Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Искам да попитам има ли разлика във функционалността на програмата EAV, ако лиценза е триал или закупен освен в продължителността му?

Няма разлика.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

• 2 седмици по-късно...

Някой да е наблюдавал появата на сини екрани след последните ъпдейти в бетата? От ден съм с Комодо ИС и нямам сини екрани. Отделно от това на два-три пъти ми замръзваше десктопа. Бях с ЕСЕТ от близо две седмици, но изведнъж започнаха мисля онзи ден през нощта.

Грешката Kernel_data_inpage_error 0x0000007A Не видях някой в Интернет да се оплаква от нещо такова и да е свързано с ЕСЕТ - хардиска най-често... :( ..уж.

В последните по-малко от два месеца смених три антивируси - Авира Онлайн Есеншълс, Нортън Интернет Сек. и ЕСЕТ Смарт Сек. - може би и това да е. Сбой на остатъчни драйвери, нещо подобно.

P.S. Баш хардуерен е проблема и то хард диска. Не е виновен ЕСЕТ. :( Започна да издава странни звуци...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте. Не мога да разбера как да премахна вирус с Nod 32. Пускам сканиране, намира 2 заплахи, но никъде няма бутон за почистване, нито пък мога да ги изтрия ръчно. Някакви идеи как да премахна заплахите?

Аз одеве направих сканиране и не можах да го изтрия. Сега само го пуснах, за да ти покажа проблема. За това е прекъснато от потребителя.

Виж настройките, какво да прави, като намери заплаха. Със сигурност има опция да трие автоматично и да слага след това в карантината.

Оказа се, че заплахата е Bettersoft, която не може да се премахне по традиционния начин. Свалих си приложение за премахването му и сега всичко е ок.

• 2 седмици по-късно...

След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web скенер, не забавя браузването, ненатрапчив.

3. Изключително бързо реагиране на съпорта, по отношение на добавянето на дефиниции = на добър детекшън рейт.4. Добра работа на Хипса. / още чакат масово на дефинициите /.

5. Добра работа на облака, но не толкова задоволителна. /още чакат масово на дефинициите /."-" Отрицателни:1. Хипса продължава да се характеризира с недостатъчност, по отношение на информацията, която получава потребителя. За това препоръчвам 14 дневен обучаващ режим, в който потребителя да се въздържа от екстремни действия и поемането на рискове, а да се придържа към рутина. След което да базира Хипс режим на правила и ... става друго. Тази тенденция се е запазила и от предните 1,2 версии. Имат много да гонят ХИПС, като на Комодо например.2. На моменти липсва координация м/у компонентите на програмата, по отношение на защитата. Репутация, засичане, облак.3. Би могло да се добавят опции при намиране на заплахи, зарази не само да ги карантинира ами, да поправя и прочие.4. Слаб лечител и "изкоренител" на вече омърсени системи.Извод, въпреки недостатъците бих ползвал продукта на ESET по 5-то балната система му давам 4.3. 

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:

Ей такива коментари и анализи искам да виждам в този форум!

А, и ме/у другото иконата в трея с оченцето, беше класика в жанра, традиция,  която трябваше да се запази според мен това "e" е нещо много безлично, адмирации за Аваст ... традиции....

След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения: 

Благодаря,за обективния пост.

Могат ли да се променят ръчно ъпдейтващите сървъри при ESS 7.0 , и ако да, по какъв начин?.. Или остават тези по подразбиране, заложени в автоматичните настройки?..

Интересен тест.

Максимално малоумен бъг в новата версия на ЕСЕТ Смарт:

Публикувано изображение

Хваща го срам от каката и си крие буквичките. Без рестарт не се оправя... Въобще и не мисля да им докладвам вече. Веднъж се крашна и ми направи дъмп 3гб. Влязох във форума, питах ги кво да правя. Никой - нищо не каза седмица и те така...

Максимално малоумен бъг в новата версия на ЕСЕТ Смарт:

Публикувано изображение

Хваща го срам от каката и си крие буквичките. Без рестарт не се оправя... Въобще и не мисля да им докладвам вече. Веднъж се крашна и ми направи дъмп 3гб. Влязох във форума, питах ги кво да правя. Никой - нищо не каза седмица и те така...

и на какво ще минаваме?

и на какво ще минаваме?

Публикувано изображение

Десетина години си живеем с тоя киборг. Той се дъни - язе - не! :clown:

Поднових си траяла таман. :diving:

Оххх, то само той да беше тоя бъг в новите версии. Ам добре, че другите ги пооправиха. Съобщение за неправилно отчитане на наложено правило при интерактивен режим на стената (макар и всъщност да го приема), краш на GUI-a, след което egui.exe изчезва...

Публикувано изображение

Десетина години си живеем с тоя киборг. Той се дъни - язе - не! :clown:

Поднових си траяла таман. :diving:

и оправи ли се бъга?

и оправи ли се бъга?

Преинсталнах програмата. То оставаха 5 дена до края на траяла. Иначе след рестарт се оправя (без нужда от преинстал). Виж обаче ekrn.exe, ако почне да се крашва, тогава компромиси няма да има.

Бе свикнал съм му на пустото програмче. Иначе без какъвто е и да е страх за сигурността на системата си слагам Комодо, KSOS и NIS, Аваст (с комодската стена), Авира (с комодската стена). За други сега не мога да се сетя...

Комодо ми счупи една виртуалка и съм му малко обиден. Иначе сме си големи приятелчета и с него от 4-а версия насам. Макар, че тогава малко беше бъгар.

Методи, имаш ли идея- защо НОД-а прави тия номера с интернета? на какво може да се дължи този блокаж? Учуден съм, защото същата комбинация (НОД и Оутпост) я имам на лаптопа- и там проблеми няма! Вярно, че там е 6-а версия на НОД-а, а сега сложих 7-а, но все пак....

Не позна...за добро или за лошо!  :(

Андроида издържа буквално 2 часа на компа- бълен блок на интернета...половината страници не ми се отваряха, а тези, които се отварят ги дава като "програмен код", а не като страница! Баси майката...кво става не знам! :no-no:  Разкарах го и всичко е ОК!

В момента съм без АВ....Чудя се какво да правя...да връщам ли на Аваст 8-цата?  :(

................................................

пп

Сложих 6-ицата и за момента всичко е на 6!

Явно проблема е в новата 7-а версия на НОД-а!

Редактирано от T-50 (преглед на промените)

На 3 компютъра нямам проблем със седма версия.Явно не се понасят с Outpost.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.