за всички продукти. Но! защитата, която можеш да "сготвиш" с 6 (най-вече с хипса и родителския контрол) е далеч пред 4-ката (липсва и предните неща).

при положение обаче, че стената е със хипс, излиза, че реално 5 и 6-а версии са излишни, и може да се кара с 4-а, която е малко по-лека

Стената на Смарт Секюрити 4 не е хипс. Стената те пита за интернет свързванията, а хипса за промени в системата и програмите.

Стената на Смарт Секюрити 4 не е с хипс. Стената те пита за интернет свързванията, а хипса за промени в системата и програмите.

не, не.....имах впредвид за външна стена..да речем Комодо или Аутпост...

А ок, ми просто не ползваш хипса на НОД. Ползваш го в режим "Автоматичен режим с правила". Да, при положение, че стената е с хипс, няма нужда от втори хипс.

• 5 седмици по-късно...

Искам да попитам има ли разлика във функционалността на програмата EAV, ако лиценза е триал или закупен освен в продължителността му?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.