Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Можеше ли да се ползва триал след триал?

Да, аз така правя. Като обаче деинсталвам и инсталвам новия траял. Не е като Нортън или Касапа, да речем. Измисляш си при регистрацията някакъв мейл и така.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Отдавна не бях стартирал безплатния ESET Online Scannerhttp://www.comss.ru/page.php?id=123 Откри ми 8 потенциално нежелани приложения и ги отстрани. Кихчовият TS явно не им обръща внимание, а тези неща забавят скоростта на компютъра - дори и нищо вредоносно да не правят.

• 2 седмици по-късно...

Някакво мнение за ноеата версия на НОД32? Освен подобрените неща, забелязвате ли, други подобрения? Това беше единсвената антивирусна, за която съм плащал лиценз. И нямах никакви проблеми.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Някакво мнение за ноеата версия на НОД32?...

Ао под новата имате превид 8.0.103 - от няколко дни съм с нея и мога да кажа по отношение на ресусрсоемкост - драстично по-ниска степен на консумация на памет и процесорен ресурс.

Ао под новата имате превид 8.0.103 - от няколко дни съм с нея и мога да кажа по отношение на ресусрсоемкост - драстично по-ниска степен на консумация на памет и процесорен ресурс.

Да точно за бета версията. Това е добре, то и без това НОД32 не беше тежка. Колко време дават, при инсталиране на бетата?

Може би. Ама няма да дадат, на бета тестерите, една безплатна версия. :) 

Аз пък я усещам по-тежка - Екс Пи/1гб рам/1.6 гхц Интел Атом.

Е, че то на тези параметри, и хром е тежък. Всички програми, вече ги правят, за много ядрени и много RAM-ни компютри. Нали трябва да се купуват нови, иначе аз до сега ще си карам с Дел D600. Още си работи, но вече и за нет не става.

На Atom-a каквото и да му сложиш, ще му е тежичко

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Е, че то на тези параметри, и хром е тежък. Всички програми, вече ги правят, за много ядрени и много RAM-ни компютри. Нали трябва да се купуват нови, иначе аз до сега ще си карам с Дел D600. Още си работи, но вече и за нет не става.

Седма версия не се усеща. А Хрома, да... И с фифата (2005-та) сякаш нещо...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Хм, а при мен 7. вървеше по-тежко от 8. Вярно, че е доста субективна цялата постановка.

...драстично по-ниска степен на консумация на памет...

Да не би вече да бута паметта в pagefile-а, както правят другите антивирусни и заради това да изглежда, че използва по-малко RAM?

• 2 седмици по-късно...

Някой има ли някакви впечатления от версия 8? Какъв е тоя новия Smart Mode за хипса някой знае ли? :)

Няма да го превеждам от руски, в общи линии е разбира контекста :

• Новое: режим "Smart mode" для HIPS - он располагается между автоматическим и интерактивным режимами. Способен выявлять подозрительную активность и вредоносные процессы в системе.

• Новое: Защита от ботнетов (Botnet Protection) - защищает ваш компьютер от использования в контролируемых сетях для нелегальной или неодобряемой деятельности в Интернете. Помогает обнаруживать вредоносные программы посредством анализа их сетевых коммуникационных моделей и протоколов.

• Улучшено: Блокировщик эксплойтов (Exploit Blocker) - теперь поддерживает Java и помогает улучшить обнаружение и защиту от такого рода уязвимостей.

• Улучшено: Дополнительный модуль сканирования памяти -  работает в сочетании с Блокировщиком эксплойтов, чтобы укрепить защиту от вредоносных программ, разработанные для обхода обнаружения антивирусных продуктов за счет использования обфускации и/или шифрования.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

А под някаква по-лека дистрибуция - Линукс как е?

А под някаква по-лека дистрибуция - Линукс как е?

Там, върви по-добре. Ама скоро, не съм го пробвал.

Там, върви по-добре. Ама скоро, не съм го пробвал.

Наскоро разбрах (и пробвах) за zorin os - лека е и върви добре. И е (Уин) юзър френдли.

Има проблем с паролата - за всичко иска парола - ънинстал, разширени настройки, временно спиране на защитата...всичко. Не е паролата от потребителско име/парола и не е тази, с която стартирам лаптопа. Ако някой се сеща нещо да каже, защото така не мога да направя абсолютно нищо.

Има проблем с паролата - за всичко иска парола - ънинстал, разширени настройки, временно спиране на защитата...всичко. Не е паролата от потребителско име/парола и не е тази, с която стартирам лаптопа. Ако някой се сеща нещо да каже, защото така не мога да направя абсолютно нищо.

А какво не ви хареса в специализираната тема за този продукт? Темата ви се присъединява към нея

Няма как, сама да се появи парола. Явно си сложил, или някой който е пипал компютъра, е сложил парола. Има такава опция в настройките. В сейф мод, пробвай да деинсталираш антивирусната.  И пак я инсталирай.

Ми махнете я ето как става 

eset_1411136602.jpg

eset1.jpg

Паролата се поставя от "потребителкия интерфейс", "настройка на достъпа" ....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.